eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
برخیز که ‌صبح با🌸 عشق و امید آمده است🍃 خورشید به🌸 دیـدار زمین آمده است🌸 هــم رایحه‌ی سلام و 🍃 هــم دیدن گل🌸 وقتی که سپیده با 🍃 نگین آمده است🌸 سلام صبحتون سرشاراز مهر الهی🌸🍃 🍃🌺🌸🍃 ﹝ @Jomlax
🍖🍗🍗 ابتدا یک سینه مرغ رو به صورت نوارهای بلند برش بزنید از فیله هم میتونید استفاده کنید یک عدد پیاز رنده شده رو رو به همراه ۳ ق گردو پودر شده، ۲ ق رب انار و نمک و فلفل مخلوط کنید و مرغ ها رو اضافه کنید و استراحت بدید تا مزه دار بشه. تکه های مرغ رو به صورت حلزونی بپیچید و در سیخ چوبی بزنید و در تابه با کمی کره روی حرارت قرار دهید تا بپزند. بقیه مواد گردو و رب انار که باقی مانده رو روی حرارت قرار دهید تا بپزه و یک سس خوشمزه واسه کنار غذامون باشه یک کته زعفرونی این غذای خوشمزه رو تکمیل میکنه. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
در ظرفی یک عدد پیاز وسیر رو تفت داده ,زردچوبه و فلفل سیاه زده , و حدود سیصد گرم کلم بروکلی رو معادل یک بوته متوسط که خرد کردین میتونین ساقه هاشو هم استفاده کنین و حسابی بشورین (کلم رو خرد کنین بمدت یکساعت در ابنمک بذارین بعد بشورین)ودو هویج ریز خرد شده(قابل حذف) رو اضافه کنین یه تفت کوچولو بدین نصف پیمانه جو پرک شده رو اضافه کنین دولیوان آب مرغ بریزین،اگه نداشتین از طعم دهنده موجود در بازار میتونین استفاده کنین، بذارین تا موادتون بپزه دراخروقتی که پخت با گوشت‌کوب برقی مواد رو باهم میکس کنید ودراین مرحله دوقاشق خامه پاکتی رو که رقیق کردین بعلاوه یک لیموی تازه به سوپ اضافه کنین، طعم بسیار خوشمزه ای میگیره، حتما با شروع فصل سرما و باتوجه به خاصیت بسیار زیاد این کلم در وعده ی غذایی خانواده جا بدین و سیستم ایمنی بدن خودتان را با این مواد مغذی بالا ببرید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍵🍵🍵🍵🍵🍵🍵
مواد لازم ماست ۱و۱/۲پ روغن زیتون۲ق غ آرد سفید همه منظوره۲و۱/۲پ بیکینگ پودر۳ق چ نمک۱ق چ طرز تهیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید با دست یا قاشق یا میکسر.خمیر کمی چسبنده هست ولی اشکالی نداره اونو ۱۶ قسمت مساوی تقسیم کرده و گرد کنید روشو با یه پارچه بپوشونید تا خشک نشه و از اولی شروع کنید با وردنه روی سطح صافی که آردپاشی شده اونو باز کنید تا هر چقدر که امکان داره و پاره نشه باز کنید بعد با احتیاط بردارید و داخل یه تابه بدون روغن که با حرارت نسبتا بالا گرم شده قرار بدین تا روی نون حباب بزنه بعد برگردونید تا طرف دیگه هم پخته بشه.همه رو به همین صورت آماده کنید و بپزید.نون بافت نرمی داره و برخلاف نونایی که با مخمره چند روز بدون اینکه بیات بشه داخل نایلون در جای خنک میتونید نگهداری کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞
1 قوطی تن ماهی رو ۲۰ دقیقه جوشوندم بعداز سرد شدن کمی کرفس ٬ خیار شور و کمی پیاز نگینی ریز خرد کنید و بهش اضافه کنید. 1ق شوید خشک و کمی فلفل.1ق سس مایونز.1ق سس فرانسوی.کمی سس خردل همرو با هم خوب میکس کنید و درش رو ببنید و یک ساعت داخل یخچال قرار بدید. جامبو شلز هارو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید. وقتی سرد شد سالاد رو داخلش بریزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
را کاهش دهیم بدون اینکه طعم آن تغییر کند ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم پودر نارگیل 2 پیمانه شکر نصف پیمانه آب نصف پیمانه شیر نارگیل 2 ق س گلاب 2 تا 3 ق غ پودر هل یک هشتم ق غ پودر پسته نصف پیمانه طرز تهیه آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم می زنیم تا شکر حل شود سپس چند دقیقه صبر کرده تا شربت قوام بیاید و غلیظ شود سپس از روی حرارت برداشته و هم می زنیم تا خنک شود سپس پودر نارگیل و گلاب و شیر نارگیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کرده و مجدد روی حرارت کم گذاشته حدود 5 دقبقه و خوب مخلوط می کنیم. سپس در ظرف مستطیل مناسب ریخته و روی آن پودر پسته پاشیده روی آن را پوشانده و در یخچال برای مدت 3 تا 4 ساعت قرار می دهیم و سپس با چاقو به صورت لوزی برش می زنیم و در ظرف پذیرایی می چینیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
برای تهیه خوراک دل مرغ ابتدا دل ها را با چاقو برش زده و به چهار قسمت تقسیم می کنیم و بعد حسابی آنها را می شوییم تا هیچ لخته خونی در آنها باقی نماند .دلهای پاک شده را با مقدار کمی آب می گذاریم تا بپزند و آب روی آن خشک شود .سپس یک عدد پیاز را که خلالی کرده ایم را با کمی روغن به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا پیاز ها به همراه دل مرغ سرخ شوند و بعد به آن زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم . رب را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و مواد باهم ترکیب و مزه دار شوند . در پایان یک عدد فلفل سبز تند را حلقه حلقه کرده و به خوراک دل اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خوراک دل به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزد .دو عدد سیب زمینی را نگینی خرد کرده ، در تابه ای کمی روغن می ریزیم و سیب زمینی ها را سرخ می کنیم . ( البته می توانید سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و به همراه دلها بپزید و یا اینکه بعد سرخ کردن با دیگر مواد مخلوط کنید )خوراک دل مرغ را در ظرف مورد نظر کشیده و دور آن را با سیب زمینی نگینی تزئین می کنیم .خوراک دل مرغ را با نان و یا با برنج سر کنین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه سینه مرغ: ۲ عدد نمک: به مقدار لازم فلفل: به مقدار لازم کدو: ۱ عدد هویج: ۱ عدد فلفل دلمه ای: ۱ عدد سیر: ۲ حبه پاپریکا: به مقدار لازم گوجه فرنگی: ۱ عدد طرزتهیه ️سینه مرغ رو شبیه ویدیو برش دهید. سپس با بیفتک کوب آن ها را بکوبید تا نازک شوند. مرغ رو با نمک و فلفل و سایر ادویه های مورد علاقتون مزه دار کنید. کدو، هویج و فلفل دلمه‌ای را رنده کنید و روی مرغ قرار بدید و رول کنید‌. داخل تابه، سیر له شده رو با روغن تفت بدید و بهش گوجه فرنگی و ادویه‌های دیگه رو اضافه کنید‌. رول های مرغ رو داخل سس گوجه بریزید و بگذارید تا مرغ ها بپزند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ لیوان آب نارنگی ۱ لیوان شکر ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ۱ قاشق غذا خوری کره آب نارنگی و شکر و نشاسته رو داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و بپزید مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا مواد سفت شودو به غلظت کافی برسد .آخر کره را اضافه کنید و مخلوط کنید و از حرارت بردارید .داخل لیوان به ارتفاع بلند که با آب خیس شده بریزید .در فریزر به مدت ۳ تا ۴ ساعت قرار دهید و یا کمی بیشتر قرار دهید .بعد از فریزر بیرون آورده و داخل پودر نارگیل غلتانده و برش زده و مجدد داخل پودر نارگیل بغلتانید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه نسکافه پرکف: 1ق چ نسکافه 1ق چ شکر 2ق سوپ خوری آب جوش شیرداغ نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍶☕️🍶☕️🍶☕️🍶
مواد لازم تخم مرغ چهار عدد شکر یک پیمانه آرد دو پیمانه بکینگ پودر دو ق چ ماست نصف پیمانه ( از ماست ترش و یا آبکی استفاده نکنید ) روغن نصف پیمانه هلو سه عدد ( پوست بگیرید و خوردش کنید و تو آرد بغلطونید ) وانیل یک چهارم ق چ طرز تهیه اول از همه فرتون و روشن کنید . تخم مرغا رو تو یه کاسه ای بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده رو با دور تند همزن بزنید تا پف کنه بعد بزارید یخچال . تو یه ظرف دیگه زرده و وانیل و شکر اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا حجمش دو برابر بشه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد ماست و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید حالا همزن و کنار بزارید آرد و بکینگ پودر و مخلوط کنید و الک کنید بعد کم کم به مواد کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید بعد سفیده رو اضافه کنید و با لیسک هم بزنید قالبمون و چرب میکنیم و آرد پاشی ، نصف مواد کیک و میریزیم تو قالب بعد روش تکه های هلو میزاریم بعد باقی مواد کیک و میریزیم و روشم هلو میزاریم بعد قالب و میزاریم تو فر به مدت چهل و پنج دقیقه با دمای صد و هشتاد درجه بازم بستگی به فرتون داره نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍰🍑🍰🍑🍰🍑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلها راتمیزشسته و داخل دل مرغ رو کامل خالی کرده کمی روغن و سویا سس باهمراه آویشن و فلفل و شوید زده و 3_4 ساعت استراحت میدهیم.سپس روی ذغال کباب میکنیم. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم برای خمیر آرد : 500 گرم تخم مرغ : 1 عدد كره آب شده : 100 گرم شير ولرم : 1 لیوان خميرمايه : 1 قاشق چایخوری نمك : کمی موادميانی : گردوي پودرشده : ٢٥٠ گرم پودرقند : ٢٥٠ گرم پودر هل : ١٥ گرم طرز تهیه : همه مواد برای خمیر را مخلوط كرده و خمير رو بمدت ١ساعت استراحت ميديم. بعد از آماده شده خمير مواد مياني اش را گذاشته و به شكل پيراشكي ميپيچيم و در فر ١٧٠ درجه بمدت ٢٠ دقيقه ميگذاريم بپزد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
مواد لازم كلم بروکلی ٣٠٠ گرم تخم مرغ ٤ عدد گردو ریز شده ٣ قاشق غذا خوری پياز سرخ شده بدون روغن ٣ قاشق غذا خوری پیاز رنده شده ١ عدد نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به ميزان لازم آرد گندم ١ قاشق غذا خوری کلم_بروکلی را با مقداری کمی آب بپزید وقتی پخته شد آنقدر صبر کنید تا کاملاْ آب آن تبخیر شود بعد کلم بروکلی را میکس و یا با گوشت کوب له کنید و به آن گردو ، آرد ، پیاز سرخ شده ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، پیاز رنده شده و تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید چنانچه مایه سفت و یا شل بود میتوانید میزان تخم مرغ را زیاد و کم کنید. کف ماهیتابه رژیمی رابا کمی روغن چرب کنید و مایه کوکو را در آن بریزید و درب ماهیتابه را بسته و حرارت را کم کرده و فرصت بدهید تا کوکو پخته شود و بعد طرف دیگر را برگردانید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥦🌮🥦🌮🥦🌮🥦
آرد نان فانتزی ۱۵۰ گرم شکر ۸ گرم نمک ۱/۲ق.چایخوری آب ۴۰ گرم (که ۳۰ گرم مصرف شد) شیر ۶۰ گرم خمیر مایه ۱/۲ق.چایخوری سر پُر کره ۱۲ گرم برای تاپینگ: ۱۰ گرم کره 📝 شیر ولرم و نصف آب و کمی شکر را مخلوط کنید و خمیر مایه را افزوده و ۸الی۱۰ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید. آرد الک شده و شکر را در کاسه ریخته و خمیر مایه فعال شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود . در صورت نیاز بقیه اب را کم کم اضافه کنید . خمیر را روی سطح کار ورز دهید و ۱۲ گرم کره را به خورد خمیر دهید . خمیر را در کاسه چرب شده ۳۰_۴۰دقیقه استراحت دهید . پف خمیر را بگیرید و به ۵ قسمت تقسیم کنید و چونه بگیرید و چونه ها را ۱۵ دقیقه استراحت دهید. فیلم مربوط به چونه گیری موجوده . بعد خمیر را در سینی فر بچینید و۳۰_۴۰دقیقه استراحت نهایی دهید .سپس روی خمیر آرد الک کنید و با تیغ شکاف نسبتا عمیق بزنید (به فیلم تیغ زدن توجه کنید) و در هر شکاف ۲ گرم کره بزارید و در فر ۲۳۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید . ظرف آبجوش کف فر فراموش نشود نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیتزا دو سوته😍• راحت و بی دردسر درست کنید و لذت ببرید 🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳