#زیره_جوش
مواد لازم برای 4 نفر
1 پیمانه آرد
2 /1 پیمانه شکر
3 عدد تخممرغ
1 ق س زیره
2 /1 پیمانه روغن یا کره محلی
1 ق س زعفران آب کرده
3 پیمانه آب
طرز تهیه:
1. ابتدا آرد و روغن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند.
2. حالا آب، شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
3. وقتی شکر حل شد، موادتان را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. در پایان زیره و تخممرغ ها را اضافه کنید. البته تخممرغ را از قبل در ظرفی هم بزنید و بعد به موادتان اضافه کنید.
نکته
این شام سبک را میتوانید همراه با نان بخورید یا نان را در آن ترید کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#شوربا_عدس
مواد لازم
2 لیوان عدس قرمز (دال عدس)
2 عدد پیاز
3 عدد سیب زمینی
1 عدد هویج (به دلخواه)
2 قاشق غذاخوری مارگارین (یا کره)
4.5 قاشق چای خوری نمک
1.5 لیتر آب داغ (با کنترل بریزید)
اگر غلیظ بود کمی بیشتر آب بریزید
دستور_پخت
عدس را شسته و آبکش کنید. پیاز ، هویج و سیب زمینی را در غذاساز خرد کنید و یا رنده کنید. تمام مواد را داخل قابلمه ای بریزید کره ، نمک و آب داغ را اضافه کنید. آب را با کنترل بریزید. وقتی چوربا جوشید شعله را کم کنید و 25 الی 30 دقیقه با شعله کم بپزید. چوربای پخته شده را با گوشت کوب برقی میکس کنید اگر گوشت کوب برقی ندارید میتوانید از صافی رد کنید. با فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و آبلیمو گرم گرم سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#دسر_بوراتوس_توت_فرنگی
مواد لازم
شیر ۲۰۰ گرم
بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم (۴بستنی لیوانی کوچک)
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (من از کاله استفاده کردم)
دنت توت فرنگی 1 عدد
ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
شیر و بستنی را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ، وقتی به جوش اومد از روی حرارت برداشته و ژلاتین بن ماری شده در نصف لیوان آب سرد رو بهش اضافه میکنیم.
سپس پنیر خامه ای و دنت رو با همزن دستی کمی زده تا یکدست بشن بعد مخلوط شیر و بستنی رو که از حرارت افتادن اضافه کرده و مجدد همزده تا یکدست بشن . من یکی دوتا رنگ خوراکی صورتی هم اضافه کردم بهش تا خوشرنگتر بشه
داخل قالب ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا خوب بسته شود.... هر چقدر بیشتر در یخچال بماند سفت تر شده و راحت از قالب خارج میشود.
نکته: بجای دنت توت فرنگی میتونید از طعم های دیگه هم استفاده کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#زرشک_پلوبا_مرغ
من خودم این غذا را خیلی دوست دارم. ترکیب مرغ با زرشک خیلی عالیه. پخت مرغ بظاهر ساده هست ولی برای خوشمزه شدن مرغ باید ریزه کاری ها را رعایت کرد.
توضیحات کامل همزمان بافیلم داده شده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#خوراک_مرغ_و_پنیر
مواد لازم
یک عدد سینه ی مرغ پخته شده ریش ریش شده
سس مایونز ۲ ق غ
سس تند فلفلی ۲ ق غ
پنیر پیتزا یا چدار یک لیوان
آبلیمو ۲ ق غ
یک عدد حبه ی سیر له یا رنده شده
نمک ، فلفل قرمز ، سیاه ، آویشن ، دارچین ، زنجبیل ، پودر نعناع و هر ادویه ای که خوشمزه باشه.
پنیر خامه ای ۳ ق غ سرپر
ذرت مکزیکی یا هویج نگینی یا نخود فرنگی یک لیوان کامل
طرز تهیه :
اول برای سس این غذا دست به کار میشیم ،
که مایونز و پنیر و سس تند و ادویه ها رو ترکیب و پشتش مرغ و ذرت و پنیر پیتزا و سیر رنده شده رو اضافه و کل مواد رو هم میزنیم و سرآخر میریزیمش داخل یه ظرف که بشه توی فر گذاشت ، روشو پنیر میریزیم و یکم گوجه و جعفری تازه خورد شده روش میریزیم و میزاریم داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه.
این غذا بصورت دیپ هم خیلی خاص و پرطرفداره چون با نون خورده میشه و خیلیییی جذابه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱