eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.2هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک اسفنجی کاکائویی کاری از فاطمه جونم ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
مواد لازم سینه مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 2 قاشق غذاخوری گردو 200 گرم گشنیز و نعناع 100 گرم سیر 2 حبه آب نارنج 3 قاشق غذاخوری روغن و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش بزنید. سپس با پیاز رنده شده، فلفل دلمه خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مخلوط کنید تا مزه دار شود. 6 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا به خوبی طعم دار شود. سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی در دار می گذاریم تا بپزند. در این مرحله حتما شعله گاز باید در کمترین حد باشد. در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خرد شده و آب نارنج خوب مخلوط می کنیم. پس از آنکه جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 20 دقیقه بپزد. : برای این که جوجه‌ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ‌ها را به روغن مایع آغشته کنیم. امیدواریم این غذای شمالی خوشمزه را تهیه کرده و از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه عصرونه خوشگل و خوشمزه مخصوص دورهمی دوستانه خمیر همه کاره مخلوط گوشت چرخکرده وپیاز رنده شده ونمک وکمی سماق نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم یک لیتر شیر سرد چهار ق غ سر پر نشاسته ذرت چهار ق غ شکر صد میلی لیتر یا نصف پاکت خامه صبحانه یک چهارم ق چ وانیل یک ق غ پودر کاکائو اول توی یه قابلمه نشاسته و شکر رو‌باهم خوب مخلوط می کنیم، کمی از شیر رو اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شن و گوله نشن. بعد الباقی شیر رو اضافه می کنیم و مواد رو روی حرارت ملایم بصورت مدوام بهم میزنیم. اصلا از هم زدن نباید غافل شد چون بسرعت مواد ته میگیرن و بافت یکنواختش رو از دست میده. وقتی مواد به غلطت رسید اول وانیل رو اضافه کرده و بعد از یک دقیقه، حرارت رو خاموش می کنیم و خامه رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشن و بعد در کاسه های کوچیک( یا یه دونه کاسه بزرگ) میریزیم و می ذاریمش توی یخچال تا خنک شه. به این نکته هم توجه داشته باشید که نشاسته ی ذرت با هیچ چیزی قابل جایگزینی نیست نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
از قارچ های متوسط برای سوخاری کردن استفاده کنید بعدازتمیز کردن وشستن ابتدا قارچها رادرمخلوط تخم مرغ که به همراه نمک وفلفل وزعفران مخلوط شده وهم بزنیدتا از لختگی دراید،بعد درمخلوط تخم مرغ بغلطانیدو بعد در ارد سفید و دوباره در مخلوط تخم مرغ و دراخر در پودر سوخاری (پانکو)بغلطانید ودرروغن داااااغ فراواااان سرخ کنید. سیب زمینی فست فودی سیب زمینیهارا پوست کنده وخلال درشت زده وشسته....سپس داخل قابلمه ای اب ونمک ریخته وروی حرارت گذاشته تابجوش بیادبعداز جوشیدن اب سیب زمینهاراداخل قابلمه ریخته وحدود سه تاچهار دقیقه اجازه دهید تاسیب زمینیها دراب بجوشد وسریع ابکش کنید وبعداب سرد روی سیب زمینیها ریخته واجازه دهیدتا کامل ابش کشیده شود وبعد سیب زمینیها را در روغن داااااغ سرخ کرده نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙈دیروز رفتم بازار از کنار شیرینی فروشی رد میشدم شرینی هاشو دیدم دلم خواست😋☹️ ولی پولشو نداشتم بخرم😢 🍰 بعد اومدم خونه گوشیمو برداشتم رفتم تو کانال آشپزی آسان دیدم آموزش ساده کیک و شرینی رو رایگان گذاشته و موادش هم تو خونه داشتم درست کردم با آقایی و بچه ها خوردیم جاتون خالی خیلی چسبید😇😌 🍰 لینک کانال آشپزی آسان رو واستون گرفتم🙈👇 https://eitaa.com/joinchat/3866427437C0da1247a8f آموزش ساده‌واصولی انواع شرینی‌وکیک😍
150 گرم کره و یا مارگارین به دمای محیط رسیده 1 ق غ پودر نارگیل 1 ق غ ایرمیک(آرد سمولینا) 1 ق غ ماست 2 ق غ پودر قند 2 عدد تخم مرغ (زرده یکی برای رویش) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم) 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) حدود 2 الی 2.5 لیوان آرد برای داخل تاتلی فندق و یا گردو برای روی تاتلی بادام خام برای شربت : 4 لیوان آب 4 لیوان شکر چند قطره آب لیمو ابتدا شربت را بجوشانید وقتی شروع به جوشیدن کرد 15 دقیقه دیگر بجوشانید و خاموش کرده کنار بذارید خنک شود. تمام مواد خمیر تاتلی را با هم مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاد(آرد را کم کم و با کنترل بریزید) تیکه های کوچکی از خمیر برداشته روی شانه تمیز خمیر را باز کرده و داخلش گردو و یا فندق بذارید. و سپس خمیر را بسته مثل فیلم شکل بدین. بعد از اینکه همه را شکل دادین زرده تخم مرغ زده و وسط تاتلی بادام خام بذارید. در فر 180 درجه تا وقتی که سرخ شود بپزید. روی تاتلی داغ شربت خنک بریزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
اين سالاد با اينكه مواد كم و خيلي ساده اي داره ولي بدليل وجود بلال كبابي،طعمش بينظيره. طرز تهيه حدود يك كيلو سيب زميني كوچيك (با پوست و نصف شد)رو در فر صد و هشتاد درجه به مدت چهل و پنج دقيقه تا يك ساعت بپزيد يا در آب و كمي نمك بپزيد،فقط بيش از حد نپزيد چون له ميشه. چهار تا بلال مكزيكي (بلالهاي دونه درشت و شيرين كه زود ميپزن) رو روي شعله كباب كنيد بعد با چاقو دونه هاشو جدا كنيد. حالا در يك كاسه،سيب زميني+بلال+سه ق غ شويد تازه+سه تا پيازچه+نمك و فلفل سياه و آويشن+يك ق غ سس خردل ملايم(ميتونيد با دو ق روغن زيتون جايگزين كنيد)+سه ق غ آبليمو مخلوط و سرو كنيد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
🍛 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛