شربت پرتقال
آب پرتقال ترش دو لیوان
شکر. دو لیوان
جوهر لیمو. یک سوم قاشق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال. نصف قاشق چایخوری
همه ی مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و مدام همش بزنید تا شکر حل بشه بعدش حرارت رو بیشتر کنید تا بجوشه و به غلظت مناسب شربت برسه فقط زیاد غلیظش نکنید چون بعداز سرد شدن غلیظ تر هم میشه ،موقع پخت کف هایی روی شربت جمع میشه که باید با قاشق بگیرید ،در این روش شربت رنگش تیره تر و غلیظ تر میشه و تا مدت طولانی موندگاری داره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکلات_ژله_ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#خاگینه_با_قارچ
مواد لازم:
_قارچ 150 گرم
– تخم مرغ 2 عدد
– نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- قارچ را بشویید، ریز خرد کنید و با مقداری کره سرخ نمایید.
2- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید. قارچ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
3- مقدار کافی روغن در تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، مخلوط فوق را در تابه ریخته، درِ آن را بگذارید تا تخم مرغها خود را بگیرد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیپس_خلالی_با_سس_قارچ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترافل_شکلاتی
مواد لازم:
شکلات شیری 150 گرم
خامه غلیظ 170 گرم
کیک ساده 175 گرم
بادام چرخ کرده یک دوم فنجان
ترافل رنگی یا پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه:
شکلات را به روش بن ماری آب کرده و میزاریم کمی خنک شود بعد خامه رو با ان مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدستی به دست آید
خرده های کیک و بادام رو در کاسه متوسطی ریخته خوب با هم ترکیب کنید و مخلوط شکلات و خامه را کم کم به مواد اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود بعد 30 تا 45 دقیقه در یخچال گذاشته تا سرد و منسجم شود. بعد در اورده و به گلوله های کوچکی قسمت کرده و در ترافلهای رنگی یا پودر کاکایو یا پودر نارگیل میغلتانیم.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترشی_قارچ
قارچ هارو شستم،خشک ک شد ریختم تو شیشه بعد روش دو ق چ نمک ریختم چون ظرف کوچیک بود،دو ق چ نمک کافی بود،
بعد نعنا و ترخون و فلفل ریختم و یک فنجون اب و یک لیوان سرکه،بعد درشو بستم گذاشتم یخچال،یک هفته میکشه تا برسه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_ساده_و_شیک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳