5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ترکیب جادویی تو خونه بساز 👌
با این ترکیب میتونی همه سطوح رو تمیز کنی بعد از تمیز کردن گاز از این محلول اسپری کنید روی خیلی براق میشه🤩
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_یونانی 🍛 😋
فیله مرغ
نخود فرنگی
هویج
سیب زمینی
برنج
نمک+فلفل+زردچوبه
🔸برنج را بشوئید و با کمی نمک خیس کنید فیله های مرغ را در کمی روغن کنجد تفت دهید هویج و نخود فرنگی را جداگانه بپزید تا کمی نرم شود سیب زمینی را کمی تفت دهید و به مرغ اضافه کنید و ادویه بزنید برنج را بریزید و آب مرغ و آب اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت دم بکشه
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑#ترفند_آشپزی
با این ۴ ترفند #زرشک پف دار و خوشرنگ باقی میمونه و سیاه و خشک نمیشه حتما تا آخر ببین
☘زرشک خوب، قرمز روشن و خوشرنگ است، بنابراین از خریدن زرشکهایی که رنگ تیره دارند خودداری کنید.
☘ آب زعفران را جدا با برنج قاطی کنید و زرشک را بعد روی آن بریزید. اینجوری هم عطر زعفران حفظ می شود، هم رنگ زرشک قرمز و درخشان باقی می ماند.
☘ زرشک را چه تازه باشد چه خشک شده در فریزر نگهداری کنید. تا رنگ آن ثابت بماند و کدر نشود.
☘اگه توی غذاهای دیگ میخواین استفاده کنین حتما دراخر پخت اضافه کنین وتفت ندید
☘هر چه زرشک بماند، تیره تر می شود مگر اینکه تا تازه است آن را فریز نمایید تا نرم و خوشرنگ
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده سرو بانمک کافی
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه نوشیدنی میکس
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این محلول روغنی لازم نیست هر روز خونه رو گردگیری کنی 😎🍯
#ترفند_آسان
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
راه های ساده برای بریدن کیک تولد 😍🍰
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌌شب یلدا تو اینجوری خاص کن🍉🥝
لبو رو اینجوری درستش کن هم شیک وجذابه هم خیلی راحت
چیا نیاز داریم:
لبو پخته شده ۳عدد
آب لبوی پخته شده نصف لیوان
خامه صبحانه ۲ق غ سر پر
بستنی هم دمای محیط ۲تا ۳ق غ
(میتونید به جای بستنی از ماست خامه ای استفاده کنید)
شکر ۳تا ۶ق غ (با ۳ق شروع کنید بچشید نیاز داشت بیشتر اضافه کنید)
پودر ژلاتین ۲ق غ
لبو رو چند ساعت با آب بذارید کاملا پخته و نرم بشه .نصف لیوان هم از آب لبو نگه دارید.
ژلاتین رو روی آب لبو بریزید و بذارید روی بخار آب کتری تا ذرات ژلاتین حل بشه و کاملا شفاف بشه و از حرارت بیفته
لبو ها و خامه و بستنی و شکر و آب لبو ترکیب شده با ژلاتین داخل غذاساز یا مخلوط کنید بریزید میتونید از گوشت کوب برقی هم استفاده کنید .وقتی یکدست شد
قالب رو کمی چرب کنید مایع رو داخلش بریزید و اجازه بدید ۵تا ۶ساعت داخل یخچال بمونه و ببنده .
وراحت از قالب خارج کنید.👌🏼🤗
#یلدا #شب_یلدا
#آشپزی_آسان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f