eitaa logo
آشپزی آسان
18.6هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
26.6هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩وای که من چقدر عاشق دوناتم 🍩 اما هر بار درست میکنم یا پف نمیکنه 😧یا وسطش خام و خمیری میمونه😵‍💫 با که از اینجا یاد گرفتم بهترین هارو میپزم🍩 https://eitaa.com/joinchat/1571553733C1ddd867b77 پف عالی🍩 پوک و سبک🍩 مصرف روغن بسیار کم🤩
25.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ننه قورمه😉😋 مواد لازم برای چهار نفر: گوشت: ۴۰۰ گرم لپه: ۵ قاشق غذاخوری پیاز: دو عدد چوب دارچین: یک عدد فلفل و زردچوبه: یک قاشق چایخوری آب: دو لیوان زعفران: زیاد😁 آب نارنج: نصف فنجان کشمش: ۴ قاشق غذاخوری ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
21.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با تو یخچال یه غذای خوشمزه درست کن ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
13.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند ترفند کاربردی ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
17.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بلوبری ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوخت 🧵🪡 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
26.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جذاب و خوشمزه ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
12.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰🎂 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
خانومایی که همش میپرسین غذا چی درست کنم بیاین 🥪🍕 🥙🥩 آمــــــــوزش🍒🍝👇🏻    🍔غذاهای نونی      🌭غذای رژیمی          🍟غذاهای نیم ساعته           🍔غذای کارگری و دانشجویی         🎂دسر ، ژله ، کیک      🍟لعاب انداختن خورشت                       🍔طرز تهیه ی همه چی اینجاس👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/3273195588Cc59e26c2d1 🍖🥪با ما کدبانو شو🥪🍖 آخر❤️
موادلازم: شکر ۳ قاشق غذاخوری عسل ۳قاشق غذاخوری کنجد ۱ پیمانه خلال پسته دو قاشق غذاخوری کره یا روغن مایع برای چرب کردن قالب طرزتهیه . کنجد رو می تونید بریزید داخل سینی فر بزارید تست بشن وکمی طلایی بشن ، یا مثل من داخل تابه کمی بو دادش کنید زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. همین طور خلال پسته رو 👍 شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه، به مدت تقریبا 5 دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید و توی سینی یا ظرف مورد نظر تون کاغذ روغنی بندازید با مشت قاشق که باید چرب باشه فشارشون بدید و صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید . یا مثل من داخل قالب سیلیکونی بریزید و بزارید تا کاملا خنک بشن و سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪