#کیک_ژله_ای_پرتقالی
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر ژله پرتغال ۱ بسته
آرد ۱ و نیم لیوان
آب پرتقال یا شیر یا ماست نصف لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
اسانس و رنگ خوراكى به میزان دلخواه
طرز تهیه
اول قالب رو چرب کرده کف قالب کاغذ روغنی میندازیم،فر رو با دمای ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.تخممرغ،شکر و اسانس پرتقال رو با دور تند همزن میزنیم تا کشدار و حجیم بشه،روغن و آب پرتقال یا شیر یا ماست رو اضافه کرده و مجدد با همزن میزنیم.در آخر آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به همراه پودر ژله به مواد اضافه کرده و با لیسک خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شه،در صورت نیاز میتونین چند قطره رنگ خوراكى هم اضافه کنید که رنگ دلخواهو بهتون بده، مواد و داخل قالب ریخته داخل فر به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه قرار میدیم.
پودر ژله باعث میشه عطر و طعم کیک قوی بشه و رنگ قشنگی بگیره.
اگر بدون اسانس میخواید درست کنید جاش وانیل بریزید.
به غیر از پرتغال میشه از میوه های دیگه استفاده کرد فقط باید آبمیوه های متناسب با پودر ژله را انتخاب کنیم یا به جای آبمیوه شیر یا ماست بریزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
14.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_تارت
تخم مرغ ۲عدد
آرد الک شده ۱پیمانه
شکر ۳/۴پیمانه
شیر ۱/۲پیمانه
روغن ۳/۴پیمانه
وانیل کمی
بیکینگ پودر یه قاشق غذا چایخوری
ابتدا تخم مرغ رو با وانیل می زنیم تا کرم رنگ بشه بعد شکر رو اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا شکر حل بشه .شیر و روغن رو اضافه می کنیم و دو دقیقه هم می رنیم.
ارد و بیکینگ پودر الک می کنیم و با مایع مخلوط می کنیم و کمی با همزن می زنیم تا گلوله ای باقی نمونه .
مایع رو داخل ظرف چرب شده با ارده می ریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ی ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد .کیک را از قالب در میاریم و می گذاریم کمی خنک بشود بعد کرم تارت رو روش می ریزیم و با میوه های دلخواه تزیین می کنیم .
طرز تهیه کرم تارت
یک لیوان شیر را با
۲ قاشق.غ نشاسته ذرت و
نصف ق چایخوری وانیل
۲ قاشق.غ شکر هم زده و روی حرارت باشعله بسیارکم باقاشق چوبی مرتب هم زدم وقتی کمی غلیظ شود .نصف بسته پودر ژله ی توت فرنگی رو با نصف لیوان آبجوش حل می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم وقتی کرم از حرارت افتاد نصف لیوان چند تا شاتوت و توت فرنگی رو میکس می کنیم و به موادمون اضافه می کنیم .
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#توپک_خرمایی
۲۰ عدد خرما
۶ عدد بیسکوییت پتی بور آسیاب شده
۲۰ گرم کره
از مغزها:پسته،بادام هندی،بادام زمینی و گردو هر کدام ۱۰عدد خورد شده
تارت شیرین در صورت دلخواه
پودر نارگیل و کنجد و ترافل رنگی و شکلات تخته ای ذوب شده(شکلات تخته را رنده کرده مقداری کره یا خامه به آن اضافه کنید و روی حرارت غیر مستقیم اجازه دهید ذوب شود)
*من با این مقدار ۲۴ تا توپک ۱۳ گرمی درآوردم
دستور تهیه.خرما هارو به مدت ده دقیقه توی اب گرم بذارید که راحت پوست و هستشو جدا کنید.و با کره یه کم تفت بدید(تا حدی که فقط کره ذوب شه) و کاملا مخلوط کنید بعد با بیسکوییت و مغزها کاملا قاطی کنید و به اندازه های دلخواه توپک بگیرید و دوس داشتید وسطشو یه تیکه گردو بذارید و گوله کنید و در پودر نارگیل،شکلات،کنجد و... بغلطونید و توی تارت بذارید نیم ساعتی توی یخچال بذارید و بعد نوش جان کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#کیک_تابه_ای_بدون_تخم_مرغ
یک پیمانه ارد
نصف پیمانه شکر
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق م بکینگ پودر
دو ق پودر کاکائو
روغن مایع یک سوم پیمانه
یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه)
روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه
تو ظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با هم با همین دستی یا چنگال مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید توی تابه ای یا ظرفی که با روغن مایع همه جارو چرب کردید و بزارید روی حرارت بعد بیست دقیقه چک کنید بین بیست تا نیم ساعت میپزه
برای فر دما ۱۸۰ هست
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پیتزا🍕•
این خوشمزه ترین پیتزایی که میتونی درست کنی😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•فلافل😋•
این رسپی بهترین و خوشمزه ترینه🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_ساندویج_گل_پیراشکی_و_ساندویچ هاتون رو با این روش بپیچیدو نوش جان کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ماکتیل گرین بلک🍾•
اصن یجوری خنک و خوش طعم که فقط باید امتحانش کنی بفهمی چی میگم 🤌🏻🥲
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ذرت مکزیکی🌽•
رو دستش نیست اینقدر که خوشمزس😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوکوم_نارنگی
۳ لیوان آب نارنگی
۱ لیوان شکر
۲ قاشق غذاخوری نشاسته
۱ قاشق غذا خوری کره
آب نارنگی و شکر و نشاسته رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و بپزید مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد سفت شودو به غلظت کافی برسد .آخر کره را اضافه کنید و مخلوط کنید و از حرارت بردارید .داخل لیوان به ارتفاع بلند که با آب خیس شده بریزید .در فریزر به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار دهید و یا کمی بیشتر قرار دهید .بعد از فریزر بیرون آورده و داخل پودر نارگیل غلتانده و برش زده و مجدد داخل پودر نارگیل بغلتانید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#خوراک_دل_مرغ
برای تهیه خوراک دل مرغ ابتدا دل ها را با چاقو برش زده و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و بعد حسابی آنها را می شوییم تا هیچ لخته خونی در آنها باقی نماند .دلهای پاک شده را با مقدار کمی آب می گذاریم تا بپزند و آب روی آن خشک شود .سپس یک عدد پیاز را که خلالی کرده ایم را با کمی روغن به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها به همراه دل مرغ سرخ شوند و بعد به آن زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و مواد باهم ترکیب و مزه دار شوند . در پایان یک عدد فلفل سبز تند را حلقه حلقه کرده و به خوراک دل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوراک دل به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزد .دو عدد سیب زمینی را نگینی خرد کرده ، در تابه ای کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم . ( البته می توانید سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و به همراه دلها بپزید و یا اینکه بعد سرخ کردن با دیگر مواد مخلوط کنید )خوراک دل مرغ را در ظرف مورد نظر کشیده و دور آن را با سیب زمینی نگینی تزئین می کنیم .خوراک دل مرغ را با نان و یا با برنج سر کنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗