هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
🖤جامعه هنری عزادار شد🖤
🖤🖤متاسفانه باخبر شدیم هنرمند پیشکسوت و فرهیخته کشورمون...😔😔😔
https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab
https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🖤 اِنّـا لِـلّـه وَ اِنّـا اِلَـیـهِ راجِـعُـونَ 🖤
🖤جامعه هنری عزادار شد🖤
🖤متاسفانه بازیگر خانم معروف و محبوب کشورمون درگذشت..😔😔😔 🖤
جزئیات و علت درگذشت ...👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab
https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
*
#قرابیه_مارمالادی
مواد لازم
۲۵۰ گرم کره نرم شده
یک لیوان خاک قند
سه عدد زرده تخم مرغ
یک پاکت وانیل
یک ق چ بکینگ پودر
۲.۵ لیوان آرد
یک استکان نشاسته ذرت
کره و خاک قند رو به کمک میکسر خوب هم میزنیم. مواد دیگر را هم به تدریج اضافه کرده به کمک لیسک هم میزنیم تا خمیر یکدست شود. حالا خمیر را داخل کیسه ماسوره دار میریزیم و به قرابیه ها شکل میدهیم. (همان طور که در فیلم میبینید) میتونید بدون استفاده از کیسه، خمیر رو به کمک دستتون هم شکل بدین. وسط قرابیه ها رو به کمک پشت یه قاشق چوبی که آردمالیش کردیم کمی فشار میدیم تا برای مارمالاد جا باز کنیم. قرابیه ها رو داخل فر با دمای ۱۷۰ - ۱۸۰ درجه به مدت هشت الی ده دقیقه بپزید. بعد از پخت صبر کنید کمی سرد شود. وسط قرابیه ها میتونید از ژله بریلو حاضری، مارمالاد و یا هر نوع مربایی که خودتون دوست دارید بزارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رفتم خونه خواهرم دیدم کلی #کنف و #گونی گرفته😐
♨️گفتم به سلامتی میخوای خونه تعمیر کنی؟؟
گفت مگه عقلم کمه 😅
⚜اینارو تبدیل به #پولشون میکنم تا خونه جدید بخرم 😌
لینک کانالشو داد بلاگرفته ، ببین با دور ریزها چکارا که نمیکنه 😳👇🏽👇🏽
https://eitaa.com/joinchat/2793275410Cd964035ab5
دنبال #کاردرمنزل پر سودی؟؟ پس بیا🏃♀🏃♀
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
اول نیت کن بعد ۳صلوات بفرس حالا بزن
روی اسم مبارک، جواد الائمه (ع)
♻️﷽♻️
🕋 یا جواد الائمه علیه السلام 🏰
🕋 یا جواد الائمه علیه السلام 🏰
🕋 یا جواد الائمه علیه السلام 🏰
🕋 یا جواد الائمه علیه السلام 🏰
🕋 یا جواد الائمه علیه السلام 🏰
بیش از 83 هزار نفر متوسل شدن و خیلی ها حاجت گرفتن شما هم متوسل بشید ان شا الله شما هم حاجت روا خواهید شد
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_موکا
میتونین مقدار مواد رو به ذائقه خودتون تغییر بدین، مثلا کاکائوشو بیشتر کنین، یا ماستشو کم کنین یا حذف کنین، ولی خامه و شیر عسلی رو اصلاا حذف نکنین.
پس قبل از گذاشتن توی قالب، مزشو تست کن، تا دستت بیاد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
همیشه حقایقی وجود داره که مو به تن ادم سیخ میشه🔞😱
#روح_دختری_سرگردان
در سال 2004 زوج جوانی که در یکی از شهر های روسیه زندگی میکردن هر شب موقع خواب صدای گریه کردن بچهای رو میشنیدن
https://eitaa.com/joinchat/1231290674C088dc642fa
_یک شب وقتی که برای خوابیدن آماده شده بودن متوجه رفتار های عجیب گُربشون میشن از اون چند تا عکس و فیلم تهیه میکنن تا برای یکی از دوستاشون بفرستن تا دلیل اون رو بفهمن
_ اما در یکی از عکس ها متوجه چیز عجیبی میشن...
ادامه داستان...📛
ادامه داستان...♨️
https://eitaa.com/joinchat/1231290674C088dc642fa
🔞افراد زیر ۱۸ سال توصیه نمیشود
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
⁉️کدام حیوان از "پدر" متولد میشود؟
1) اسب ابی؟ 2)راسو؟
3)کوروکودیل؟ 4)طوطی؟
👀تعداد کمی از افراد جواب درست را میگویند 🔞
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_دهان_باز
مواد لازم:
آرد ۶۵٠ گرم
روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری
مخمر خشک ١۵ گرم.
نمک ١ قاشق چایخوری
آب (گرم) ۴٠٠ میلی لیتر
مایه پیراشکی (شامل گوشت و پیاز و...) ٨٠٠ گرم
دستور تهیه:
آب را درون یک کاسه گود بریزید. شکر ، مخمر و حدود ١۵٠-٢٠٠ گرم آرد را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه بگذارید تا تخمیر شود.
سپس نمک ، روغن را اضافه می کنیم ، به آرامی با اضافه کردن آرد خمیر خود را مخلوط کرده و ورز می دهیم ، باید یک خمیر نرم باشد.
با یک درب آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید تا حدود ١/۵ تا ٢ ساعت تخمیر شود (وقتی داخل فر با دمای ٣۵-۴٠ درجه قرار دهید ، خمیر در حدود ۴۵ دقیقه تخمیر می شود)
پیاز را ریز خرد کنید ، آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل تفت دهید. (مایه پیراشکی ٨٠٠ گرم)
خمیر را به داخل آشیانه ها جدا کنید ، آن را باز کنید و مایع پیراشکی داخلی را در وسط قرار دهید و مانند فیلم در روغن سرخ کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
#_کنجد_عسلی
موادلازم:
شکر ۳ قاشق غذاخوری
عسل ۳قاشق غذاخوری
کنجد ۱ پیمانه
خلال پسته دو قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع برای چرب کردن قالب
طرزتهیه
. کنجد رو می تونید بریزید داخل سینی فر بزارید تست بشن وکمی طلایی بشن ، یا مثل من داخل تابه کمی بو دادش کنید زیاد نزارید که رنگشون عوض بشه فقط طلایی بشن کافیه. همین طور خلال پسته رو 👍
شکر و عسل رو بزارید روی حرارت متوسط و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر اب بشه، به مدت تقریبا 5 دقیقه بزارید روی حرارت باشه تا وقتی که مواد بجوشه و حباب بزنه کنجد رو اضافه کنید و با قاشق خوب مخلوط کنید
و توی سینی یا ظرف مورد نظر تون کاغذ روغنی بندازید با مشت قاشق که باید چرب باشه فشارشون بدید و صاف کنید بعد با یک چاقوی بلند برشش بدید . یا مثل من داخل قالب سیلیکونی بریزید و بزارید تا کاملا خنک بشن و سرو کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪