فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جانبوشلز یه فینگر فود شیک و مجلسی مخصوص مهمونی و عید نوروز😍
پیاز
گوشت چرخکرده
فلفل دلمه
جانبو شلز
پاپریکا، آویشن
رب
جعفری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی سه سوته نمیخوای درست کنی؟!
تارت سیب و دارچین اونم با دو قلم😋
یه بسته خمیر هزارلای شیرین
چند ق شکر و یکم دارچین
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ خرما🥰
شیر ۲ پیمانه
خرما ۱۰-۱۲ عدد
گردو ۳ عدد
نشاسته ذرت ۲ ق س
پودرِ نارگیل ۲ ق س
پودرِ هل ۱/۲ ق چ
پودرِ دارچین ۱/۲ ق چ
عرقِ بهار نارنج یا گلاب ۱ ق س
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنت بیسکوییتی خوشمزه
مواد لازم برای حدودا ۳ نفر :
شیر ۲ لیوان
نشاسته ذرت ۱ ق غ
شکر ۲ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق چ
خامه صبحانه ۲ ق غ
وانیل نوک ق چ
یا وانیل شکری ۱ ق چ
بیسکوییت پتی بور ۱ بسته
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#ترفند_آشپزی
#زمانی_که_میخواهید_پاستا_بپزید
همیشه حدود 1.4 یا 1.3 پیمانه از آب پاستا را درست قبل از اینکه آن را آب کشی کنید، نگه دارید. وقتی که سس مورد نظرتان را به پاستا اضافه کردید، آب پاستایی را هم که کنار گذاشته بودید، اضافه کنید. این کار باعث می شود سس با پاستا آمیخته شود و نشاسته داخل آب پاستا حالت کرمی شکلی به پاستا بدهد. این نکته را یکی از دوستان ایتالیایی ام به من گفته بود و من از آن روز تا به حال هیچ وقت این عمل را نادیده نگرفته ام. این کار باعث می شود پاستای شما با پاستاهای دیگر متفاوت باشد. نایجلا لاسون
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
گوشت شده کیلویی#500تومن😳😱
❌اون وقت هنوز حقوقت5/6 تومنه؟
✅بیا یه کار عالی برات سراغ دارم😍
⬇️کار در منزل منااسب#همه_افراد⬇️
#آموزش صفرتا100 با خودمون👏🏼👏🏼
🤩#درآمـد خـوب + پـورسـانـت💵💵
🔴بـرای اطلاعات بیشتر کلیک کنید👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/1712980178C7513f8b709
برای پاسخگویی سوالات اینجام😇👇🏽
📞@s_kazemy20
#چاشنی_سالاد
برای سالاد و تزئین کنار غذا و همینطور چاشنی و ترشی استفاده میشه لیموها رو باریک برش میزنیم، توی سنگ نمک آسیاب شده غلت میدیم و توی شیشه میچینیم. روش کمی آب جوشیده میریزیم و کمی روغن زیتون روی شیشه میریزیم که هوا به لیموها نرسه و کپک نزنه. بعد از ۲۰ روز آماده میشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍾
#سیب_زمینی_شکم_پر
آموزش یه فینگر فود ساده و بامزه
مواد لازم
پنیر موزارلا يا پنير پيتزا ۱ پیمانه (موزارلا بيشتر كش مياد)
پپرونی ۱ پیمانه (یا کالباس یا...)
پونه كوهى نصف قاشق چايخورى
دوستان مواد داخل سيب زمينی و ادويه ها کاملا به دلخواه شماست،مثلا میتونید مایه ماکارونی بریزید داخلش،این مواد صرفا جهت ایده گرفتنه.
سيب زمينی نیمه آب پز ۶ عدد (چون قراره با پوست باشه حتما پوستشو خوب تمیز کنید)
سس پیتزا یا سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
دمای فر:
۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت
به مدت:
۱۵ دقیقه
یا حتی میتونید توی مایکروویو بذارید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
#چیزکیک_پسته
ردیف اول: یک بسته بیسکویت ساقه طلایی پودر شده و صد گرم کره آب شده و پودر دارچین یک قاشق چایخوری و دو قاشق شکر (اختیاری) همه رو با هم مخلوط می کنیم و در قالب چیز کیک می ریزیم و پنج دقیقه در فر با درجه ۱۸۰ حرارت پایین فر پنج دقیقه میذاریم
ردیف دوم: یک لیوان و نیم پسته پودر شده و یک پاکت خامه صبحانه یک قوطی شیر عسل و صد گرم پنیر خامه ای بدون نمک و مقدار رنگ سبز خوراکی همه رو با هم مخلوط می کنیم و روی بیسکویت ها می ریزیم و حرارت بالای فر رو روشن می کنیم و ده دقیقه توی فر میذاریم که لایه رویی چیز کیک ببنده نیازی نیست که تغییر رنگ بده
ردیف سوم: صد گرم خامه با صد گرم شکلات شیری یا تلخ بن ماری می کنیم و روی چیز کیک می ریزیم و چهار ساعت در یخچال قرار میدیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
#پودینگ_شکلاتی_فندوقی
شیر:سه لیوان
شکر:نصف لیوان
نشاسته ذرت:سه قاشق غذاخوری
نسکافه:دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو:سه قاشق غذاخوری(می تونین طبق ذائقه شکلات تلخ یا شیری هم استفاده کنین)
کره:۲۵گرم
آب جوش:سه قاشق غذاخوری
فندق در صورت تمایل
نسکافه رو با آب جوش حل کنید،شیر سرد،نشاسته،پودر کاکائو و شکر رو باهم مخلوط کنیدبهش نسکافه رو هم اضافه کنید و بزارید رو حرارات و مدام هم بزنید تا پودینگ به غلظت فرنی برسه بهش کره رو اضافه کنید بعد خاموش کنید.من تواین مرحله به پودینگ نصف استکان فندوق خرد شده و سه عدد شکلات شیری اضافه کردم.داخل ظرفهای تک نفره کشیدم و بعداز سرد شدن کامل و موقع سرو روی دسرموباپودر کاکائو و فندوق بو داده تزیین کردم
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌰🍫🌰🍫🌰🍫🌰
#حلوای_کرمدار
هر حلوایی دوست دارید درست کنید. بعد نصف مواد رو کف ظرف مورد نظر پخش کنید و تا دیواره ها هم ببرید یعنی دیواره های ظرف هم حلوا باشه، بعد تمام سطح حلوا رو با موز حلقه شده بپوشانید... و بعد کرمی که درست کردید رو روی موزها بریزید، اجازه دهید کمی کرم بماند و خنکتر شود سپس مابقی حلوا رو تکه تکه در دست صاف کرده و روی سطح کار قرار دهید تا کامل پرشود. بعد داخل یخچال چند ساعت قرار دهید و بعد داخل ظرف سرو برگردانید و تزئین کنید.
تهیه کرم: نصف لیوان آرد را در یک لیوان شیر سرد مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته جوش که آمد یک لیوان شکر و کمی کره انداخته و گلاب یا وانیل زده تا به غلظت فرنی برسد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔵ازدواج دودختر بهمچسبیدهبا یکنفر😱
🔴موجودات عجیب😱
🔵🔞زیباترین دختران😍
🔴ازدواج انسان با حیوان😱
🔵ازدواج یک زن با دو مرد 😳
🔴و مطالب و حقایق عجیب از زندگی در سایر کهکشان ها 😳
🔵و رکورد های عجیب و غریب گینس😳
⚠️اين كانال خوابو ازت میگیره😱😱👇🏿
https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482
https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482
مطالب در کانال بالا سجاق شده👆👆
#ژله_خالخالی
اول کار ژله خرده شیشه شفاف درست کردم شما برای مغز ژله میتونید هرنوع ژله یا دسری استفاده کنید دو سوم از قالبمو ژله خرده شیشه ریختم گذاشتم تا کاملا ببنده بعد از قالب خارج کردمش وکذاشتم کنار حالا رفتم سراغ خال هاش تو یه ظرف ژله الوورا وشیر درست کردم گذاشتم کاملا بست
حالا قالبم واوردم پیش روم ته ظرف وبا یه قالب گرد دایره های کوچکی از الورا برداشتم وچیدم ته ظرفم راحت ژله به دیواره میچسبه نگران نباشید حالا روشو چند قاشق ژله طالبی باشیر ریختم تا خال خال ها فیکس بشن بعد دوباره مقداری دیگه ژله طالبی ریختم حالا اون ژله خرده شیشه رو اروم گذاشتم داخل قالب واطرافش ودوردیف دیگه خال خال گذاشتم وچند مرحله ژله طالبی ریختم تا به همه جای قالب نفوذ کنه وقالبم پر شه میذاریم مجدد داخل یخچال تا کامل ببنده
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#شله_زرد_قالبی
یک لیوان برنج نیم دانه عطری ایرانی راچندساعت خیس میکنیم و باچهارلیوان آب میزاریم تاخوب بپزه وقتی برنج خوب پخت درمخلوط کن میریزیم بعد دوباره به قابلمه برمیگردونیم حالا دولیوان شکر به برنج اضافه میکنیم وقتی شکر هم حل شد زعفران دم کرده به برنجمون اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم وگلاب هم نصف استکان اضافه میکنیم وبازهم میزنیم پنجاه گرم کره هم اضافه میکنیم وهم میزنیم حالا دوقاشق غ پرپودر ژلاتین رو درنصف استکان حل میکنیم وبه روش بن ماری حل میکنیم شله زرد وازحرارت برمیداریم و درشله زرداضافه میکنیم وخوب هم میزنیم قالبمون روچرب کرده وشله زردکه سردشد درقالب میریزیم وبه مدت چهارساعت دریخچال میزاریم بعد از این مدت ازیخچال درمیاریم ودرظرف موردنظر برمیگردونیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#دسر_ماست_میوه_ای
موادلازم
هلو یخ زده چهارپیمانه
عسل سه قاشق غذاخوری
ماست کامل یک دوم پیمانه
آب لیموترش یک قاشق غذاخوری
طرزتهیه
همه مواد را داخل مخلوط کن ریخته و هم بزنید تا کرم شکل شود بلافاصله سرو کنید و یا داخل ظرف درب دار ریخته و در فریزر تا یکماه نگهداری کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیله حلزونی، برای ناهار امروزت😍😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌱سلام مهربانان
🌸صبحتــون زیـبـا
🌱ان شاءالله امروز
🌸هـمون روزی بشـه
🌱که آرزوشـو داریـد
🌸پـراز خبرهای خوب
🌱سرشـار از دلخوشی
🌸لبریـز از خـیر وبـرکت
🌱همراه با موفقیتهای پی در پی
🌸یکشنبه شـاد و سرشـار از زیبـایی
﹝@Jomlax ﹞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناهارآسان_خوشمزه
مواد لازم
2 برش نان تست
4 برش ژامبون خام
4 برش پنیر ؛
3 عدد تخم مرغ؛
30 گرم کره.
طرزتهیه
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید.
کره را در ماهیتابه ذوب کرده و تخمها را داخل آن بریزید. 2 برش نان قرار دهید و به مدت 2 دقیقه آن را بپزید.
املت را با دقت برگردانید و برش های پنیر و ژامبون را قرار دهید.
همانطور که در فیلم نشان داده شده ، املت را ببندید و آن را سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیموناد_هندوانه
مواد لازم
۸ پیمانه هندوانه بدون هسته مکعبی
۱/۲ پیمانه آبلیمو یا آب لیمو ترش تازه
۱/۴ پیمانه عسل
۴ پیمانه یخ
برای تزئین
برگ نعنا تازه
برش های هندوانه
برش های لیمو
طرز تهیه
مکعب های هندوانه را بگذارید ۳ ساعت یخ بزند سپس مکعب های هندوانه یخ زده ، آب لیمو ترش ، عسل و یخ را در مخلوط کن بریزید مخلوط کنید تا یک دست شوند اگر کمی ترش دوست دارید میتونید آب لیمو بیشتر اضافه کنید لیموناد هندوانه آماده است میتونید همون موقع سرو کنید یا اگر خواستید داخل یخچال بذارید تا خنک تر بشه آن را با برش های هندوانه و لیمو و نعنا تزئین کنید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍷🍉🍷🍉🍷🍉🍷