فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کباب تابه ای😋•
کباب تابه ای رو این بار اینجوری درست کن🤌🏻🥹
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دنت شکلاتی🍫•
با نمونه های بازاری مو نمیزنه🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کوکی شکلاتی🍪•
از نظر بافت و سبکی حرف نداره حتما امتحانش کن🤌🏼
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پلوتن😋•
برای اولین بار خوردم عاشقش شدم خیلی خوشمزه تر از سبزی پلو ماهیه😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•عدس پلو😋•
رازعدس پلو خوشمزه اوردم براتون🤌😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پنکیک🥞•
یه صبحانه یا میان وعده راحت و خوشمزه😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شیرینی شکلاتی🍫•
سریع ترین و راحت ترین شیرینی همینه🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ماکارونی بهشتی🤤•
یکی از خوشمزه های روزگاره:))😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•قیمه🍛•
این نکات و یاد بگیر یه قیمه ی لعاب دار و خوشمزه داشته باش😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحانه کافه ای😋•
یکی از راحت ترین و خوشمزه تریناس:)🤌🏻
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بستنی نوستالژی🍦•
دقیقا همون طعم بستنی زمستونه های قدیمیو میداد🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شام فوری😋•
یه شام اقتصادی و سیر کننده بدون مرغ و گوشت😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دمنوش میوه ای🍵•
خوش عطر از برای روزهای سرد و منفیِ زمستونی🥳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
سـلام
صبح قشنگ بهاریتون بخیر
تنتون سالم
دلتون خوش
لحظه هاتون سرشار از آرامش
روز تون شادو زیبا
دو شنبه تون بخیرو خوشی
روزتون پراز برکت و سلامتی
روز خوبی داشته باشید
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_دلمه_کلم
مواد لازم
برنج دو پیمانه
سبزی معطر خورد شده(تره جعفری گشنیز نعنا ترخون ) سه یا چهار پیمانه
لپه نصف پیمانه
کشمش یا زرشک (بستگی به ذائقه شما)یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده گوسفندی ۳۰۰ گرم
یک عدد کلم برگ
ادویه (پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا خوری ،دارچین کمی، زردچوبه یک قاشق غذاخوری ،نمک و فلفل قرمز و سیاه به اندازه کافی
مواد لازم سس دلمه :
دو قاشق سر پر رب گوجه فرنگی
نصف پیمانه روغن
زعفران به میزان لازم
رب انار نصف پیمانه (بستگی به غلظت و ترشی )
و یا
یک سوم پیمانه سرکه و یک قاشق غذاخوری شکر
نمک و فلفل به میزان لازم
آب سه و نیم پیمانه (بستگی به نوع برنج و مقدار آبی که برای دم کشیدن دو پیمانه برنج تون لازمه )
طرز تهیه سس :
رب گوجه فرنگی رو توی روغن سرخ کنید و زعفران و رب انار و نمک و فلفل و بعد آب رو اضافه کنید و چند دقیقه رو حرارت ملایم بذارین مواد به خورد هم بره .
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_رول_پنیری
رول پنیری،خیلی پر طرفداره تو مهمونیا..
.
نان تست رو گوشهاشو با چاقو جدا کردم با وردنه کاملا بازش کردم.
یه نکته خیلیییی مهم اینه که نان تست باید تازه تازه باشع نان اوران باشه بهتره.
بعد با وردنه کامل بازش کردم اول یه لایه پنیر ورقه ای بعد یه ورق ژامبون اروم رول کردم با سیخ چوبی فیکسش کردم.
بعد گوشهای ناصاف واضافشو با چاقو گرفتم.بعد زدم داخل ارد معمولی سفید،بعد تخم مرغ زده شده،بعد پودر سوخاری.من 2بار تکرار کردم این مراحل رو.
به مدت 2ساعت گذاشتم داخل یخچال ودر روغن غوطه ور سرخ کردم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_مینی_پیتزا_چوبی
خمیر پیتزا، پنیر موتزارلا، سس کچاپ، پپرونی - زرده تخم مرغ ، پونه کوهی ، پنیر پارمزان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_خورشت_آلوچه_مرغ
سلام عزیزان توی پست عکسش توصیح دادم که یه خورش زنجانی که البته خیلی از دوستان در شهرهای مختلف درست می کنند . این خورش ساده و خوشمزه و خوش خوراک . مخصوصا کسایی که مزه ملس دوست دارن .
برای ۳ نفر
تکه های مرغ ۵ تا ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
هویج ۱ عدد
آلوچه برغان ۷ تا ۸ عدد
قیسی (برگه زردآلو) ۷ تا ۸ عدد
نمک و زردچوبه و فلفل و رب گوجه به میزان لازم
پیاز رو خلالی کردم و با کمی روغن تفت دادم و بعد تکه های مرغ رو اصافه کردم فرقی نداره از سینه مرغ یا ران مرغ بخواین استفاده کنید و اون رو هم کمی تفت دادم خیلی زیاد لازم نیست .
نمک و زردچوبه و فلفل و رب رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم مقداری آب ریختم آب زیادی نریزین و بعد گداشتم که کمی مرغ بپزه .
هویج ها رو هم هر طور دوست دارین خلالی و یا گرد ، من خودم قالب زدم .
آلوچه و برگه زردآلو رو هم از قبل کمی توی اب جوش خیس کردم .
بعد داخل خورش هویج و آلوچه و برگه زردآلو رو ریختم و تایم زیادی برای پخت نمی خواد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تا اینکه له نشن .
اگر تمایل داشتین می تونین آب لیمو هم داخل خورش بریزین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#فیلم_مینی_پیتزا
قبل هر کاری یه خمیر هیجان انگیز درست کردم با این رسپی
مواد لازم خمیر
شیر: ۲لیوان
روغن مایع:۱/۲ لیوان
شکر :۲ق غ
خمیر مایه:۱ق س
نمک: کمی
آرد: به میزان لازم
پودر سیر: ۱/۳ق غ
مواد لازم برای پیتزا
کوکتل یا ژامبون به میزان لازم
فلفل دلمه ای و قارچ به میزان لازم
پنیر پیتزا و آویشن و سس گوجه فرنگی به میزان لازم
طرز تهیه
شیر ولرم و نمک و شکر و خمیر مایه رو مخلوط کنید تا شکر حل شه.بعد روغن مایع رو اضافه کنید و در نهایت آرد و پودر سیر رو اضافه کنید . میزان آرد تا جایی که خمیر لطیفی بدست بیاد.
خمیر رو حدود یک ساعت استراحت بدید تا ور بیاد. بعد این زمان سطح کار رو کمی آرد پاشی کنید و از خمیر به اندازه یه گردو بردارید توی سینی فر بزارید و بعد کمی پهنش کنید و مرکزش رو با کمک ته استکان یا هر چیز دیگه ای حفره ایجاد کنید.کمی سس گوجه فرنگی و آویشن بزنید و کمی پنیر پیتزا بریزید رو ی پنیر رو برش های کوکتل و قارچ و فلفل دلمه ای بزارید و مجدد کمی پنیر بپاشید و مجدد ۱۵ دقیقه استراحت بدید . و توی فر با دمای ۱۷۰ درجه حدود ۲۰ دقیقه قرار بدید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کاناپس_قارچ
یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده!
مواد لازم
کره: ۵۰ گرم
گشنیز: ۵۰ گرم
پیازچه: ۱۰۰ گرم
قارچ: ۵۰۰ گرم
آرد: دو قاشق سوپخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم
پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم
طرزتهیه
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا آب شود.
* پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت میدهیم.
* قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت میدهیم تا آب آن کشیده شود.
* آرد را افزوده و هم میزنیم.
* شیر را اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود.
* نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را میریزیم و هم میزنیم و از روی حرارت بر میداریم.
* روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه قارچ ریخته و کاملاً پخش میکنیم و کمی پنیر پیتزا میریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم تا پنیر آب و روی کاناپس قارچ طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳