eitaa logo
آشپزی آسان
18.6هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.5هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
⚫⚫خَِبَِرَِ فَِوَِرَِیَِ⚫⚫ 🖤🖤اَِنَِاَِلَِلَِهَِ وَِ اَِنَِاَِ اَِلَِیَِهَِ رَِاَِجَِعَِوَِنَِ🖤🖤 ⚫️ فوت یکی دیگر از هنرمندان کشور ⚫️ درگذشت ناگهانی بازیگر ایرانی ⚫️ قوه قضائیه علت فوت را اعلام کرد 📸 تصاویر و جزئیات کاملش اینجاست 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/3544645643C32d64b2b96 http://eitaa.com/joinchat/3544645643C32d64b2b96 ⚫️🖤⚫️🖤⚫️🖤⚫️🖤
موادلازم 1 - ژامبون (گوشت) 150 گرم 2 - کره 80 گرم 3 - آرد 300 گرم 4 - بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری 5 - پنیر پیتزا 200 گرم 6 - تخم مرغ 2 عدد 7 - شیر 1 پیمانه 8 - نمک 1 قاشق مربا خوری 9 - فلفل 1 قاشق مربا خوری شرح و مراحل پخت در ابتدا مواد خشک که شامل (آرد،بیکینگ پودر،نمک و فلفل)می باشد را با هم مخلوط کرده ودر ظرف دیگری شیر و تخم مرغ را با هم هم زده وبه مواد خشک اضافه کرده سپس ژ امبون خردشده و پنیر را اضافه کرده ودر قالبهای مافین ریخته ودرفر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۵دقیقه قرار داده تا طلایی شوند نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست: ۴۰۰ گرم عسل: ۸ قاشق غذاخوری گیلاس: ۱۵۰ گرم پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری آب: ۱/۳ پیمانه پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
هدایت شده از گسترده چمران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️‍ از وقتی این کانال👆و پیدا کردم نمیدونی 🌈چقدر 🤗 🏡خونه ام خوشگل شده😍 💃 زیاد شده☺️ 🤷‍♀چیزی نمیگم خودت نگاه کن😌👇 👇👇⭐️⭐️ http://eitaa.com/joinchat/608043025C0dcfdf3f5b 💎تاپ‌ترین کانال و 😍
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
به عروسمون گفتم بطری نوشابه هاتو دور نریز بده به من🍾🍾🍾 💟قیافشو کجو کوله کرد😏وا آشغال جمع میکنی😳😱 منم لینک کانالو بهش دادم😌👇👇 http://eitaa.com/joinchat/608043025C0dcfdf3f5b 💟حالا رفته عضو شده فهمیده پول طلاهامو از بطریا درمیارم داره اشغال جمع میکنه😂 😍❤️👆 👏👏😍😍
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک عدد پیاز سه عدد سیب زمینی دو عدد هویج سه عدد گوجه فرنگی یک حبه سیر همه رو خرد کنین و داخل قابلمه بریزین هشت پیمانه آب جوش اضافه کنین نمک . فلفل سیاه و زردچوبه از هرکدام نصف قاشق چایخوری اضافه کنین بزارین بجوشه و پخته بشه مواد رو با کفگیر از داخل قابلمه خارج کنین پوست گوجه ها رو جدا و مواد رو با گوشکوب برقی میکس کنین داخل قابلمه برگردونین و یک پیمانه جوپرک اضافه کنین نصف قاشق چایخوری آویشن بریزین و چهار قاشق غذاخوری زرشک تازه بریزین در آخر پخت دو قاشق غذاخوری آبلیمو ترش تازه اضافه کنین ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
زن باید دلبری بلد باشه دل آقا بالاسر خونشو ببره هواشو داشته باشه 😌🖖🏿 👌🏿 باید کاری کنه آقاییش بدون اون نفس نکشه💋 باید شوهرشو شیفته خودش کنه😌 میخوای شوهرتو دیونه خودت کنی بیا♥️👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/4276486319Cf5d1209cfd https://eitaa.com/joinchat/4276486319Cf5d1209cfd آموزش رمز و رازهای زناشویی 🙈💍
8.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ بسته نودل رو داخل آبجوش بریزید و بعد از چهار دقیقه آبکش کنید. با قیچی تیکه کنید. یک ق غ ادویه نودل و ۳ ق غ آرد سفید بریزید و با هم مخلوط کنید. دور سیخ چوبی بزنید و یک ساعت توی فریزر بزارید. نودل ها رو داخل ۲ تا تخم مرغ همزده بغلطونید و توی روغن داغ سرخ کنید. سس بریزید و نوش جان کنید که فوق العاده محشره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۲ عدد پیاز، ۱ دسته پیازچه، ۱ دسته اسفناج خرد کنید پیاز داخ تابه کمی تفت بدید، سبک که شد اسفناج و پیازچه، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک اضافه و تفت بدید آب اسفناج که کشیده شد کنار بزارید تا خنک بشه برای خمیر: ۱ لیوان شیر، نصف لیوان روغن مایع، ۱عدد سفیده تخم مرغ کمی مخلوط کنید به ۳.۵ لیوان آرد ۱ ق چ نمک اضافه و تو چند مرحله آرد بریزید و هم بزنید ۱۰ دقیقه ورز بدید، خمیر نباید به دست بچسبه روشو بپوشونید، اجازه بدید ۱۵ دقیقه استراحت کنه خمیر رو به ۸،۹ قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت رو چونه کنید هر چونه را با کمی آرد باز کنید داخلش از مواد اسفناجی بزارید، مطابق ویدیو به کمک کمی آب ببندید روشو با ترکیب شیر و زرده تخم مرغ و زعفران دم شده رومال کنید کنجد بپاشید بزارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اینم از نان های اسفناجی خوش طعممون که بافت فوق العاده ای داره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱