#کوکتل_معجزه_آسامخصوص_لاغری
مواد اولیه
عسل (طبیعی)3 ق غ ماست (کم چرب)300 گرم کرفس400 گرم شوید (تازه)100 گرم آب لیمو (تازه)1 پیمانه زیره5 ق غ کیوی500 گرم ترخون (تازه)100 گرم انگور500 گرم توت فرنگی100 گرم یخ (خرد شده)1 لیوان
طرز تهیه
سبزی هارا تمیز با مواد بشویید و خرد کنید .میوه هارا پوست بکنید مایعات را در میکسر بریزید بعد سبزیها و میوه هارا هم به مایعات داخل میکسر اضافه کنید و کاملا میکس کنید .لیوانهای بلندرا آماده نمایید مواد میکس شده را در لیوان بریزید و نوش جان کنیدروزی سه لیوان یک ساعت بعد ازصبحانه ناهار شام سبک
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
#ترفند_آشپزی
اگه خمیر پیتزا در دسترس ندارید داخل نون ساندویچی رو خالی کنید و مواد پیتزا رو داخلش بریزید و داخل فر بزارید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪
18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولهای_پفی_خوشمزه
مواد لازم
1 کیلوگرم آرد 00
600 میلی لیتر آب
8 گرم نمک
1 کیلوگرم پیاز
4 گرم فلفل
250 گرم کره ذوب شده
طرز تهیه
نمک را در 600 میلی لیتر آب حل کنید.
آب را با آرد ترکیب کرده و خوب ورز دهید. بگذارید 10 دقیقه بماند.
از خمیر گلوله درست کنید ، آنها را در بشقاب قرار دهید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کنند.
کره ذوب شده را در قالب دایره ای ریخته و گلوله های خمیر را درون آن فرو کنید تا نرم شوند.
پیازها را خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
خمیر را با دست پهن کرده و پیازها را توزیع کنید. خمیر را به صورت گردان حلقه کنید. آنها را به ماهیتابه منتقل کنید.
کره ذوب شده را مسواک زده و در دمای 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
10.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسرگیلاس_خامه_ای_خوشمزه
مواد لازم
600 گرم گیلاس تازه ، حفره دار
30 گرم کره ، ذوب شده
4 تخم مرغ
240 میلی لیتر شیر
100 گرم آرد 00
1/4 قاشق چایخوری نمک
100 گرم شکر
1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
شکر پودر شده
طرز تهیه
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
تخم مرغ ها را با شکر بزنید. آرد ، شیر ، کره ذوب شده ، نمک ، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
قالب را کره زده و شکر را بپاشید.
گیلاس های بدون هسته را بگذارید و مخلوط را بریزید.
پخت 45 دقیقه.
کیک را با مایه قند سرو کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
12.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کروسان_خونگی
•پچ پچ🥐•
مواد لازم خمیر:👇🏻
-آرد ۴۰۰ گرم (۳ و ۱/۳ لیوان فرانسوی )
-شیر ۲۷۰ میلی لیتر ( ۱ و ۱/۳ لیوان)
-خمیرمایه ۷ گرم( ۱ قاشق غذاخوری )
-شکر ۴۵ گرم (۱/۴ لیوان)
-نمک ۵ گرم (۱ قاشق چایخوری)
-کره ۴۰ گرم
برای رومال:
۱ عدد تخم مرغ کامل ، ۳ قاشق غذاخوری شیر ، وانیل و زعفرون
(تخم مرغ قابل حذف)
آماده سازی خمیر:👇🏻
در ابتدا آرد رو الک کنید ؛همه ی مواد خشک رو به آرد اضافه کنید ؛شیر روکم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید ؛تا جایی که خمیر به تست کشسانی برسه و لطیف و یکدست بشه ؛بعد کره رو اضافه کنید و ۵تا ۱۰دقیقه ی دیگه خمیر رو ورز بدید؛
خمیر رو چونه بگیرید و داخل ظرفی به مدت نیم ساعت تا ۴۵دقیقه استراحت کنه...
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا
عید است و دلم خانه ویرانه بیا 🌸
این خانه تکاندیم ز بیگانه بیا🌸
یک ماه تمام میهمانت بودیم 🌸
یک روز به مهمانی این خانه بیا🌸
#عید_سعید_فطر_بر_شما_مبارک 🌸
﹝@Jomlax ﹞
#کوزالاک_مانتی_ترکی
مواد لازم
بادمجان 1عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
فلفل دلمه ای 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
ماست موسیر 1پیمانه
روغن مقداری
خمیر یوفکا مثلثی 1 بسته
فلفل و نمک
طرز تهیه
اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش میدهیم. و بعد از قاعده مثلث به سمت راس مثلث دور یک نی رول میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. بادمجان را روی آتش کباب میکنیم و پوست میگیریم و ساطوری کرده و کنار میگذاریم. پیاز و دو حبه سیر و فلفل دلمه ای رو ریز کرده و در روغن تفت میدیم. بعد گوشت رو اضافه کرده و تا زمانی که رنگ گوشت عوض شود تفت میدیم. و حالا رب و نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و اجازه میدهیم تا گوشت بپزه و بعد از روی حرارت برمیداریم. بادمجان را در ظرفی ریخته و ماست موسیرو کمی نمک اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم. در آخر در ظرف سرو مخلوط ماست و بادمجان رو میریزیم و رویش مخلوط گوشتی رو میریزیم و یوفکاهای سرخ شده را دور ظرف میچینیم دوباره تکرار میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
#ژله_تکنفره
تخم شربتی خیس خورده
ژله آلورا
میوه دلخواه (تکه شده)
1.ابتدا ژله آلورا رو با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید. 2. مقدار کمی از ژله آلورا رو ته قالب ها بریزید و بذارید نیم بند و چسبناک بشه 3.تکه های میوه را به همراه تخم شربتی در قالب قرار بدید و مقداری ژله آلورا روشون بریزید و بگذارید تا فیکس بشن
4. و در مرحله آخر قالب رو از ژله آلورا پر کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮