#پنکیک_پیازچه
موادلازم
پیازچه2 لیوان
هویج1عدد
فلفل دلمهای قرمز1 لیوان
کدو سبز1 لیوان
پیاز قرمزنصف لیوان
آرد برنج3 قاشق غذاخوری
آرد گندم6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ3عد
روغن کنجد2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای شروع پیازچهها را به صورت حلقههای ریزی در آورید سپس فلفل دلمهای، هویج و کدوسبز را به صورت نوارهای نازک برش دهید. پیاز را نیز خلالی کرده و همه را با هم مخلوط کنید. آردها و نمک را به این مخلوط بیفزایید. زرده را نیز از سفیده جدا کنید و با همزن برقی، سفیده را آنقدر بزنید تا به صورت خامهای سفت درآید. زرده را نیز به مخلوط اضافه کنید. در مرحله بعدی سفیده زده شده را افزوده و به عنوان آخرین مرحله دو طرف آن را در تابهای که روغن کنجد در آن داغ شده، سرخ کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#بورک_سیب_زمینی_و_پنیر
موادلازم
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
خمیر یوفکا مقدار لازم
جعفری خرد شده مقدار لازم
پنیر خامه ای 100 گرم
پنیر پیتزا 100 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه
سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیر خامه ای ، پنیر پیتزا ، زرده تخم مرغ ، جعفری خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
خمیر را به شکل مستطیل ببرید و روی هر خمیر را روغن بزنید ، مقداری از مخلوط اماده را در بالای خمیر بریزید و خمیر را رول کنید و لبه های خمیر را با مقداری آب به هم بچسبانید
ته سینی را چرب کنید سپس خمیرهای بورک را روی سینی بگذارید و سینی را در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-30 دقیقه قرار دهید ، پس از اماده شدن بورک ها را بهمراه سس دلخواه سرو نمائید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_نحوه_گرم_کردن_پیتزا
اینکه خوردنه پیتزا خوبه یا بد !!!!
بستگی به مقدار استفاده ، کیفیت مواد و نوع استفاده تون داره
تو آشپزی نکته های ریزی هست که توی سلامتیمون خیلی اثرگذاره پس با کمی دقت و توجه به این نکات ، هم طول عمرمون و هم کیفیت زندگیمون بالاتر میره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#مینی_تارت_گوجه_فرنگی
مواد لازم
خمیر تارت 300 گرم
ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی 3 عدد
پنیرموزارلا 100 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
سیر 3 حبه
روغن زیتون مقداری
طرز تهیه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر تارت را روی سطح کار با وردنه به صورت نازک پهن کنید و با لیوان به شکل گرد قالب بزنید ، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ بگذارید.
پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیرها بریزید و پخش کنید ( میتوانید به جای پارمزان از پنیر پیتزا ، پنیر چدار و انواع دیگر پنیر هم استفاده کنید ).
گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و روی پنیر پارمزان قرار دهید ، روی هر گوجه فرنگی چند قطره روغن زیتون بپاشید سپس با ریحان خرد شده ، سیر رنده شده و پنیر موزارلایی که به شکل مکعب های کوچک خرد کرده اید تزیین کنید.
سینی تارت ها را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد از فر خارج کنید و گرم سرو نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
#ساندویچ_صبحانه_دونات_و_نیمرو
مواد لازم
ژامبون چند باریکه
دونات یک عدد
تخم مرغ یک عدد
پنیر دلخواه یک برش
طرز تهیه
1. دونات را به دو نیم کنید. یک دایره بزرگ از وسط یکی از آنها دربیاورید. در این دایره باید نیمرو بپزید.
2. داخل ماهیتابه روغن بریزید و دو تکه دونات را داخلش داغ کنید. حالا تخم مرغ را داخل دایره دونات بشکنید و سریع در ماهیتابه را بگذارید تا تخم مرغ بپزد.
3. حدود 3 تا 4 دقیقه به همین شکل بگذارید بپزد.
4. حالا دونات ها را از روی شعله بردارید و با ژامبون و پنیر سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥯🥚🥯🥚🥯🥚🥯
#کاسرول_تخم_مرغ
یک فنجان پنیر چدار و یا پیتزای رنده شده،تخم مرغ پنج عدد،ژامبون ریز شده در صورت دلخواه پنج ورق،نان تست نرم ریز شده دو عدد،فلفل دلمه ای ریز شده نصف پیمانه،پیاز کوچک دو عدد،سیر چند حبه له شده،شیر سه قاشق غذاخوری،نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا تخم مرغها و پنیر و ژامبون و فلفل دلمه ای را مخلوط کرده،سپس نان وسیر و پیازو شیر را نیز اضافه کرده و به همراه کمی نمک و فلفل کاملا همزده و در ظرف نشکن ریخته و در فر با درجه حرارت صدو هشتاد به مدت سی و پنج دقیقه میپزیم،هنگامی که کاسرول رو با چنگال تست کردید و چیزی به چنگال نچسبید غذا آماده هست،می توانید در مایکروفر در حالت کانوکشن با همران درجه و زمان بپزید،اگر دیدید هنوز کمی از مواد شل هست میتونید دو دقیقه در انتها در حالت مایکروویو بزارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥚🧀🥚🧀🥚🧀🥚
#دونات_مرغ
موادلازم
سینه مرغ:یک عدد
نان تست:هشت ورق
سیب زمینی:یک عدد
تخم مرغ:دو عدد
جعفری،تره و پیازچه ریز خرد شده :یک پیمانه شیر :به میزان لازم
نمک،فلفل،آویشن وادویه :به میزان لازم
روغن سرخ کردنی :به میزان لازم
آرد سوخاری :به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا نان های تست را در شیر خیس کرده و اجازه می دهیم تا خوب نرم شود، بعد با دست فشار می دهیم و شیر اضافه آن را می گیریم. سینه مرغ را پخته و چرخ می کنیم، سیبزمینی پخته شده را نیز چرخ می کنیم، سپس مرغ، نان تست و سیبزمینی را مخلوط کرده، سبزی ها را به آنها افزوده و تخم مرغ ها را نیز می افزاییم. نمک، فلفل، آویشن وادویه کاری را هم اضافه کرده و خوب هم می زنیم. از مواد به اندازه گردو بر داشته و در آرد سوخاری می غلتانیم، سپس وسط آنها را سوراخ کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥐🍗🥐🍗🥐🍗🥐
#پنکیک_ژاپنی
مواد لازم
آرد :4 فنجان، بکینگ پودر: 2 ق چ، شیر : 4 پ،تخم مرغ کامل : 3 عدد، کره : 3 چهارم پ، وانیل: نوک ق چ
طرز تهیه
ابتدا آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده. زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کرده.
شیر ، زرده تخم مرغ ،کره ذوب شده و وانیل رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم.
سفیده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا خوب فرم بگیره و حجیم بشه.
آرد و مخلوط شیر رو با هم مخلوط کرده و با همزن دستی هم میزنیم،و بعد سفیده فرم گرفته رو به آرامی با لیسک به مواد آردی اضافه میکنیم و در یک جهت هم میزنیم(مراقب باشید پف سفیده نخوابه). توی تابه نچسب و کمی گود (بدون چرب کردن)مواد رو میریزیم با شعله خیلی کم میزاریم تا پف کنه و مغز پخت شه.(در حین پخت درب تابه رو برندارید که پف پنکیک میخوابه).
*میتونید به مواد دو تا سه قاشق شکر اضافه کنید، ولی چون پنکیک معمولا با مربا و عسل و خامه سرو میشه،بدون شکر باشه بهتره
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_مرغ_پنیری_خوشمزه
مواد لازم جهت تهیه ی مرغ پنیری
سینه ی مرغ ۳ عدد
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
نمک ، فلفل ، آویشن و پودر سیر به مقدار لازم
در ابتدا سینه ی مرغ ها را از یک یا دو ساعت قبل با کمی نمک و فلفل و پیاز و آبلیمو مزه دار کنید و از وسط به دو قسمت و یا اگر سینه ی مرغ ها بزرگ بود به سه قسمت تقسیم کنید تا بتونید راحت رولشون کنید . سپس کمی آنها را بکوبید تا سطح مرغ ها یک دست شود ، سپس با نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر مزه دارشون کنید و روی سطح اون رو قارچ و پنیر پیتزا بچینید که البته می تونید به سلیقه ی خودتون مواد داخل رول ها رو تغییر بدید . سپس مواد رو رول کنید و در فر قرار بدید
برای عطر بهتر می تونید از ساقه ی رزماری یا آویشن استفاده کنید
دمای فر ۱۸۰ درجه ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🧀🍗🧀🍗🧀🍗
#رولت_مرغ
خیلی خوشمزه و رژیمی
طرز تهیشم خیلی آسونه از قبل سینه مرغ ورقه و زعفرانی شده داشتم توی فریزر سینه های ورقه شده رو کمی کوبیدم تا پهن بشه بعد وسطشم کدو هویج و کرفس خلالی نازک گذاشتم روشونم کمی پنیر و رول کردم سینه مرغ رو و توی ظرف پیرکس گذاشتم روشم کره و زعفران رومال کردم با کنجد فراوان اینا رفتن توی فر تا زمانی که روی مرغا طلایی بشن و پخته بشن با حرارت 200
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌯🍗🌯🍗🌯🍗🌯
#پاچيني_مرغ
كتف مرغ رو داخل نمك و فلفل و سس خردل و كمي روغن زيتون و سس مايونز و سير و آبليمو و پياز بخوابونيد
داخل يخچال قرار بديد و ٥ ساعت بمونه
بعد گوشت رو از بالاي استخون جدا ميكنيم و به سمت پايين ميكشيم ، كتف ها رو داخل آرد سوخاري ميغلتونيم و دوباره ميذاريم ١ ساعت داخل يخچال استراحت كنه
بعد داخل تخم مرغ ميغلتونيم و داخل كنجد و سرخ ميكنيم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
ما دو خواهر هستیم که ۳ ساله کلی محصول دست ساخته رزینی زیبا و بی نظیر درست میکنیم و از سالروز ولادت حضرت زهرا (س) فعالیتمون رو در ایتا شروع کردیم ✨🌙
💫 دست ساز با استفاده از بهترین مواد اولیه
💫هدایایی منحصر به فرد با قیمتی مناسب
💫خلاقیت و تنوع در طراحی
💫مجموعه کامل اکسسوری :
زیورآلات شامل گوشواره ، گردنبند ، دستبند ، انگشتر
جاسوئیچی
دکوری شامل زیرلیوانی ، استند زیور آلات
💫با بسته بندی ویژه 🤩
🌙با آیتای مثل ماه بدرخشید🌙
لینک کانال 👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2613182755C973870a054
https://eitaa.com/joinchat/2613182755C973870a054
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_سالاد_پاییزی
مواد لازم
_چغندر پخته شده (لبو) ۳ عدد
_ذرت یک پیمانه
_پنیر پارمزان ۱۰۰ گرم
_سس مایونز یک قاشق
_شوید خرد شده نصف پیمانه .
بعد از پختن و خنک شدنش لبو ، خرد کرده و با شوید ، پنیر ، ذرت و سس مایونز و نمک و فلفل مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار بدید و سرو کنید
در صورت دلخواه می تونید کلم سفید ،قرمز و یا گل کلم هم به مواد اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#کشک_بادمجان_کبابی
ابتدا چنتا بادمجان تپل مپل و کبابی کنید. من توی فر این کار رو انجام دادم. اگه با گاز راحت ترید میتونید روی گاز اون ها رو کبابی کنید. بعد هم زیر آب سرد پوستشون رو جدا کنید و با پشت چنگال یا گوشت کوب یا هر وسیله ای که راحتید اون ها رو پوره کنید. من بعد از کبابی شدن داخل کیسه نایلونیزمیزارم و درشو خوب میبندم تا عرق کنه و خنک بشه وراحت پوستش کنده بشه بعد یکمم ابرمیگرم تا خرده ریزهای پوستش بره
یه پیاز کوچیک رو خرد کرده و سرخ کردم و کمی نمک و زردچوبه زدم و بعد یه قاشق سر پر سیر چرخشده رو سرخ کردم و بعد پیاز سرخ شده رو بهش اضافه کردم و یک قاشق سر پر نعنا خشک ریختم داخلش و کمی تفت دادم و بعد بادمجون ساطوری شده رو اضافه کردم و باز کمی تفت ,سپس 3قاشق غذاخوری کشک و یک قاشق گردو ریز خرد شده ریختم داخلش و با حرارت ملایم یک ربع بعد زمانی که ابش کشیده شد از روی حرارت برداشتم.
روشو با پیاز داغ،کشک ک بهش رنگ خوراکی زدم،گردو و نعنا داغ تزیین کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#ایده_زیبای_برای_سرو_ژله رنگین کمانی
حتما تو این نوع ژله بگذارید لایه ها کاملا بسته بشه و بعد رنگ جدید اضافه کنی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_فنجون_شکلاتی
ایده شیک و خوشمزه ایه، هم دیگران عاشق هنر و خلاقیتتون میشن
میتونید با هر رنگ شکلات و هر شکلی که دوست دارین درستش کنین و داخلشو با تیکه های میوه، بستنی، برش های کوچیک کیک، پاستیل و اسمارتیز، یا حتی دسرهای سرد پر کنید و لذتشو ببرین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#کیک_حلوا
برای درست کردن کیک
۴ عدد تخم مرغ
۱.۵ لیوان ارد
۱لیوان سرخالی شکر
یک قاشق مرباخوری بکینگ پودر
یک چهارم لیوان اب جوش
یک چهارم لیوان روغن
وانیل مقداری
داخل قالب ۳۵×۲۵
درست کردن شهد حلوا
دو لیوان آب
یک و نیم لیوان شکر
نصف لیوان گلاب
زعفران
هل
برای درست کردن حلوا
دو لیوان ارد
نصف لیوان روغن مایع
۵۰ گرم کره
دو قاشق غ روغن جامد یا نیمه جامد
ابتدا شهد و بعد حلوا رو اماده کنید(میتونید هر نوع حلوایی ک باب میلتون هست اماده کنید من حلوای زعفرانی درست کردم)
حلوا رو کنار بزارید تا از داغی بیافته
بعد کیک رو اماده کنید برای فر دمای ۱۷۰ مدت ۳۵(بازم بعد از ۳۰ دقیقه چک کنید چون قدرت فرها متفاوته)
وقتی کیک پخت بزارید کامل سرد بشه داخل قالبتون بعد مقداری از شهد حلوا که سرد شده یا ابمیوه یا شیر هم دمای محیط رو به سطح کیک بزنید و بعد حلوای گرم رو روی کیک بکشید
و سطحشو با پالت صاف کنید.
کیک بزارید داخل همون سینی فرتون باشه روشو سلوفن بکشید و بزارید برای ۲ ساعت داخل یخچال بمونه
بعد برش بزنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#دسر_آلما_تاتلیسی
دسر خوشمزه ی ترکیه ای
مواد لازم
نشاسته ذرت 3ق غ
آرد 1ق غ
شکر 4ق غ
زرده تخم مرغ 1عدد
شیر 2لیوان
وانیل 1/2ق چ
کمپوت سیب به مقدار لازم
گردو 3ق غ
دارچین 1ق م
بیسکویت پتی بور ساده نصف بسته
طرز تهیه
ابتدا بیسکوئیت و گردو را جداگانه خورد کنید.سپس نشاسته ذرت،آرد،شکر،زرده تخم مرغ،وانیل و شیر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود.بعد نصف مواد را داخل ظرف مورد نظر بریزید.روی آن بیسکویت پودر شده بریزید،کمپوت ها را برش داده و روی بیسکوئیت ها بچینید.گردوی خرد شده را روی کمپوت ها ریخته و دارچین را هم بپاشید.در نهایت بقیه مواد دسر را روی مواد میانی بریزید.24 ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد میل کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮