#دلیل_شل_بودن_یا_آب_انداختن_ماست_های_خانگی
دمای شیرتان مناسب نیست و یعنی یا داغ بوده یا به احتمال بیشتر سرد بوده .
علت دوم میتواند کم زدن مایه ماست باشد .
دلیل شل شدن ماست، پایین بودن
مواد جامد شیر است.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#نخودپلو_كشمش
نمك، فلفل و ادويه به اندازه نیاز
پياز متوسط ۲ عدد
مرغ يا گوشت سیصد گرم
رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوري
نخود و کشمش از هر کدام ۱ پيمانه
برنج آبكش شده ۳ پيمانه
نخودها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكههاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخودها و كشمشها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابهلاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#ترفند_آشپزی
بعد از پخت کیک_فنجونی مثل تصویر توش رو خالی کنید و خامه بریزید و یه کیک خامه ی خوشمزه و دلبر داشته باشین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧁🍓🧁🍓🧁🍓🧁
#ترفند_دم_کردن_چای_خوشرنگ
نذارید آب سماور زیاد بجوشد، چون چای شما را بد رنگ و بیمزه خواهد کرد. ضمناً قوری را نیز قبل از دم کردن چای، اندکی گرم کنید. یعنی ابتدا قوری را تا نیمه از آب جوش پر کنید و سپس دوباره خالی نمائید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#کباب_قشقایی
موادلازم
گوشت گوسفند همراه با چربی:یک کیلو
نان لواش : دو تا سه عدد
پیاز: ۳عدد
روغن و کره ی محلی نمک و فلفل
گوشت رو خرد کنیبن با پیاز و ۶پیمانه آب روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد.
کف روی گوشت را بگیرین.
نمک و فلفل اضافه کنین و حرارت را کم کنین .و اجازه بدین تا گوشت کاملا پخته و نرم بشه ولی له نشه.
آب گوشت باید کاملا جذب گوشت بشه.
تابه ی بزرگی را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه یک پیمانه کره و روغن محلی داخلش بریزین.تکه های نون لواش رو داخل کره سرخ کنیبن و یعد از سرخ شدن کنار بزارین .
سپس گوشت پخته شده را در روغن داغ قراربدین تا سرخ بشه.
وقتی تمام اطراف گوشت سرخ شد،گوشت رو روی نونسرخ شده بذارید . کباب و نونرا داغ داغ با برنج سروکنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سوفله_بادمجان_مجلسی
بادمجان ٣ عدد
گوشت چرخ کرده ٢۵٠ گرم
پیاز ١ عدد
سس سفید نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی ٢ قاشق
روغن به مقدار لازم
پنیر پیتزا ١٠٠ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرزتهیه
بادمجانها را پوست کنده، حلقه حلقه کنید و با نمک در روغن سرخ نمایید. در ظرف دیگری پیاز خرد شده را با گوشت چرخ کرده سرخ نموده و نمک و فلفل و رب را اضافه کنید. سپس ته ظرف پیرکسی را چرب نموده و بادمجانها را کف آن بچینید و مواد سرخ شده را روی آن اضافه نمایید. در آخر سس سفید را روی مواد ریخته و پنیر پیتزا را روی تمام مواد ریخته و به مدت ٢٠ دقیقه درون فر قرار دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
#ترشی_میوه
بسته به خودتونه چقدر بخواین درست کنید من اندازه های خودمو میزارم.ولی دقت کنید میوه سفت و سالم باشه .خیلی رسیده و له ترشیتونو خراب میکنه.
بسته به سلیقه خودتون میوه ها رو کم و زیاد کنید.
من دو تا هلو
دوتا شلیل
1هویج
1پ انگور دونه شده(انگور بیدانه نمیشه زود له میشه)
3تا خیار
دوتا سیب
2تا گلابی
چندتا دونه فلفل تند
سیر 2حبه خرد شده
سرکه سیب
1ق غ شکر
1ق چ سرخالی نمک
1ق چ دارچین
1ق چ نعنا خشک
1/2ق چ گلپر
1/4 ق چ پودر میخک
سیاهدانه ۱ق چ
.
همه میوه ها رو خرد کنید برای دو تا 3ساعت رو یک دستمال تمیز پهن کنید تا ابش کشیده بشه درغیر اینصورت کپک می نه.
اب خود میوه نه اون رطوبتی که از شستن داره.
بعد با ادویه ها مخلوط کنید و اونقدری روش سرکه سیب بریزید که کامل روشو بپوشونه.
. 1هفته بعد اماده مصرفه.
تو یخچال نگهداری کنید.
میتونید از سرکه انگور استفاده کنید ولی با سیب خوشمزه تره.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍏🍎🍐🍊🍋🥝🍍
#ترشی_به
به یک کیلوگرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر
نمک
بهها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را درارید.روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شه، یک ساعت کافی است. سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه (من از سرکه سیب استفاده میکنم) مخلوط و روى بهها بریزید
درب شیشه را محکم بسته و بذارید 14 روز بمونه تا جابیفته
ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى داره و ترشیش بسیار خوش طعمه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وسیله بازی که در پنج سالگی خراب شد و کلی غصه اش را خوردیم، در ده سالگی دیگر اصلا" مهم نیست...
نمره امتحانی که در دبیرستان کم شدیم و آنقدر به خاطرش اشک ریختیم در دوران دانشگاه هیچ اهمیتی ندارد و کلا" فراموش شده...
آدمی که در اولین رخداد احساسی آنقدر به خاطرش غصه خوردیم و بعد فهمیدیم هیچوقت ارزشش را نداشته، در سی سالگی تبدیل به غباری از یک خاطره دور شده که حتی ناراحتمان هم نمی کند...
و موقعیتی که برای بدست آوردنش در سی سالگی آنقدر استرس و بی خوابی کشیدیم، در چهل سالگی یک ایده پوچ، بی ارزش و فراموش شده است...
پس یقین داشته باشید که مشکل امروزتان، اینقدرها هم که فکر می کنید بزرگ نیست، زیرا این یکی هم حل می شود، می گذرد و تمام می شود...
همه مشکلات، همان وسیله بازی پنج سالگیست... شک نکنید، همه رویدادها نیز در نهایت تبدیل به خاطره خواهند شد که شاید دیگر، هیچوقت بیادشان نیاوریم.
•🍃🌹
درود بر شما
صبح زیبایتان پر از نور الهی
خواهان آنم که ضربان قلبتان
به شادیهای مکرر تکرار شود
هر آنچه به دل آرزو دارید
بی هیچ بهانه از آن شما باشد
آدینه تان نیکو و بینظیر
🙏آمین🙏
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دمنوش_آویشن_يکی_از پرخاصيتترين گیاهان دنياست که نوشيدن آن بسیار توصیه می شود.
چرک خشک کن
آرامش اعصاب
ازبين بردن نفخ
بهبود گلودرد سرماخوردگی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#اپل_رینگ
مواد لازم
سیب
ارد
شیر
تخم مرغ
روغن
شکر
دارچین
هسته سیب ها را جدا میکنیم و حلقه میکنیم,ارد و شیر را به یک عدد تخم مرغ اضافه میکنیم تا یک مایع رقیق درست شود حلقه های سیب را داخل مایع میزنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن روی سیب ها شکر و دارچین میپاشیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍏🍎🍏🍎🍏🍎🍏
#واتر_ملون_برى
مواد لازم
هندوانه یكچهارم یك هندوانه كوچك
آبمیوههای قرمز یك فنجان
توتفرنگی تازه 5 عدد
یخ 5 مكعب
شكر به ميزان لازم
چهار عدد توتفرنگی همراه آبمیوههای قرمز و هندوانه قاچ شده را با شكر و یخ به داخل میكسر بریزید.
سپس به مدت 30 ثانیه با سرعت بالا میكس كنید.
با تكههای هندوانه و توتفرنگی لیوانتان را تزیین كنید.
اگر از توتفرنگی یخزده استفاده میكنید، میزان یخ را كاهش دهید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍉🍷🍉🍷🍉🍷🍉