هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔺با فیلیمیوم هرچی فیلم میخوای ببین😍
✅️اشتراک یکساله با 84% تخفیف فقط 199 هزار تومان
⭐️با خرید اشتراک در قرعه کشی یک میلیاردی شرکت کنید👇
https://c.filimium.com/meta/filimium132/1?campaign=eita05242023
🎁 84% تخفیف تنها از طریق این لینک 👆
#سمبوسه_گوشت
گوشت چرخکرده را در پیاز خلالی تفت دهید و مزه دار کنید با (زیره سبز+گرام ماسالا+ پودر سیر+ فلفل تند قرمز+ فلفل سیاه+ زردچوبه و نمک ) هویج رنده شده درشت+ کلم پیچ نواری خرد شده+ فلفل دلمه ای نگینی را اضافه کنید و مدام روی شعله هم بزنید تا مواد مزه دار شوند در آخر هم یک دسته گشنیز تازه را درشت خرد کنید و از روی اجاق بردارید و در خمیر فیلو (یوفکا) آماده به هر فرمی که دوست دارید بپیچید . فقط از این جای کار باید سریع و روی دور تند کار کنید چرا که خمیر فیلو بسرعت خشک میشود و در یک ظرف روغن جوش تا نصفه روغن بریزید و دونه دونه سمبوسه ها را سرخ نمایید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_کیکی_خوشمزه
مواد لازم
70 گرم آرد 00
2 عدد تخم مرغ
50 گرم شکر
100 میلی لیتر شیر
25 گرم کره
10 گرم بیکینگ پودر برای کیک
800 گرم سیب
آب نصف لیمو
10 گرم وانیلین
قالب 22 10 10 سانتی متر
کره بدون نمک 35 گرم
2 قاشق چایخوری شکر
پودر قند برای تزئین
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر بزنید. کره ، شیر ، بکینگ پودر و آرد را اضافه کنید.
سیب ها را پوست بگیرید و به صورت ورقه ای برش دهید. آنها را با وانیل و آب لیمو مخلوط کنید.
سیب ها را با مخلوط اضافه کنید و همه چیز را در قالب بریزید. کره و شکر را اضافه کنید.
به مدت 35 دقیقه در فر با دمای 180 درجه بپزید. تزئین را با شکر آیسینگ انجام دهید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
هدایت شده از سابقه گسترده موج 🌊
✂️ تو هم عاشق #خیاطی هستی؟ 🤨
دنبال این هستی که از این راه کسب درآمد میلیونی داشته باشی...🧿💰
بدون نیاز به #الگو_کشی خیاط شو 😄
https://eitaa.com/joinchat/992018610C9e89cb3e2f
✔️تنها کانال آموزش خیاطی بدون #ضربُ_تقسیم 🧵🪡
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
اموزش الگوی اماده خیاطی برای افرادی که میخوان تولید عمده لباس داشته باشن👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/992018610C9e89cb3e2f
#ترشی_خیار_شوید
خیاری که استفاده میکنین چه برای خیار شور چه برای این نوع ترشی حتما محلی باشه من خیار رو شستم با پوست حلقه حلقه کردم زیاد نباید نازک یا ضخیم باشه حلقه های خیار رو ریختم تو بطری لا به لاش از شوید و سیر و فلفل هندی و فلفل تند و اتیشی گذاشتم بعد سرکه و آب رو به نسبت دو به یک باهم یکی کردم و یه مشت نمک درشت توش ریختم و هم زدم و تا جایی که روش رو بپوشونه ریختم بعد 2 ساعت درش رو بستم که گازش بره بعد تو یخچال گذاشتم بعد 1 ماه قابل استفاده
من امروز شوید تازه خونه نداشتم ولی شویدهام تازه خشک شده بودن از اونا استفاده کردم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوجه_فرنگیهای_پر_شده
مواد لازم
12 گوجه فرنگی
12 تخم مرغ
نمک و فلفل؛
پونه کوهی و ریحان.
طرز تهیه
بالای گوجه فرنگی ها را برش داده ، آنها را خالی کرده و در فنجان های مافین قرار دهید.
آنها را با تخم مرغ ، نمک ، فلفل و ریحان پر کنید.
در دمای 190 درجه به مدت 15 دقیقه بپزید.
گوجه فرنگی ها را با ریحان سرو کنید.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔴توجه❌ ❌توجه🔴
اولین وکامل ترین دوره آموزش
😍هُنَـــــــــــــرِ مینـــــــــــاکاری😍
1️⃣معرفی هنر میناکاری
2️⃣ارائه ابزار میناکاری
3️⃣آموزش هفت رنگ
با تمام نکات کلیدی ارائه و در پایان 👇
👈درآمــــــــدزایی👉
🟢 ثبت نام آموزش این هنر بی قیمت سوم خرداد باکمترین قیمت فقط اینجا میتونید پیدا کنید😍👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1862009162Ce61d5ce468
در صورت نیاز پک کامل لوازم میناکاری توسط استاد تهیه وارائه میشه😍
👈 آیدی ثبت نام دوره
@fzare401
#چیز_کیک_نوتلا_بدون_فر
مواد لازم
بیسکویت 250 گرم
کره 80 گرم
فندق تفت داده شده 3/4 فنجان
نوتلا 400 گرم
پنیر خامهای 500 گرم
شکر قنادی یا خاک قند 80 گرم
طرز تهیه
ظرف کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.
بیسکویتها را در مخلوط کن ریخته و خرد کنید تا پودر درشتی بدست آید.
کره، یک سوم از فندق و یک قاشق غذاخوری از نوتلا را به خرده بیسکویت اضافه کرده و با مخلوط کن خوب مخلوط کنید.
مخلوط بدست آمده را کف ظرف کیک پخش کنید،دقت کنید تا هموار و صاف باشد و مدت زمانی صبر کنید تا ترکیب خنک شود.
پنیر خامهای را با نوتلا باقی مانده و شکر قنادی ترکیب کرده و بر روی ترکیب بیسکویت پهن شده بریزید.باقی فندقها را هم اضافه کنید.برای حدود ۴ تا ۵ ساعت در یخچال بگذارید و بعد میل کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
#ایده_و_ترفند
ساده ترین روش برای پوست کندن کیوی، پوست کندن با قاشق است. ابتدا دو سر کیوی را با چاقو ببرید. سپس قاشق را بین پوست و بافت اصلی کیوی فشار دهید . به این ترتیب کیوی کامل از پوستش جدا شده و بیرون میافتد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥝🥝🥝🥝🥝🥝🥝
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
😍شیکترین #شومیز #مانتو 😍✨
شروع قیمت #از_250_تومان 😱😱⚡️
#خریدمستقیم از پخش و تولید 🔥💯
کیفیت عالییی👌
📛🚫 ارسالرایگان 🚫📛
https://eitaa.com/joinchat/3475636279C2499865ab7
https://eitaa.com/joinchat/3475636279C2499865ab7