#دسر_پارفه_میوه
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_پارفه_میوه
مواد لازم:
2 بسته بیسکویت بچه (یا بیسکویت پتیبور)
2 بسته خامه فرم گرفته
1 بسته شیر تبخیر شده(200 میلی لیتر)
1 لیوان شیر
توت فرنگی، توت سیاه، توت، هلو، گردو، پسته، فندق، شکلات چیپسی (هر چی بخوای میتونین جایگزین کنید، سلیقه ایه)
طرز تهیه:
اول از همه 1 لیوان شیر و 1 بسته خامه فرم گرفته را با همزن میزنیم تا یکدست شود.
سپس یک بسته خامه فرم گرفته با شیر تبخیر شده را در کاسه دیگر خوب هم بزنید. خامه ای ک با شیر هم زدیم را ب این مخلوط اضافه کنید(هر دو خامه فرم گرفته را با هم مخلوط کنید). بعد از آن بیسکویت بچه و توت فرنگی خرد شده ، شکلات چیپسی، بادام زمینی را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
داخل قالب خود را با سیفلون می پوشانیم مواد داخل آن را پر می کنیم.
سپس روی آن را با سیفلون می پوشانیم و به مدت 1 شب در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
می توانید روز بعد آن را بیرون بیاورید و به دلخواه برش بزنید و سرو کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_فانتزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#کوفته_انار_گردو
مواد لازم:
برای درست کردن این کوفته خوشمزه احتیاج به 400 گرم گوشت چرخ کرده
یک عددپیاز رنده شده واب گرفته شده
سه قاشق گردوی آسیاب شده
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق آرد سوخاری
یک قاشق غذا خوری رب انار
کمی نعنا خشک ،نمک،وفلفل سیاه وفلفل قرمز
طرز تهیه:
همه رو با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم و کوفته های به اندازه گردو درست میکنیم ومیزاریم یخچال به مدت یکساعت تا خودشو بگیره
سپس کمی روغن تو ماهی تابه نچسب میریزیم روغن که داغ شد کوفته رو توش سرخ میکنیم وکنار میزاریم
تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رو رنده درشت میزنیم و سرخ میکنیم پیاز وقتی که سرخ شد کمی گردوی خورد شده اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم یک قاشق رب گوجه فرنگی یکی دوقاشق رب انار رو باهاش ی تفت کوچولو میدیم بعد از تفت دولیوان آب ، یک لیوان آب انار طبیعی نمک وفلفل اضافه میکنیم ودرشو میزارم
سس که جوش اومد کوفته ها رو به ارومی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزاریم وشعله رو کم میکنیم حدود چهل دقیقه تا یکساعت خورشت بپزه وبه روغن بیفته وااای چه شود اونم با کته نرم
این خورشت به دلیل رب انار کمی ترش مزه هست آگه ترش مزه دوست ندارید اواخر پخت یک قاشق شکر بزنید من شکر نزدم
گردوی که داخل سس ریختم آسیاب نکردم فقط خرد کردم میخواستم زیر دندون بیاد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
خرما پیچ تابه ای
ارد حدود دو پیمانه( برای من دو سه ق کمتر برد)
کره پنجاه گرم
روغن مایع دو ق غ
شیر ولرم نصف پیمانه
خرما به میزان لازم
گردو به مقدار لازم
کمی زعفرون دم کرده
تو ظرفی کره به دمای محیط رسیده +روغن مایع+شیر ولرم مخلوط کنید و هم بزنید بعد کم کن ارد اضافه تا خمیر جمع بشه و لطیف یکم ورز بدید و نیم ساعت بهش استراحت بدید تو این فاصله تخم خرما ها رو با سیخ خارج کنید و داخلش گردو بزارید روی گاز شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه بعد خمیر رو سطح کار با وردنه باز کنید و نواری برش بزنید مثل عکس و یه دور دور خرما بپیچید کف تابه کاغذ روغنی بزارید و خرماهارو بچینید سرش رو ببندید و بزارید رو گاز بیست دقیقه آمادهاست اگر تابه ی معمولی داشتید سرش دمکنی بزارید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_با_یک_تکه_نان
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
شربت پرتقال
آب پرتقال ترش دو لیوان
شکر. دو لیوان
جوهر لیمو. یک سوم قاشق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال. نصف قاشق چایخوری
همه ی مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و مدام همش بزنید تا شکر حل بشه بعدش حرارت رو بیشتر کنید تا بجوشه و به غلظت مناسب شربت برسه فقط زیاد غلیظش نکنید چون بعداز سرد شدن غلیظ تر هم میشه ،موقع پخت کف هایی روی شربت جمع میشه که باید با قاشق بگیرید ،در این روش شربت رنگش تیره تر و غلیظ تر میشه و تا مدت طولانی موندگاری داره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_ژله_ای
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#خاگینه_با_قارچ
مواد لازم:
_قارچ 150 گرم
– تخم مرغ 2 عدد
– نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- قارچ را بشویید، ریز خرد کنید و با مقداری کره سرخ نمایید.
2- تخم مرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال بزنید. قارچ را همراه با نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
3- مقدار کافی روغن در تابه بریزید. وقتی روغن داغ شد، مخلوط فوق را در تابه ریخته، درِ آن را بگذارید تا تخم مرغها خود را بگیرد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_خلالی_با_سس_قارچ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترافل_شکلاتی
مواد لازم:
شکلات شیری 150 گرم
خامه غلیظ 170 گرم
کیک ساده 175 گرم
بادام چرخ کرده یک دوم فنجان
ترافل رنگی یا پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه:
شکلات را به روش بن ماری آب کرده و میزاریم کمی خنک شود بعد خامه رو با ان مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدستی به دست آید
خرده های کیک و بادام رو در کاسه متوسطی ریخته خوب با هم ترکیب کنید و مخلوط شکلات و خامه را کم کم به مواد اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود بعد 30 تا 45 دقیقه در یخچال گذاشته تا سرد و منسجم شود. بعد در اورده و به گلوله های کوچکی قسمت کرده و در ترافلهای رنگی یا پودر کاکایو یا پودر نارگیل میغلتانیم.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترشی_قارچ
قارچ هارو شستم،خشک ک شد ریختم تو شیشه بعد روش دو ق چ نمک ریختم چون ظرف کوچیک بود،دو ق چ نمک کافی بود،
بعد نعنا و ترخون و فلفل ریختم و یک فنجون اب و یک لیوان سرکه،بعد درشو بستم گذاشتم یخچال،یک هفته میکشه تا برسه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای_ساده_و_شیک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#نان_کماج
طرز تهیه:
خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید و کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره،زیاد آرد اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه.
داخل ظرفی،روغن و زردچوبه و دو قاشق شکر و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ رو هم زده و اضافه کنیدوکاملا باهم مخلوط کنید.
داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید،اگه نان نازکتری خواستید،توی دوتا ظرف درست کنید،اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید،اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده.
مقداری خمیر بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید،در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد(یعنی پف کنه)وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه،ی طرف که سرخ شد،برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه،وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_انجیر
یه پاکت خامه صبحانه و یه بسته پنیر خامه و دوقاشق پودر قندو خوب بزنید تا یکدست شه،بهش دوقاشق ژلاتین بنماری شده با نصف لیوان آبو اضافه کنید،نصف پیمانه بستنی وانیلی و یذره وانیل هم اضافه کنید و هم بزنید که کاملا یکدست شه،کف ظرفها بیسکوییت جوین انجیری خورد کنید بریزید،دیواره هارو با اسلایس های انجیر به هرمدلی که دوست داشتید پوشش بدید،موادو بریزید روی بیسکوییتا و بذارید یخچال تا ببنده و بعد روشو با انجیر یا هرمیوه ایکه دلتون خواست تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳