#کیک_موجدار
مواد لازم
قالب میان تهی سایز ۲۳ سانت
چهار عدد تخم مرغ
یک و یک چهارم پیمانه شکر
ارد دو پیمانه
شیر یا اب نصف پیمانه
روغن مایع دو سومپیمانه
بکینگ پودر دو ق م
وانیل یک چهارم ق چ
پودر کاکائو به مقدار لازم حدود دو سه ق غ
طرز تهیه
فر صدو و هشتاد درجه به مدت چهل دقیقه چک کنید حتما بدون فر و تابه ای هم میتوتید درست کنید
ارد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
تخم مرغ+شکر+وانیل رو خوب بزنید بعد روغن و شیر رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید در اخرارد مخلوط کا شد یک سوم از مواد رو تو قالب بریزید بعد یه لایه روش پودر کاکائو الک کنید بعد کمی دیگه مواد و دوباره پودر کاکائو در آخر مواد باقی مونده دو سه بار قالب رو بکوبید زمین و بزارید توی فر تا بپزه می تونید بجای دو باز پودر کاکائو زدن یکبار این کارو کنید که یه خط وسط کیک میشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#آموزش_كيك_مرغ_هندوانه
سينه مرغ پخته شده 1 عدد
نان تست 1 بسته
سس مايونز 2 ليوان
ماست خامه ايي 1 ليوان
پيازچه خرد شده نصف ليوان
نمك،فلفل بميزان لازم
جعفري خرد شده بميزان لازم
گوجه فرنگي 2عدد
مرغ پخته را ريش ريش كرده پيازچه را همراه نمك و فلفل بهش اضافه ميكنيم توي يك ظرف سس مايونز،ماست را باهم مخلوط كرده يك مقدار از همين سس را با مرغهاي ريش ريش قاطي كرده و نيمي ديگر را كنارگزاشته نان تست رو با كاتر گرد قالب زده از مواد مرغ داخل نان تست قرار داده لايه بعدي رو مواد قرار ميدهيم بعد ماباقي سس ك كنار گزاشته بوديم كناره هاي نان تست بماليد و بعد با جعفري و گوجه فرنگي تزيين كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉
#تکنیک_تهیه_تخم_مرغ_رژیمی_بدون_استفاده_از_روغن
در ماهیتابه مقداری آب بریزید و بعد به آن کمی نمک و 2 قاشق چایخوری سرکه سفید اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاد .
حالا تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و در حالیکه آب درون قابلمه را با یک قاشق در یک جهت هم می زنید تخم مرغ را به آرامی داخل مخلوط آب و نمک وسرکه در حال جوش در قابلمه بریزید.
زیر حرارت را خاموش کنید و در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه صبر کنید .
توجه کنید به هیچ عنوان در قابلمه را قبل 5 دقیقه باز نکنید و تخم مرغ را هم نزنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🥚🍳🥚🍳🥚🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_آلاشینگ_مرغ
فر رو روی درجه ۱۸۰ روشن کنید.
سینه مرغ را اندازه کوچیک خرد کرده به همراه فلفل دلمه ای نمک .فلفل . پودر سیر تفت داده ( نذارید برشته و خشک بشه) سپس از حرارت برداشته در ظرف مورد نظرتون( بهتره تفلون باشه ) یکم سس بشامل بزنید و یک لایه نان تست دور گرفته و یک لایه مرغ و پنیر پیتزا لایه آخر نان تست میذاریم به همراه سس سفید و پنیر پیتزا در فر از قبل داغ شده به مدت 30 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا خوب طلایی شود.
.
برای تهیه سس_بشامل
سس سفیدیا سس بشامل:
این سس مناسب غذاهایی مثل بیف استروگانف یا لازانیا و ...هست
۲۵ گرم کره و یه قاشق ارد رو تفت بدین که بوی خامیش بره ولی تغییر رنگ نده.بعد کمی که سرد شد یه لیوان پر شیرکم کم بهش اضافه کنیدتا گلوله نشه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شه.سپس نمک و فلفل سیاه و یکم اویشن اضافه کنید از روی حرارت بردارید. این سس تا روی حرارته رقیقه اما بعد از اینکه روی حرارت برداشتین خیلی غلیظ میشه . پس در حالتی از روی حرارت برش دارید که بعد از سرد شدن مناسب استفادتون باشه.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فيلم_آموزشي
#آموزش_پخت_تخم_مرغ
به هر صورتی ک دوست دارید میل کنید فقط زمان پخت رو توی تصویر بیاد داشته باشید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🍳🥚🍳🥚🍳🥚
#پنکیک_سیبزمینی
ابتدا سیب زمینی آب پز را تا داغ هست پوره کرده و سپس کنار بذارید تا از داغی بیفتد. 2 تا 3 قاشق پنیر خامه ای به سیب زمینی پوره شده اضافه و مخلوط کنید.سپس 1 عدد تخم مرغ ،پیازچه،نمک،فلفل وپودر سیر(به دلخواه) اضافه و خوب مخلوط کنید.
در صورتی که مواد انسجام و چسبندگی لازم را نداشت تخم مرغ دوم را هم بیافزاید و مخلوط کنید.به کمک قاشق یا اسکوپ زن بستنی مقادیر مساوی از خمیر پنکیک را بردارید.
سپس گوله خمیر را در آرد سوخاری یا آرد سفید به صورت دایره باز کنید.دو طرف پنکیک ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥞🥔🥞🥔🥞🥔
#نان_پنیر_و_پیازچه
مواد لازم
کره برای چرب کردن به میزان کافی
آرد بکینگ پودر دار225 گرم
نمک1 قاشق چایخوری
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
پنیر کهنه (خرد شده)100 گرم
پیاز کوهی یا دم پیازچه تازه2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ زده شده1 عدد
کره آب شده2 قاشق غذاخوری
شیر150 میلی لیتر
طرز تهیه
یک قالب کیک چهار گوش 23 سانتیمتری را با کمی کره چرب کنید و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید.آرد بکینگپودر دار، نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید.3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و مابقی را به همراه پیازچه درون مخلوط آرد بریزید.تخممرغ زده شده، که آب شده و شیر را به سایر مواد خشک بیافزایید و کاملا مخلوط کنید.مخلوط بدست آمده را به قالب کیک منتقل و روی آن را با تیغهی چاقو صاف کنید و مابقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید.نان را در فری که از قبل گرم شد روی حرارت 190 درجه فارنهایت و یا عدد 5 فرهای گازی به مدت 30 دقیقه قرار دهید.بگذارید کمی در قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را از قالب روی ظرف قرار دهید و برش بزنید.
برای سرو آن را به شکل مثلثی برش بزنید و از طعم آن لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧅🧀🍞🧅🧀🍞🧅
#موهیتو_توت_سیاه
توت سیاه تازه ۶ عدد
۴ برگ تازه نعناع ١/٤پیمانه شربت
سه ق غ آب لیمو تازه
۱۱ فنجان آب گاز دار
برگ نعنا،توت،آب لیمو را به آرامی مخلوط کنید.بعدآب گاز دار اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_پاستاصدفی_بزرگ_یاجامبوشلز
این مدل پاستا خیلی خوبه چون به جای اینکه روش چیزی بریزید و بخورید داخلش رو میشه پر کرد و بصورت فینگر فود سرو کرد
.
من داخل پاستاها رو با پنیر گوشت چرخ کرده پر کردم البته از ادویه مختلف استفاده کردم مثل کاری، جوز هندی و
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
#سوپ
برای درست کردنش کافیه فیلههای مرغ رو بدون اینکه خرد کنید با یه ریزه کره یا روغن زیتون مخصوص پخت و پز تفت بدین ، بهش زعفرون و پودر پیاز بزنید و بعد که یکم طلایی شد به ازای هر سه تا فیله مرغ یک لیوان جودوسر پرک شده اضافه کنیم ، یکم دیگه تف بدین و بعد آب گرم ( ترجیحا جوش ، برای اینکه حرارت مرغ پایین نیاد و بوی خامی نگیره ) بریزید و بذارید بپزه . کمتر از بیست دقیقه طول میکشه که بپزه و اگه یکی دوبار هم همش بزنید کاملا له و مثل هلیم میشه . .
من توی این سوپ خامه ریختم ، شما میتونید آب گوجهفرنگی یا شیر بریزید و با یکم لیموترش و فلفل سیاه خوشمزهترش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
هممون تا حالا سیر رو اشتباهی پوست میکندیم
با دیدن این کلیپ یاد میگیرین سیر رو چطور پوست بگیرین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
#بیسکوییت_سیبزمینی
مواد لازم
سیب زمینی آب پز دو عدد
پودرسوخاری سه قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
آرد سه قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته را رنده کرده و با همه ی مواد خوب مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود.اگرخمیر چسبیده بود کمی دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد.خمیر را بین دو کاغذ روغنی بزارید و با وردنه پهن کنید و قالب بزنید حتما زیر خمیر و رویش را آرد پاشی کنید و در آخر هم در روغن داغ سرخ کنید با حرارت ملایم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
♥️صبحِ سه شنبه تون
🌸بخیر و شادی
♥️امیـدوارم
🌸ساعاتی مملو از
♥️عشـق و زیبایی
🌸دقایقی لبریز از مهربانی
♥️و پر از خیر و برکت...
🌸در کنار خانواده و عزیزان
♥️در انتظارتون باشه
🌸روزتان پراز بهترینها
﹝@Jomlax ﹞
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
❍°•قـائماَلْمُـنْتَظَـر•••🕊🍃
【زَمیـن،بَھـآررآبَھآنِہمیڪُنَـد،
وَزِنـدِهمیشَـوَد...
وَمَـنبَرآےِزِنـدِگےتـورآبَھـآنہمیڪُنـم...🫀】
•سَلآمعَزیزتَـرینَم...♥️
#مهـــﷻــدے...✋🏻
❍°•أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج❍°•
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سوپ_ترکی
300گرم گوشت چرخکرده
یک عددپیازرنده
نصف پیمانه برنج خیس شده
نمک فلفل سیاه
همه رامخلوط کرده قلقلی میکنیم درآبجوش میپزیم-پیاز-هویج وگوجه سرخ شده اضافه میکنیم
دراخررشته سوپ وسبزی اضافه میکنیم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥣🥣🥣🥣🥣🥣🥣
#دوپیازه_گوشت_بابادمجون_پنیری( #هونکاربیندی)
مواد لازم
بادمجان ۴ عدد
گوشت خورشتی
سیر رنده شده
پیاز
کره ۳ ق غ
ارد دو ق غ
نمک و فلفل
پنیر چدار رنده شده یک لیوان
یک لیوان شیر
پوره گوجه
فلفل پول بیبر
روش پخت:
ابتدا بادمجونا رو با پوست روی اتیش کباب کنید، بعد پوستشون رو بگیرید و ساطوری خرد کنید، توی تابه کره رو حرارت بدید و ارد رو اضافه کنید از حالت خامی که درومد بادمجونا رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سیر رنده شده رو اضافه کنید، نمک و فلفل ، پودر سیر و پیاز بزنید و خوب مخلوط کنید شیر رو اضافه کنید و همچنین پنیر رنده شده و اجازه بدید سس غلیظ بشه ، توی قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید، تفت بدید طلایی که شد گوشت رو که ریز خرد کردیداضافه کنید، نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه کنبد، سیر بزنید، پوره گوجه فلفل پول بیبر رو اضافه کنید، اب گوجه گرفته شد و به روغن افتاد، یک لیوان اب بریزید و اجازه بدید با شعله ملایم گوشت بپزه وقتی گوشت پخت، توی ظرف سرو ابتدا بادمجون پنیری و روش هم خوراک گوشت رو بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
#آموزش_گاناش
خامه صبحانه و شکلات به نسبت مساوی اول خامه رو بزارید روی شعله وقتی از کناره هاش حباب زد شکلات خورد شده رو بهش اضافه کنید و زیر شعله رو خاموش کنید و سریع هم بزنید تا شکلات حل بشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ فوری و خوشمزه
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش پودر سوخاری😉
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش همبرگر خونگی😋 ( پارت اول )
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش همبرگر خونگی😋 ( پارت دوم )
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳