eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.3هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
اول روغنو روی شعله ملایم میذاریم تا حدود ده دقیقه تا گرم بشه. یک لیوان ماست با دوقاشق چ بکینگ پودر مخلوط میکنیم اجازه میدیم پف کنه یه تخم مرغ یک سوم لیوان شکر نوک ق چ وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه ماستو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد یک و یکسوم لیوان آرد میریزیم و خوب هم میزنیم تا خمیرمون آماده بشه و با قاشق برمیداریم نریزه به کمک دو قاشق کوچک از مواد برمیداریم و داخل روغن میندازیم یه طرف سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگ سرخ بشه بعد روی دستمال انداخته روغن اضافه اش رو میگیریم و روش شکلات آب شده یا پودر قند و دارچین میریزیم و میل میکنیم. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم: 500 گرم ایرمیک(آرد سمولینا) یک لیوان شکر یک لیوان آب نصف قاشق مربا خوری جوش شیرین برای کف قالب: یک قاشق غذاخوری شیره‌ی انگور یک قاشق مرباخوری دارچین برای وسط شیرینی بادام زمینی برای تزئین روی دسر مواد شربت: سه لیوان آب سه لیوان شکر یک برش لیمو همه‌ی مواد شربت را داخل قابلمه ریخته و بعد از به جوش آمدن 15 دقیقه جوشانده و کنار بگذارید. اندازه‌ی لیوان 250 میلی(معادل لیوان دسته‌دار فرانسه) طرز تهیه: داخل کاسه‌ای ایرمیک و شکر و جوش شیرین را مخلوط کنید آب را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. کف ظرف پیرکس شیره انگور بزنید و نصف مواد را کف ظرف پهن کنید. روی خمیر دارچین بریزید و بقیه خمیر را هم تکه‌تکه یکدست پهن کنید کمی مخلوط آب و شیره‌ی انگور با فرچه روی خمیر زده و صاف کنید. با پارچه‌ای روی قالب را پوشانده و 3_4 ساعت ایتراحت می‌دهیم. سپس برش زده و با پسته یا بادام زمینی تزئین می‌کنیم و در فری که روی 180 ورجه گرم شده 30_35 دقیقه می‌پزیم تا خوب طلایی شود. بعد از در آوردن از فر شربت داغ را روی شیرینی داغ می‌ریزیم. 4_5 ساعت روی شیرینی را می‌پوشانیم و بعد سرو می‌کنیم. (قبل از ریختن شربت دوباره برش بزنید) ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم: 250 گرم کره دو قاشق غذاخوری سرکه دو قاشق غذاخوری ماست یک استکان پودر شکر سه چهارم استکان روغن مایع یک بسته‌ی 10 گرمی بیکینگ پودر(یم قاشق غذاخوری) 5/5 لیوان آرد(با کنترل اضافه کنید) اندازه‌ی لیوان 220 میلی اندازه‌ی استکان 125 میلی مواد سیبی: 5 عدد سیب یک استکان شکر یک استکان گردوی خرد شده یک و نیم قاشق مرباخوری دارچین طرز تهیه: کره‌ی هم دمای محیط و بقیه مواد به جز آرد را مخلوط می‌کنیم آرد را با کنترل اضافه می‌کنیم(با کف وست زیاد ورز ندهید چون خمیر به روغن می‌افتد و سفت و بد مزه می‌شود) تا خمیر نرمی که به دست نمی‌چسبد تهیه شود یک پنجم از خمیر را جدا کرده نایلکس پیچیده و 45 دقیقه داخل فریزر می‌گذاریم. سیب رنده شده و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت می‌گذاریم تا کشیده شدن آب سیب‌ها می‌پزیم. در آخر گردو و دارچین را مخلوط کرده و از روی حرارت برمی‌داریم و می‌گذاریم تا خنک شود. خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت یک سانت باز کرده و با لیوان یا قالب، قالب می‌زنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته‌ایم می‌چینیم و روی هر کدام مقداری مواد رویی قرار می‌دهیم و در آخر خمیری را که فریزر گذاشته‌ بودیم را رنده می‌کنیم و روی مواد رویی می‌ریزیم و در فری که روی 190 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی قرابیه‌ها می‌پزیم. بعد از خنک شدن رویشان پودر قند الک می‌کنیم. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
اول از همه باید بگم اون سیرها که توی عکسه والا ما همشو نمی خوریم توی عکس زیاد گذاشتم اینم قابل توجه کسانی که مادام میگن اینهمه سیر میخورید و اما دستور من یه پیاز بزرگ را نگینی خرد وتوی روغن تفت دادم بعدش سبزی نیم کیلو پاک نکرده که گشنیز بیشترو کمی شوید تازه را با همراه کمی شمبلیله خشک گذاشتم قدری سرخ بشه بعد سیر خرد شده رواضافه و زردچوبه و فلفل باید تند باشه و ادویه مخلوط و کمی گرد لیمو و نمک و مخلوط کردم وبعد میگو ۳۰۰ گرم را اضافه و تفتش دهید و بعد اب تمر هندی بزنید یه لیوان .کمتر هم میشه و ابجوش و چند جوش که زد برنج نیم کیلو را اضافه و ابش که بخار شد دم کنید بسیار خوشمزه س ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
طرز تهیه پست بعدی کانال👇👇 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
⁉️چگونه روابط زناشویی صمیمانه ای داشته باشیم؟؟؟؟ 📛 زناشویی و دانستنی های مورد نیاز‼️ . . https://eitaa.com/joinchat/4276486319Cf5d1209cfd 🔥 😉 زیر 18 ممنوع⛔️
🔴 تعرفه تبلیغ در کانال ما😍 👇 https://eitaa.com/joinchat/1735000081Ce431fec0ab طرح شگفت انگیزش عالیه👌
مواد لازم: ژله‌ شاتوت يا هر ژله‌ ی قرمز رنگی: نصف بسته‌ شاتوت يا انار: کمی کيک رولی: 1 بسته شير: 2 ليوان شکر: 1/4 ليوان آرد: 2 ق غ نشاسته‌ ذرت: 2 ق غ خامه صبحانه: 100 گرم‌ وانیل: 1/4 ق چ طرز تهیه: من‌ از مقداری شاتوت که‌ تو فريزر داشتم استفاده‌ کردم‌، شما می‌تونین انار جايگزين کنين. خوب اول ژله‌ قرمز رنگ رو طبق معمول درست‌ می‌کنیم، نصفشو داخل‌ جام ريخته میزاریم يخچال نيم بند شه، سپس شاتوت يا دونه‌های انار رو می‌ریزیم و مابقی ژله، دوباره‌ میزاریم يخچال. پس از اینکه ژله‌ بست، کيک رولی رو برش می‌دهيم دور تا دور جام و کف قالب می‌چینیم. دوباره داخل یخچال گذاشته، حالامحلبی رو درست‌ میکنیم. برای محلبی، ابتدا شیر،شکر، آرد سفيد و نشاسته‌ ذرت رو داخل قابلمه ريخته، روی حرارت‌ ملایم گذاشته، مرتب هم‌ می‌زنیم تا مايه غلیظ مثل فرنی داشته باشيم. سپس حرارت‌ رو خاموش کرده، وانیل و خامه رو اضافه و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست شود، بعد از خنک شدن روی مواد دسر ريخته ،در يخچال چند ساعت‌ میگذاریم تا ببندد،بعد به سلیقه ی خودتون روی دسر رو تزئین کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳