eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🔒🔑چرا حور العین فقط به مردها بشارت داده شده ⁉️ 🔒چرا گوشت خوک🐷 حرام است ⁉️ 😳ازدواج دوم مرد متاهل ⁉️ 🔒🔑فلسفه غسل جنابت ⁉️ 🔒حکم خوردن گوشت🐇 خرگوش ⁉️ 🔒🔑چرا روی قبر باید آب بریزیم⁉️ 🖼✉️جواب تمام سوالات 😳👇💫👇 https://eitaa.com/joinchat/809893908C41692f55d2
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
کانال فوتبال 120به ایتا پیوست😍👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/3664707633Cab34d0f67b کانال فوتبال 120 به ایتا پیوست😍👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/3664707633Cab34d0f67b کانال فوتبال 120به ایتا پیوست😍👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/3664707633Cab34d0f67b پوشش لحظه ای اخبار ورزشی👆
8.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
می تونید برای تزئین کردن این لیوان ها از هندوانه و طالبی به جای خیار استفاده کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍷🍸🍷🍸🍷🍸
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حواستون باشه اگه برای غذاهای کودک زیر هشت ماه میخواید ازش استفاده کنید خرماشو نریزید مگر اینکه قبلش خرما دادید و مشکلی نداشته. یه پیمانه بادام چهار پیمانه آب سه عدد خرما وانیل یا عصاره وانیل و نمک ، یک چهارم ق چ خ (البته من نمک نمیریزم) اول بادومها رو حداقل هشت تا ۱۲ ساعت بزارید خیس بخوره بعد آبش رو خالی کنید و با چهار پیمانه آب ، خرما و وانیل بریزیدش تو مخلوط کن وقتی کامل میکس شد و کف کرد ، از یه پارچه یا تنظیف عبورش بدید و کامل صافش کنید . میتونید حداکثر تا چهار روز تو یخچال نگهش دارید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍶🥜🍶🥜🍶🥜🍶
هدایت شده از « تبلیغات گسترده صداقت »
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻- مثل حرفه ای ها بافت بزن 👩🏽‍🦱 👩‌🏻‌‍🦱‌بافت زیر مقنعه : 👩‌🏼‌‍🦱‌بافت آفریقـایی : 👩‌🏾‌‍🦱‌بافت تیـغ مـاهی : 👩‌🏿‌‍🦱‌بافت فرانســوی : 👩‌🏻‌‍🦱‌بافت زیر کلــاه : .آموزش بافتـ مو و شینیون👱🏻‍♀ https://eitaa.com/joinchat/2928476265Cc1214f17ae https://eitaa.com/joinchat/2928476265Cc1214f17ae آرایشگر خودت باش😍💆🏻‍♀
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
💔آغوش سرد بعد از طلاق 🖤 برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو در آغوش بگیر… من گیج شده بودم! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟ گفتم آره بگو 🔞ادامه داستان جالب رو بخونید 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2050621461C0da5acaf3a
موادلازم: نخود خیسانده خام ۱۰۰گرم بادمجان ۲عدد سیب زمینی خام ۱عدد پیاز متوسط ۲عدد گردو ۱۵۰ گرم پیازچه ۱۰۰گرم گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم نمک،فلفل،دارچین و زردچوبه و زعفران مقداری تخم مرغ ۵تا۶عدد طرز تهیه: نخود،بادمجان،سیب زمینی،پیاز و گردو را با هم چرخ کنید سپس پیازچه خرد شده، گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،دارچین،زردچوبه و زعفران را هم اضافه کرده و در آخر تخم مرغ ها را در حین هم زدن اضافه کنید.بعد تابه ای که در آن کمی روغن ریخته اید،قرار داده و دو طرف آن را سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم کدو حلوایی نصف عدد سیر سه حبه گردو 150 گرم رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم طرز تهیه 1. سیر را له و با روغن سرخ کنید. 2. بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید. 3. گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌ فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. 4. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🔴فوری. 🔴فوری با مقدار کمی خودرو ثبت نام کنید به صورت اقساطی تحویل بعد از پیش پرداخت اطلاعات بیشتر 👇 https://eitaa.com/joinchat/10551296C70b7be04ea https://eitaa.com/joinchat/10551296C70b7be04ea
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
جزییات و ثبت نام لاستیک دولتی و خودرو 😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/10551296C70b7be04ea قیمت خودروها کاهش یافت😍👇👇 https://eitaa.com/joinchat/10551296C70b7be04ea سریع بریو تا لینک باطل نشده👆👆
8.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
750 گرم سیر حبه پوست کنده سه پیمانه آب یک پیمانه سرکه سفید دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار دو ق غ دونه فلفل سیاه چند شاخه بزرگ ترخون و شوید اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید. اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄