فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خولنجان یا خسرودار
ادویه #کله_پاچه
بوی ضمح
طبع :گرم و تند
کافیه یکتکه از قلم خسرو تار یا یک قاشق از پودر اون و داخل یه قابلمه کله پاچه بندازید دیگه هیچ بویی از سیرابی و.. نمیاد
ادویه ای فراموش شده است که …..
اثری از خودش در غذاها به جا نمیزاره فقط بوی زهم هرنوع گوشت مرغ وماهی وکامل از بین میبره
#آشپزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
📸این عکس متعلق به پنج سال پیش است و یک عکاس ایرانی از یک پدر و دو دخترش گرفته است
اگر کمی به عکس دقت کنید حتما تمام موهایتان سیخ شود
.
باورش سخت است اما این عکس فوتوشاپ نیست و هیچ ادیت فیکی هم ندارد!!
.
اگر متوجه نشدید روی لینک زیر کلیک کنید👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/4164288774C6d398cbf20
#پوآچای_سیردار
مواد لازم:
1) 2 لیوان چایخوری آب ولرم ( لیوان چایخوری = 125 ml )
2) یک لیوان چایخوری شیر ولرم
3) نصف لیوان روغن مایع
4) 20 گرم خمیر مایه ی فوری
5) یک ق.غ شکر
6) یک ق.م نمک
7) یک عدد تخم مرغ زرده اش برای روش سفیده اش برای خمیر
8) آرد به میزان کافی
مواد میانی : پنیرپیتزا
مواد روش :
1) یک ق.غ کره
2) یک حبه سیر رنده شده
3) یک دسته جعفری خرد شده
طرز تهیه :
به غیر از آرد تمام مواد رو داخل ظرفی بریزید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی درست کنید روش رو بپوشانید یک ساعت اجازه بدید تا عمل بیاد از خمیر عمل اومده گوله هایی به اندازه ی نارنگی بردارید با دست باز کنید وسطش پنیرپیتزا بذارید خمیر رو ببندید گرد کنید داخل سینی چرب شده یا کاغذروغنی انداخته شده بچینید روش رو با دستمال تمیز بپوشانید 20 دقیقه اجازه بدید تا استراحت کنه سپس روش زرده ی تخم مرغ بمالید در فر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه ، میتونید یه خلال دندون داخل خمیر فرو کنید اگه از مواد خمیر بهش نچسبید یعنی پخته ) سیر ، کره ، جعفری رو داخل ظرفی با هم مخلوط کنید پوآچاهای داغ رو که از فر درآوردید روش با فرچه بمالید و داغ سرو کنید .
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیپس_سرکه_ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳