eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
27.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
شربت پرتقال آب پرتقال ترش دو لیوان شکر. دو لیوان جوهر لیمو. یک سوم قاشق چایخوری رنده ی پوست پرتقال. نصف قاشق چایخوری همه ی مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و مدام همش بزنید تا شکر حل بشه بعدش حرارت رو بیشتر کنید تا بجوشه و به غلظت مناسب شربت برسه فقط زیاد غلیظش نکنید چون بعداز سرد شدن غلیظ تر هم میشه ،موقع پخت کف هایی روی شربت جمع میشه که باید با قاشق بگیرید ،در این روش شربت رنگش تیره تر و غلیظ تر میشه و تا مدت طولانی موندگاری داره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم: _قارچ 150 گرم – تخم مرغ 2 عدد – نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: 1- قارچ را بشویید، ریز خرد کنید و با مقداری کره سرخ نمایید. 2- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید. قارچ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. 3- مقدار کافی روغن در تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، مخلوط فوق را در تابه ریخته، درِ آن را بگذارید تا تخم مرغها خود را بگیرد ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم: شکلات شیری 150 گرم خامه غلیظ 170 گرم کیک ساده 175 گرم بادام چرخ کرده یک دوم فنجان ترافل رنگی یا پودر نارگیل برای تزئین طرز تهیه: شکلات را به روش بن ماری آب کرده و میزاریم کمی خنک شود بعد خامه رو با ان مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدستی به دست آید خرده های کیک و بادام رو در کاسه متوسطی ریخته خوب با هم ترکیب کنید و مخلوط شکلات و خامه را کم کم به مواد اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود بعد 30 تا 45 دقیقه در یخچال گذاشته تا سرد و منسجم شود. بعد در اورده و به گلوله های کوچکی قسمت کرده و در ترافلهای رنگی یا پودر کاکایو یا پودر نارگیل میغلتانیم. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
قارچ هارو شستم،خشک ک شد ریختم تو شیشه بعد روش دو ق چ نمک ریختم چون ظرف کوچیک بود،دو ق چ نمک کافی بود، بعد نعنا و ترخون و فلفل ریختم و یک فنجون اب و یک لیوان سرکه،بعد درشو بستم گذاشتم یخچال،یک هفته میکشه تا برسه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳