eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.1هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
۴ عدد تخم مرغ یک لیوان شیر یک لیوان شکر نصف لیوان روغن مایع ۵ گرم وانیل(یک قاشق مربا خوری ) ۱۰گرم بکینگ پودر (یک قاشق غذاخوری ) یک قاشق چایخوری زردچوبه رنده پوست یک عدد لیمو وآب لیمو دو ونیم لیوان آرد ابتدا تخم مرغ و شکر وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد به ترتیب بقیه مواد رو اضافه کرده حتما آخر سر آرد رو الک کرده و اضافه کرده با لیسک مخلوط مواد میکنیم و قالب مورد نظر رو چرب کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۴۰دقیقه می پزیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍋🍰🍋🍰🍋🍰🍋
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در قابلمه رو دم کنی بزارین،جوش که اومد فنجون هارو بزارین داخلش ، شعله رو کم کنین نیم ساعت درشو اصلا بر ندارین،فنجون هارو داخل آب سرد بزارین تا کیک راحت از فنجون جدا بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس_پیتزا ماکارونی یه بسته نیم کیلویی هر فرمی که دوست دارین من از پنه استفاده کردم طبق معمول ابکش کنید نذارید زیاد نرم بشه بعدخوب با سس بشامل مخلوط کنید حدود یک نیم تا دولیوان سس باشه مواد میانی ..... از هر چیزی که دوست دارین میتونید استفاده کنید فقط چرب وپر روغن نباشه من پیاز راتفت دادم با کمی روغن سینه مرغ را ریز خرد واضافه کردم وتفت دادم پوره دوحبه سیر اضاف کردم وتفت دادم فلفل وزردچوبه ونمک و کمی پودر اویشن و ادویه مخلوط زدم وتفت دادم فلفل دلمه وقارچ بلانچ شده که دستورش توی پیجمه را اضافه ومخلوط کردم واماده است نوش جان ❤️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
فیله ماهی سالمون: ۴ تکه ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرمي روغن زیتون: ۴ قاشق نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم گوجه‌فرنگی:۳ عدد متوسط، سیر: ۴ حبه، ساطوری آب‌لیموی تازه: ۲ قاشق س پودر آویشن: ۲ قاشق چای‌خوری فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید. روی تکه‌های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه پاشیده و با اندکی روغن یک سمت آنها را چرب کنید. گوجه‌فرنگی، سیر، آب‌لیمو، آویشن و روغن باقی‌مانده را با هم مخلوط کنید. چهار تکه فویل را به اندازه مناسب بریده و در هر کدام یک تکه ماهی را از سمتی که چرب شده در وسط فویل بگذارید. دور فویل را بالا بیاورید تا به شکل کاسه در آید. مایه گوجه‌فرنگی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را روی یکی از تکه‌های ماهی بریزید، سپس گوشه‌های فویل را در بالای آن جمع کرده و محکم ببندید. بسته‌های ماهی را در یک ظرف نسوز قرار داده و برای حدود ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید، سپس از فر خارج کرده و همراه با سبزیجات پخته و نان جو یا برنج قهوه‌ای سرو کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
💞❤ عاشـــق حفظ قرآن مجید هستید ولی فکر می کنید که وقـــت ندارید یا حافظه شما ضعیفه ⁉️ 🧠 در آموزش های حفظ تخصصي بهشت نورا، با یادگیری سبـک زنــدگی، از 👊🏻قدرت حافظه خودتون شگفــت زده میشید. ⏱ می تونید روزانه با اختصاص میانگین یک ساعت زمان، حافظ قرآن شوید و با تسلط کامل به ترجمه و تفسیر و مفاهیم از حفظ خود لذت ببرید. 😇 💯✅ شـــما هــم می تونی با هر شرایطی (از ۱۲ سال تا ۸۰ سال) شـــروع کنی، فقط کافیه توضیحات رو از طریق کانال زیر دریافت کنی ⬇️ https://eitaa.com/joinchat/3788177707Cc021785049 ☝️🏻☝️🏻☝️🏻
برای درست کردن این دسر خوشگل و رنگی رنگی شما باید قالب مکعبی سیلیکونی تهیه کنید. که به ازای ۲ مکعب به ۵۰ گرم ژله که با نصف آب و نصف شیر مخلوط میشه احتیاج دارین. با هر طعم و رنگی که دوست دارین، به این صورت که ۵۰ گرم ژله رو با نصف پیمانه آب جوش حل کنید و چون مقدار آب کمه حتما بنماری کنید تا تمام ذرات ژله و شکر حل بشه، بعد از اینکه کامل خنک شد نصف پیمانه شیر رو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حالت بریده بریده نباشه. قالب رو با روغن مایع خیلی کم چرب کنید و ژله هارو بریزین داخلش و بزارین تو یخچال حدود ۵،۶ ساعت و بعد خیلی آروم و با احتیاط از قالب دربیارین‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
سینه ی مرغ 1 عدد قارچ حدودا 8 عدد فلفل دلمه ای نگینی ریز شده 3 ق غ آرد دو ق غ تخم مرغ درشت سه عدد نمک و فلفل سیاه و آویشن بکینگ پودر یک ق چ پنیر پیتزا صدگرم اگر پیاز داغ سرخ شده داشتین 3 ق غ بریزید خوشمزه تر میشه مرغ را بپزید و ریز خرد کنید سبزیجات را هم ریز خرد کرده و با هم مخلوط کنید. میتونید همه ی مواد را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید بعد به مایه ی تخم مرغ اضافه کنید. تخم مرغ را جدا هم بزنید و مواد را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. در آخرین مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید. بعد از اینکه همه ی مواد را باهم مخلوط کرده و یک ق غ روغن هم داخل موادم ریختم. دستگاه ساندویچ میکر را با دو قطره روغن و قلم مو چرب کرده وقتی گرم شد، با قاشق مواد رو داخلش ریختم درش رو بستم تا طلایی بشه. همین مواد رو با دو ق غ روغن داخل تابه ی رژیمی بریزید، درش رو بزارین وقتی طلایی شد و برگردوندین دیگه درش رو نبندین که برشته تر باشه. توی ماهیتابه یک عدد تخم مرغ بیشتری میخواد و همینطور روغن بیشتری هم میخواد روش کار فرقی نمیکنه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم سینه مرغ پخته 2 عدد تخم مرغ 4 عدد نان تست 16 عدد خیار شور 200 گرم کنسرو ذرت 1 لیوان هویج 1 عدد جعفری خرد شده 100 گرم سس مایونز 2 لیوان ژامبون 250 گرم آبلیمو 1 قاشق نمک 1 قاشق چایخوری فلفل به میزان دلخواه طرز تهیه تخم مرغها را آبپز کنید تا کاملا سفت شوند. سینه مرغ را ریش ریش کنید. خیار شور ها را نیز بشوئید و در ظرفی جداگانه ریز ریز خرد و یا رنده کنید. هویج را رنده کنید. کنسرو ذرت را آبکشی کنید و با جعفری مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ ریش شده، تخم مرغ، خیارشور و هویج و مخلوط ذرت و جعفری راخوب باهم مخلوط کنید. ۱ لیوان سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. حاشیه نان های تست را با کارد بگیرید. چهار نان تست را در دو ردیف به صورت مربع کنار هم قرار دهید و از مواد را روی آن بریزید. لایه را با چند برگ ژامبون بپوشانید و سپس سه لایه بعدی را به همین منوال ادامه دهید. پس از اینکه لایه ها تمام شد، با ۱ لیوان سس مایونز باقی مانده کیک را بپوشانید و با مواد دلخواه آن را کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
طرز تهیه شیر یک لیتر خامه ۲۰۰ ml شکر ۸ ق غ نشاسته ذرت ۴ ق غ آرد ۴ ق غ توت فرنگی/پسته طرز تهیه:تمام مواد رو داخل ظرفی بریزید و مدام که هم میزنید بپزید(شعله متوسط)تا بجوشه. کرم آماده شده رو داخل ظرفها پخش کنید و داخل یخچال حداقل دو ساعت استراحت بدید.و در صورت تمایل با توت فرنگی و پسته تریین کنید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
400 گرم گوشت چرخکرده ویک عدد پیاز بزرگ رنده شده ونمک وفلفل وادویه رو مخلوط میکنیم وخوب ورز میدیم وتوی تابه پهن میکنیم وبرش میزنیم درش می بندیم تا آب بندازه وقتی مغز پخت شد درش برمی داریم تا آبش به خودش بکشه وقتی آب گوشت تموم شد روغن می ریزیم دوطرف سرخ می کنیم بعد گوجه دورش می چینیم درش می زاریم تا گوجه ها هم نرم بشه ، عالیه حتما امتحان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عناصر 1 قوطی ماهی تن 2 عدد سیب زمینی 1 پیاز 2 حبه سیر 1 تخم مرغ جعفری 20 گرم کره روغن نمک فلفل پودرهای سوخاری آماده سازی سیب زمینی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. آنها را در آب حدود 30 دقیقه بجوشانید. سیب زمینی ها را با کره له کنید. ماهی تن را با پیاز خرد شده ، جعفری ، سیر و تخم مرغ مخلوط کنید. سیب زمینی له شده را اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید. مقداری کوفته گوشت درست کنید و آنها را در روغن در حال جوش سرخ کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تارت پودرى🍓• بجاى توت هاى استفاده شده ميتونيد هر ميوه اى رو جايگزين كنيد🤩 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•خورشت آلو🍛• شیرین قاتون یا خورشت آلو و قیصی یکی از خوشمزه ترین خورشت های شمالی 😍😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
14.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شکلات هندوانه🍬• سالم و مقوی و به صرفه🤩 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
13.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیز کیک ژاپنی🍰• نکته مهمش اندازه گیری دقیق مواد هست: آرد ۷۰ گرم پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر دانه ریز ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۶ عدد کره ۵۰ گرم پودر تارتار ۱/۴ قاشق چایخوری آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری شیر ۱۰۰ میلی لیتر(من از ۳ قاشق ماست استفاده کردم) وانیل یک قاشق چایخوری ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
رفع سفیدی مو در دو هفته!!😳😳 بیش از ۳۰هزار و از این روش نتیجه گرفتن 😃👇 🧕🧔🏻✅ https://ineye.ir/1003/?utm_source=eita&utm_medium=farshad&utm_campaign=19ordibehesht برای دریافت مشاوره رایگان کلیک کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کیک تورتیلا😍• مواد لازم: -حدود 10 عدد نان تورتیلا (بستگی به قالب شما دارد) -400 گرم پنیر (گودا، چدار و غیره) -حدود 200 گرم سالامی یا هر نوع کالباس که دوست دارید. -سس کچاپ -پنیر موزارلا 100-200 گرم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سیب زمینی پنیری🍟• سیب زمینی همه جوره خوشمزس مخصوصا اگ با پنیر و سوسیس سِرو بشه😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•صبحونه لاکچری😋• یک لقمش اینقدر میچسبه بهت که تا تهش و میخوری و تمومش می‌کنی سریع 🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم قارچ صدفی- کره یا روغن- نمک و فلفل طرز تهیه قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد . بعد به سیخ کشیده و یا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنیدَ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄
لايه ها بترتيت از بالا به پايين زرده تخم مرغ هويج رنده شده سفيده تخم مرغ كنسرو ماهى سيب زمينى پخته مواد لازم 5 بادمجان روغن زیتون نمک فلفل سیاه 2 حبه سیر جعفری 400 گرم سینه مرغ فلفل قرمز پیاز 1 تخم مرغ پنیر پارمزان طرز تهیه روی بادمجان ها را با روغن زیتون بریزید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. سینه مرغ ، پیاز ، سیر را در مخلوط کن خرد کرده و ضرب کنید. نمک ، فلفل ، تخم مرغ و فلفل قرمز خرد شده ، جعفری را به گوشت خرد شده اضافه کنید. مخلوط کردن. سیر ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون را هم بزنید. بادمجان را با این مخلوط برس بزنید. سپس گوشت خرد شده را در بادمجان ها بریزید. به مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. بادمجان ها را با پارمسان بپاشید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥒🥬🥦🥗🥒🥬🥦🥗
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔
ذرت و موز برای فریز کردن انعطاف زیادی دارند. می توانید ذرت را بطور کامل فریز کنید یا دانه های آن را از چوبش بتراشید و سپس فریز کنید. این به خودتان بستگی دارد. موز را هم می توانید بطور کامل یا پوست کنده فریز کنید. اگر موز را پوست بکنید و خرد کنید نیز می توانید صبح ها چند تکه بردارید و با صبحانه میل کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍌🌽🍌🌽🍌🌽🍌
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه. میتونید با هر نوع نانی از جمله نان باگت بصورت ساندویچ سروکنید یه پیاز را ریز خرد کنید وتوی حدود یه قاشق روغن تفت دهید تا طلایی بشه بعد پوره دوتا سه حبه سیر را اضافه وتفت دهید طلایی بشه واز روی حرارت بردارید تا سرد بشه حدود نیم کیلو یا چهار تا کدو سبز را با پوست رنده درشت کنید وبعد توی صافی ریخته وخوب اب اضافه کدو را بگیرید بعد پیاز تفت خورده را بهش اضافه و دوتا سه قاشق گشنیز خرد شده بدون ساقه را اضافه و دوقاشق پنیر پارمزان که اگر در دسترستون نبود حذفش کنید ونمک وفلفل وپودر زیره وپودرتخم گشنیز را اضافه ودوتا تخم مرغ وارد سوخاری حدود یک ونیم پیمانه که کم کم اضافه کنید ومخلوط کنید تا جائیکه در دست بگیرید انسجام داشته باشه وبتونید در دست بهش شکل بدین بعد یه گلوله به سایز دلخواه بردارید اندازه یه گردو وسطش پنیر پیتزای تازه یا رنده شده بذارید ودر دست خوب گرد کنید وحدود بیست دقیقه توی فریزر بذارید بعد توی تابه نچسب روغن خوب وکاملا داغ باشه وتوپکها را سرخ کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه وتماااام نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
دهنت سرویس از وقتی رفتم تو این کانال فقط میخندم😂😂 https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482 https://eitaa.com/joinchat/1230831790Cd3fb6c6482 🤣☝️ با پستاش دوستات رو جِر بده از خنده😂☝️
برای یک نفر مواد لازم یک قاشق غذا خوری شکر یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک چهارم لیوان آب داغ نصف لیوان شیر سرد یک اسکوپ کوچک بستنی وانیلی یک چهارم لیوان پودر قهوه (از قهوه فوری هم می‌توانیم استفاده کنیم.) روش تهیه ابتدا باید شکر، پودر کاکائو، پودر قهوه را به همراه آب داغ در ظرف بریزیم و بروی حرارت ملایم ترکیب نماییم. سپس ظرف را به مدت دو دقیقه کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. در مرحله بعدی لیوان را تا یک سوم از یخ با دانه‌های ریز و درشت پر می‌کنیم و سپس ترکیب تهیه شده را به آرامی بروی یخ‌ها می‌ریزیم. در مرحله بعدی شیر سرد را به لیوان اضافه می‌کنیم. در نهایت روی نوشیدنی خود را با اسکوپ بستنی وانیلی و همچنین دارچین تزئین می‌کنیم. تماشای لیوان آیس کاپاچینو پر از دانه‌های یخ در میان ترکیب خوش رنگ، بسیار زیبا و هیجان‌انگیز است نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
برای یک نفر مواد لازم ¼ فنجان پودر قهوه فرانسه* (چهار قاشق غذاخوری) ۱ فنجان آب سرد ½ فنجان شیر سرد ۱ قاشق غذاخوری عسل ۵-۶ کیوب یخ طرز تهیه ۱٫در اولین گام برای تهیه این نوشیدنی دل‌چسب، پودر قهوه و آب سرد را درون فرنچ پرس ریخته و آن را به مدت ۱۲ تا ۴۸ ساعت در یخچال می‌گذاریم. ۲٫ بعد از گذشت این مدت، فرنچ پرس را از یخچال بیرون می‌آوریم و اهرم صافی را به پایین فشار می‌دهیم تا قهوه فیلتر شود و سپس آن را داخل فنجان می‌ریزیم. ۳٫در یک لیوان جداگانه عسل را با دو قاشق آب جوش مخلوط می‌کنیم و خوب هم‌می‌زنیم تا عسل و آب به‌خوبی ترکیب شوند. ۴٫در گام بعدی فنجان قهوه را به ترکیب عسل اضافه می‌کنیم و سپس روی آن یخ می‌ریزیم. ۵٫در مرحله آخر شیر را به ترکیب اضافه می‌کنیم. نوشیدنی آماده سرو است. نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋