۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
#کپه_عربی
مواد لازم برای خمیر کپه
برنج دو پیمانه من استفاده کردم
سیب زمینی یک عدد متوسط
مواد میانی تشکیل شده
پیاز ی عدد
گوشت چرخ کرده حدودنیم کیلو
جعفری خرد شده مقداری
زرشک به مقدار
نمک زردچوبه فلفل به مقدار
اول برنج را میزاریم کاملا بپزه تا حدی که له شده باشه سیب زمینی را هم جدا بپزید وبعد رنده کنید وبرنجی که پختین بزارید سرد بشه وبا دست ورز بدین تا حالت خمیر مانند بشه وسیب زمینی رنده شده را بهش اضافه کنید وتوش نمک زردچوبه اضافه کنید وخوب ورز بدید وبگذارید کنار وحالا برید مواد میانی را درست کنید اول پیاز را با روغن کم سرخ میکنیم وگوشت چرخ کرده را بهش اضافه میکنیم وبه ترتیب زرشک جعفری ونمک زردچوبه فلفل ومقدار ی قاشق رب گوجه اضافه میکنیم وبعد کمی سرد شدن مقداری از خمیر به دست اومده را کف دست باز کنید واز مواد بریزید وبعد به شکلی که گذاشتم در تصویر ببندید وبعد در روغن سرخ کنید بعد سرخ کردن با سس قرمز این غذا خیلی میچسبه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
#املت_پاستا
تخم مرغ۶تا
سير۲حبه
پيازچه خرد شده 100 گرم
سيب زميني نگيني شده 120 گرم
زيتون اسلايس شده 60 گرم
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
پاستا 100 گرم
جعفري خرد شده سه ق س
روغن زيتون پنج ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها کاملا بپزه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🍝🍳🍝🍳🍝🍳
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
#ترفند_آشپزی
براى درست كردن شله زرد؛
داخل گلاب میتوانید چند دانه هل بیاندازید و بگذارید بماند، ترکیب عطر گلاب و هل در شلهزرد عالیست
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
#پودینگ_توت_فرنگی_خانگی
(در این رسیپ هر لیوان 200 میلی لیتر هستش)
700 گرم شیر(یا 3ونیم لیوان)
300 گرم توت فرنگی(یا 1ونیم لیوان توت فرنگی پوره شده)
1 لیوان شکر،اگه زیاده کمتر بزنین
1 قاشق مرباخوری کره
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته(نه اونجوری پر پر)
2 قاشق غذاخوری پر آرد(نه اونجوری پر پر)،اختیاری
نصف قاشق غذاخوری آرد برنج،اختیاری
کمی رنگ قرمز خوراکی مجاز،اختیاری
توت فرنگی هارو بشورین و بزارین در آبکش آبشون بره، بعد خرد کنین و در مخلوط کن یا خرد کن دستی قشنگ پوره کنین.در قابلمه بزرگی، شیر و شکر رو مخلوط کنین، بعد توت فرنگی هارو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد نشاسته و آرد هارو اضافه کنین و بزارین روی شعله متوسط، اونقدر هم بزنین تا غلیظ شه و شروع کنه به جوشیدن.(با همزن دستی هم بزنین بهتره از قاشق).از شعله بردارین و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل ظرفهای دلخواه بریزین. بعد ازینکه کمی سرد شد، بزارین یخچال.بعد از چند ساعت تزیین کنین و سرو کنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
#ظرف_غذای_سوخته
برای تمیز کردن ظرف آن را ازآب گرم پر کنید و یک مشت نمک نیز به آن اضافه کنید ومقداري سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاك شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
۵ اردیبهشت ۱۴۰۲