eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
13.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙈دیروز رفتم بازار از کنار شیرینی فروشی رد میشدم شرینی هاشو دیدم دلم خواست😋☹️ ولی پولشو نداشتم بخرم😢 🍰 بعد اومدم خونه گوشیمو برداشتم رفتم تو کانال آشپزی آسان دیدم آموزش ساده کیک و شرینی رو رایگان گذاشته و موادش هم تو خونه داشتم درست کردم با آقایی و بچه ها خوردیم جاتون خالی خیلی چسبید😇😌 🍰 لینک کانال آشپزی آسان رو واستون گرفتم🙈👇 https://eitaa.com/joinchat/632488159C7f888d9e10 آموزش ساده‌واصولی انواع شرینی‌وکیک😍
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ سیخی با سس مخصوص😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد مورد نیاز 8 ورق نان تست 16 ورقه پنیر موزارلا 8 ورق ژامبون 3 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شیر 1/2 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه کره طرز تهیه 1. گوشه های اضافی نان را بریده یک ورقه پنیر موزارلا، یک ورق ژامبون و یک ورقه دیگر پنیر روی نان قرار دهید. 2. یک عدد نان دیگر روی پنیر قرارا داده و پرس کنید سپس با استفاده از انگشتان دستتان گوشه های نان را به هم بچسبانید. 3. داخل یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را به همراه شیر، نمک و فلفل ترکیب کنید و خوب هم بزنید 4. ساندویچ ها را به مخلوط تخم مرغ آغشته کنید. 5. کره را داخل تابه روی شعله متوسط آب کرده، بعد از آب شدن کره نان ها را داخل تابه قرار داده و تا زمانی که هر دو طرف آن به رنگ طلایی شود سرخ کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
به ازای هر صد گرم پودر بیسکوئیت پتی بور( بیسکوئیت رو کاملا پودر کنین با غذاساز یا هر وسیله در دسترس ) ، به ده گرم کره آب شده و یه قاشق مرباخوری پودر کاکائو الک شده ، نیاز دارین که با هم مخلوط بشن و نهایتا شیر هم دمای محیط رو کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی داشته باشین . خمیر رو توی دمای محیط حداقل نیم ساعت استراحت بدین و بعد به قطر کمتر از نیم سانت روی سلفون یا کیسه فریزر ، پهن کنین و روی اون رو کامل خامه فرم گرفته بکشین و به دلخواه پودر مغزیجات بریزین و به کمک همون سلفون ، رولش کنین . حداقل یه ساعت توی یخچال باشه و بعد به شکل رولت برش زده و سرو کنین . میتونین پودر کاکائو رو بجای اضافه کردن به خمیر ، داخل خامه بزنین و خامه شکلاتی داشته باشین . جایگزین پودر کاکائو هم بسته به ذائقتون ، پودر نسکافه یا قهوه اس و انواع کرم ، جایگزین خامه . یه رولت فوق‌العاده خوشمزه و ساده نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
14.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ۵ عدد گوجه فرنگی متوسط و سفت پنیر پیتزا ۳ ق غ ذرت شوید خرد شده ۱ ق غ مایونز یا ماست ۱ حبه سیر ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا تابه ای😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس سالسا این موارد رو توی ماهیتابه داغ تست کنید: ۳ تا گوجه (۲۵ دقیقه) ۳ حبه سیر (۲۰ دقیقه) ۲ تا فلفل تند (۱۵ دقیقه) اگه فلفل تند شما رو اذیت میکنه از فلفل شیرین استفاده کنید. اونهارو بِلند کنید و بعد از اینکه خنک شد تو یخچال بذارید. چند دقیقه بعد موارد زیر رو به اندازه تاس‌های کوچیک برش بدید و به سس اضافه کنید. ۲ تا گوجه فرنگی یدونه پیاز (اگه بنفش باشه بهتره) ۲ تا فلفل تند (یا شیرین) یکم گشنیز و نمک تمام... حرف نداره این ترکیب. . برای لقمه مرغ، ۲ تا پیاز رو کاراملی کنید، فیله یا سینه مرغ (یا قارچ) رو خورد کنید و به اون اضافه کنید. فلفل‌سیاه و نمک و پاپریکا بزنید و حرارت بدید. هر موقع حس کردید داره میسوزه یکم آب به اون بزنید. . لقمه‌هارو مثل من بپیچید و هر طرف اون رو ۲-۳ دقیقه تست کنید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍚🍗🍚🍗🍚🍗
موادلازم چغندر (رنده شده): 1 پیمانه هویج (رنده شده): یک دوم پیمانه سیب زمینی (رنده شده): یک دوم پیمانه سرکه: 2 ق س قرص عصاره مرغ: 2 عدد آب جوش: به میزان لازم ورمیشل: یک چهارم پیمانه نمک و فلفل: به میزان لازم روغن مایع: 3 ق س طرزتهیه 1- چغندر را به همراه روغن داخل تابه ای ریخته و به مدت 5 دقیقه تفت دهید. 2- به ترتیب سرکه، هویج و سیب زمینی را به چغند افزوده و تفت دهید. عصاره مرغ را به همراه آب جوش به مواد اضافه کرده و بگذارید تا همه مواد با هم جوشیده و پخته شود. ³- در آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده، سپس ورمیشل را به آن بیفزایید و بگذارید تا بپزد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
17.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. رولت گوشت و بادمجان مواد لازم بادمجان:3عدد(روي منقل ، تا تو فر كبابى شود) گوشت چرخ كرده:300گرم پياز كوچك:1عدد جعفرى ساتورى شده :2 ق غ خ نمك و ادويه:به مقدار لازم براى وسط بادمجون كبابى شده (سير و كره:به مقدار لازم مواد لازم براي سس كره ،مقدارى رب گوجه فرنگي:1ق غ آب:نصف استكان چ طرز تهيه همه مواد گوشتى را باهم خوب مخلوط كنيد از مواد كمي برداريد گرد كنيد روي ، ي لايه از سلفون گذاشته و دوباره ى لايه سلفون روى گوشت گذاشته و پخش كنيد و بادمجان را روي ان قرار بديد، وسط بادمجانرا باز كرده و سير،كره و ادويه بزنيد و به صورت رولت بپيچيد و در سينى فر يا ظرف پيركس قرار داده و روي ان را با قلمو روغن مايع بزنيد،در فر 180درجه قرار دهيد تا وقتى كه پخته بشه ، زمان پخت 20 دقيقه كافيه ، يعنى تا وقتى روش سرخ بشه نوش جان ♥️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم ران یا سینه مرغ 2 عدد ماست‏ یونانی 1 لیوان سیر له شده 4 حبه روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری پونه 2 قاشق غذا خوری آبلیمو 1 قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا ماست، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده، روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب مخلوط کنید. مرغ را شسته و پوست آن را جدا کنید و در مواد ماستی بخوابانید. درب ظرف را سلفون بکشید و به مدت ۴ تا ۶ ساعت و یا یک شب در یخچال قرار دهید. هنگام پخت مرغ ها را در ظرف مناسب فر قرار داده و مواد را روی آن بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت دو ساعت بپزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗