#عصرانه_خوشمزه
#نوتلا
برای حدود ۱۵ عدد :
- ۲۱۰ گرم آرد - ۲۰ گرم نشاسته ذرت - ۱ عدد تخم مرغ - ۱۳۰ گرم كره نرم - ۹۰ گرم پودر قند - کمی نمک - ۲۰ گرم پودر بادام - شکلات نوتلا.
همه مواد را با دست یا در دستگاه غذاساز مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند. فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید. خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده پهن کرده و مستطیل هایی در حدود ۷ سانتی متر در ۶ سانتی متر درست کنید. یک قاشق چای خوری شکلات را در وسط آن قرار دهید و مانند ویدئویی که در انتها قرار داده ام آن را ببندید و روی آن را با کمک یک قلم مو با کمی شیر رومال کنید و دو لبه را بهم بچسبانید و به مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا قهوه ای طلایی شود و سپس نوش جان کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥟🥟🥟🥟🥟🥟🥟
#باقلوا_با_کرم_محلبی
مواد لازم
یوفکای باقلوا نصف بسته ۵۰۰گرمی
کره ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۳۰گرم
مواد لازم
شیر ۲لیوان
شکر۵ قاشق غذا خوری
وانیل کمی
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذا خوری پر
خامه صبحانه ۱ عدد
طرز تهیه
تمام مواد محلبی رو باهم مخلوط میکنیم و میزاریم روی گاز تا غلیظ بشه. آخر کار وانیل رو اضافه کنید .بعد از روی گاز برمیداریم و میزاریم خنک بشه (باید زود زود هم بزنید تا رویه نبنده) داخل یک ظرف، طبق تصویر ۱۰عددورقه یوفکای باقلوا رو همه لایه ها مخلوط کره ی آب شده + روغن مایع میزنیم.
محلبی رو که خنک شده روش میریزم . باز دوباره ۱۰ورق یوفکا میزاریم هر لایه رو مخلوط کره و روغن مایع میزنیم و ورقه آخر کره میزنیم وبرش میزنیم و سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت نیم ساعت ، بازم بستگی به حرارت فرتون داره، میزاریم .
تا زمانی که روی باقلواتون طلایی بشه. بعد از این که از فر آوردین بیرون، همان طور که داغه ،شیر عسلی رو روی باقلواتون بدید، حدود ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری کافیه. بزارید تو یخچال خنک که شد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#خوراک_دل_مرغ
دل مرغ ۷۰۰ گرم پاک کنین و بشورین
پیاز درشت یک عدد
سیب زمینی متوسط یک عدد
رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
زردچوبه فلفل نمک ادویه کاری به مقدار لازم
سیب زمینی ها رو نگینی ریز خورد کرده و سرخ کنین.
بعد پیاز رو خلالی نازک برش بدین و تفت بدین. عسلی که شد دل و ادویه ها رو اضافه کنین. با هم تفت بدین و نیم استکان آب اضافه کنین بعد از بجوش اومدن درب تابه رو ببندین و با شعله کم بذارین بپزه.
بعد بذارین آبش جمع بشه رب رو اضافه کنین تفت بدین و تمام.
با گوجه و ریحان یا جعفری ساندویج کنین. واقعا خوشمزه س امتحان کنین.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
بیا اینجا و با بیوت همه رو نگران کن♡💭
متن های آمیخته به رویای عشق♥️
قفلی میزنی رو بیوهای تک خطیش🔒✨
● http://eitaa.com/joinchat/4151705613C38e37b861f
با تکستاش عشقتو برگردون👆💔
#لیموناد_خیار
مواد لازم
خیار 2 عدد
عسل 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو ½ پیمانه
یخ 5 عدد
نعناع 1 پیمانه
طرز تهیه لیموناد و خیار:
همه مواد را در مخلوط کن ترکیب کنید، سپس از صافی عبور بدهید و با لیمو و نعناع سرو كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
#قهوه_شکلاتی
مواد لازم
قهوه آسیاب شده یک سوم پیمانه
شکلات 2 قاشق چایخوری
عصاره نعنا نصف قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آب 1 پیمانه
طرز تهیه
قهوه را پودرکرده، با آب مخلوط کنید، سپس شکلات رنده شده را به آن اضافه کنید، در صورت تمایل میتوانید از پودر شکلات نیز استفاده کنید. وقتی تمام مواد خوب مخلوط شد عصاره نعنا را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید تا سرد شود. در هنگام سرو وانیل را اضافه کنید. این نوشیدنی به شما در هضم غذا کمک میکند، هم چنین خستگی روزانه را برطرف می کند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#دسر_نارگیلی
شیر نارگیل ۳لیوان
شکر ۸ ق غ
نشاسته ذرت ۳ق غ
آرد سفید ۳ق غ
گلاب ۳ ق غ کره ۲۵ گرم
پودر نارگیل آسیاب شده ۲ ق غ
هل نصف ق م
تو یه قابلمه ای همهمواد رو میریزیم به جز کره بعد میزاریم رو شعله متوسط تا زمانی که غلیظ بشه بعد که شروع به حباب زدن کرد کره رو اضافه کنید و هم بزنید بعد پودر نارگیل آسیاب شده رو اضافه کنید و هم بزنید
بعد بریزید تو جام و بزارید تو یخچال به مدت ۲ساعت بعد روشو با خامه فرم گرفته و پودر نارگیل تزیین کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥥🍨🥥🍨🥥🍨🥥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_غذای_خوشمزه
مواد لازم
خمیر پیتزا
مخلوط کره و سیر
سس قرمز
پنیر موزارلا
سوسیس پپرونی
پنیر چدار
گوشت کبابی
خیارشور
فلفل سبز
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
#ترشی_به
به یک کیلوگرم
سرکه ترجیحا سرکه سیب یک لیتر
نمک
طرز تهیه
بهها را شسته و خلال کرده و تخم و قسمت سفت وسط به را درارید. روى دستمال بگذارید تا کمى نمشان گرفته شه، یک ساعت کافی است. سپس توى شیشه ریخته و کمى نمک را با سرکه ( من از سرکه سیب استفاده میکنم ) مخلوط و روى بهها بریزید.
درب شیشه را محکم بسته و بذارید 14 روز بمونه تا جابیفته
ترشى به نیاز به ادویه و یا سبزى معطر ندارد چون خود به عطر خوبى داره و ترشیش بسیار خوش طعمه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#شاک_شوکا (ترکیه)
ابتدا بادمجانها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آنها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب های کوچک یا همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آنها بادمجانها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
سیرهای ریز شده را نیز به مدت ۲ دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده ، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آنها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگیها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی ها ریخته و ۵ دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#بلانچ_وفریز_کردن_قارچ
بهتره قارچ به شکل تازه مصرف بشه اما اگر خواستین فریز کنید
ابتدا قارچ را شسته و خرد کرده ،آب رو میذاریم جوش بیاد سپس قارچ را درآب جوش ریخته و بعد از ده دقیقه آبکش کرده و سریع به ظرف آبی که با قالب یخ سرد شده منتقل میکنیم و بعد از پنج دقیقه در آبکش ریخته و بسته بندی و فریز میکنیم .دراین روش قارچ سفید میمونه و به راحتی قابل استفاده خواهد بود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزاقیفی_با_نون_لواش_یاپیتا
مواد لازم:
خمیر پیتزا کوچک
سس کچاپ
پپرونی و کالباس
پنیر موزارلا رنده شده
پنیر چدار
طرز تهیه:
خمیرمون سعی می کنیم نازک باشه و خیلی قطرش زیاد نباشه و یک بار روی تابه دوطرفش رو سرخ می کنیم تا یکم نیم پز بشه
یک شعاع خمیرمون رو میبریم روش سس کچاپ زده پپرونی و کالباس چیده روش پنیر چدار گذاشته و پنیر موزارلا میریزیم
همینطوری خمیر رو مثل قیف می پیچیم و روش خلال دندون میزنیم و داخل یک قالب می زاریم
به مدت ۱۵ دقیقه درون فر ۱۸۰ سانتی گراد یا ۳۶۰ فارنهایت میگذاریم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
#پارفه_توت_فرنگي
مواد لازم
پنير خامه اي ٢٠٠ گرم
خامه فرم گرفته يك ليوان
پودر قند نصف استكان
توت فرنگي نيم كيلو
بيسكوييت پودر شده به ميزان لازم
كره به ميزان لازم(در حدي كه بيسكوييت ها منسجم بشه)
طرز تهيه
بيسكوييت پودر شده رو با كره مخلوط كنيد وداخل ظرف سرو بريزيد،
توت فرنگي رو به لايه هاي نازك برش بديد وروي بيسكويت ها بچينيد،در صورت تمايل مقداري شهد مرباي توت فرنگي روي توت فرنگي ها بريزيد،پنير خامه اي،پودر قند وخامه فرم گرفته رو مخلوط كنيد وروي توت فرنگي بريزيد،
به همين ترتيب لايه لايه ظرف سرو رو پركنيد وروي اون رو با توت فرنگي ونعنا ديزاين كنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی قلب رنج می کشد، به این معناست که در حال ورود به لایه های عمیق تر وجود است.
قلب هرگز دروغ نمی گوید، اما ذهن در دروغ زندگی می کند و از دروغ تغذیه می کند، در تمام نادرستی ها غرق می شود اما قلب...
همیشه امین و راستگوست، ساده و صادق است، هرگز زرنگی به خرج نمی دهد، کلک بازی بلد نیست و بی نهایت با هوش است، اما به اندازەی سرسوزنی حیله گر نیست.
دقیقاً همان چیزی که هست را منعکس می کند، زیبایی و اصالت او هم از همینجا ناشی می شود.
ما هرگز با ذهن نمی توانیم هستی را بشناسیم، امکان ندارد که بتوانیم یک عنصر با ارزش را با ذهن بشناسیم. عشق، زیبایی و خدا، فقط با قلب شناخته می شوند.
زیرا قلب، دروازه ای گشوده به سوی حقیقت است...
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
یک باغ درود
یک جهان زیبایی
یک دل آرام
یک تن سالم
یک زندگی زیبا
یک روز دلنشین
آرزوی من برای شما
روزتان زیبا و تعطیلات
آخر هفته تان شاد و پر خاطره
صبح پنجشنبه تان بخیر و شادکامی
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#ژله_رولی_لیوانی
برای درست کردن این ژله خوشگل به ترتیب این مراحل رو انجام بدید.
ژله رولی ها رو درست کنید. ژله رولی رو خیلی مفصل در پستهای قبل آموزش دادم.
هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد نصف لیوان شیر یا یک بستنی لیوانی وانیلی بهش اضافه کنید. توی لیوان ها بریزید و بذارید نیم بند بشه.
ژله رولی رو لایه سفید بذارید و اطرافش رو ژله آلورا بریزید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
☕️چای بهاره گیلان|حبیبی
⛔️به کیفیت نوشیدنی که در هر مهمانی، مراسم و دورهمی خانوادگی صرف میشه اهمیت بدیم چون سلامتی ما اهمیت داره.
💎تهیه بهترین چای گیلان با تجربه چندین ساله
💯ارگانیک، دارای رنگ و طعم طبیعی و بدون افزودنی
📊فروش بدون واسطه، لطفا قیمت ها را خودتان مقایسه کنید.
🚛 ارسال پستی به سراسر کشور
🌱عضویت در کانال:👇🏻👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1466171639Cf9e1bc8acb
#دسر_کیوی
پودر ژله کیوی : ۱ بسته ، خامه : ۱ پ ، شیر : ۱ پ ، شکر : ۱/۲ پ ، وانیل : ۱/۲ چ ، پودر ژلاتین : ۳ ق غ ، کیوی به تعداد لازم
پودر ژله کیوی رو تو یه لیوان آب جوش و یه لیوان آب سرد حل کرده کنار میذاریم . کیویا رو پوست کنده خورد میکنیم. بعد با یه قاشق شکر یه کم تفت میدیم. خامه و شیر رو در قابلمه روی حرارت گذاشته تا حل یه دست بشن بعد وانیل و شکر رو اضافه کرده حل که شد برداشته پودر ژلاتین رو اضافه کرده وقتی یه دست شد میذاریم یه کم خنک بشه . حالا تو ظرف مورد نظرمون چند تکه کیوی میریزیم و روش ژله کیوی میریزیم میذاریم تو یخچال تا ببنده بعد یه لایه مخلوط خامه رو ریخته میذاریم ببنده و همین کارو تکرار میکنیم . روی لایه آخر رو با ورقه های کیوی تزیین میکنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥝🍮🥝🍮🥝🍮🥝
#فينگرفود
نان تست
پوره سيب زمينى همراه با خيارشور
گوجه گيلاسى
چيلى
جعفرى
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#آموزش_ژله_گلی_تخم_شربتی
طرز تهیه
برای درست کردن این ژله دو قالب گل رز لازم داریم که در دو سایز کوچک و بزرگتر باشن.
اول در قالب کوچیک گل رز یه ژله بستنی به رنگ دلخواه درست میکنیم که در این عکس ژله ی صورتی استفاده شده و در یخچال میزاریم ببنده .
و بعد ژله بستنی آلوورا درست میکنیم ودر قالب مستطیل میریزیم و اون هم میزاریم یخچال ببنده.
در این فاصله ژله ی آلوورا رو درست میکنیم و میزاریم سرد بشه .
وقتی ژله های داخل یخچال بست ژله ی سفید رو قالب قلب کوچیک میزنیم و اون ژله ی رز کوچیک رو هم از قالب جدا میکنیم و در قالب بزرگتر میزاریم قلبها رم دو تا کنارش میچینیم و آروم ژله ی سرد شده ی آلوورا رو از کناره ها در قالب بزرگتر میریزیم وقتی پر شد میزاریم یخچال تا کامل ببنده.
برای اینکه مث عکس دونه های تخم شربتی داشته باشه :
ژله ی آلوورا مون رو به جای یه لیوان آب سردش آب سردی میریزیم که تخم شربتی داخلش ریخته باشیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#دسر_بینظیر_لیمویی
مواد تشکیل دهنده
100 گرم آب لیمو
150 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
نصف لیوان شیر
کمی وانیل
70 گرم کره
طرز تهیه
100 گرم آب لیمو ، 150 گرم شکر با 2 تخم مرغ ، دو قاشق نشاسته ، شیر و وانیل را روی حرارت گاز قرار داده و مخلوط کنید تا غلیظ شود ، 70 گرم کره اضافه کنید و مخلوط کنید و یک شب در یخچال بذارید.مقداری بیسکویت را خرد می کنیم و در لیوان میریزیم. یک لایه خامه اضافه می کنیم رویش،مجددا این کاررا تکرار میکنیم. و روی آن را با خامه فرم گرفته و یک بیسکویت تزیین میکنیم.
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍋🍣🍋🍣🍋🍣🍋
#آش_عدس_با_آلو
عدس دو پیمانه
لپه یک پیمانه
گوشت: 150 گرم به صورت چرخکرده
سبزی 300 – سبزی سوپ یا آش
پیاز: یک عدد
زردچوبه: به مقدار مورد نیاز
نمک به مقدار مورد نیاز
سیب زمینی: ۱یک عدد به صورت نگینی شده
هویج: یک عدد – به صورت نگینی شده
فلفل: به مقدار مورد نیاز
برنج نصف پیمانه
روغن: به مقدار مورد نیاز
آلو: پنج عدد (تعداد اختیاری)
در قابلمهای مناسب پیاز را خرد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم و سپس لپه های شسته شده را اضافه می کنیم و بعد از مقداری کمی تفت دادن آب ریخته سپس سبزی خرد شده و هویج خرد شده و عدس و برنج را اضافه کرده و زردچوبه نمک و فلفل میزنیم در انتها شعله را زیاد میکنیم تا غذا به جوش بیاید. گوشت را با کمی ادویه مخلوط کرده و بعد از ورز دادن به صورت کوفته ریزه در می آوریم و زمانی که غذا به جوش آمد کوفته ریزهها را اضافه کرده سپس سیبزمینی نگینی شده و آلوها را اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#تنقلات_خوشمزه
میتونی پنکک رو قاشقی درست کنی و لای به لای با خامه یا شکلات صبحانه و توت فرنگی بچینی روی سیخ و یه منوی خوشمزه برای تولد بچه ها سرو کنی
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
#ترفند_آشپزی
نكاتى مهم براى تهيه كتلت
•براى جلوگيرى از وا رفتن كتلت از مقدارى ارد سفيد يا ارد نخود و با ارد سوخارى توى مواد كتلت استفاده كنيد
•دارچين و گلپر و زردچوبه و كارى ادويه هاى مناسب اين هستن
•استفاده از سير هم مزه جالبى ميتونه به كتلت بده
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#پوره_سیب_زمینی
پوره سيب زمينى يك انتخاب عالى براى سرو كنار خوراك هاى مختلفه، تهيه اش هم خيلى راحته
سیب زمینی ها رو مکعبی خرد کنید و با مقدار کمی آب و نمک بذارید تا کاملا بپزه،وقتی خوب پخت ؛ آبکششون کرده و با گوشتکوب له کنید و با کره مخلوط کنید،اگر کم نمک بود مقداری نمک،پودر فلفل قرمز هم بهش اضافه کرده خوب مخلوط کنید و رو حرارت قرار بدید و کم کم شیر رو بهش اضافه کنید،به همین راحتی آماده شد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
#مزه_دار_كردن_فيله_جوجه_كباب
فیله ها را با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش،
نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و برای چند ساعت (حداقل ۵-۴ ساعت) داخل یخچال میزاریم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#ژله_لیمو
طرز تهیه
طبقه اول:من دو لیوان و نصف شیر ریختم و دو ق غ نشاسته ذرت و چهار ق غ خوری شکر و نصف پیمانه گلاب و نصف ق چ خوری پودر هل و گذاشتم روی گاز بجوشه و مرتب همزدم.
یک ق غ خوری تخم شربتی رو از قبل توی اب خیسونده بودم تا حجم بگیره .به موادم اضافه کردم.و به همزدن ادامه دادم .وقتی مواد غلیظ شد و جوشید .دو ق غ روغن مایه ریختم و اجازه دادم کاملا حل بشه ..خوب حالا دسر شما اماده است بریزید توی ظرف سرو.
وقتی موادم توی ظرف سرو بست و سرد شد کمی شکلات چیپسی ریختم روش.
طبقه دوم رو ژله لیمو با یک لیوان اب درست کردم .و کمی تخم شربتی که حجم گرفته بود رو بهش اضافه کردم .و اجازه دادم کاملا سرد بشه و بعد روی مواد ریختم .و گذاشتم یخچال
طبقه اخرم خامه فرم گرفته با ماسوره زدم وکمی پودر قهوه یا کافی ریختم روش
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_تزيين_متفاوت_پيتزا
واس من که خیلی جالب بود
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕