13.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش_دسر_ژاپنی
مواد لازم
آرد برنج ۱۰۰ گرم(ده تا قاشق غذاخوری پر)
پودر قند ۵۰ گرم(۵تا قاشق غذاخوری پر)
آب ۱۸۵ میلی لیتر(سه چهارم لیوان)
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم برای داخل دسر
رنگ خوراکی دلخواه
برای داخل دسر، میوه و مربای دلخواه
نشاسته ذرت به مقدار لازم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#اسموتی_هندوانه_طالبی_ملون
میوه های دلخواهتون رو تیکه کنید بزارین فریزر کمی یخ بزنه بعد داخل مخلوط کن ریخته.مقداری عسل یا شکر و خیلی کم آب (یا شیر)بهش اضافه کرده و اگر خواستین خیلی خوشمزه تر بشه بستنی هم بهش اضافه میکنید چند دقیقه با مخلوط کن مخلوطش میکنید بعدم نوش جان کنید.برای اسموتی هندوانه کمی آبلیمو هم اضافه کنید طعمش خاص میشه ولی دیگه بستنی بهش نزنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍈🍸🍈🍸🍈🍸🍈
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_یخی_نوتلا
مواد لازم
شیر ۲ لیوان
نوتلا یا شکلات آب شده شیرین ۳ قاشق سر پر
وقتی ریختید تو قالبها بذارید یه ذره تو فریزر خودشو بگیره بعد چوب بستنی هارو هم بهش اضافه کنید ، بعدش ۳ ساعت باید تو فریزر بمونه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
آموزش قلاب بافی سریع ،ارزان ، زیبا😍
✅بر اساس موتیف بافی نه محصول
✅با یک موتیف چند محصول بباف
یاد بگیری خودت می تونی روتختی دونفره زیبا حتی برای عروس رو با ۴۰۰ تومان کاموا ببافی .🤩
پتو نوزادی با کمتر از ۲۰۰ تومان کاموا 🤩
تازه لذت هم می بری ❤️
✅ با هر سطحی از قلاب بافی
بیا اینجا بهت بگم 👇
https://eitaa.com/joinchat/1631977783Cf5aa767253
.
#قرابیه_شکلاتی_خیس
مواد لازم
ارد دو پیمانه
تخم مرغ یک عدد
کاکائو دو ق غ
ب پ یک ق غ سرخالی
وانیل یک ق م
روغن جامد یا کره هفتاد گرم
مواد لازم برای شربت
شکر یک دوم پیمانه
آب یک دوم پیمانه
طرز تهیه
شکرو اب رو روی حرارت میزارین تا فقط شکر حل شه,لازم نیس غلیظ شه. بزارید کنار تا کامل خنک شه.
تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی میزنین ,بعد روغن و کمی دیگه هم بزنید,بعد ب پ و کاکائو و کم کم ارد تا خمیر بدست بیاد ,فقط در حد جمع شدن خمیر هم بزنید. گلوله گلوله تو سینی بچینید و در فر صدو هشتاد درجه,بیست دقیقه بپزید. پنج دقیقه بعد از اینکه از فر دراوردید,به مدت ده ثانیه تو شیره بغلطونید. بعد روش شکلات بنماری بریزید و پودر پسته بپاشید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#لیدی_فینگر_کرم_پسته_ای
موادلازم
1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر
1/2 پیمانه شیر
برای کرم:
200 میلی لیتر خامه
150-180 گرم شکلات سفید
50 گرم پودر پسته
1 قاشق غذاخوری کره
طرزتهیه
خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین.
بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#بستنى_میوه_ای_شکلاتی
توت فرنگی یخ زده درشت 6 عدد
توت سیاه یخ زده 6 عدد
تمشک یخ زده 6 عدد
موز یخ زده نصف 1 عدد
شیر 8 یا 9 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ 6 تکه
ابتدا میوه های یخ زده رو توی مخلوط کن یا غذاساز ریخته و خوب میزنیم، شیر و عسل رو هم اضافه کرده و میکس میکنیم. در آخر شکلات رو کمی خرد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه. مواد بستنی رو توی قالب های دلخواه ریخته و حداقل دو ساعت توی فریزر میذاریم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
#کباب_سرداشی
مواد لازم
گوشت گوسفند 700 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
سیب زمینی خام 2 عدد متوسط
فلفل سبز به مقدار لازم البته در صورت تمایل
نمک و ادویه به میزان لازم
گوجه فرنگی 3 عدد متوسط
سیب زمینی ورقه شده برای روی کباب
طرز تهیه
1. ابتدا گوشت و سیب زمینی خام و پیاز را چرخ می کنیم و بعد از این که چرخ شد خوب ورز می دهیم به طوری که جسبندگی آن کم شده باشد. مواد را بعد از اینکه خوب ورز دادیم روی یک سطح صاف مثل سینی یا تخته پهن می کنیم و گوجه فرنگی ها را ورقه کرده و همراه سیب زمینی های ورقه شده روی کباب پهن می کنیم.
2. برای طبخ این غذا از تنور نانوایی سنگکی استفاده می شده که به اصطلاح آن را سر داشی یعنی طبخ شده بر روی سنگ می گویند.
3. مواد آماده را درون فر با درجه حرارت 140 و به مدت زمان 1 تا 2 ساعت قرار می دهیم.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#لقمه_های_شکلاتی_خوشمزه
مواد لازم
یک عدد موز
نصف پیمانه چیپس شکلات
یک قاشق چایخوری روغن نارگیل
دو عدد بیسکوئیت خرد شده
یک چهارم پیمانه مارشمالو
طرز تهیه
موز را به ۱۲ برش مساوی تقسیم کنید.
بیسکوئیت ها را درون یک کیسه پلاستیکی ریخته و خرد کنید.
چیپس های شکلات و روغن نارگیل را به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا آب شوند.٫
کف سینی یک لایه ورقه روغنی بگذارید.
سپس موزها را درون شکلات غلتانده و درون سینی بچینید.
روی آنها بیسکوئیت خرد شده ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا شکلات ها سفت شوند.
در آخر، بین دو لایه موز شکلاتی یک لایه مارشملو گذاشته و سرو نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌰🍫🌰🍫🌰🍫🌰
#اب_پیازی
موادلازم
پیاز،
روغن،
ماست،
تخم مرغ،
شنبلیله ساطوری،
نعناع خشک،
نمک و زردچوبه
طرزتهیه
به این شکل که ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خلال میکنند. وقتی که پیازها طلایی شدند زردچوبهرا اضافه میکنند. بعد سبزیها را اضافه کرده و کمی تفت داده و مقداری آب و نمک هم اضافه میکنند تا به جوش آید. در ظرفی ماست و تخم مرغ را با هم زده و مخلوط میکنند تا کاملا یک دست شود و بعد آن را به آب پیازی یا آب پیازک اضافه میکنند و میگذارند تا جا بیفتد. این غذا را با نان سنگک و ترشی نیز میل میکنند.
طرز پخت آب پیازی یا آب پیازک در استان فارس به این روش معمول است و به همین خاطر به آن "اشکنه شیرازی" هم میگویند.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲