eitaa logo
آشپزی آسان
18.8هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
ميگو هاتون رو از چند ساعت قبل با چاشنى مرغ و ماهى هميشك و نمك مزه دار كنيد و بزاريد چند ساعتى توى يخچال بمونه تا مزه به خورد ميگو ها بره دو دقيقه قبل سرخ كردن يك عدد تخم مرغ رو بهم بزنيد تخم مرغ رو به ميگو اضافه كنيد تا پودر سوخارى خوب به ميگو ها بچسبه ميگو رو توى پودر سوخارى بزنيد و سرخ كنيد براى پلو هم به عدس پلوي ساده درست كنيد براى تزئين هم از سيب زمينى نگينى سرخ شده و پياز داغ و كشمش پلويي استفاده كنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براي سس نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار نصف ليوان روغن مايع يك عدد تخم مرغ يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده همه اين مواد روباهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيدودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
طبقه اول من از کیک شکلاتی استفاده کردم که پودرش کردم.. اما دستور اصلی از مواد پایین استفاده شده بیسکویت پتی بور ۲۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ ق م شیرعسلی ۳ الی ۴ ق غ یا ۴ ق غ شیر مایع یک سوم لیوان کره ذوب شده طبقه دوم : شیرعسلی نصف قوطی پنیر کیبی ۵ عدد (یا هر پنیر خامه ای دیگه ۵ق غ سرپر ) شیرسرد نصف لیوان خامه صبحونه ۱۵۰ گرم پودر کرم کارامل یک عدد و نصف (من دو عدد کامل ریختم) دریم ویب(پودر خامه) ۲ عدد طبقه اول همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نصفشو توی پیریکس میریزیم سپس طبقه دوم رو همه مواد در میکسر ریخته و نصف مواد خامه ای روی مواد بیسکوییتی میریزیم و دوباره مواد بیسکوییتی و در اخرین لایه مواد خامه ای. برای تزیین شکلات مالتیزر میزاریم و پودر کاکایو روش الک میکنیم میزاریم سه الی چهار ساعت بمونه این دسر بسیار‌خوشمزه ست نکته :مواد طبقه دوم که میکس کردین پنج تا ده دقیقه زمان بدین تا غلیظ بشه.. 💖‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌نوش جان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام صبح بهاریتون بخیر 🌹چهارشنبه تون پراز گـل 🌸امروز از خدا می خواهم 🌹هرآنچه بهترین 🌸هست برایتان رقم بزند 🌹روزی فراوان 🌸دلی خوش 🌹و شادیهای بی پایان 🌸صبحتون شاد و پراز طراوت ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر نون که بشه تاش کرد رو میتونید استفاده کنید،نون تصلی ترتیای مکزیکیه که ارد ذرت داره عالی میشه یکم کره استفاده کنید خوشمزه تر میشه زیاد پر ملات درستش نکنید چون ازش میریزه بیرون هرچیزی که به ذائقه تون خوش میاد میتونید استفاده کنید. من از سس فلفل هالوپینو برای خوشرنگ شدن نون استفاده کردم.اگه به نونتون سس بزنید نون لواشتون خشک و شکننده نمیشه حتما امتحان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: سیب زمینی ,پیاز,هویج نمک,جوز,روغن,فلفل جهت تزئن: خامه جعفری دانه کدو ابتدا روغن در ظرف مورد نظر ریخته و پیاز ,هویج,سیب زمینی و نمک و فلفل و جوز اضافه کرده و زمان میدهیم تا خوب بپزه پس از پخت با هم میکس کرده و در ظرف مورد نظر سرو کرده و با خامه و جعفری و تخم کدو تزئین میکنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🍲🥔🍲🥔🍲🥔
برای دو کیلو ماست چکیده ی سفت پنج کیلو شیر پرچرب از لبنیاتی ها تهیه کنید و ماست معمولی درست کنید من بعد از درست کردن ماست اونو تو یخچال گذاشتم و فرداش داخل یه پارچه ی نخی سفید و تمیز ریختم که سه طرفش بسته بود بعد از جایی به حالت آویزان گذاشتم تا آبش حسابی خارج شه حدود یک روز لازمه میتونید خودتون غلظتش رو چک کنید هر وقت مناسب بود بردارید بعد از این مرحله موسیر های خشکی که داشتم و از قبل خیس کرده بودم رو خرد کردم و داخل ماست ریختم با کمی نمک و گذاشتم یخچال تا خوب طعم بگیره درش رو هم حتما بزارید بعد هم میل بفرمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
کاری از ماتیسای عزیز ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🍀مازندرانیها وارد بشن کار تاسیسات ساختمان را به افراد حرفه ای بسپارید 💯 تاسیسات گاز رسانی با ۲۰سال سابقه کار👌 اگه میخوایی کار ساختمانی تر تمیزی تحویل بگیرید بزنید رو این لینک👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2184446337C86c1108a70
ميگو هاتون رو از چند ساعت قبل با چاشنى مرغ و ماهى هميشك و نمك مزه دار كنيد و بزاريد چند ساعتى توى يخچال بمونه تا مزه به خورد ميگو ها بره دو دقيقه قبل سرخ كردن يك عدد تخم مرغ رو بهم بزنيد تخم مرغ رو به ميگو اضافه كنيد تا پودر سوخارى خوب به ميگو ها بچسبه ميگو رو توى پودر سوخارى بزنيد و سرخ كنيد براى پلو هم به عدس پلوي ساده درست كنيد براى تزئين هم از سيب زمينى نگينى سرخ شده و پياز داغ و كشمش پلويي استفاده كنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍤🍤🍤🍤🍤🍤🍤
مواد لازم :روغن زیتون دو ق ،شیر ۴۰۰میلی لیتر،تخم گشنیز آسیاب شده یک ق س،پیاز خرد شده دو عدد،زردچوبه یک ق چ،پودر زنجبیل یک ق چ ،لوبیا سفید پخته شده یک و نیم پیمانه،جعفری خرد شده دو ق غ ،اب سه پیمانه،نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه : یک هویج را نازک حلقه کنید و هپیج دیگر را رنده کنید در قابلمه ایی ۱۰دقیقه پیاز را تفت دهید تا سبک شود زردچوبه،زنجبیل و تخم گشنیز را اضافه کنید دو دقیقه دیگر تفت دهید سپس هویج حلقه شده و نیمی از لوبیا سفید و دو پیمانه آب را به آن اضافه کنید وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا ۲۰دقیقه بپزد سوپ را درون دستگاه مخلوط کن بریزید و پوره کنید و دوباره به قابلمه برگردانید سپس هویج رنده شده و مابقی لوبیا را اضافه کنید مابقی آب راهم اضافه کنید وقتی به جوش آمد حرارت را ملایم کنید تا ۱۰دقیقه بپزد شیر را داخل سوپ بریزید نمک و فلفل و جعفری را هم اضافه کنید چند دقیقه صبر کنید سوپ جا افتاده شود در انتهای پخت می توانید دو ق خامه به سوپ اضافه کنید . نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸️نیم کیلو هویج 🔸️3 فنجان آب مرغ 🔸️1/2 فنجان پیاز خوردشده 🔸️1 پر سیر 🔸️2 ق غ زنجبیل تازه رنده شده 🔸️2 ق چ ادویه کاری 🔸️1/2 ق پودر زیره 🔸️1 فنجان شیر 🔸️1/2 فنجان ماست 🔸️1/4 فنجان برگ گشنیز تازه خوردشده . طرز تهیه . در یک قابلمه هویج و آب مرغ و پیاز و سیر و زنجبیل و پودر کاری و زیره رو مخلوط می کنیم. روی حرارت میگذاریم .وقتی جوش اومد حرارت رو کمتر می کنیم و با در بسته میگذاریم سبزیجات خوب بپزند.( حدود 20 دقیقه) از روی حرارت بر میداریم صبر می کنیم تا ولرم بشه. در مخلوط کن یا غذا ساز سوپ رو کاملا" له می کنیم. شیر رو اضافه می کنیم و هم می زنیم و نمک و فلفلش رو تنظیم می کنیم. 2-3 ساعت در یخچال می گذاریم تا سرد بشه. موقع سرو ماست و گشنیز روش می ریزیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🥕🍲🥕🍲🥕🍲
از اسما جان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
کاری از مامان ثنا جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن، در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید 👌 ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه نکته آخر هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید، چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍋🍸🍋🍸🍋🍸🍋
يك روش براى اينكه ماندگارى سبزيجات توى فريزر بالا بره با نی نوشابه وبا مکش هوای داخل کیسه ها با دهان باید هوای پلاستیکها را خارج کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫐🫐🫐🫐🫐🫐🫐
4 عدد سیب زمینی آبپز رنده شده اندکی گوشت چرخ کرده(سه بار چرخی) مرغ 1عدد سیر له شده 2 ق غ پنیر پارمزان 1 ق غ ریحان ریز شده 2 ق غ خامه 1 عدد زرده هویج ابپز 1 عدد متوسط نخود فرنگی پخته 2 ق غ فلفل دلمه ای نصف 1 عدد همه مواد به اضافه نمک و فلفل و پودر سیر و پاپریکا رو با هم خوب مخلوط میکنیم و بعد داخل دست بشکل مورد نظر درمیاریم و در انتها توی زرده تخم مرغ و ارد سوخاری میزنیم و بعد از 1 ساعت داخل روغن سرخشون میکنیم به همین راحتی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گلم کلم را خوب شسته و با دست به قطعات ریزخرد کنید. سپس داخل قابلمه ریخته و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید بپزد تا جایی که کاملا نرم ‌شود سپس داخل آبکش می ریزیم تا اب اضافی خارج شود. بعد با گوشت کوب له می کنیم و بقیه مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم داخل ماهیتابه روغن ریخته و با حرارت ملایم سرخ می کنیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
كدوهارو باظرافت پوست كنده كمى دارچين روشون بپاشيد سرخ كنيد كنارى گذاشته،گوشت خورش رو تفت داده ادويه و پياز داغ افزوده،(من نمك پودر فلفلهاى سفيد سياه و قرمز پاپريكا ،خيلى كم جوز هندى و يك عدد برگ بو استفاده مى كنم) ،لپه رو هم سرخ كرده تا درحين پخت له نشن رب گوجه رو هم اضافه سرخكرده،يكى دوليوان آب و يا استاك گوشت(آب قلم) اضافه زمان ميديم براى پخت گوشت،يك ربع بيست دقيقه آخر كدو هاى از قبل سرخ شده و غوره رابه گوشتهاى پخته اضافه كرده ، يك پنس پودر هل ،كمى زعفران آبكرده و پودر دارچين ، كمى شكر در حد يكى دو قاشق روى كدوها پاشيده و زمان ميديم براى جاافتادن خورشمون، ذائقه خانواده ما براى چاشنى اين خورش ملس هستش شما ترش دوست داشتيد كمى آبغوره هم اضافه كنيد،اضافه كردن شكر براى طعم خود كدو هستش كه خوشمزه تر بشه،بايه كته جانانه و سالاد شيرازى با آبغوره فراوان نوش جان كنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆