eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
10.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماهی رو اینجوری کن ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نکات اصلی تهیه ترد و خوشمزه ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند نگهداری 😯 ‌‌ ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
نان کماج خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید و کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره،زیاد آرد🥡 اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه. داخل ظرفی،روغن و زردچوبه(مقدارش بستگی به اندازه خمیر داره،خودتون متوجه میشید،کم نریزید) و دو قاشق شکر🍚 و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ 🥚رو هم زده و اضافه کنیدوکاملا باهم مخلوط کنید. داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید،اگه نان نازکتری خواستید،توی دوتا ظرف درست کنید،اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید،اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده. مقداری خمیر بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید،در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد(یعنی پف کنه)وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه،ی طرف که سرخ شد،برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه،وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
این چه که اینهمه خانوووم عضوش هستند ؟ 😍 بزرگترین دورهمی سرآشپزان در ایتا که مرجع آموزش های آشپزی حرفه ای با مواد دم دستی هست 😉 ❤️ آموزش ۳۰ مدل خورشت بدون مرغ 🧡آموزش ۷۰ مدل لقمه و ساندویچ فوری 💛 آموزش انواع کیک بدون فر 💚 آموزش انواع دسر و ژله رنگی 👈 برای اولین بار سِرّی ترین راز های آشپزی رو از اینجا ببینید 🤫👇 https://eitaa.com/joinchat/3273195588Cc59e26c2d1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این خوشگل رو توی پختم😊 آموزش انواع کیک🥧🍩 بدون فر و راحت و در عرض 20 دیقه فقط اینجاست😍 دستور همه کیکامو از اینجا میگیرم👇 https://eitaa.com/joinchat/3726704778C27789c7caa آشپزی ۳۰دقیقه ای👆 مهمانی های خودمونی 🌯🍤🥙
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با فویل ظروف رویی سیاه شده رو تمیز کن🥰 با دوتیکه فویل تمیز و براق میشه👌 سه قاشق آبلیمو، دوقاشق جوش شیرین و دو تیکه فویل گلوله شده را با آب بزار روی گاز تا جوش بیاد بعد قابلمه روحی سیاه شده رو بزار داخلش مثل روز اول تمیز میشه😍 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دقت کنید اول میذاریم به جوش بیاد بعد ۴۰ دقیقه زمان میدیم تا خوب بجوشه ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
🔹نکاتی در مورد سیب زمینی🍔🍟 وقتی سيب زمينی را بصورت پخته از آتش بيرون می آوريد ظرف يک ساعت در معده هضم خواهد شد. سيب زمينی آب پز ظرف 2ساعت هضم ميشود.🐤🐤 سيب زمينی سرخ کرده ظرف12ساعت نصفش هضم و نصفش از طريق روده خارج خواهد شد. نکته مهم اینکه چیپس خیلی زمان میبره تا هضم بشه پس پدر مادرانی که به بچه چيپس ميدهند بدانند که شب کودک بيچاره موقع خواب بايد صد بار اين پهلو و آن پهلو شود تا در آخر سم حاصل از اين چيپس جذب بدن بشه 🥔🥔🍟🍟 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فوت و فن 🫕 ‌▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳