eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم تخم شربتی خیس خورده ژله بلوبری میوه دلخواه (تکه شده) 1.ابتدا بلوبری رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را در قالب قرار بدید و مقداری ژله روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن 4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله پر کنید.نکته. کیوی نمی ذاره ژله ببنده حتما قبلش به مقر کم بخارپز یا جوشانده بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید ژله بی رنگ هم ژله آلوئه است. لایه آخرش هم ژله آلوئه با بستنی نوش جان♥️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم کاپوچینو ۲ بسته پودینگ شکلاتی فیت فان : نصف بسته شیر ۲.۵ پیمانه خامه ۱۰۰ گرم شکر نصف پیمانه پودر ژلاتین دو ق م سر پر پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم طرز تهیه ابتدای کار پودر ژلاتین با سه ق آب بن ماری میکنیم تا شفاف بشه بعد کاپوچینو و پودینگ شکلاتی رو در شیر و شکر حل کرده و دوی حرارت میزاریم تا مواد مخلوط شده و یکدست شود همین که یک کوچولو قل زد از روی حرارت برداشته و ژلاتین بنماری شده رو داخل آن ریخته و مخلوط میکنیم کمی که از حرارت افتاد خامه و پنیری که از قبل با هم خوب مخلوط کردیم و بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم تا صاف شود بعد در قالب سلیکونی میریزیم و چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا ببنده بعد دور تا دور قالب رو با چاقو آزاد میکنیم و ظرف مورد نظرم را روی قالب گذاشته و برمیگردونیم من برای روی دسر از همون پودر کاپوچینو استفاده کردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم آب ولرم یک لیوان خمیر مایه ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک نصف ق غ سوسیس یا ژامبون رنده شده ۱ لیوان فلفل دلمه رنده شده نصف لیوان فلفل و آویشن به میزان لازم آرد حدود ۲/۵ لیوان طرز تهیه ابتدا آب ولرم و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد نمک و آویشن و فلفل رو اضافه کنید و فلفل دلمه و ژامبون رو هم توش بریزید و هم بزنید و بعد آرد رو سه بار الک کنید و به مواد کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا یه خمیر نرم که به دستتون نچسبه بدست بیاد . روی ظرفی که خمیر رو گذاشتید سلفون بکشید و دو ساعت جای گرم بزارید تا خمیر دو برابر بشه بعد خمیر رو به قطر دو سانت پهن کنید و قالب بزنید و یک ربع بعد از قالب زدن استراحت بدید و بعد توی روغن سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
برای نگهداری مربا به مدت طولانی آن را در شیشه های کوچک با دربهای محکم بریزید و آنها را درون قابلمه ای که تا روی شیشه ها را آب بگیرد به مدت ده دقیقه بجوشانید پس از آن آنها را بصورت ب عکس به مدت ده دقیقه بگذارید تا خنک شود و هوای آن خارج شود . سپس میتوانید آنها را حتی داخل کابینت نگهداری کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
۲۰۰میلی خامه(صبحانه ) ۱٫۵لیوان شیر ۲قاشق غذاخوری شکر ۲قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل(وکمی برای تزیین روی کرم ) ۲قاشق غذا خوری نشاسته ۱۰۰گرم شکلات سفید طرز تهیه بجز شکلات تمام مواد را داخل قابلمه ای ریخته هم بزنید و سپس روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید وقتی شروع به جوشیدن کرد شکلات خرد شده را اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد از روی اجاق بردارید و داخل ظرف های مورد نظر ریخته و روی کرم ها پودر نارگیل پاشیده و داخل یخچال بذارید تا سرد بشه آماده سرو هست نوش جان میتونید نصف قاشق نشاسته بیشتر بریزید واین کرم رو قالبی درست کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر پارمزان : به مقدار دلخواه سس کچاپ : به مقدار لازم زرده تخم مرغ : یکی زعفرون : ۲ قاشق غذاخوری کنجد و سیاه دونه : به مقدار دلخواه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : دو پیمانه آرد یک پیمانه شکر دو سوم پیمانه روغن پنج قاشق غذاخوری گلاب هل نصف قاشق چایخوری زعفران کمی دارچین نصف قاشق چایخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره مواد لازم کره۲۵۰ گرم پودر قند ۱ لیوان نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده) آرد ۲ لیوان وانیل ۱ پاکت زعفران به مقدار کافی پودر پسته برای تزیین کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟