#املت_پاستا
تخم مرغ۶تا
سير۲حبه
پيازچه خرد شده 100 گرم
سيب زميني نگيني شده 120 گرم
زيتون اسلايس شده 60 گرم
پياز نگيني شده يك عدد
گوجه فرنگي خرد شده دو عدد
پاستا 100 گرم
جعفري خرد شده سه ق س
روغن زيتون پنج ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم
ابتدا پاستا را داخل آب جوش ريخته و پس از 10 دقيقه آبكش ميكنيم. سپس با آب سرد شسته و كنار ميگذاريم. گوجهفرنگي، پياز و سيبزميني را با روغن سرخ كرده، سير را داخل آن ميريزيم سپس گوجهفرنگي را اضافه ميكنيم.
تخممرغ را داخل كاسه شكسته و با همزن ميزنيم تا كف كند. جعفري پيازچه، نمك، فلفل، پاستا و مواد سرخشده را در تابهاي كه از قبل درون آن روغن داغ كردهايم ميريزيم، سپس تخممرغها را افزوده و در انتها زيتون را اضافه ميكنيم. حرارت را كم كرده و ميگذاريم تا تخممرغها کاملا بپزه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍳🍝🍳🍝🍳🍝🍳
#ترفند_آشپزی
براى درست كردن شله زرد؛
داخل گلاب میتوانید چند دانه هل بیاندازید و بگذارید بماند، ترکیب عطر گلاب و هل در شلهزرد عالیست
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#پودینگ_توت_فرنگی_خانگی
(در این رسیپ هر لیوان 200 میلی لیتر هستش)
700 گرم شیر(یا 3ونیم لیوان)
300 گرم توت فرنگی(یا 1ونیم لیوان توت فرنگی پوره شده)
1 لیوان شکر،اگه زیاده کمتر بزنین
1 قاشق مرباخوری کره
2 قاشق غذاخوری پر نشاسته(نه اونجوری پر پر)
2 قاشق غذاخوری پر آرد(نه اونجوری پر پر)،اختیاری
نصف قاشق غذاخوری آرد برنج،اختیاری
کمی رنگ قرمز خوراکی مجاز،اختیاری
توت فرنگی هارو بشورین و بزارین در آبکش آبشون بره، بعد خرد کنین و در مخلوط کن یا خرد کن دستی قشنگ پوره کنین.در قابلمه بزرگی، شیر و شکر رو مخلوط کنین، بعد توت فرنگی هارو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد نشاسته و آرد هارو اضافه کنین و بزارین روی شعله متوسط، اونقدر هم بزنین تا غلیظ شه و شروع کنه به جوشیدن.(با همزن دستی هم بزنین بهتره از قاشق).از شعله بردارین و کره رو اضافه کنین و مخلوط کنین و داخل ظرفهای دلخواه بریزین. بعد ازینکه کمی سرد شد، بزارین یخچال.بعد از چند ساعت تزیین کنین و سرو کنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍧🍓🍧🍓🍧🍓🍧
#ظرف_غذای_سوخته
برای تمیز کردن ظرف آن را ازآب گرم پر کنید و یک مشت نمک نیز به آن اضافه کنید ومقداري سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاك شود
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
#زیره_جوش
مواد لازم برای 4 نفر
1 پیمانه آرد
2 /1 پیمانه شکر
3 عدد تخممرغ
1 ق س زیره
2 /1 پیمانه روغن یا کره محلی
1 ق س زعفران آب کرده
3 پیمانه آب
طرز تهیه:
1. ابتدا آرد و روغن را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند.
2. حالا آب، شکر و زعفران را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.
3. وقتی شکر حل شد، موادتان را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. در پایان زیره و تخممرغ ها را اضافه کنید. البته تخممرغ را از قبل در ظرفی هم بزنید و بعد به موادتان اضافه کنید.
نکته
این شام سبک را میتوانید همراه با نان بخورید یا نان را در آن ترید کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
!🕊
┅═✾💖✾═┅┄
اگر دوست داری هر روز یکی بیاد بهت پیام های آموزشی انگیزشی بده🍃
یا اینکه دوست داری ذهن تو رو از آدمهای دورو برت روشن کنه 👌🍃 منظور اینکه ذات آدمها رو ‐‐‐ اون هایی که باهاشون سروکار داری...
میخوای بدونی تو دلشون چی میگذره 🍃🪴
و پیام های موفق بودن توی زندگی به همراه راه کارها . فقط توی چند سطر 📗 خلاصه اگر ذهن برتر میخوای بیا پیج زیر رو باز کن ببین چیا که توش ندار ؟ 🏃♂🏃♀
•┈••✾🍃🌹🍃✾••┈•
┏━━━🍃🍂━━━┓
https://eitaa.com/joinchat/4182704493Ceff983a1b7
┗━━━🍂🍃━━━┛
.