#سوپ_ذرت_باسبزیجات
ذرت: یک پیمانه
سیر: سه حبه
پیازچه: یک عدد
کره: یک قالب ۵۰ گرمی
هویج نگینی خرد شده: یک پیمانه
لوبیا سبز خرد شده: یک پیمانه
آرد ذرت: نصف پیمانه
عصاره مرغ: چهار پیمانه
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
ذرت را در آسیاب برقی ریخته و حسابی آسیاب کنید.
یک تابه را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا گرم شود. یک قالب کره در تابه بیندازید تا ذوب شود. حالا سیر و پیازچه خرد شده را اضافه کنید تا مقداری در کره سرخ شوند. در این فاصله هویج و لوبیا سبز را هم به صورت نگینی خرد کنید. ذرت آسیاب شده را در تابه بریزید و خوب تفت دهید.
در مرحله بعد، هویج و لوبیا را اضافه کرده و همه مواد را با هم تفت دهید. مقداری ذرت به موادتان اضافه کرده و باز مخلوط کنید. عصاره مرغ را که از قبل آماده کردهاید به مواد اضافه کرده و حسابی مخلوط کنید. در این مرحله حدود یک پیمانه آب به سوپ اضافه کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🔴 7 تکنیکِ طلایی بالا بردن نمره در امتحان😍
نزدیک امتحاناته و نمیدونی چطور پاسشون کنی؟😱
با اینکه درس خوندی
ولی از معدلت راضی نیستی؟😫
یه جایی رو پیدا کردم که با تکنیک های راحت،
تو همین فرصت کم معدلت رو به الف میرسونه👇🤩
https://eitaa.com/joinchat/1597440231Cb3c64f0f9e
از این 👈 "دوره رایگان" جا نمونی🏃♀
بچه ها باهاش دو نمره افزایش معدل داشتن😎
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
.
دانشجوهایی که تو کنترل کردن گوشی واس درس خوندن مشکل دارن عضویت شون اینجا واجبه👇
https://eitaa.com/joinchat/1597440231Cb3c64f0f9e
9.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_آموزشی
#آموزش_چیپس_غنچه
یه چیپس عالی و متفاوت برای تزیینات در مهمونی هاتون
به راحتی درست کنید و لذت ببرید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥔🍟🥔🍟🥔🍟🥔
#گندمک_شیرین
گندم رو بعد خیس کردن ۴۵ دقیقه با آب بپزید تا کاملا مغزپخت بشه بعدبا آب سرد آبکشی کنید تا نشاسته آن گرفته شه بعد بزاریید خوب خشک شه.بعد گندمهارو تو روغن فراوون یرخ کنید که پف کنه آبکش بزاریید وروغنش رو خوب بگیریید بعد به گندمهاشکر( اختیاری) اضافه کنید. فقط حواستون باشه رنگ گندمها عوض نشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
🧶آموزش هنرزیبای #تریکوبافی فقط و فقطط با👈95👉 تومان😱
ــــــــــــــــــــــــــــــــ
منم #باورم نمیشد تا خودم رفتم و#آموزش دیدم #عالیه واقعا😍💯
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
✅مدرسش #صبور و#با_حوصله ست
✅کیفیت دوره و آموزشاشم #بینظیره👌
ازکانال قشنگشم هرچی بگم کم گفتم عضوشو ببین چخبره👇😉
https://eitaa.com/joinchat/4175364412C4c39024181
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
دلت یه راه #درامدزایی توی خونه میخواااد🏡💸⁉️
میدونی #تریکو_بافی چه هنر پردرآمدیه⁉️
این کانال با #تضمین💯
و فقط با 👈95 👉تومن 🤩
تورو به یک #هنرمند تبدیل میکنه😎
منم #باورم نمیشد تا خودم رفتم و#آموزش دیدم #عالیه واقعا👌😍
بزن رو لینک زیر و خودت برو توی کانالش ببین چقدرطرفدار داره👇😉
https://eitaa.com/joinchat/4175364412C4c39024181
#کلوچه_زعفرانی
۶ عدد تخم مرغ
۲ لیوان شکر
۲ لیوان روغن مایع
۵ ق شیر
۱ ق زعفران آبکرده غلیظ
6.5 لیوان آرد کیک پزی
۲ ق س بکینگ پودر
۲ عدد زرده تخم مرغ و یک ق چ وانیل پودری رومال
تخم مرغ ها و شکر رو داخل کاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید کرم بشه شکر حل بشه.
بعد روغن بریزید هم بزنید سپس شیر و زعفران و مخلوط کنید. سپس ارد وبکینگ پودر رو الک کنید نیم لیوان ارد رو نگهدارید. و آرد رو به بقیه مواد اضافه کنید وهم بزنید با دست خمیر رو جمع کنید. اگر شل بود نیم لیوان اردم توش بریزید و اگر خوبه اونو نریزید.
بعدداخل قالب کاغذ روغنی بزارید و گلوله هایی ازخمیر بردارید و مثل کتلت درست کنید گرد و تو قالب بگذارید.
روش بابرس رومال بزنید و با چنگال خط روش بندازید و در فر داغ شده دمای ۲۰۰ درجه بستگی به فرتون مدت ۸ تا ۱۵ دقیقه بپزید.
نکته:
میتونید از شیر کم کنید گلاب بریزید
یا هل یا زنجبیل یا دارچین استفاده کنید برای عطرش دیگه اختیاریه
خمیر نرم و لطیفه و مثله شیرینی های خشک نیست.
مثل کیکم آبکی نیست یه چیزی میان این دو هستش و خوشمزه است.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
#قوام_آمدن_مربا
مقداری از شربت را در قاشقی بریزید ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
دلیل کپک زدن مربا :
شکر مربا کم باشد ، قوام نیامده باشد ، کاملا پخته نشده باشد.
دلیل شکرک زدن مربا :
این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها
دیده میشود ، وقتی مربا یا شیره بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک میزند و برای رفع آن باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک ان از بین برود.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
” رازی که آیت الله بهجت در قرآن خود نوشت
💟آیت الله العظمی شیخ محمد تقی بهجت در حاشیه قرآن شخصی خود دستور عمل زیبایی را نوشته بودند که در ادامه می خوانید:
هر کس در بین الطلوعین یعنی بین فجر کاذب و فجر صادق ( ۵ دقیقه قبل از اذان صبح تا ۵ دقیقه بعد از اذان) این ذکر را بگوید هر حاجتی داشته باشد برآورده میشود ولو اگر تشرف به خدمت امام زمان (عج) باشد:
صلوات (۱۴ بار)
یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی (۴۰ بار)
صلوات (۱۴ بار)
فقط کافیه برید داخل کانال ببینید 😳👇
https://eitaa.com/joinchat/3042639928C19e648235a
💯تخفیف ویژه بمناسبت دهه کرامت🔺
#تارت_مرغ
مرغ پخته رو ريزخرد كنين خيارشور ريز خرد شده،نخودفرنگي،ذرت،ژامبون و كمي جعفري ريز شده نمك،فلفل ومايونز بهش اضافه كنين ومواد رو مخلوط كنين وتوى نان تارت سروكنيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
#ته_دیگ_سیب_زمینی_ترد_و_خوشمزه
سیب زمینی رو ورقه ای برش بزنید برشها متوسط باشه نه زیاد نازک نه زیاد ضخیم بعد از ورقه کرون سیب زمینها انها رو یکساعت تو آب سرد تا نشاسته موجود در سیب زمینی بیرون بیاد اینجوری تردتر میشه سپس سیب زمینی رو ابکش کنید وبا دستمال تمیز خشک کنید
قابلمه رو داغ کنید کمی روغن بریزید وسیب زمینی ها رو ته قابلمه بچینید وبا شعله متوسط کمی سرخ کنید کمی نمک بزنید. زیادی برشته نشه فقط کمی طلای بشه کافیه سپس برگردونید تا طرف دیگه خمروغنی بشه گاز رو خاموش کنید وبرنج رو روش بریزید وطبق معمول برنج رو دم کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱