هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
📌کانالی از جنس ایتا ✅📌
💫خبرهای داغ و مهم اقتصادی💰
💫خبرهای لحظه ای ارز سکه طلا💵💸
💫خبر های های آنلاین بورسی وفرابورسی💹
💫اخبار روز سیاست های داخلی و خارجی🇮🇷🇲🇾🇯🇵
باما همراه باشید با کانال #ایتانیوز کانالی به وسعت🌍
https://eitaa.com/joinchat/496304399C2ea7ee0daa
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
قیمت آنلاین سکه🥇🥇🥇
قیمت انلاین ارز🇺🇸🇺🇸
قیمت انلاین خودرو🚗🚙
قیمت انلاین طلا🏆🏆🏆
با ما به روز باشید✋✋
همین الان عضو شو👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/506200335C54fcad1f72
فقط نرخ های رسمی و معتبر👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷سلام دوستان عزيز و مهربان
🌿یکشنبه تون پر از گـل
🌷امروز از خدا میخواهم
🌿هر آنچه بـهترین
🌷هست برایتان رقم بزند
🌿روزی فـراوان
🌷دلی خـوش
🌿و شادیهای بی پایان
🌷الهی به اميد خودت
#سیـزده_بـدر_مـبارک
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اخلاقی که ریشه در ترس داشته باشد؛ اخلاق نیست...
وقتی یک باور، پاداش و جزا را وارد اخلاق می کند
ترس را هم وارد میکند و چنین اخلاقی ریا کاری بوجود میآورد.
انسانی که صادقانه به رابطه خودش و جهان پیرامونش توجه می کند، باعث شکوفایی خرد و آگاهی اش می شود، چنین اخلاقی شرطی نیست
چون حاصل درک اوست؛ نه ترس او.
زندگی که از قبل تعریف شود، انسان را در یک چارچوب، کنترل و مهار کرده و مانع بروز خلاقیت و اخلاق می شود.
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
درود بر شما
صبح زیبـایتان نیکو
حال دلتان آسمانی
وجودتان تندرست
زندگیتانغرق در خوشبختی
و روز و روزگارتان خوش
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓━━━┛
#مدت_زمان_سرخ_كردن_سبزی
قورمهسبزی روی شعله متوسط حدود ٢٠ دقیقه است تا زمانی كه رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود.
در طول مدت سرخ كردن، سبزی را 2 یا 3 بار بیشتر هم نزنید، زیرا زیر و رو كردن بیش از اندازه حرارت روغن را پایین میآورد و روغن بیشتری جذب سبزی میشود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#کیک_کشمش_وگردو
یک و یک سوم لیوان آرد
دوم سوم لیوان شکر
نصف لیوان روغن
دوعدد تخم مرغ
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک و نیم قاشق چ بکینگ پودر
نصف لیوان شیر
کمی زعفران دم کرده
کشمش و گردو
تخم مرغ و همراه وانیل و شکر ۵.۶ دقیقه زدم بعدش شیر و زعفرون و اضافه کردم بعد سی ثانیه روغن و اضاف کردم و بعدش ارد و بکینگ پودر و که ۳بار الک کرده بودم ریختم
وقتی ریختم توقابلمه گردو و کشمش و اضافه کردم دوسه باری زدم زمین تا هوای داخلش خارج بشه دمکنی گذاشتم و رو اجاق گذاشتم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#فریزکردن_فلفل_دلمه
فلفل دلمهای های ماده (که ۴برجستگی دارن و شیرین تر هستن) بگذارید توی یخچال و به صورت خام کنار غذا بخورید
فلفل دلمهای های نر هم (که ۳برجستگی دارن) و مناسب پخت و پز هستن، توی فریزر و برای پخت غذا ازشون استفاده کنید . البته بمدت طولانی فریز نکنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫑🌶🫑🌶🫑🌶🫑
🍃سیزده بدر مبارک🍃
اگرهرسین ِامسالت🍃
به سرتاجی پرازگل زد
اگرتقدیرت ازنحسی
به سمت ِروشنی پل زد
به تن کن رخت ِخوشبختی
نگوباورنمیکردم
که من خود این سعات را
برایت آرزوکردم🍃
الهی امـروز
دل ها را با عشق
سايه ها را با آب
شاخه ها را با باد🍃
وسبزه عمرتان را
با شاديها گره بزنید
روز سيـزده بـدر
پراز شادی و خوشحـالی🍃
﹝@Jomlax ﹞
#کیک_کدوحلوایی
مواد لازم
آرد: ۲ پیمانه
شکر: یک و یک چهارم پیمانه
پودر دارچین: ۲ ق چایخوری
بیکینگ پودر: ۳ ق چایخوری
تخم مرغ: ۳ عدد
پوره کدو حلوایی : یک پیمانه
ماست: ۳ ق غذاخوری
روغن مایع: یک پیمانه
نمک: یک هشتم ق چ
ابتدا مواد رو بیرون یخچال میذاریم. فر رو روی 180 روشن می کنیم. قالبمون رو هم چرب و آرد پاشی می کنیم.
بعد آرد و بیکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و 3 بار الک می کنیم.
تخم مرغ ها و شکر و دارچین رو با همزن میزنیم. بعد ماست و روغن مایع رو اضافه می کنیم. پوره کدو حلوایی رو هم مخلوط می کنیم.
بعد آرد رو کم کم اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه.
بعد مواد رو توی قالب ریخته و میذاریم توی فر ۱۸۰ درجه برای حدود ۴۵ دقیقه. از ۳۵ دقیقه بستگی به فرتون داره چک کنید هر وقت خلال دندون گذاشتید و تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#نوشیدنی_گرم_سالپ_ترک
3لیوان شیر
1لیوان آب (من بجای آب شیر اضافه میکنم )
4قاشق مربا خوری نشاسته
4قاشق سوپ خوری شکر
1قاشق چایخوری دارچین
داخل یه قابلمه شیر و آب و شکر را بریزین و خوب با همزن دستی هم بزنین و نشاسته رو اضافه کرده و خوب هم بزنین و دارچین رو اضافه کرده و مجددا هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار داده تا وقتی که از اطراف شروع به جوش زدن کرد خاموش کنین و از روی حرارت برداشته و داخل فنجون بریزین و نوش جان کنین
این دستور برای 4 نفره،
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#کلوچه_گوشت_سیب_زمینی
دو عدد سیب زمینی متوسط رو آبپز میکنیم، رنده کرده و بهش نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کرده و یک عدد تخم مرغ زده شده هم داخلش میریزیم و مواد رو خوب با هممخلوط میکنیم و یک ساعت داخل یخچال قرار میدیم، حالا میریم سراغ مواد گوشتی
یک عدد پیاز رو نگینی خرد کرده، داخل روغن سرخ و گوشت چرخ کرده رو هم اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه میکنیم، سپس سیب زمینی های رنده شده رو کف دستمون باز میکنیم داخلش یک ق غ مواد گوشتی میذاریم و مثل یک گلوله جمع میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#استریپس_سیب_زمینی
سیب زمینیهای پخته را با گوشت کوب میکوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه میکنیم.
نمک و فلفل را افزوده و ورز میدهیم.
از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در میآوریم.
اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت میدهیم و در روغن سرخ میکنیم.
برای خوش طعمتر شدن میتوانیم به تخم مرغ نمک و فلفل هم اضافه کنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#مرغ_عسلی
اول ران یا سینه ی مرغ رو با نمک و رردچوبه و فلفل سیاه سرخ کنید
یک عدد پیاز و یه حبه سیر رو خرد کنید وبا کمی آب اجازه بدین مرغا بپزه
یک قاشق عسل ، یک قاشق زعفران غلیظ و ۴قاشق آب لیموی تازه رو با هم مخلوط کنید.
مرغ های پخته شده رو از آبش جدا کنین و روی سینی فر قرار بدین از مخلوط عسل و لیمو و زعفران با فرچه ی مخصوص روی قطعات مرغ بمالید ،و مرغ رو داخل فر با شعله ی بالا به مدت ۱۵دقیقه قرار بدین
به هیچ وجه نگران نباشید مرغ شما اصلا شیرین نخواهد شد
عسل باعث کاراملی شدن مرغ می شه ترکیبش با آب لیمو و زرشک کاملا ملس خواهد شد
برنج رو هم مثل همیشه دم کنید و با زرشک و انواع خلال و ته چین یا ته دیگ ماستی
می تونید عسل رو روی حرارت غیر مستقیم بصورت روان و مایع دربیارید و سپس با زعفران و آب لیمو مخلوط کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#نوشيدنى_توت_فرنگى
توت فرنگى خرد شده رو له کنین و بعد
با آبلیمو، حلقه ليمو،شربت توت فرنگی و یه لیوان آب اضافه کنین و خوب هم بزنین. وپس از خنك شدن سرو كنيد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍷🍓🍷🍓🍷🍓🍷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراقبه، چشمهایست که آرامش خداوند از آنجا بر روحمان جاری می شود.
والاترین وظیفه و هدف انسان در یاد داشتن خداوند است.
نخستین عملی که باید سراسر حیاتمان در آن پویا شویم، مراقبه و تمرکز بر ذات بی همتای اوست و اندیشیدن به این نکته که، چگونه زندگی خود را وقف خدمت به پروردگار، همنوعان و سایر مخلوقاتش کنیم...
تا تمام روز از شادی و لذت حضورش در قلبمان سرشار گردیم.
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
درود بر شما
صبح زیبای آدینه تان در آرامش
امیدوارم روزتـان بانشاط
لبتان سرشار از دعا و نیایش
قـلب تـان پـر از نـور
روزگارتـان شـیرین
و زندگیتان لبریز باشد
از نعمت های الهی
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#ترفند_آشپزی
سیخ های چوبی چون باریک هستند گزینه مناسبی برای کوبیده تابه ای نیستند به همین دلیل میتوند از چوب بستنی استفاده کنید فقط قبل استفاده برای اینکه نسوزند بزارید مدتی داخل آب بمونن
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#ترفندهای_خانه_داری
تاحالا براتون پیش اومده رب توی شیشیه کپک بزنه؟
از این به بعد قبل اینک در شیشه رو ببندین یک دستمال بزارین و بعد در شیشیه رو ببندین اینطوری باعث میشه ربتون کپک نزنه و اگه روغن هم روی رب بریزن کپک نمیزنه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫
#بدانیم
جوشانده پرتقال و دارچین برای رفع خستگی
آب 1پرتقال را بگیرید
1 قاشق چ خ عسل به آن اضافه کنید
فنجان را با آبجوش پرکنید و هم بزنید
قبل از رفتن به رختخواب این معجون را میل کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
#چلوگوشتباسبزی_پلو
برای تهیه ی یه چلوگوشت خوشمزه واسه ی اینکه گوشتتون بعداز پخت بو نده بهتره گوشت ماهیچه گوسفندی روباپیازفراوان بپزید و حین پخت زعفران دم کرده توش بریزید
و برای خوش عطروطعم ترشدنش کمی دارچین روی گوشتتون بپاشیدوکمی آب لیمویاآب نارنج تازه هم توی آبش بریزید ووقتی گوشتتون پخته شد یک سیب زمینی درشت روپوست بگیرید و به شکل مکعب خردکنید و داخل آب چلوگوشتتون بریزید تا با آب خورشتتون بپزه وحسابی خوش طعم بشه ودرکنارغذاتون نوش جان کنید
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍖🍖🍖🍖🍖🍖🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"انسان و طبیعت" بطور جداناپذیری به هم پیوستهاند و سرنوشت مشترکی دارند.
نیروهای طبیعت در همکاری با هم در خدمت بشر هستند. خورشید، زمین، باد و باران کمک میکنند که او تغذیه شود، انسان طبیعت را هدایت میکند، اگرچه اکثرا" در این امر ناآگاه است. سیل، طوفان، زمینلرزه و دیگر بلایای طبیعی در نتیجه افکار اشتباه جمعیت دنیا رخ میدهند.
وقتی که اشرف آفرینش در خواب باشد، طبیعت که خدمتکار اوست سرکش شده و نافرمانی میکند. هر قدر که انسان در معنویت، بیدارتر شده باشد، راحتتر میتواند طبیعت را مهار کند.
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
درود بر شما
صبح زیبایتان به نیکی
روزتان مملو از شادی
آرامش و مهر
خیالتان آرام و پر امید
لبتان خندان، دلتان گرم
و زندگیتان سراسر
رحمت، نعمت و برکت الهی
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#ترفند_آشپزی
اگر غذایتان خیلی تند شده است ،قبل از آن كه غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یك عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید. به طرز قابل ملاحظه ای تندی غذا ازبین میرود
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
#ترشی_بامیه_با_سبزی_معطر
مواد لازم : بامیه سبز یک کیلو ، سیر پنج حبه ، فلفل سبز سیصدگرم، سرکه، نمک و فلفل ، ادویه ترشی دلخواه ، برگ نعنا و ترخون خرد کرده.
طرز تهیه : سبزی دلخواه رو پاک کرده و شسته خشک و خرد کنین .این ترشی بدون سبزی هم درست میشه . .
نمک ید دار برای شور و ترشی مناسب نیست .از نمک معمولی استفاده کنید .
سر بامیه ها را به قاعده جدا کرده و و می شوییم و با کمی آب نمک و یک چهارم پیمانه سرکه می گذاریم ، نیم پخت بشه و بعد خنک میکنیم . سیر رو هم رنده یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم . مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک و #ادویه_ترشی می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرسرکه اش کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . بعد از دو هفته دیگر ترشی آماده است . .
معمولا سر بامیه ها رو از ته جدا نمیکنیم و قسمتی از آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ، هم برای ترشی و هم برای خورش .
استریل_کردن_شیشه_ها ظرف ترشی رو توی فر صدو هشتاد درجه حدود ده دقیقه بذارین تا استریل بشه . یا داخل آب در حال جوش داخل قابلمه ای قرار بدین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی شرایطی که ذهن، خود را به آن چسبانده و با آن یکی شده است، یا دگرگون می شود یا از بین میرود. ذهن نمیتواند این تغییر را بپذیرد.
ذهن، خود را به آن وضعیت نابود شده میآویزد و در برابر تغییر مقاومت نشان میدهد.
واکنش ذهن مانند آن است که عضوی از بدن را از آن جدا کرده باشند، در حالیکه حیاتی ترین مرحله به سوی روشن شدگی این است که:
"یاد بگیریم تا از همهویتشدگی و یکی پنداشتن خودمان با ذهن، رها شویم."
•🍃🌹🕊🌹🍃•
─┅─═ঊঈ🐅ঊঈ═─┅─
درود بر شما
روزتان شیریـن
تنور دلتان گرم
فنجان حیاتتان پر مهر
دستانتان بخشنده
نگاهتان زیبا
و زندگیتان پر برکت
صبح زیبایتان به شادی
🙏آمین🙏
┏━━━🍃🍓🍂━━━┓
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
┗━━━🍂🍓🍃━━━┛
#قرابیه_شکلاتی_با_روغن_مایع
روغن و تخم و مرغها و پودر قند رو یک دقیقه با همزن میزنیم بعد به ترتیب پودر کاکائو و نشاسته بکینگ پودر رنده پوست پرتقال شکلات چیپسی و فندقی که دندان گیر خرد کردیم اضافه میکنیم. در آخر آرد رو اضافه میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم اگه خمیر به دستتون می چسبید دستتون رو کمی با روغن مایع چرب کنید. از خمیر به اندازه گرو بردارید و گرد کنید و بچینید توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪