eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
♨️زنـــــــــاشـــــــویــــــــی♨️ ♻️مخصوص شب جمعه📛🙈💋🔥 🔞 https://eitaa.com/joinchat/1731264529C6b7f30c3c7 ⛔️فـقـط متـــاهــل ها عـضـو بشـن⛔️
ستاره های سفید ژله آلوئه ورا با بستنی یا شیر هست که روی سطح صاف میریزید وقتی ژله بست قالب ستاره میزنید بعد به دیواره لیوان میزنید میذارید یخچال تا به دیواره لیوان بچسبه در آخر ژله بی رنگ مثل بلوبری رو توی لیوان میریزید میذارید ببنده نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
۳ پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری خمیر مایه ۱ قاشق چایخوری شکر ۱ قاشق چایخوری نمک ۱ونیم پیمانه آب ولرم - شکر را داخل آب ولرم حل کنین و خمیر مایه رو اضافه کنین و خیلی کم مخلوط کنید و روشو بپوشونین تا ۵ دقیقه بمونه. بعد بقیه موادو اضافه و مخلوط کنید ، آرد رو کم کم اضافه کنین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه.بعد از کلی ورز دادن روشو بپوشونین و ۱-۲ ساعت استراحت بدین . بعد با وردنه باز کنین و با کاتر دلخواه ببرین و در روغن داغ هر دو طرفشونم سرخ کنین نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
⚫⚫خَِبَِرَِ فَِوَِرَِیَِ⚫⚫ پایتخت عزادار شد😔😔 🖤🖤 مشهور{ } درگذشت🖤🖤 پیرامون این ...😔😔 🔴🔴به گفته نزدیکان👇🏻👇🏻👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab ▪️◾◼⬛▪️◾◼⬛▪️◾
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤 🖤پایتخت عزادار شد🖤 🖤🖤متاسفانه باخبر شدیم هنرمند محبوب کشورمون ...😔😔😔 https://eitaa.com/joinchat/847183978C6a7fe6f0ab 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیدمان میز غذا شیک ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍽🥄🍽🥄🍽🥄🍽🥄
1عدد گل کلم کوچک (آب پز شده)1عدد سیب زمینی بزرگ،1عدد فلفل کاپیا(فلفل ترکیه ای)،1عدد پیاز،2 عدد تخم مرغ،برگهای پیازچه،جعفری،نمک آرد سوخاری(آرد سوخاری آماده نمک دارد در ریختن نمک دقت کنید ممکن است نیاز به ریختن نمک نباشد یا خیلی کم ریخته شود) فلفل سیاه ، ادویه کوفته ، زیره (هر ادویه ای که دوست دارید میتونید بریزید) روغن مایع برای سرخ کردن،ماست سیر دار برای سرو گل کلم را داخل آب جوش که نمک ریختید بپزید سپس آبکش کنید سپس با چنگال له کنید. پیاز و سیب زمینی را رنده کنید و آب هر دو را بگیرید. برگهای پیازچه ، فلفل و جعفری را ریز خرد کنید. تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. مقدار آرد سوخاری را نسبت به بزرگی گل کلم بریزید. مواد را خوب ورز بدید سپس از مواد مقداری بردارید و شکل بدید و در روغن سرخ کنید. همراه با ماست سیردار، پیازچه،گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری از فری جون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
پنیر ماسکارپونه:۲۰۰ گرم خامه پاکت صورتی:۲۰۰ گرم رولت آماده : ۱ بسته شکر: ۳ ق غ شکلات بن ماری یا نوتلا:۲ ق غ وانیل و پودر کاکائو و قهوه به میزان نیاز پنیر خامه ای و خامه رو با هم مخلوط کنید به نصف مواد شکر و وانیل و به نصف دیگه نوتلا اضافه کنید. توی ظرف سرو کمی کرم شکلاتی بعد کرم سفید بریزید بعد ترکیب پودر قهوه و کاکائو بپاشیدو یک لایه کیک و مجدد اینکارو انجام بدید تا لایه ی آخر که کرم باشه. بعد هم دلبر جان رو بزارید توی یخچال تا آماده شه. پ ن: می تونید بجای کیک از لیدی فینگر استفاده کنید اما تستش با کیک خیلی بهتره نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب برای همه و کسانی که رژیم منع تخم مرغ دارن ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام اول هفته تون عالی ان شاءالله قلبتون لبریزاز مهربانی وجودتون سرشاراز سلامتی زندگی تون پراز عشق و محبت وعاقبت بخیر باشید و خوشبخت روزتـون زیبـا و در پناه خدا ﹝@Jomlax
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری از عسل جون از المان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
‌  مواد لازم برای ۶ نفر آرد گندم سفید ۲۰۰ گرم شکر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم موز رسیده ۱ عدد بزرگ بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری نمک یک هشتم قاشق چای خوری جوز هندی یک هشتم قاشق چای خوری دارچین و زنجبیل از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوری خامه پاستوریزه ۱۷۵ گرم وانیل یک هشتم قاشق چای خوری مواد لازم برای روی کیک پودر شکر ۱۱۵ گرم آب لیموی تازه ۵-۴ قاشق غذاخوری روش تهیه کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵-۴ دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ، جوز هندی ، دارچین و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍌🍰🍌🍰🍌🍰
کاکا یکی از شیرینی های اصیل گیلان هستش که طرفدار زیاد داره دو عدد تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر مخلوط کردم.وخوب با چنگال زدمش تا کش دار بشه.میزان شکر بستگی به ذائقه خودتون داره. بعد یک لیوان آرد برنج اضافه کردم و یک لیوان شیر وخیلی کم دارچین و دو قاشق غذاخوری گلاب. همه مواد رو با هم، مخلوط کردم تا یکدست بشه. اگه ارد برنج نداشتید از آرد گندم استفاده کنید. غلظت مواد باید مثل فرنی باشه پس زیاد رقیق یا غلیظش نکنید. ـ بعد داخل تابه روغن ریختم وقتی داغ شد یک ملاقه از موادم ریختم وسط تابه اجازه دادم سرخ بشه وبرش گردوندم تا طرف دیگشم سرخ بشه من امروز از قالب استفاده کردم. با چای بسیار میچسبه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
نمک برای تمیز کردن طروف مسی معجزه می کند. نمک را با سرکه و آرد ترکیب کنید و کمی هم آب لیمو داخل آن بریزید و ترکیب را روی ظرف مسی بمالید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍽🍽🍽🍽🍽🍽🍽
طرز تهیه چهار تا نون لواشو از وسط نصف میکنیم تو ساندویچ میکر میزاریم موادو روش پهن میکنیم و نصف دیگه نونو میزاریم روش و در ساندویچ سازو میبندیم و بیست دقیقه وقت میدیم تا آماده بشه. فقط نکته ای که داره اینه که تابه های زیر و روی ساندویچ سازو باید چرب کنید و موادتون باید یکم از سمبوسه های دیگه آبدار تر باشه نه اینکه آب بریزید باید یکم زودتر از رو شعله بردارید .مواد داخلش پیاز که میزاریم طلایی بشه نه کاملا سرخ گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه های رنگی خرد شده و قارچ خرد شده و ذرت و رب گوجه و سیب زمینی پخته و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
مواد اولیه گوشت: 400گرم لوبیا چیتی :2پیمانه پیاز :1عدد بادمجان :2عدد گوجه فرنگی: 2عدد سیب زمینی: 2عدد غوره: نصف پیمانه زعفران: نصف قاشق چایخوری كره :2قاشق غذاخوری نمك: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه: 1. ابتدا پیازها را در ظرفی مناسب خرد كرده و با كره تفت میدهیم و گوشت را خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و تا حدی تفت میدهیم كه گوشت تغییر رنگ دهد. 2. لوبیا چیتی را شسته و از آبكش رد میكنیم و به مواد اضافه كرده و با مقداری آب میپزیم. 3. در ظرفی جداگانه رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ میكنیم و ادویه و زعفران ابكرده را به آن اضافه میكنیم و غوره را كمی تفت داده و همه مواد را در اواخر پخت خورش به آن اضافه میكنیم. 4. سیب زمینی و بادمجان را هر كدام جداگانه خرد كرده و سرخ میكنیم و پس از كشیدن غذا در ظرف روی خورش میریزیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم سبزی پاغازه 500 گرم آرد 1 الی 2 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده متوسط 1 عدد تخم مرغ 4 الی 5 عدد سیر له شده 1 حبه نمک و زردچوبه به میزان لازم روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم طرز تهیه: سبزی پاغازه را پس از پاک کردن، بشویید و در صافی قرار دهید تا آب اضافه آن گرفته شود، سپس آن را ریز خرد کنید. تخم مرغ‌ها را کاسه‌ای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند، سپس آرد، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند، سپس پاغازه خرد شده را به آن اضافه کنید. به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکو یکدست شود. روغن را در تابه ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود، سپس مایه کوکوی پاغازه را در روغن داغ بریزید. حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. پس از سرخ شدن کوکو پاغازه، آن را برش زده و در ظرف سرو قرار دهید، اطراف کوکو را به سلیقه خود با سبزیجات مختلف تزیین کنید و همراه با نان یا برنج سرو کنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فرنى يه صبحونه ى عالى براى بچه ها ميتونه باشه، اونم با شير عسلى مواد لازم: ٥ ق غذاخورى سر پر نشاسته ى گندم ٣ ق غذاخورى سر پر شير عسلى ٢ ليوان شير ٢ ق غذاخورى گلاب طرز تهيه اول از همه نشاسته رو با شير مخلوط كنيد، بعد شير عسلى رو اضافه كنيد و روى حرارت ملايم قرار بديد تو اين فاصله گلاب هم اضافه كنيد و هم بزنيد تا قوام بياد. نيازى به شكر نيست، شير عسلى شيرينى كافى رو به فرنى ميده. اگر به شير عسلى دسترسى نداشتيد از شكر استفاده كنيد. شير عسلى رو از لوازم قنادى و سوپر ماركت ميتونيد تهيه كنيد، براى تزيين هم ميتونيد از دارچين و خلال پسته و بادام استفاده كنيد. فرنى بعد از اينكه خنك شدن كمى سفت ميشه، پس نذاريد رو حرارت زيادى سفت شه.كمى رقيق باشه و بعد شعله رو خاموش كنيد نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨