هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
برای دیدن فال احساسی رو ماه تولدتون بزنید👏
💖 فال احساسی متولدین فروردین
💖 فال احساسی متولدین اردیبهشت
💖 فالاحساسی متولدین خرداد
💖 فال احساسی متولدین تیر
💖 فال احساسی متولدین مرداد
💖 فال احساسی متولدین شهریور
💖 فال احساسی متولدین مهر
💖 فال احساسی متولدین آبان
💖 فال احساسی متولدین آذر
💖 فال احساسی متولدین دی
💖 فال احساسی متولدین بهمن
💖 فالاحساسی متولدین اسفند
نیت فراموش نشه🙈🎊🎉
#سفید_کردن_برنج
در صورت تهیه چلو برای اینکه برنج سفیدتر شود یک قطعه کوچک زاج (به اندازه یک فندق) را کوبیده در آب برنج بریزید و سپس آبکش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#نگهداری_پنیر
پنیر شور را داخل دوغ نگهدارید . هم نمکش کمتر میشود و هم سالمتر میماند و هم مزه خوبی خواهد داشت
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_گلت_توت_فرنگی
۱۲۰ گرم آرد
۲ قاشق غذاخوری پودر قند(اختیاری)
۱۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۶۰ گرم کره سرد
۱ تخم مرغ سرد
وانیل
۱۲-۱۴ عدد توت فرنگی یا میوه دیگر
۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۲ قاشق غذاخوری شکر
-
آرد، پودر قند، وانیل، کره و پنیر رو با چنگال ترکیب کنید بعد تخم مرغ را مخلوط کرده و نصفش رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر جمع شه.خمیر به دست میچسبه و نباید این خمیر رو ورز بدین. همینکه یکدست باشه، کافیه. بعد داخل سلفون گذاشته و نیم ساعت در یخچال بگذارید. خمیر رو روی کاغذ نسوز باز کنید و نشاسته ذرت بریزین وسطش تا آب توت فرنگی ها خمیرش نکنه بعد توت فرنگی هارو بچینید و روی توت فرنگی ها هم نشاسته ذرت و شکر بریزید و کناره های خمیر رو بصورت نامرتب، روی تعدادی از توت فرنگی ها تا کنید و بقیه تخم مرغ زده شده رو روی خمیر بمالین و پرک بادام بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه، حدود ۲۵-۳۰ دقیقه بپزین تا سرخ شه.
پنیر ماسکارپونه سوپرمارکت ها موجوده.
این دستور خمیرش شیرین نیس ولی میتونین چند قاشق غذاخوری پودر قند بزنین. خیلی نه تا سفت نشه خمیر.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
#شیر_خرمالو
مواد لازم:
هلو یك عدد
خرمالو یك عدد
شیر یك فنجان
یخ 5 مكعب
شكر یك قاشق مرباخوری
طرزتهیه
خرمالو را از پوست خارج كنید. همچنین هسته هلو را جدا كرده و همراه شیر، شكر و یخ در پارچ مخلوطكن بریزید و به مدت فقط 20 ثانیه با سرعت پایین مخلوط كنید. به همین سادگی كه گفته شد.
فوت آشپزی:
مواد را حتما به مدت كمی مخلوط كنید تا تكههای خرمالو و هلو را زیر دندانتان احساس كنید و لذت ببرید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
هدایت شده از تبلیغات پربازده مدال
میخوای مرغ ماه تولدتو ببینی؟😍🤣
بزن رو ماه تولدت ببین😎👇🏻
🐥| فـروردین
🐥|اردیبهشت
🐥|خــــرداد
🐥|تـــــیــر
🐥|تیر
🐥|مـــــرداد
🐥|شهریور
🐥|مـــهــر
🐥|آبــان
🐥|آذر
🐥|دی
🐥| بــهـمـن
🐥|اسـفـنـد
مرغ من چه خوشگل بود😝😂☝️🏻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزس_ماست_قالبی
۱ لیوان ماست (ترجیحا پرچرب) روداخل ظرفی ریخته و ۲ عدد خیار رو با پوست رنده متوسط کرده و به همراه کمی نمک(من پود سیر هم زدم ) و نعناخشک میتونید پودر گلسرخ به ماست اضافه کنید من نزدم چون دوست نداشتیم.
۱ ق غ پودر ژلاتین رو به یک چهارم لیوان آب اضافه و غیرمستقیم بن ماری میکنیم و وقتی هم دمای ماست شد،به ماست و خیارمون اضافه کرده و در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده.
حتما حتما حتما باید ژلاتین و ماست همدما باشن وگرنه ژلاتین حالت تیکه تیکه میشه,بعد بریزیید تو قالبی که داریید,تک نفره یا قالب بزرگ من برای تزیین از خیار استفاده کردم .اصلا" مزه ژلاتین رو ماست معلوم نمیشه حتما تو مهمونیاتون درست کنید محشرررره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#نودل_خوشمزه
نودل رو بذارید بجوشه تا نرم بشه و بعد آبکشش کنید.. حالا فیله های مرغی رو که از شب قبل با نمک و فلفل و پودر سیر و ابلیمو یا هر ترکیب دیگه ایی که خودتون دوست دارید, مزه دار کردید رو اول توی ارد سوخاری بزنید و بعد رشته های نودل رو دورش بپیچید و توی روغن سرخش کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍜🍝🍜🍝🍜🍝
هدایت شده از « تبلیغات گسترده صداقت »
📆🖊 پيش بيني دقيق روز #مرگ 😔🚫
اگه جراتشو داری بزن روی ماه تولدت😳👇🏼
•🖤|فـروردین
•🖤|اردیبهشت
•🖤|خــرداد
•🖤|تــیــر
•🖤|مــرداد
•🖤|شهریور
•🖤|مـهــر
•🖤|آبـان
•🖤|بـهـمـن
•🖤|اسفند
•🖤|آذر
•🖤|دی
من دی بودم فهمیدم کی میمیرم💔🙂☝️🏼
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
بزن رو ماه تولدت اسم عشقتو میگه🙈👇🏿💦
فَروردین♥️ اردیبهِشت♥️ خُرداد♥️
تیرِ ♥️ مُرداد♥️ شَهریور♥️
مِهر♥️ آبان♥️ آذر♥️
دی♥️ بَهمن♥️ اسفند♥️
اسم عشق من مهسا بوود🙂🥺☝🏼💋
#یخمه_ترش
مواد لازم
آلو :200 گرم
پر زرد آلو :200 گرم
به (خرد شده) :2 عدد
گوشت گوسفندی :250 گرم
برنج :یک پیمانه
شکر :1/2 استکان
زردچوبه :یک قاشقق چایخوری
نمک :به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت را با کمی آب و زردچوبه روی حرارت گذاشته تا نیم پز شود. آلو، به و پر زردآلو را به گوشت اضافه کرده تا نیم پز شود. برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا غذا کاملا جا افتاده و آب آن کشیده شود. بعد از پخت آرام آرام غذا را بکوبید تا هسته های آلوها گرفته شود. بعد از بیرون آوردن هسته ها غذا را با گوشت کوب خوب بکوبید. سپس شکر را افزوده و مجددا روی حرارت قرار دهید تا زمانیکه شکر در آن حل شود. یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و همراه با نان سرو کنید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🔺هنوز واسه محرم امسال مانتو نخریدی😳⁉️
🔺مانتو خوشگل و قیمت مناسب پیدا نمیکنی😣❕❓
😍دیگه نگران نباش❌
با پوشاک ترنم خوشگل ترین مانتو ها رو بخر😎👌🏻
یکی از متنوع ترین کانال مانتو ایتا همین کاناله😉💗
با اینکه قیمتاشون واقعا زیر قیمت بازار هست بازم کلی تخفیف و ارسال رایگان دارن🤩
من منتظر جوین دادنت هستم عزیزم🤌🏻🥲https://eitaa.com/joinchat/4190896438Cb4f4c3c16e
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
مگه میشه بری داخل این کانال و موندگار نشی❗️😁🙈
انقد که کارای جذابی داره دوست داری نگاه شون کنی فقط🥲👀
نمیدونم چطوری واست تصور کنمش😅
فقط مگه خودت ببینی تا باور کنی گلم😍👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/4190896438Cb4f4c3c16e
#ترفنده_خانه_داری
چطوری از کپک زدن خیارشوری که از مغازه خریدیم جلوگیری کنیم؟
خیارشور رو درون محلول آب و نمک قرار بدید و روی خیار شورها تکه ای نان قرار بدید
دیگه کپکی دیده نمیشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥒🥒🥒🥒🥒🥒🥒
#سوپ_سیر
اب مرغ 4 لیوان ,
سیر 10 عدد ,
کره 25 گرم ,
پیاز 1 عدد ,
روغن 1 قاشق غذاخوری ,
ارد 3 قاشق غذاخوری ,
سرکه 1 قاشق غذاخوری ,
زرده تخم مرغ 2 عدد ,
نمک مقدار لازم
طرز تهیه :
کره و روغن را درون قابلمه ای روی حرارت گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سیرها و پیاز را ریز خرد کنید و 10 دقیقه درون روغن و کره داغ شده تفت دهید تا نرم شوند.
پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، ارد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. سپس نمک ، سرکه ، 4 لیوان اب مرغ و 4 لیوان اب معمولی اضافه کنید و بگذارید حدود 40-30 دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.
پس از اماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد. سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و کمی نعناع داغ یا جعفری خرد شده تزئین کنید.
نکته : مقدار سیر را میتوانید بسته به ذائقه تان کم و زیاد کنید ، این سوپ با توجه به وجود سیر بسیار مناسب برای فصل سرما ، تقویت عمومی بدن و همچنین مناسب برای کودکان ؛ افراد سالمند و بیمار میباشد.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎فروش ۱۰ برابری داشته باش💎
🔥دوره یک میلیون تومانی فروش #رایگان شد🔥
خانمها و آقایونی که کانال فروشگاهی یا آموزشی دارید👇
کانالِ نخبگان #فروش و #پولسازی جای شماست.✅️
برای دریافت دوره یکمیلیون تومانی که
بهصورت هدیه در اختیار شما قرار میگیره✌️
⚠️همین الان بزن روی لینک و واردشو👇
https://eitaa.com/joinchat/1681850755C9d82db8bf9
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
فروشندههای زیادی با این کانال
کسبکارشون دگرگون شده👇☝️
https://eitaa.com/joinchat/1681850755C9d82db8bf9
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
#براي_طبخ_مرغ
حتما از روز ١٢ ساعت قبل مرغم رو با پياز و فلفل و نمك و زردچوبه و ادويه مخصوص مرغ مرينيت ميكنم .براي پخت هم يه پياز بزرگ رو نگيني خورد ميكنم همراه يه ساقه كرفس و هويج و فلفل دلمه اي دوتا هل و يك تكه خيلي خيلي كوچيك دارچين و نمك وزردچوبه وفلفل وادويه و يك قاشق رُب با مقداري آب كه سطح مرغها رو بپوشونه ميذارم روي شعله خيلي خيلي كم تا كاملا بپزه و بافت نرمي پيدا كنه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#سالاد_الویه
مواد لازم
خیارشور
سینه مرغ
کالباس
هویج بخارپز
نخود سبز
سیب زمینی آبپز
تخم مرغ آبپز
ماست
سس مایونز
روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی هارو رنده یا با گوشت کوب میکوبیم. تخم مرغها رو رنده و اضافه میکنیم یکم ورز میدیم. روغن زیتون رو اضافه و ورز میدیم. مرغ ریش شده و کالباس رنده شده را ورز میدیم بعد خیارشو رنده شده. در حین ورز دادن هم سس ها و ماست رو قاشق قاشق اضافه میکنیم. آخرای کار هویج رنده شده و نخود فرنگی رو میریزیم که له نشن موقع ورز دادن یا هم زدن. مقدار سیب زمینی باید بیشتر از بقیه باشه و مقدارش غالب باشه. راز خوشمزه تر شدن یه سالاد الویه هم خیار شور زیادشه. من خیارشورشو کم نمیزنم. وقتی هم که میچشم اگر خواستم ترش مزه باشه با یک قاشق سرکه ترشیش رو تنظیم میکنم ک اون دلخواه هست
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠
هدایت شده از اطلاع رسانی رهپویان🌼
کی گفته بلاگری با چادر نمیشه؟!
من صدیقه ام ☺️
همیشه ناراحت بودم بخاطر اینکه #اینستا پر شده بود از پیجای بلاگری که هیچ ردی از زندگی ما #چادری #محجبه ها توش نیست و همش پُز الکیه !
تصمیم گرفتم توی #ایتا تمام روزمرگی های ما خانمای چادری و محجبه رو بزارم تا ببینن چقدر ما #مذهبیا خوشبخت تریم❤️👇
https://eitaa.com/joinchat/744948034Ce254bc10b5
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
عروسِ من مذهبیه☺️❤️
بشدت حساسه به کانالایی که دختراش عضو میشن و همش بهشون مادرانه تذکر میده☺️✅ دیشب دیدم یه لینک بهم فرستاد مامان بیا اینجا که بلاخره محجبه ها دست بکار شدن تا فرهنگ بلاگری رو عوض کنن😳😍 زندگیِ واقعی ما محجبه ها☺️👇
https://eitaa.com/joinchat/744948034Ce254bc10b5
#فراپه_هویج_پرتقال
مواد لازم
آب هویج : 2/3 پیمانه
آب پرتقال :2/3 پیمانه
بستنی وانیلی: 2/3 پیمانه
آب لیمو:چند قطره
طرز تهیه
آب هویج و آب پرتقال را در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس میتوانید بستنی و آب لیمو را به مواد اضافه کرده و با مخلوط کن بهم بزنید، یا اینکه به صورت چند اسکوپ بستنی داخل لیوان به آب هویج و پرتقال اضافه کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍊🥕🍊🥕🍊🥕🍊