eitaa logo
آشپزی آسان
18.9هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
27.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد اولیه عسل (طبیعی)3 ق غ ماست (کم چرب)300 گرم کرفس400 گرم شوید (تازه)100 گرم آب لیمو (تازه)1 پیمانه زیره5 ق غ کیوی500 گرم ترخون (تازه)100 گرم انگور500 گرم توت فرنگی100 گرم یخ (خرد شده)1 لیوان طرز تهیه سبزی هارا تمیز با مواد بشویید و خرد کنید .میوه هارا پوست بکنید مایعات را در میکسر بریزید بعد سبزیها و میوه هارا هم به مایعات داخل میکسر اضافه کنید و کاملا میکس کنید .لیوانهای بلندرا آماده نمایید مواد میکس شده را در لیوان بریزید و نوش جان کنیدروزی سه لیوان یک ساعت بعد ازصبحانه ناهار شام سبک نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
اگه خمیر پیتزا در دسترس ندارید داخل نون ساندویچی رو خالی کنید و مواد پیتزا رو داخلش بریزید و داخل فر بزارید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 1 کیلوگرم آرد 00 600 میلی لیتر آب 8 گرم نمک 1 کیلوگرم پیاز 4 گرم فلفل 250 گرم کره ذوب شده طرز تهیه نمک را در 600 میلی لیتر آب حل کنید. آب را با آرد ترکیب کرده و خوب ورز دهید. بگذارید 10 دقیقه بماند. از خمیر گلوله درست کنید ، آنها را در بشقاب قرار دهید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کنند. کره ذوب شده را در قالب دایره ای ریخته و گلوله های خمیر را درون آن فرو کنید تا نرم شوند. پیازها را خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. خمیر را با دست پهن کرده و پیازها را توزیع کنید. خمیر را به صورت گردان حلقه کنید. آنها را به ماهیتابه منتقل کنید. کره ذوب شده را مسواک زده و در دمای 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم 600 گرم گیلاس تازه ، حفره دار 30 گرم کره ، ذوب شده 4 تخم مرغ 240 میلی لیتر شیر 100 گرم آرد 00 1/4 قاشق چایخوری نمک 100 گرم شکر 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل شکر پودر شده طرز تهیه فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. آرد ، شیر ، کره ذوب شده ، نمک ، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب را کره زده و شکر را بپاشید. گیلاس های بدون هسته را بگذارید و مخلوط را بریزید. پخت 45 دقیقه. کیک را با مایه قند سرو کنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•پچ پچ🥐• مواد لازم خمیر:👇🏻 -آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی ) -شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان) -خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری ) -شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان) -نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری) -کره ۴۰ گرم برای رومال: ۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون (تخم مرغ قابل حذف) آماده سازی خمیر:👇🏻 در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر رو‌کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو‌ ورز بدید؛ خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه... ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا عید است و دلم خانه ویرانه بیا 🌸 این خانه تکاندیم ز بیگانه بیا🌸 یک ماه تمام میهمانت بودیم 🌸 یک روز به مهمانی این خانه بیا🌸 🌸 ﹝@Jomlax
مواد لازم بادمجان 1عدد گوشت چرخ کرده 200 گرم پیاز 1 عدد بزرگ سیر 2 حبه فلفل دلمه ای 1 عدد رب گوجه فرنگی 2 قاشق ماست موسیر 1پیمانه روغن مقداری خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته فلفل و نمک طرز تهیه اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو می‌ریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥯🥯🥯🥯🥯🥯🥯
تخم شربتی خیس خورده ژله آلورا میوه دلخواه (تکه شده) 1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن 4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮