eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
موادلازم آرد ۱ و۱/۲ پ سیب زرد۳ عدد دارچین ۱ ق م تخم مرغ ۳ عدد روغن جامد یا کره۱۰۰ گرم یا ۵ ق س شکر ۱ پ سر خالی وانیل۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م شیر۱/۲ پ طرز تهیه سیبها را پوست گرفته خلال کرده روی آن دارچین و شکر می پاشیم سفیده و زرده را جدا کرده سفیده را باهمزن تمیز و خشک می زنیم تا اسفنجی شود بعد زرده ها را دانه دانه هر کدام حدودا یک دقیقه میزنیم وانیل را با آخرین تخم مرغ اضافه و می زنیم شکر را اضافه کرده می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد روغن را اضافه کرده و بعد شیر اضافه کرده میزنیم بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده سه بار الک کرده به زرده ها اضافه می کنیم در آخر سفیده را اضافه و آرام و دورانی مواد را مخلوط می کنیم قالب را چرب و کاغذ روغنی انداخته مواد را داخل قالب ریخته سیبها را دورتا دور روی مواد می گذاریم وداخل فراز قبل گرم روی ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ یا تا زمانی که کیک آماده شود قرار می دهیم بعد از آماده شدن وسرد شدن کیک روی آن را در صورت تمایل پودر قند می پاشیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
ژله را باید با یک و 3چهارم لیوان آب جوش درست کنید و یک چهارم. لیوان اب سرد تا ژله تان براق شود.. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🍗🌯🍗🌯🍗🌯
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
مواد لازم آرد نان فانتزی ۳۵۰ گرم دو و یک سوم پیمانه شیر ۱۵۰ تا ۱۶۰ گرم حدود سه چهارم پیمانه شکر ۱۵ گرم یک ق غ سرخالی نمک ۶ گرم یک ق چ مایه خمیر فوری ۵ گرم یک ق چ تخم مرغ کوچک یک عدد روغن مایع ۲۵ گرم یک و نیم ق غ مواد تاپینگ: پنیر پیتزا و مواد دلبخواه طرز تهیه تمام مواد خشک آرد، نمک، شکر، خمیرمایه با تخم مرغ و شیر مخلوط کنیدو شروع به ورز دادن کنید و روغن مایع رو اضافه کنید و خمیرو ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورز بدید تا خمیر یکدست داشته باشید، اگر خمیر نرم نشد دو تا سه ق غ آب اضافه کنید خمیرو در کاسه ی چرب با درپوش ۴۵ دقیقه استراحت دهید. و سپس خمیرو تقسیم و چانه کنید(من ۹ چانه ۶۶ گرمی کردم) سپس چانه هارو به شیر و بعد به کنجد بزنید و پهن کنید و در سینی فر با فاصله بچینید و روشونو بکشید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه استراحت بدید تا حجم بگیرن و بعد با ته لیوانی که چرب شده وسط خمیرهارو فشار بدید و سس دلخواهتون رو بریزید و پنیر پیتزا و مواد تاپینگ رو بچینید و بذارید در فر از قبل داغ شده با دمای ۲۲۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تا بپزند. یک کاسه ی کوچک آب هم در فرتون بذارید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت ها رو داخل قابلمه آب بذارید به همراه شکر تا بپزه(برای هر دونه بلال یا ذرت 2 تا ق غذاخوری سرخالی شکر بریزید)، حدود 1تا 1ساعت و نیم بذارید تا بپزه، بعد از پخت از داخل قابلمه خارج کنید و دونه کنید، اول یک ردیف رو دربیارید دیگه بقیه اش آسون میشه، بصورت ردیفی با چاقو ببرید، چاقوتون آره ای باشه بهتره، (اگه دونه ها بهم چسبیده با دست جداشون کنید) بعد از دون کردن دوباره داخل همون آبی که باهاش پختید بریزید و درش رو بذارید و با حرارت بالا بذارید 5دقیقه دیگه بجوشه، بعد از روی حرارت بردارید و همینطور داغ داخل شیشه بریزید و درش رو ببندید، بعد از سرد شدن دورش رو با چسب نواری پهن دورگیری کنید(دو دور بپیچید تا هوا نکشه)، میتونید هم به همین صورت داخل نایلون بریزید و داخل فریزر بذارید. بلال ها و ذرت هاتون حتما از نوع مکزیکی باشه، چون با شیر بلال خوب درنمیاد. نمک اصلا نزنید چون باعث سفت شدن بلال ها میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌽🌽🌽🌽🌽🌽🌽
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🍕🍕🍕🍕🍕🍕
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلاتی ، زعفرونی ، نارگیلی ، پسته ای موادلازم شیر : ۵ پیمانه آرد برنج : ۶ ق‌غ شکر : ۵ ق‌غ گلاب : ۵ ق‌غ وانیل : ۱.۲ ق‌چ ( قابل حذف ) پودر کاکائو ، زعفران دم شده ، پودر نارگیل ، پودر بسته : ۱ ق‌غ سرپر نکات به ازای هر یک لیوان شیر یک ق‌غ شکر و گلاب و دو‌ ق‌غ آرد برنج باید اضافه کنید ؛مقدار آرد برنج اینجوریه که مثلا اگر ۲ لیوان شیر دارید باید ۳ قاشق آرد برنج باشه یعنی از تعداد لیوان شیر یک قاشق بیشتر مقدار شکر و گلاب هم باهم برابره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍮🍮🍮🍮🍮🍮🍮
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
شیر......2لیوان خامه صبحانه........ 1/2لیوان شکر.....3/4 لیوان پودرژلاتین....... 2 قاشق غذاخوری وانیل...... 1/2قاشق چای خوری نصف لیوان ازشیررادرون کاسه ای ریخته وپودر ژلاتین را روی آن پاشیده وزمانی که حالت اسفنجی شد آن راروی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب وحل شود. شیرراهمراه شکرروی حرارت ملایم قرارمیدهیم تا شکرحل شده وشیرکمی گرم شود.خامه رانیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود.وژلاتین را به شیرافزوده و هم میزنیم بعدخامه روان شده را نیزبه بقیه مواداضافه میکنیم خوب مخلوط کرده ودرآخروانیل راافزوده وازروی حرارت برمیداریم . (مواظب باشیدخامه وشیرنجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است) . من توی ظرفها اول پاناکوتا ریختم بعد گذاشتم یخچال وقتی خودشو گرفت یک بسته ژله انار درست کردم و روش ریختم و داخلش هم دونه های انار انداختم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
لیوان رو تا نصفه با دسر شکلاتی پر کن بزار یخچال خودشو بگیره.روش کیک شکلاتی خرد کن بریز و توش برگ.ریحون یا نعنا بزار تا یه گلدونه خوشمزه داشته باشی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍆🍛🍆🍛🍆🍛
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲