eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كدو خورشي هارو برش ميزنيم جوري كه زياد نازك نشه (چون بعد از سرخ شدن خيلي شل ميشه)،بعد داخل يه مقدار كمي از روغن سرخش ميكنيم،مرغ هاي پخته شدمون رو تكه تكه ميكنيم(شما ميتونين از مرغي كه از شب قبل از شام اضافه مونده به راحتي استفاده كنين)،بعد مرغ رو داخل رول كدو ميزاريم و ميپيچيم رو روشو با يدونه چوب خلال دندون ميبنديم. براي سس : گوجه(با پوره گوجه) و رب و جعفري خورد شده و پياز سرخ شده(من از قبل سرخ شده داشتم) رو با پودر دارچين و زرد چوبه و پاپريكا داخل روغن تفت ميديم(نمك نزنين چون رب داره)،بعد از آماده شدن سس،رول هارو داخلش ميچينيم و با جعفري و نخود فرنگي پخته شده تزيينش ميكنيم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍆🍱🍆🍱🍆🍱
مواد لازم چون اهل خونه با گوشت دوست ندارن من از ٣تاران مرغ استفاده كردم هویچ : ٢ عدد سیب زمینی :٢عدد متوسط بِه :٢عدد گوجه :١عدد آب :٢لیوان پیاز :١عدد بزرگ آلو بخارا : هر چقدر دوست دارينبچه ها ديدين كه آلو بخارا دو مدلِ ترش و شيرين من ٥تا ترش ريختم ٥تا شيرين همچين ملس و باحال ميشه نمك فلفل زردچوبه طرز تهیه : اول کف ظرف کمی روغن بریزید و پیاز رو حلقه کنید و ته ظرف بچینید بعد گوشت يا مرغ رو روی پیاز ها قرار بدين وهویج رو برش بزنید و اضافه کنید روی هویج بِه بچینید، بهتر پوست بِه رو جدا نكنيد بعد آب بريزيد و اجازه بدين جوش بياد شعله رو ملایم میکنیم میگذاریم تا بپزند وسطاى پخت آلو و ادويه ها رو اضافه كنيد و در اخر سیب زمینی و گوجه صبر كنيد تا کمی آب غذا کشیده بشه اگه آخرش يه كم زعفرون هم بريزيداصن ديگه نگم براتون نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
برای طعم گرفتن برنج‌های بدون عطر می‌توانید هنگام خیس کردن آن‌ها چند گلبرگ گل محمدی را داخل آبشان بریزید تا عطر و طعم خوبی پیدا کند نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
مواد لازم ۹ نفر 1 کیلو اسفناج تازه 4 عددپیاز 2 قاشق غذاخوری پر رب انار ملس یا ترش 2 عدد هویج 9 پیمانه برنج زردچوبه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم 2 قاشق آبلیمو مراحل اسفناج ها شسته خورد میشوند برنج شسته و با سنگ نمک نم میشود ران های مرغ اول یه آب جوشیده میشن وصاف میشن سپس با یه عددپیاز هویج حلقه شده ویک لیوان آب وکمی نمک و زردچوبه و آبلیمو نیم ساعت پخته میشن.دوست داشتین میتونین زعفرونم بزنین. اسفناج ها رو داخل ماهی تابه کمی حرارت بدین تا آبش گرفته شه بعد روغن ریخته وکمی سرخ میکنیم پیاز رو خورد کنین و تف بدین وزردچوبه و رب انار اضافه کنین و بعد به اسفناج ها اضافه کنین به اضافه ی نمک برنج رو آبکش کنین ولی کمی زنده تر بردارین.کف قابلمه روغن بزنین،کمی زردچوبه بزنین،ران ها رو منظم بچینین و بعد روش یه لایه برنج بریزین وبا کفگیر خوب فشرده وصاف کنین. حالا اسفناج ها رو اضافه کنین وپهن کنین روی برنج ها.وبعد بقیه برنج ها اضافه میشن پیاز خوب صاف و فشرده کنین.وبه مدت ۴۵ دقیقه با حرارت متوسط روی گاز دم کنین. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک عدد موز و چند عدد مغز گردو و پنج عدد خرما و شکر و شیر + پودر ژله احیتاجه و ژلاتین میتونید برای شیرینی دسر معجون بجای شکر از عسل هم استفاده کنید . خوب من مثل همیشه اول قالبم رو با لیوان آب حجمش رو اندازه زدم که پنج پیمانه بود اول یک بسته ژله پرتقال رو با یک و نیم لیوان آبجوش مخلوط کردم تا خوب شفاف بشه جنس قالبم هم پلاستکی بود یه مقدار روغن مایع به دستمال کاغذی آغشته کردم و خیلی کم چرب کردم قالبم رو بعد ژله رو ریختم توش و گذاشتم توی یخچال تا نیم بند بشه تو این فاصله دسر رو درست کردم دو و نیم لیوان دیگه از حجم قالبم مونده سه ق غ پودر ژلاتین رو نصف پیمانه شیر ریختم و اسفنجی که شد بن ماری کردم تا شفاف بشه و خنک بشه بعد یک عدد موز درشت رو خرد کردم + چند عدد گردو که با دست خرد کردم + پنج عدد خرما پوست و هسته جدا شده+ چهار ق شکر +با مخلوط کن مخلوط کردم بعد دو‌پیمانه شیر بهش اضافه کردم و بعد دو ق خامه صبحانه(میشه حذف کنید) و خوب مخلوط کردم در اخر ژلاتین رو اضافه میکنیم مخلوط که شد روی ژله نیم بند شده ریختم میذاریم یخچال تا ببنده و خیلی راحت از قالب جدا شد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
مواد لازم تخم مرغ 4عدد کره 1/2 پیمانه شکر 2/3 پیمانه آرد سفید 1پیمانه شیر 2پیمانه عصاره وانیل 2قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا داخل قالب20×20 را کاغذ روغنی انداخته و فر را روی 150درجه سانتیگراد روشن کنید. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. شکر و کره و وانیل(میزان وانیل به نوع وانیلتون بستگی داره، در این کیک بهتره از وانیل بیشتری استفاده کنید ولی نه اون قدر که دسر تلخ بشه) را به زرده اضافه کرده و با همزن هم بزنید تا رنگ آن روشن شود.آرد را در دومرحله اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید،شیر را هم اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید تا مواد یکدست شود. سفیده ها را هم جدا بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد و بعد آنرا به مواد اضافه کرده و با همزن دستی آنرا در حدی بزنید که مواد با هم مخلوط شوند. مواد را داخل قالب ریخته و داخل فر150درجه به مدت80الی90دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود . از فر که خارج کردید بگذارید تا خنک شود و بعد دوساعت آنرا داخل یخچال قرار دهید. سپس آنرا برش بزنید و با خامه زده شده تزئین کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
کره نرم 170 گرم شکر ریز 180 گرم تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 200 گرم نشاسه ذرت(سفیده) 20 گرم کشمش 130 گرم گردو ریز خرد شده 60 گرم (دلبخواهی) فر رو با دمای 180 درجه از 15 دقیقه قبل گرم کنید سینی فر رو چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید و بزارید کنار. شکر و کره رو‌با همزن خوب بزنید تا کنی حجم بگیره و کرمی بشه یکی از تخم مرغها رو به همراه وانیل اضافه کنید و هر تخم مرغ 30 ثانیه بزنید بعد ارد و نشاسه ذرت الک شده رو اضافه کنید یکم با لیسک مخلوط شد کشمش و اگه دوست داشتید گردو هم اضافه و با قاشق یا با قیف با فاصله توی سینی بچینید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
آرد سبوس دار دو پیمانه تخمی نان یک قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری آب ولرم سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری آرد را الک کرده، سپس تمام مواد خشک را مخلوط می کنیم. وسط مواد را گود کرده، روغن را افزوده و آب را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را صد مرتبه بر روی سطح کار کوبیده، سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن پارچه ای نمدار قرار می دهیم. سی دقیقه استراحت داده. از خمیر چانه می گیریم. مجدد روی خمیر را با پارچه می پوشانیم. کمی آرد به وردنه زده و هر چانه را باز می کنیم. اصلاً برای پهن کردن خمیر از آرد استفاده نکنید که خمیر خشک می شود. نان ها را روی تابه داغ یا صفحه چدنی ( بدون نیاز به چرب کردن ) قرار داده. از یک سمت که حباب زد، حدوداً بعد از دو دقیقه پشت و رو می کنیم و سمت دیگر را یک دقیقه حرارت می دهیم. نان را بین پارچه می گذاریم که خشک نشود. _ تخمی نان ترکیبی از سیاه دانه، کنجد، سبزیجات معطر است نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوکو مرغ و سیب زمینی مواد لازم: مواد مخلوط مرغ 500 گرم سینه مرغ خرد شده 1 پیاز کوچک 1 حبه سیر رنده شده 1/2 هویج رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر فلفل قرمز و هر ادویه دلخواه مواد سیب زمینی 3 سیب زمینی بزرگ 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذا خوری آب نمک،پاپریکا،پودر چیلی،ادویه کاری،پودر سیر طرز تهیه در یک غذاساز مرغ خرده شده،پیاز،سیر،هویج و ادویه ها را با هم میکس کرده و بصورت کوفته ها یک اندازه مطابق ویدیو شکل دهید،سپس همه کوفته ها را در یخچال قرار دهید و در این فاصله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید(با رنده درشت)یا مطابق ویدیو سیب زمینی ها را ورقه ای خیلی نازک برش بزنید و با چاقو خیلی ریز خرد کنید،سپس سیب زمینی های رنده شده را شسته و آبکش کنید بعد دریک کاسه بریزید و با آرد، نشاسته،دو قاشق آب و ادویه ها مخلوط کنید،در مرحله بعد کوفته ها از یخچال خارج کنید و با سیب زمینی رنده شده کاور کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید(حتما باید روغن داغ باشد)تا دو طرف آن برشته و کریسپی شود نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم باقالی ۱۰۰ گرم پنیر کبابی ۲۲۵ گرم کدو ۲ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری موسیر ۲ عدد گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم کاپاریس ۱ قاشق غذاخوری ارگانو ۱/۲ دسته جعفری ۱/۲ دسته طرز تهیه کدو و پنیر کبابی ورقه شده را را در روغن زیتون بیاندازید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید، کدو و پنیر کبابی را در آن تفت دهید تا سرخ شوند. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. موسیر و گوجه گیلاسی خرد شده، کدو و پنیر کبابی ، باقالی و در نهایت کاپاریس را لایه لایه روی هم بریزید. سبزیجات خرد شده را روی آن بریزید و با سس مورد نظر میل کنید نکات باقالی ها را در آب جوش برای حدود ۵ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و پوستشان را جدا کنید. پنیر کبابی را ورقه ورقه کنید. کدو را نازک ورقه ورقه کنید. موسیر را حلقه حلقه کنید. گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید. ارگانو و جعفری را خرد کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی بسیار خوشمزه برای فصل گرما البته اگه کیوی گیرتون نیومد میتونین میوه های دیگه جایگزین کنیین ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥝🍌🥝🍌🥝🍌🥝
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
⛔قاتل سردی بدن⛔ ⭕️آخرین هشدار‼️‼️ بلغمی ها دست بجنبانید🤯 سردی بدنتو جدی بگیر!!!!!✌️✌️ کسانی که سردی بدن دارن مستعد اضافه وزن،تیروئید،چاقی شکمی،یبوست،تنبلی تخمدان، بی میلی جنسی و.... میشود https://formafzar.com/form/cvt0x گروهی آوردم برات که میتونی خیلی آسون بدنت رو بشناسی و یاد بگیری چجوری وزن کم کنی برای رسیدن به سلامتی 👇👇 https://formafzar.com/form/cvt0x
برای سس 1 مشت شاهتوت 2 پیمانه آب 2 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای پودینگ 1 لیتر شیر 4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 1 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری کره نرم وانیل 1 بسته پودر کرم شانتی برای سس، شاهتوت هارو داخل مخلوط کن، پوره کنین، داخل قابلمه بریزین و آب، شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و بپزین با هم زدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید.برای پودینگ، در قابلمه ای دیگر، شیر، نشاسته گندم، شکر و کره رو اضافه کنین و بپزین با همزدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و پودر کرم شانتی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنین، بعد داخل ظرفهای سرو بریزین مقداریشو، بعد مقداری از سس رو به پودینگ اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه اول با دقت بریزین، بعد بازم مقداری از سس رو به باقیمانده پودینگ اضافه کنین و روی لایه دوم با دقت بریزین تا همه پودینگ تموم شه، بعد لایه آخر هم، سس رو تنهایی بریزین و با شاهتوت تزیین کنید.بعد داخل یخچال چند ساعت نگه دارین، بعد روش پودر شکر الک کنین نوش جان💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻
۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید شربت فالوده کرمانی شکر یک پیمانه اب یک پیمانه عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
💢 کاملا واقعی 🔞 این دختر ۳۸ ساله یه روز از سر کار میاد میره خونه به مامانش سلام میکنه بعدم میره تو اتاقش از اون روز به بعد یهو غیب میشه خانوادش زنگ میزنن به پلیس پلیس فکر میکنه دزدیده شده میگرده دنبالش برای پیدا شدنش هم یه جایزه خیلی بزرگ میزاره اما متاسفانه هرکار میکنن نمیتونن پیداش کنن تا اینکه یه روز خواهرش با مادرش با صحنه ای تکان دهنده روبرو میشن ج..... https://eitaa.com/joinchat/1178730604C1f8694400f ادامه داستان تو لینک بالا ☝️😰 میترسی نبین 📛 حقیقتی که نمدونین!😱☠ تن و بدنم داره میلرزه😭😭💔
مواد اولیه عسل (طبیعی)3 ق غ ماست (کم چرب)300 گرم کرفس400 گرم شوید (تازه)100 گرم آب لیمو (تازه)1 پیمانه زیره5 ق غ کیوی500 گرم ترخون (تازه)100 گرم انگور500 گرم توت فرنگی100 گرم یخ (خرد شده)1 لیوان طرز تهیه سبزی هارا تمیز با مواد بشویید و خرد کنید .میوه هارا پوست بکنید مایعات را در میکسر بریزید بعد سبزیها و میوه هارا هم به مایعات داخل میکسر اضافه کنید و کاملا میکس کنید .لیوانهای بلندرا آماده نمایید مواد میکس شده را در لیوان بریزید و نوش جان کنیدروزی سه لیوان یک ساعت بعد ازصبحانه ناهار شام سبک نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
اگه خمیر پیتزا در دسترس ندارید داخل نون ساندویچی رو خالی کنید و مواد پیتزا رو داخلش بریزید و داخل فر بزارید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 1 کیلوگرم آرد 00 600 میلی لیتر آب 8 گرم نمک 1 کیلوگرم پیاز 4 گرم فلفل 250 گرم کره ذوب شده طرز تهیه نمک را در 600 میلی لیتر آب حل کنید. آب را با آرد ترکیب کرده و خوب ورز دهید. بگذارید 10 دقیقه بماند. از خمیر گلوله درست کنید ، آنها را در بشقاب قرار دهید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کنند. کره ذوب شده را در قالب دایره ای ریخته و گلوله های خمیر را درون آن فرو کنید تا نرم شوند. پیازها را خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. خمیر را با دست پهن کرده و پیازها را توزیع کنید. خمیر را به صورت گردان حلقه کنید. آنها را به ماهیتابه منتقل کنید. کره ذوب شده را مسواک زده و در دمای 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 600 گرم گیلاس تازه ، حفره دار 30 گرم کره ، ذوب شده 4 تخم مرغ 240 میلی لیتر شیر 100 گرم آرد 00 1/4 قاشق چایخوری نمک 100 گرم شکر 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل شکر پودر شده طرز تهیه فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. آرد ، شیر ، کره ذوب شده ، نمک ، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب را کره زده و شکر را بپاشید. گیلاس های بدون هسته را بگذارید و مخلوط را بریزید. پخت 45 دقیقه. کیک را با مایه قند سرو کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮