فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنجد بار عسلی "بدون شکر"
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#تاتلیسی
مواد لازم:
یک لیتر شیر (چهارونیم لیوان)
نصف پیمانه آرد
دو ق غ پودر نشاسته گندم
نصف لیوان شکر
یک ق م وانیل
یک ق غ کره
برای کناره دسر فندوق خرد شده ویا هرمغزی که دوست داشتین
برای روی دسر هم نصف لیوان خامه و۴۰گرم شکلات تخته ای
طرز تهیه:
به جز کره و وانیل تمام موارد گفته شده رو باهم مخلوط کنید روی حرارت بزارین مرتب هم بزنید تا محلبی شما سفت بشه بعدکه محلبی آماده شد کره و وانیل رو اضافه کنید خوب باهمزن به مدت پنج دقیقه بزنید بعد داخل لیوان یاهر قالبی که دوست داشتین بریزین روی مواد رو سلفون بکشید بعد بزارین داخل یخچال حداقل ۳ساعت بمونه. بیشترم باشه بهتر. بعد از یخچال بیارین بیرون به کمک چاقو دسر رو از قالب یا لیوان خارج کنید.بعد داخل فندوق یا مغزدلخواه کناره ها روغلت بدین ودر ظرف سرو بچنید ،برای قسمت شکلاتی هم خامه روروی حرارت بزارین همینکه ازکنارها شروع به جوشیدن کرد ازروی حرارت بردارین وشکلات رواضافه کنید مرتب هم بزنید تا یکدست بشه بعد سس آماده شده رو بریزین روی دسر.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#شیرینی_کره_ای
مواد لازم:
پودر قند ٥٠ گرم
كره نرم ٧٥ گرم
زرده تخم مرغ ١ عدد
پودر هل ١/٢ ق چ
آرد ١٢٠ تا ١٤٠ گرم
طرز تهیه:
پودر قند و كره رو با همزن ٣ تا٤ دقيقه بزنيد تا نرم و سبك بشه، زرده و هل رو اضافه كرده ٢ دقيقه ديگه بزنيد. حالا آرد الك شده رو تا حدي كه يه خمير نرم بشه اضافه كنيد و مخلوط كنيد.
خمير رو روي كاغذ روغني پهن كرده و قالب ميزنيم.
توي سيني كه كاغذ داره ميزاريم و ميره توي فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه براي مدت حدودا ١٥ دقيقه و تمام.
نهايتا روش رو شكلات سفيد بن ماري زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئينش کردم.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی 🍉
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه بادمجون رولی🍆
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند معلق ماندن تخم شربتی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی حلقه ای با طعم سیر
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیاپلو
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_زبان
مواد لازم برای شهد
۱ ق غ عسل یا شربت بار
۱ ق غ زعفران دم کرده
۱ق غ اب جوش
خمیر هزارلا به میزان لازم
توضیحات توی کلیپ گفته شده😍
دما فر برقی توستر و سولاردم ۱۶۰ درجه مدت حدودا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا وقتی پف کنه و طلایی بشه
فرگازی ۱۸۰ درجه حدودا ۳۰ دقیقه
دستگاه ها از قبل گرم بشن
فرگازی اول حرارت از پایین بعد پخت حرارت بالا تا طلایی بشه اما فرهای برقی هردو المنت باهم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_پاییزی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_سیب_زمینی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#بادمجان_گودای
گردوی سابیده شده
سبزیجات معطر شامل گشنیز ، نعنای کم، اناریجه و چوچاق هست،
سیر دو سه حبه
پیاز متوسط
سیر و پیاز رو رنده میکنیم ، نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، و رب آلوچه ترش و ملس که میتونیدفقط رب ملس بهش اضافه کنید بستگی به ذائقتون داره ، اگه به سبزیجات محلی دسترسی ندارید همون گشنیز و نعنا کافیه ، حالا همه این مواد رو با هم مخلوط کنید تا یک دست شود، بادمجون را دو سه ساعت قبل پوست بگیرید شکمش رو باز کنید به اندازه ای که از وسط دو نیم نشه بعدبهش نمک بزنید تا اون آب سیاهش بره بعد شکم بادمجون رو از این مواد پر کنید و توی روغنی که داغ شده طبق همین تصویر بچنید و در تابه رو بذارید تا ی طرفش سرخ شه بعد که آخرای سرخ شدنه در تابه رو بردارید تا خوب سرخ شه حالا میتونید بادمجون و برگردونید تا طرف دیگش سرخ شه ، این غذا رو با برنج و نون میشه سرو کرد اما توو شمال بیشتر با برنج میخورن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#سالاد_روسی
مواد لازم:
سیب زمینی 3 عدد بزرگ
خیارشور نگینی خردشده:1 لیوان
نخود فرنگی و ذرت بخارپز شده:1 لیوان
هویج بخارپز یا پخته شده و نگینی خرد شده:نصف لیوان
ژامبون مربعی خرد شده:1 پیمانه(اگه ژامبون گوشت دودی باشه سالادتون بینظیر میشه)
(میتونین به جای ژامبون از کالباس خشک هم استفاده کنید) ولی من برای سفارشاتم همیشه ژامبون گوشت میزنم
شوید و پیازچه تازه خرد شده: نصف لیوان
سس مایونز:4 تا 5 ق غ
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید دقت کنید زیاد نپزن
چون موقع مخلوط کردن له میشن
هویج رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید
خیار شور و ژامبون رو هم نگینی خورد کنید
شوید و پیازچه تازه رو ریز خورد کنید
بعد همه ی مواد رو باسس مایونز و نمک و فلفل سیاه قاطی کنید تا سس به خورد مواد بره و بریزید داخل ظرف درب دار یا روی ظرفتون و با سلفون بپوشونید و بزاریدش داخل یخچال تا چند ساعتی بمونه و آماده شه. اگه این سالاد و برای مهمونی میخواید آمادش کنید میتونید از روز قبل تهیه کنید و بزاریدش یخچال یا تو ظرف شات سرو کنید و روشو دلخواه تزئین کنید. .
من برای تزئین از گوجه گیلاسی و لیمو ترش و کاهو فرانسوی استفاده کردم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔴#الله_اکبر😱 🔴#جلال_الخالق 😱
❌🔞#صدایی_ضبط_شده ای از قعر #اعماق_جهنم که دل انسان را میلرزاند 😶
🎥♨️جهت #شنیدن این صدای فرازمینی #کلیک کن👇
https://eitaa.com/joinchat/2301821136C64d7de6580
https://eitaa.com/joinchat/2301821136C64d7de6580
🚫#صدایی که تا به حال حتی به ذهن #انسان خطور نکرده بود😳👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوپ_رستورانی
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاستای خامه ای "سه سوته"🍝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳