eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.8هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
تره، مرزه و جعفري ساطوري شده ١٥٠گرم بادمجان پنج عدد برنج پخته شده نصف پيمانه پنير پارمزان نصف پيمانه گوشت چرخ‌کرده ٢٥٠ گرم تخم‌ مرغ دو عدد پياز رنده شده يک عدد نمک ، فلفل به ميزان لازم روغن مايع به ميزان لازم طرز تهيه بادمجان‌ها را در مقداري آب و نمک به مدت يک ساعت قرار مي‌دهيم تا تلخي آن گرفته شود.سپس در آبکش ريخته، شسته و با پارچه تميز خشک مي‌کنيم.بادمجان‌ها را از وسط دو نيم کرده و در روغن سرخ مي‌نماييم. روي دستمال کاغذي قرار مي ‌دهيم تا روغن اضافي آن گرفته شود. سپس با گوشت‌کوب، کوبيده و با برنج، گوشت چرخ‌کرده. تخم ‌مرغ‌ها ، پياز ، سبزي‌ ها ، نمک، فلفل و پنير پارمزان مخلوط کرده و ورز مي ‌دهيم. کف دست را چرب کرده از مايه به اندازه دلخواه بر مي‌داريم.پس از فرم دادن يا قالب زدن در روغن داغ سرخ مي‌کنيم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆
مواد لازم ۱ ليوان شير ۱ لیوان نشاسته ۲ لیوان شکر ۵۰ گرم کره ۱/۲ لیوان گلاب نوک ق چ وانیل ۴ عدد دانه هاى هل طرز تهیه براى تهیه این مسقطی ابتدا نشاسته را در شیر حل کنید و از صافی رد کنید. بعد روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود و با شعله ى كم مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. بعد شکر را کم کم به آن اضافه کنید (من شكر كمترى استفاده كردم). بعد گلاب و وانیل و هل را اضافه کرده در آخر کره را اضافه كنيد. پس از چند دقیقه كه غليظ شد از روی حرارت بردارید و در ظرفى بریزید و درون يخچال قرار دهيد. بعد كه كاملا بست و سفت شد با چاقو برش بزنيد و روی آن را با خلال بادام و پسته و...مى تونيد تزئینش كنيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
سه‌چهارم پيمانه شكر را در يك قابلمه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا كاراملي و طلايي شود. كارامل را ته ظرف‌ها بريزيد. در يك كاسه شش عدد تخم‌مرغ، سه پيمانه شير، دو قاشق غذاخوري اسانس وانيل و سه‌چهارم پيمانه شكر را مخلوط كنيد و آن را در ظرف‌ها روي شكر كاراملي‌شده بريزيد. اين دسر را به روش بن‌ماري در حرارت 180 درجه سانتي‌گراد داخل فر براي 40 تا 45 دقيقه بپزيد نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم باقلوا خمير باقلوا یک بسته کره 200 گرم آب کرده موادلازم کیک تخم مرغ 3 عدد شکر یک لیوان گردوی خرد شده یک لیوان پکینگ پودر1ق چ وانیل نصف ق چ آرد یک لیوان +3 ق غ اسفناج پخته و پوره شده 1 استکان خمير باقلوا را به اندازه قالب برش بزنید لایه لایه بچینید و بینشون کره بمالید تا نصف بعد مواد لازم کیک را مخلوط کرده و روی لایه ها بریزید بقیه خمیرهارو دوباره بهمان صورت بچینید و کره بزنید تا تمام بشه بعد برش بزنید و نصف استکان روغن مایع روی سطحش بریزید در فر ازقبل گرم شده 180 درجه حدود نیم ساعت موادلازم شربت شکر یک کیلو آب 850 گرم آب نصف لیمو آب و شکر را روی حرارت 20 دقیقه بجوشانید آبلیمو را اضافه کنید و 5 دقیقه بعد خاموش کنید شربت داغ را روی باقلوای خنک بریزید ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیشنهاد هیجان انگیز ناهار امروز مـــــرغ شکـــــم پر با سس پستو ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
تخم مرغها و شكر و وانيل را پنج دقيقه با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود سپس روغن را به دستور افزوده و هم بزنيد ، بعد ماست رو اضافه و مخلوط كنيد و پس از آن آرد و بكينگ پودر و نمك رو كه قبلا سه بار الك كردين رو داخل دستور ريخته و با ليسك آرد رو بصورت دورانى مخلوط نماييد ، مايع كيك رو داخل قالبى كه قبلا روغنى و آرد پاشى كردين بريزين ، روى كيك قطعات خرد شده هلو رو بچينيید ، بعد روى هلوها كمى شكر بپاشين نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍰🍑🍰🍑🍰🍑
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌پنیر ورقه‌ای تست رامک ۱ورق کره محلی رامک نصف بسته تخم‌مرغ ۲عدد نان تست ۲عدد ژامبون ۱ورق کاهو ۱برگ زیتون ۲ تا ۳عدد سس کچاب و مایونز به میزان دلخواه نمک، فلفل وکنجد به میزان دلخواه ‌ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ 🌹دهه ولایت مبارک🌹 🏳️ 🚩 🔸 روز شمار عید بزرگ غدیر 📆 ۶ روز تا عید غدیر خطیب توانا حجت الاسلام شیخ سعید شحیطاط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام مهربانان من در بامدادی زیبـا یادتان میکنم تا هـمه لحظه هـایتان چون روز باشد و همه روزهایتان به زیبایی تابلوی آفرینش و دعایتان می‌کنم به عاقبت بخیری صبحتـون بـخیر و شـادی ﹝@Jomlax
مواد لازم ارد دو پیمانه تخم مرغ یک عدد کاکائو دو ق غ ب پ یک ق غ سرخالی وانیل یک ق م روغن جامد یا کره هفتاد گرم مواد لازم برای شربت شکر یک دوم پیمانه آب یک دوم پیمانه طرز تهیه شکرو اب رو روی حرارت میزارین تا فقط شکر حل شه,لازم نیس غلیظ شه. بزارید کنار تا کامل خنک شه. تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن دستی میزنین ,بعد روغن و کمی دیگه هم بزنید,بعد ب پ و کاکائو و کم کم ارد تا خمیر بدست بیاد ,فقط در حد جمع شدن خمیر هم بزنید. گلوله گلوله تو سینی بچینید و در فر صدو هشتاد درجه,بیست دقیقه بپزید. پنج دقیقه بعد از اینکه از فر دراوردید,به مدت ده ثانیه تو شیره بغلطونید. بعد روش شکلات بنماری بریزید و پودر پسته بپاشید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
‍ ‍ موادلازم 1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر 1/2 پیمانه شیر برای کرم: 200 میلی لیتر خامه 150-180 گرم شکلات سفید 50 گرم پودر پسته 1 قاشق غذاخوری کره طرزتهیه خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین. بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
‍ ‍ موادلازم 1 بسته بیسکوییت لیدی فینگر 1/2 پیمانه شیر برای کرم: 200 میلی لیتر خامه 150-180 گرم شکلات سفید 50 گرم پودر پسته 1 قاشق غذاخوری کره طرزتهیه خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین، شکلات هارو اضافه کنین و حل کنین، کره رو اضافه کنین و حل کنین، پودر پسته رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.مخلوط اولاش آبکی میشه ولی هرچقدر بیشتر بمونه و سرد شه سفت تر میشه.میتونین قبل از استفاده یخچال هم بزارین. بیسکوییت هارو خیلی کم با شیر خیس کنین و صبر کنین تا نرم شن، بعد روشون با قیف ماسوره کرم رو بدین و یک بیسکوییت دیگه بزارین روش و روشون پودر کاکائو الک کنین و شکلات آب شده بدین نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
توت فرنگی یخ زده درشت 6 عدد توت سیاه یخ زده 6 عدد تمشک یخ زده 6 عدد موز یخ زده نصف 1 عدد شیر 8 یا 9 قاشق غذاخوری عسل 1 قاشق غذاخوری شکلات تلخ 6 تکه ابتدا میوه های یخ زده رو توی مخلوط کن یا غذاساز ریخته و خوب میزنیم، شیر و عسل رو هم اضافه کرده و میکس میکنیم. در آخر شکلات رو کمی خرد کرده و به بقیه مواد اضافه میکنیم و میزنیم تا یکدست بشه. مواد بستنی رو توی قالب های دلخواه ریخته و حداقل دو ساعت توی فریزر میذاریم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍧🍧🍧🍧🍧🍧🍧
مواد لازم گوشت گوسفند 700 گرم پیاز 2 عدد متوسط سیب زمینی خام 2 عدد متوسط فلفل سبز به مقدار لازم البته در صورت تمایل نمک و ادویه به میزان لازم گوجه فرنگی 3 عدد متوسط سیب زمینی ورقه شده برای روی کباب طرز تهیه 1. ابتدا گوشت و سیب زمینی خام و پیاز را چرخ می کنیم و بعد از این که چرخ شد خوب ورز می دهیم به طوری که جسبندگی آن کم شده باشد. مواد را بعد از اینکه خوب ورز دادیم روی یک سطح صاف مثل سینی یا تخته پهن می کنیم و گوجه فرنگی ها را ورقه کرده و همراه سیب زمینی های ورقه شده روی کباب پهن می کنیم. 2. برای طبخ این غذا از تنور نانوایی سنگکی استفاده می شده که به اصطلاح آن را سر داشی یعنی طبخ شده بر روی سنگ می گویند. 3. مواد آماده را درون فر با درجه حرارت 140 و به مدت زمان 1 تا 2 ساعت قرار می دهیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍛🍛🍛🍛🍛🍛🍛
در صورت تهیه چلو برای اینکه برنج سفیدتر شود یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزید و سپس آبکش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
موادلازم پیاز، روغن، ماست، تخم مرغ، شنبلیله ساطوری، نعناع خشک، نمک و زردچوبه طرزتهیه به این شکل که ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خلال می‌کنند. وقتی که پیازها طلایی شدند زردچوبهرا اضافه می‌کنند. بعد سبزی‌ها را اضافه کرده و کمی تفت داده و مقداری آب و نمک هم اضافه می‌کنند تا به جوش آید. در ظرفی ماست و تخم مرغ را با هم زده و مخلوط می‌کنند تا کاملا یک دست شود و بعد آن را به آب پیازی یا آب پیازک اضافه می‌کنند و می‌گذارند تا جا بیفتد. این غذا را با نان سنگک و ترشی نیز میل می‌کنند. طرز پخت آب پیازی یا آب پیازک در استان فارس به این روش معمول است و به همین خاطر به آن "اشکنه شیرازی" هم می‌گویند. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
مواد لازم یک عدد موز نصف پیمانه چیپس شکلات یک قاشق چایخوری روغن نارگیل دو عدد بیسکوئیت خرد شده یک چهارم پیمانه مارشمالو طرز تهیه موز را به ۱۲ برش مساوی تقسیم کنید. بیسکوئیت ها را درون یک کیسه پلاستیکی ریخته و خرد کنید. چیپس های شکلات و روغن نارگیل را به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا آب شوند.٫ کف سینی یک لایه ورقه روغنی بگذارید. سپس موزها را درون شکلات غلتانده و درون سینی بچینید. روی آنها بیسکوئیت خرد شده ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید تا شکلات ها سفت شوند. در آخر، بین دو لایه موز شکلاتی یک لایه مارشملو گذاشته و سرو نمایید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌰🍫🌰🍫🌰🍫🌰
پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۲۰ گرم آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر قند(اختیاری) ۱۰۰ گرم پنیر‌ ماسکارپونه ۶۰ گرم کره سرد ۱ تخم مرغ سرد وانیل ۱۲-۱۴ عدد توت فرنگی یا میوه دیگر ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری شکر - آرد، پودر قند، وانیل، کره و پنیر رو با چنگال ترکیب کنید بعد تخم مرغ را مخلوط کرده و نصفش رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شه.خمیر به دست میچسبه و نباید این خمیر رو ورز بدین. همینکه یکدست باشه، کافیه. بعد داخل سلفون گذاشته و نیم ساعت در یخچال بگذارید. خمیر رو روی کاغذ نسوز باز کنید و نشاسته ذرت بریزین وسطش تا آب توت فرنگی ها خمیرش نکنه بعد توت فرنگی هارو بچینید و روی توت فرنگی ها هم نشاسته ذرت و شکر بریزید و کناره های خمیر رو بصورت نامرتب، روی تعدادی از توت فرنگی ها تا کنید و بقیه تخم مرغ زده شده رو روی خمیر بمالین و پرک بادام بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین تا سرخ شه. پنیر ماسکارپونه سوپرمارکت ها موجوده. این دستور خمیرش شیرین نیس ولی میتونین چند قاشق غذاخوری پودر قند بزنین. خیلی نه تا سفت نشه خمیر. ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
نودل رو بذارید بجوشه تا نرم بشه و بعد آبکشش کنید.. حالا فیله های مرغی رو که از شب قبل با نمک و فلفل و پودر سیر و ابلیمو یا هر ترکیب دیگه ایی که خودتون دوست دارید, مزه دار کردید رو اول توی ارد سوخاری بزنید و بعد رشته های نودل رو دورش بپیچید و توی روغن سرخش کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🍜🍝🍜🍝🍜🍝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱ لیوان ماست (ترجیحا پرچرب) روداخل ظرفی ریخته و ۲ عدد خیار رو با پوست رنده متوسط کرده و به همراه کمی نمک(من پود سیر هم زدم ) و نعناخشک میتونید پودر گلسرخ به ماست اضافه کنید من نزدم چون دوست نداشتیم. ۱ ق غ پودر ژلاتین رو به یک چهارم لیوان آب اضافه و غیرمستقیم بن ماری میکنیم و وقتی هم دمای ماست شد،به ماست و خیارمون اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده. حتما حتما حتما باید ژلاتین و ماست همدما باشن وگرنه ژلاتین حالت تیکه تیکه میشه,بعد بریزیید تو قالبی که داریید,تک نفره یا قالب بزرگ من برای تزیین از خیار استفاده کردم .اصلا" مزه ژلاتین رو ماست معلوم نمیشه حتما تو مهمونیاتون درست کنید محشرررره ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥