15.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیپس_خلالی_با_سس_قارچ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترافل_شکلاتی
مواد لازم:
شکلات شیری 150 گرم
خامه غلیظ 170 گرم
کیک ساده 175 گرم
بادام چرخ کرده یک دوم فنجان
ترافل رنگی یا پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه:
شکلات را به روش بن ماری آب کرده و میزاریم کمی خنک شود بعد خامه رو با ان مخلوط میکنیم تا مایه صاف و یکدستی به دست آید
خرده های کیک و بادام رو در کاسه متوسطی ریخته خوب با هم ترکیب کنید و مخلوط شکلات و خامه را کم کم به مواد اضافه کرده و هم زده تا یک دست شود بعد 30 تا 45 دقیقه در یخچال گذاشته تا سرد و منسجم شود. بعد در اورده و به گلوله های کوچکی قسمت کرده و در ترافلهای رنگی یا پودر کاکایو یا پودر نارگیل میغلتانیم.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترشی_قارچ
قارچ هارو شستم،خشک ک شد ریختم تو شیشه بعد روش دو ق چ نمک ریختم چون ظرف کوچیک بود،دو ق چ نمک کافی بود،
بعد نعنا و ترخون و فلفل ریختم و یک فنجون اب و یک لیوان سرکه،بعد درشو بستم گذاشتم یخچال،یک هفته میکشه تا برسه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#غذای_ساده_و_شیک
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#نان_کماج
طرز تهیه:
خمیر نان بربری دو عدد از نانوایی تهیه کنید و کمی آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره،زیاد آرد اضافه نکنید چون بعد از پخت خشک میشه.
داخل ظرفی،روغن و زردچوبه و دو قاشق شکر و زیره سیاه و بادیان و کمی سیاه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خمیر اضافه کنید و یک عدد تخم مرغ رو هم زده و اضافه کنیدوکاملا باهم مخلوط کنید.
داخل تابه یا قابلمه مورد نظر روغن بریزید،اگه نان نازکتری خواستید،توی دوتا ظرف درست کنید،اگه ضخیم تر خواستید در یک ظرف درست کنید،اما داخل دوتا تابه درست کنید بهتره چون پف نان زیاده.
مقداری خمیر بردارید و داخل تابه ای که روغن ریختید بزارید خوب پهن کنید،در تابه رو بزارید و تابه رو داخل پارچه ای بزارید و جای گرمی قرار بدید تا خمیر ور بیاد(یعنی پف کنه)وقتی پف کرد بزارید روی حرارت و روی در تابه دم کنی بزارید و با حرارت خیلی کم بزارید پخته بشه و حجیم بشه،ی طرف که سرخ شد،برگردونید و طرف دیگه خمیر رو باز هم با حرارت کم بزارید پخته و طلایی بشه،وقتی برگردوندید دوباره کمی روغن بریزید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_انجیر
یه پاکت خامه صبحانه و یه بسته پنیر خامه و دوقاشق پودر قندو خوب بزنید تا یکدست شه،بهش دوقاشق ژلاتین بنماری شده با نصف لیوان آبو اضافه کنید،نصف پیمانه بستنی وانیلی و یذره وانیل هم اضافه کنید و هم بزنید که کاملا یکدست شه،کف ظرفها بیسکوییت جوین انجیری خورد کنید بریزید،دیواره هارو با اسلایس های انجیر به هرمدلی که دوست داشتید پوشش بدید،موادو بریزید روی بیسکوییتا و بذارید یخچال تا ببنده و بعد روشو با انجیر یا هرمیوه ایکه دلتون خواست تزیین کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳