#دسر_اورئو_وكرم_كارامل
شير رو به همراه پودر كاكائو، نسكافه و شكر بزارين كه بجوشه
كرم كارامل رو بهش اضافه كنين و بزارين ٢،٣ دقيقه ديگه روي حرارت بمونه تا يكم غليظ بشه
كمي كه از حرارت افتاد خامه رو بهش اضافه كنين
حالا يه ظرف مناسب انتخاب كنين ته ظرف بيسكويت رو قرار بدين بعد لايه لايه مواد و بيسكويت تا ظرفتون پر شه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#بادمجان_سوخاری_فيليپينى
بادمجانها رو کباب کنید و پوستشون رو بگیرید و بادمجونهارو با کفگیر با گوشت کوب کمی بکوبید یک ذره نه زیاد که له بشن فقط پهن بشن کافی هست. بعد بهشون نمک و فلفل وخیلی کم پودر سیرو پیاز بزنید. تخم مرغ هارو هم بزنید و پودر سیر و پیاز رو اضافه کنید بادمجانها رو در تخم مرغ فرو کنید، و بعد در ارد سخاری و دوباره در تخم مرغ و باز در ارد سخاری بغلتانید و بعد سرخشون کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
💋
+ جااااری ؟ ☺️
_ جووون جاااری 😍
+ این #نقاشی باحال رو کی کشیده ⁉️
_ یه کانال گیر اوردم تووووپ👱♀😍
👌با یه #قیمت_عااالی میتونی هم نقاشی چهره خودتو داشته باشی هم نقاشی چهره عزیزانت رو با یه #کیفیت_بینظیر بهشون #هدیه بدی و حتی صفر تا صد سیاه قلم و یادبگیری 💯🎁
🔻 بیا ببین کیفیت نقاشی ها و قیمتاش رو ، عاشق طرح هاش میشی 👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2065694902C44dd276d09
#بادمجان_سوخاری
مواد لازم
بادمجان دو عدد
آرد: هشتاد گرم
تخم مرغ: یک عدد
آب یا شیر: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن مایعبرای سرخ کردن : به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا بادمجانها را شسته و پوست بگیرید و آنهارا به صورت حلقه حلقه برش دهید. سپس رویشاننمک پاشیده و بگذارید به مدت یک ساعت بماند،آنگاه آنها را بشویید و داخل آبکشی بریزید تاآبشان برود. در این مرحله تخم مرغ، آب، نمک وفلفل و یک قاشق آب یا شیر را در ظرفی ریخته وخوب با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر روغنمایع را در ماهیتابه ریخته و بگذارید داغ شود،آنگاه حلقههای بادمجان را در مخلوط تخم مرغبزنید و همچنین در آرد بغلتانید و در روغن سرخکنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#خوراك_مرغ_و_قارچ
قارچ ها رو با كمي آبليمو داخل كره با حرارت بالا تفت ميديم و كنار ميذاريم. پيازهارو نازك حلقه اي ميكنيم و داخل كمي روغن زيتون تفت ميديم تا سبك بشه و بعد بهش سير له شده اضافه ميكنيم. بعد سينه مرغ نواري شده رو بهش اضافه و ي تفت ميديم و بعد بهش كمي آب مرغ يا اگر نداشتيم آب جوش با عصاره مرغ بهش اضافه و ميذاريم مرغ بپزه. بعد بهش قارچها و كمي فلفل دلمه قرمز و گشنيز خورد شده اضافه ميكنيم كه من شويد ريختم اينجا ولي با گشنيز قطعا بهتره و در آخر خامه و يك قاشق نشاسته ذرت و زعفرون و نمك و فلفل رو ريخته و دو دقيقه بعد وقتي غلظتش مناسب شد سرو ميكنيم.
من معمولا به جاي ارد از نشاسته ذرت استفاده ميكنم چون بويي نداره و لازم نيست مثل آرد اول تفت بخوره تا بوي خاميش گرفته بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
این عکس متعلق به هفتاد سال پیش است و یک عکاس... از یک زن و شوهر گرفته است.
.
کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه فوتوشاپ بود و نه ادیتهای فیک!
راز ترسناکِ عکس چیست !؟
.
اگر متوجه نشدهاید اروم اروم اینجا بیاین...👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/329973791C259ffcd069
#بادمجان_فنری
بادمجونا رو برش بدین گوشت چرخکرده و پیاز و ادویه را ورز بدین از مایه گوشت تکه بردارین تو دست گرد کنین و لا ی برشای بادمجان بذارید بقل بادمجونا گوجه فرنگی و فلفل بذارید بعد رب و ادویه و آب رو مخلوط کنین و سس رو روی بادمجونا بدین روشو بکشید و تو فر یا رو گاز طبخ کنید.
تو مایه گوشتیتون به دلخواه میتونید مواد دیگه هم اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
#قیطونی_یا_قلتونک
مواد لازم
اردسفید ۲۰۰گرم
اردنخودچی ۱۳۵گرم
اردبرنج ۶۵گرم
خاکه قند(نثار ) ۲۰۰گرم
روغن صاف قنادی ۱۸۳گرم
خلال بادام ۶۵گرم
پودر هل ۱/۸ق چ
وانیل ۱/۸ق چ
طرز تهیه
ابتدا خاکه قندوروغن را بادور متوسط همزن خوب بزنید تا پوک وسفید شود
بعد خلال بادام خرد شده را اضافه کنید
سپس آردها وهل را کم کم با دور کند دستگاه اضافه کنید خمیر نرم ولطیفی بدست میاید.
خمیر شما اماده چونه شدن است
بادست گرد کنید به اندازه ی یکسان(اندازش دست خودتونه )
ظرفی را با گلاب یا اب پر کنید
خمیر چونه شده را داخل گلاب بندازیدچند دقیقه داخل گلاب بمونه
بعد از در اوردن از توی گلاب بلافاصله داخل نارگیل های رنگی یا کنجد یا هر چیز دیگری به سلیقه خودتان بندازید
بعد توی سینی بچینید
وتوی فر بندازیدبا دمای 150 درجه ی سانتیگراد.بعداز پخته شدن وخنک شدن درظرف دربسته بمدت طولانی نگهداری کنید .ترکهای این شیرینی عادیه نگرانش نباشید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#دسر_پرتقالي
مواد لازم
خامه ٢ بسته ٢٠٠ گرمي
شير ٤ ليوان
اسانس پرتقال ٤ قطره
شكر ١٢ قاشق غذاخوري سرپر
وانيل نوك قاشق چايخوري
تخم شربتي دو قاشق غذاخوري
رنگ خوراكي به مقدار لازم
ژلاتين ٣ قاشق غذاخوري ( اين مقدار ٢٠ تا ازين ليوان هارو داد )
ميتونيد داخل دسر از پوره پرتقال هم استفاده كنيد
طرز تهيه
ابتدا خامه رو حرارت دادم تا اب شد بعد شير ولرم رو بهش اضافه كردم هم زدم تا يك دست شد بهش وانيل و شكر و اسانس زدم هم ميزنيم تا شكر كاملا حل بشه ( از اسانس امريكالر استفاده كردم فوق العادست ) هر اسانسي با هر ماركي ميشه ولي اين مارك طعمش عاليه بعد رنگ خوراكي به اندازه اي ك ميخواستم زدم بعد ژلاتين رو با نصف ليوان اب بن ماري كردم روي بخار اب شفاف شد داخل دسر ريختم و هم زدم و نصف بيشتر از مواد رو برداشتم با تخم شربتي ك با ابجوش خيس كرده بودم مخلوط كردم داخل ظرفا ريختم گذاشتم يخچال بست و مابقيشو رنگ بيشتري اضافه كردم روي دسر لايه قبل ريختم روش رو هم با ماسوره 2d با خامه فرم گرفته تزيين كردم اين دسر فوق العادست حتما امتحان كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
هدایت شده از گسترده چمران
چند سال بود نماز میخوندم ولی همیشه اول وقت نبود😢
مسلمون بودم ولی مومن نبودم😞
خدارو دوست داشتم ولی باهاش
دوست نبودم،
تایه روز لینک یک کانال دستم رسید🍃تازه فهمیدم دنیا چه خبره و من کجای دنیام😳
وااااااای خیلی از عمرم عقب بودم😭
این کانال همه چیزم رو عوض کرد.
دلم نیومد شماازاین گنج من
بی بهره بشین
اگه میخواین تحول رو تجربه
کنیدسریعتررولینک زیرکلیک کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/2967404754Cd55473eba5
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔴 هر جا نا امید شدی و فکر کردی به ته خط رسیدی، حتما فقط ۱۵ دقیقه پست های این کانالو بخون،
مطالبش واقعا عالیههههه....
فقط👈 #مثبت_باش_معجزه_میشه👇
https://eitaa.com/joinchat/2967404754Cd55473eba5
#ظرفیت_محدوده👆👆👆👆
به شدددددت توصیه میشه👆
#دسر_پرتقالي_سمولينا
١ليتر شير
١ليوان شكر
١ليوان سمولينا
١بسته وانيل
اين دسر را تا وقتي خوب غليظ بشه و جوش بياد بپزيد.
سس پرتقالي
٢عدد اب پرتقال(طبيعي)٣عدد نارنگي
٢-٣ قاشق نشاسته(در نصف ليوان اب حل بشه)
٤-٥ قاشق پودر قندهمه مواد را باهم هم بزنيد تا وقتي غليظ بشه بپزيد.مانند تصوير اول دسر پرتقالي سپس سمولينا را بريزيد و در يخچال بگذاريدو برعكس كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#سمیفردو_نسکافه_ای_با_تکه_های_شکلات
موادلازم
1قاشق چایخوری نسکافه
1 قاشق غذاخوری لیکور نسکافه(اختیاری)
4 تخم مرغ بزرگ
100 گرم شکر
300 گرم خامه قنادی
100 گرم شکلات تلخ خرد شده یا رنده شده
طرزتهیه
داخل قالب 21 در 12 سانتیمتری، سلفون بکشین، ارتفاعشم حدود 10 سانتیمتر باشه.زرده ها، نسکافه، شکر و لیکور(مقداری نسکافه رو در کمی آب ولرم حل کنین هم میشه) رو خوب با دور تند همزن بزنین، تا خامه ای و سبک شه، در کاسه ای دیگه، خامه رو بزنین تا فرم بگیره، بعد در یک کاسه دیگه هم سفیده هارو با همزن که سرشو شستین و خشک کردین بزنین تا فرم بگیره و از کاسه نریزه.بعد خامه، سفیده و شکلات رنده شده رو به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین.مخلوط رو داخل قالب بریزین، روشو با سلفون بپوشونین و بزارین فریزر
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
این کاناله مزاحم کانالای دیگه شده😂😂😂
🔥ازوقتی لینکش پخش شده همه ریختن اینجا👇🔞🙈
https://eitaa.com/joinchat/942145660C5090edef8f
https://eitaa.com/joinchat/942145660C5090edef8f
بدو بیا اینجا ببین چخبره 🏃♀🏃☝️
منبع اسکی تمام چنلای ایتا و روبیکا😋🤩
🔴 تعرفه تبلیغ در کانال ما😍 👇
https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab
طرح شگفت انگیزش عالیه👌
#_مسقطی_لیمو_و_گلاب
مواد لازم:
نشاسته گل ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته ۱۰۰ گرم
شکر ۴۰۰ گرم
آب ۷ پیمانه
گلاب ۱/۲ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
رنگ خوراکی قرمز به مقدار لازم
طرز تهیه
نشاسته را در ۶ الی ۷ پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد کنید.
سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.
شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط کنید.
کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.
مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط کرده.
مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کردهایم، ریخته (میتوانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم و پس از خنک شدن برش میزنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
#چیکن_برگر_کبابی_رژیمی
سینه مرغ چرخ کرده 300 گرم
پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری
زیره سبز یک قاشق مربا خوری
جعفری و گشنیز ریز شده 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک قاشق مربا خوری
ادویه دلخواه کمی
نمک و فلفل کمی
تمام مواد رو باهم مخلوط کنین و ورز بدین . یک تابه چدنی رو بذارین روی حرارت داغ بشه . از مواد به اندازه نارنگی بردارین و توی تابه بذارین . حرارت رو کم نکنین چون گوشت آب میندازه . یک طرف که کبابی شد ، طرف دیگه رو کباب کنین . حالا پس از اینکه دوطرف کبابی شد ، برای اینکه مغزپخت بشه میتونین حرارت رو هم کنین . از سبزیجات تازه برش بدین و کنار غذا با سس ها و چاشنی های رژیمی سرو کنید.
نکات
از سینه چرخ کرده مرغ برای اینکار استفاده کنین .ورز دادن یعنی که مخلوط گوشت رو یا دست ماساژ بدین تا همه مواد به خورد هم برن
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍔🍔🍔🍔🍔🍔🍔
#دسر_بستنی_بیسکویت
یک بسته بستنی لیتری با هر طعمی , من طعم انبه رو انتخاب کردم را با شش عدد بیسکوییت شیرین عسل خرد شده و نصف بسته بیسکوییت پتی بور ، گردو خرد شده ، مخلوط و در ظرف مورد نظر که باپلاستیک کاور کردین میریزین و در فریزر حدود دو الی سه ساعت قرار میدین به همین راحتی و خوشمزگی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
هدایت شده از « تبلیغات گسترده صداقت »
بزرگترینوپرطرفدارترینچنلعاشقانه ایتـٰا❤️💜
همینجـٰاست⇣(:'🕸💜
𝐉𝐎𝐈𝐍↴
「 https://eitaa.com/joinchat/3215261984Cd5e32115b1 」💜
「 https://eitaa.com/joinchat/3215261984Cd5e32115b1 」💜
「 https://eitaa.com/joinchat/3215261984Cd5e32115b1 」💜
❲هرڪیپرسیدمنبعاستوریاتڪجاست،
بگواینجا😍☝️❳💜🥺
#حتمـاًجوینبدھ😍❤️✨!'
🔥❌خطر عاشق شدن❌ 🔥
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
4_5776330060743051855.ogg
443.8K
💿: 💣همه آهنگای اینیستا رو اینجا جمع کرده📀
𝐉𝐎𝐈𝐍↴
「 https://eitaa.com/joinchat/1303380253Cdacfdbcde0 」🚨
همه رایگانه😳😍😍😍😍😍
𝐉𝐎𝐈𝐍↴
「 https://eitaa.com/joinchat/1303380253Cdacfdbcde0 」🚨
منبع موزیک های کل ایتا اینجاس✨🖤☔️🌨ツ
#نان_زرافه
موادلازم
ا لیوان شیر ولرم
ا استکان شکر
اق غ مایه خمیر
کمی وانیل
اق سر خالی کوچیک چای نمک
3ق غ کره
ارد هم به میزانی که خمیر بدست نچسبد
به علت رفع چسبندگی خمیر بیش از حد ارد اضافه نکنید تا جایی که خمیر یکجا جمع بشه و از ظرف جدا بشه کافیه
همه مواد رو مخلوط کرده خوب خمیر نرمی بدست اید بعد ا سوم از خمیر رو بر میداریم و به بقیه خمیر سه ق پودر کاکاعو با خیلی کم شیر در حد سه چهار ق غ اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا کاکائوبه خورد خمیر بره و یه خمیر کاکاویی یکدست بدست بیاد
حالا خمیر سفید که داریم رو به پنج تا توپ هم انداز ه تقسیم میکنیم و خمیر کاکاویی رو هم به پنج توپ هم انداره تقسیم میکنیم و ا ساعت استراحت میدهیم
و بعد طی اون زمان ا توپ سفید رو با وردنه باز میکنیم به صورت مستطیل با ارتفاع 55سانتی بعد ا توپ کاکاویی رو بر میداریم و با دست به صورت رل میکنیم یعنی به شکل مار و یک طرف خمیر سفید میزاریم و خمیر سفید رو دورش رل میکنیم در قالب صبحانه که کاغذ روغنی انداختیم یکی یکی روی هم میزاریم و روش کمی زرده و زعفران میزنیم و در فر گرم شده میدهیم 180درجه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#خاگینه_باقلوایی
تخم مرغ 5 عدد
وانیل کمی
ماست 4 ق غ
روغن مایع نصف پیمانه
ارد 7 ق غ سرپر
بکینگ پودر 2 ق چ
گردوی خرد شده و پودر دارچین به میزان لازم
مواد لازم برای شربت
شکر 2/5 پیمانه(من دو پیمانه سرخالی ریختم که خیلی شیرین نشه)
اب یک و یک چهارم پ
زعفران و گلاب کمی(من کمی پودر هل هم ریختم)
خب اول شربت رو اماده میکنیم شکر و اب رو میذاریم روی حرارت تا شکر حل بشه بعد گلاب و زعفرون و پودر هل رو اضافه میکنیم وقتی جوش اومد برمیداریم و میذاریم توی یخچال تا خنک بشه
تخم مرغ رو با کمی وانیل با همزن خوب میزنیم بعد ماست و روغن رو اضافه میکنیم و در اخر ارد مخلوط با ب پ که چند بار الک شده رو میریزیم و مخلوط میکنیم و توی قالب چرب شده یه لایه از مواد میریزیم بعد پودر دارچین و گردوی خرد شده و بعد بقیه مواد .حالا قالب رو حدود 20 دقیقه توی فر 180 درجه که از قبل گرم شده میگذاریم .من اخر بار شعله گریل رو هم کمی روشن کردم تا روش طلایی بشه وقتی خاگینه رو از فر دراوردیم در حالیکه داغ داغه شربت سرد رو روش میریزیم و میذاریم تا شربت به خوردش بره. یکساعت بعد برش میدیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#كلوچه_سیب_زمینی_با_مغز_گوشت_و_گردو
مواد لازم
٣عدد سيب زميني پخته و رنده شده
نصف ليوان ارد سفيد
يك قاشق نشاسته ذرت
تخم مرغ ١عدد
ماست سفت يك قاشق
پياز يك عدد ريز زنده شده اب گرفته
بكينگ پودر١/٢قاشق چايخوري
نمك،فلفل،اويشن،زردچوبه،تخم گشنيز كه من نداشتم نزدم.
پودر سوخاري.
مواد وسط كلوچه
گوشت چرخ شده ،
جعفري،
گردو،
پياز داغ،
زرشك،
طرز تهیه
همرو باهم تفت ميديد.دوست داشتيد كمي رب بزنيد.بعد ميزاريد خنك بشه.
مواد كلوچه يا كوكو با هم مخلوط ميكنيد.اگه چسبندگي داشت باز كمي ارد اضافه ميكنيد.ميزاريد نيم ساعت در يخچال ،بعد دستمونو خيس كرده ،يه گردالو از مايه كوكو برداشته،كمي داخلش با دست گود كرده،و مواد مياني قرار داده ميبنديد با دست كمي پهنش ميكنيد و دو طرفشو پودر سوخاري زده و در روغن سرخ ميكنيد.انشاالله مورد پسندتون واقع بشه ،بسيار خوشمزه هستش
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
خسته نشــدی سال به سال #عدس سبز میکنی و حبوباتو هدر میدی ؟😶😶
اینهمه #سبزه ی خوشگل و #پرپُشت هست که هم موندگارن،هم #خـوراکی🤭
اگه بلد نیستی؛ بیا که از سبزکردن هسته میوه تا #سبزه_یه_روزه ؛ همـشو اینجا گذاشتم ❥༅
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/322765100Cab10431d3a
مدل به مدل #تزئین_چیدمان_هفتسین که جایی ندیدی🤫 زود بیا👆🏃♀