eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
9.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم مرغ ( ۱ کیلو) پیاز ( ۳۰۰ گرم) سیر ( ۱ حبه) کره نان تست ( ۶ تکه) شیر ( ۱۵۰ میلی لیتر) مایونز ( ۲ قاشق غذاخوری) نمک،فلفل و پاپریکا جعفری تازه کمی روغن برای سرخ کردن طرز تهیه ابتدا پیاز خرد شده را داخل کره تفت بدین تا از خامی در بیاد و سیر له شده رو بهش اضافه کنین و تفت بدین.نان های تست را داخل شیر بخیسونید. مرغ بدون استخوان رو چرخ کنید، بعد پیاز و سیر تفت داده و در آخر نان های خیس خرده رو چرخ کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید. به مایه کتلت ادویه و مایونز و جعفری اضافه کنید و خوب ورز بدین و مواد رو با هم مخلوط کنین. کتلت هارو داخل روغن سرخ کنین و بعد کتلت هارو داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه زمان بدین تا کامل مغز پخت شه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
مواد مورد نیاز خرمای بدون هسته 10 عدد شیر 100 میلی‌لیتر عسل 3 قاشق سوپخوری شیر 800 میلی‌لیتر آرد 2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری خامه صبحانه 150 گرم وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری پودر دارچین برای تزئین به میزان لازم گردو برای تزئین خرما و شیر (100 میلی‌لیتر) را در پارچ دستگاه مخلوط ‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا خرما پوره شود. آن‌گاه عسل، 800 میلی‌لیتر شیر، آرد و نشاسته ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا پودینگ بپزد و غلیظ شود. سپس پوره خرما، خامه و وانیل را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید. حالا پودینگ را در گیلاس‌های مناسب پذیرائی بریزید و رویش را با دارچین و گردو بیارائید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره مواد لازم کره۲۵۰ گرم پودر قند ۱ لیوان نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده) آرد ۲ لیوان وانیل ۱ پاکت زعفران به مقدار کافی پودر پسته برای تزیین کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : دو پیمانه آرد یک پیمانه شکر دو سوم پیمانه روغن پنج قاشق غذاخوری گلاب هل نصف قاشق چایخوری زعفران کمی دارچین نصف قاشق چایخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیر پارمزان : به مقدار دلخواه سس کچاپ : به مقدار لازم زرده تخم مرغ : یکی زعفرون : ۲ قاشق غذاخوری کنجد و سیاه دونه : به مقدار دلخواه ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
۲۰۰میلی خامه(صبحانه ) ۱٫۵لیوان شیر ۲قاشق غذاخوری شکر ۲قاشق غذاخوری پر پودر نارگیل(وکمی برای تزیین روی کرم ) ۲قاشق غذا خوری نشاسته ۱۰۰گرم شکلات سفید طرز تهیه بجز شکلات تمام مواد را داخل قابلمه ای ریخته هم بزنید و سپس روی اجاق تا وقتی که بجوشد مدام هم بزنید وقتی شروع به جوشیدن کرد شکلات خرد شده را اضافه کنید و وقتی شکلات آب شد از روی اجاق بردارید و داخل ظرف های مورد نظر ریخته و روی کرم ها پودر نارگیل پاشیده و داخل یخچال بذارید تا سرد بشه آماده سرو هست نوش جان میتونید نصف قاشق نشاسته بیشتر بریزید واین کرم رو قالبی درست کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
مواد لازم آب ولرم یک لیوان خمیر مایه ۱ ق غ شکر ۱ ق غ نمک نصف ق غ سوسیس یا ژامبون رنده شده ۱ لیوان فلفل دلمه رنده شده نصف لیوان فلفل و آویشن به میزان لازم آرد حدود ۲/۵ لیوان طرز تهیه ابتدا آب ولرم و خمیر مایه و شکر رو با هم مخلوط کنید و بعد نمک و آویشن و فلفل رو اضافه کنید و فلفل دلمه و ژامبون رو هم توش بریزید و هم بزنید و بعد آرد رو سه بار الک کنید و به مواد کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا یه خمیر نرم که به دستتون نچسبه بدست بیاد . روی ظرفی که خمیر رو گذاشتید سلفون بکشید و دو ساعت جای گرم بزارید تا خمیر دو برابر بشه بعد خمیر رو به قطر دو سانت پهن کنید و قالب بزنید و یک ربع بعد از قالب زدن استراحت بدید و بعد توی روغن سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ژله های قلب رو با هر طعمی که دوست دارید درست کنید ژله بی رنگ هم ژله آلوئه است. لایه آخرش هم ژله آلوئه با بستنی نوش جان♥️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
برای نگهداری مربا به مدت طولانی آن را در شیشه های کوچک با دربهای محکم بریزید و آنها را درون قابلمه ای که تا روی شیشه ها را آب بگیرد به مدت ده دقیقه بجوشانید پس از آن آنها را بصورت ب عکس به مدت ده دقیقه بگذارید تا خنک شود و هوای آن خارج شود . سپس میتوانید آنها را حتی داخل کابینت نگهداری کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓