eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
25.7هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از گسترده زمرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مداحی های جذاب، محرمی تو از اینجا وردار🥀😖👇🏼: 🖤🏴 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 🖤🏴 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 +حرف دلتو به امام حسین بامداحی بزن♡☝️🏼 آهنگاش عجیب به میشینن🥀🖤 ‌
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
14717712024332.mp3
393.6K
🖤 اهنگ مخصوص محرم رسید🖤 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 🖤 اهنگ مخصوص محرم رسید🖤 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 🖤 اهنگ مخصوص محرم رسید🖤 https://eitaa.com/joinchat/381419570C9c891217b6 برای دانلود ڪلیڪ ڪن🏃‍♂😍👆🏾🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذاے ڪامل میتونید سرو ڪنید. ابتدا بامجونو پوست میڪنیم شڪمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میڪنیم و ڪنار میگذاریم. در تابه اے سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه اے و پیاز رو اضافه میڪنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میڪنیم و اضافه میڪنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریڪا و پونه ڪوهے اضافه میڪنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شڪم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو ڪمے از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میڪنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دماے 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد میل کنید نوش جان ♥️ ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
مواد لازم 750 گرم سیر حبه پوست کنده سه پیمانه آب یک پیمانه سرکه سفید دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار دو ق غ دونه فلفل سیاه طرز تهیه چند شاخه بزرگ ترخون و شوید اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید. اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوووووووووووری فووووووووری 😍خبری خوش برای دیابتیها😍 ❌❌دیابت درمان شد❌❌ دیگه نیازی به مصرف قرص و انسولین نیست💯 جهت دریافت مشاوره رایگان به داخل سایت بروید و به سوالات پاسخ دهید👇 https://formafzar.com/form/v8kkl https://formafzar.com/form/v8kkl 👩‍💼بنده مشاور لکزائی هستم برای درمان دیابت به ایدی زیر مراجعه کنید یا با شماره زیر تماس بگیرید👇👇 🆔 @Moshaver_lakzae24 🆔 @Moshaver_lakzae24 📞 09028834804 / 09028834804 ◾️همین الان وارد لینک زیر بشید و از مشاوره ما استفاده کنید 😍👇🏾 https://eitaa.com/joinchat/1925644619Cc0469478ed *جهت دریافت مشاوره رایگان 😍✅👆🏻*
٢ليوان شير، ١پاكت كرم شانتي، ١كاسه البالو، ١پاكت ژله البالو، ١بسته بيسكوييت يولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلايي)، شكلات چيپسي ميزان دلخواه. ژله البالو رو با دو ليوان اب داغ حل كنيد. شير و كرم شانتي رو با همزن بزنيد .البالو رو با ميكسرميكس كنيد و ژله و کرم شانتی رو اضافه كنيد. بيسكويت ها رو داخلش خرد كنيد.داخل قالبتون سفلون بكشيد و مواد رو داخلش بريزيد و روش رو با سفلون بپوشونيد.چند ساعت يا يك شب در يخچال قرار دهيد. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
شیطان دریا در حرم امام رضا😱 ❌تا به حال این موجود عجیب رو دیدی😳 ❌اگه شجاع هستی و نمیترسی این مطلب رو از دست نده🫣 تصاویر واقعی و جزئیات بیشتر اینجا سنجاق شده👇👇😳😳 https://eitaa.com/joinchat/1443561687Cadcb983caf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم مرغ ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد متوسط هویج دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه) رب گوجه دو قاشق غ پوره ی گوجه ۴ قاشق غ پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد سیر به دلخواه زرد چوبه یک قاشق چای خوری آویشن یک ق چایخوری پاپریکا یک قاشق چایخوری روغن ۵ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم . برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم ۶۰ گرم کره آب شده ۶۵ گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. ۳ عدد زرده تخم مرغ شیر ۴۵ گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. ۵۰ گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود ۳-۴ دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک ۴ قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای ۱۵۰ درجه حدود ۴۲-۵۰ دقیقه بپزید نوش جان💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁
معدنِ نوســـــــــتالژی های حال خوبکن😍❤️ اون موقع ها که یه حموم نداشتیم! حسرت یه خوراکی خریدن بودیم ! مامانامون درگیر پیتِ نفت پر کردن بودن! اما بازم همیشه خوش میگذشت☺️بازم ازمون بپرسن الان یا قدیم هممون میگیم قدیم☺️ فقط دهه پنجاه،شصت و هفتادیا میدونن چی میگم بیاید☺️👇 https://eitaa.com/joinchat/2634219768C9798f0ca3f هر روز و قدیمی☺️
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
اونایی که عاشق هستن و از قدیما خاطره ی خوب دارن شکلاتای زیر و لمس کنن😍👇 🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭🍭 اونایی هم که میگن قدیما چیزی جز سختی کشیدن نبود و خیلی اذیت شدیم شکلاتای زیر و لمس کنن😢👇 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
موادلازم ۴ عدد سیب زمینی آبپز له شده ۴ ق غ ارد سمولینا ریز ۴ ق غ آب ۱ ق غ روغن جامد نمک پاپریکا گشنیز تازه آرد سوخاری آرد تخم مرغ ۱ عدد طرزتهیه ابتدا سیب زمینی ابپز له شده را با نمک و پاپریکا و گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم . بعد از آن ارد سمولینا و اب و روغن جامد را مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا به صورت خمیر دربیایید . خمیر را به مواد سیب زمینی اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . مواد را به شکل لوله مانند عکس درمی آوریم و بعد در آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میغلطونیم و یک ساعت در فریزر میگذارین تا استراحت کنه . و در آخر در روغن داغ سرخ میکنیم و آماده اس نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔
ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
باعرض سلام لطفا انگشت مبارڪتونو بزنین روی لینڪ زیر ببین چی میاد واستون... من اولین نفر بودم ڪ این سورپرایز رو براتون فرستادم😍👇 https://eitaa.com/joinchat/2410086410Ca8f498c543
مواد لازم شير كاكائو پرچرب ٣ ليوان خامه ٢٠٠ گرم ( يك بسته ) شكلات تخته اي ٢٠٠ گرم فندق خام پودر شده١٠٠ گرم پودر ژلاتين ٢/٥قاشق غذاخوري شكر نصف ليوان طرز تهیه ابتدا شيركاكائو رو روي گاز گرم ميكنيم شكلات تخته اي و شكر و شكلات تخته اي رو بهش اضافه ميكنيم مدام هم ميزنيم تا حل بشه بايد شعله گاز خيلي كم باشه تا شير نجوشه بعد حل شدن خامه و پودر فندق رو اضافه ميكنيم بعد كه خامه حل شد چون دون دون ميمونه از روي شعله بر ميداريم و با هم زن يا گوشكوب برقي ميزنيم تا يكدست بشه پودر ژلاتين رو با يك سوم ليوان اب به روش بن ماري حل ميكنيم بهش اضافه ميكنيم و با قاشق هم ميزنيم داخل قالب ميريزيم ٦ ساعت داخل يخچال ميزاريم بعد برميگردونيم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
اگر  شیکپوشی و آراستگی برات مهمه، پیشنهاد من برند نورا. 🟢ده شعبه در سرتاسر ایران. ⚪️ضمانت مرجوع در خرید آنلاین از سایت. 🔴حراج بی نظیر در آخر فصل. این کیفیت طراحی و دوخت رو هیچ جا با این قیمت پیدا نمی کنی، عضو کانال نورا شو تا خودت ببینی👇🏻 https://eitaa.com/nouraco www.nouraco.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای ۹ عدد برای کرپ: تخم مرغ: ۲ عدد روغن: ۱/۴ پیمانه آب: ۱/۴ پیمانه شیر: ۲ پیمانه شکر: ۱ ق چ نمک: ۱ ق چ آرد سفید : ۲ پیمانه . برای سوخاری کردن: پودر سوخاری: به میزان لازم تخم مرغ: ۲ عدد شیر: ۱/۴ پیمانه نمک: کمی نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
مواد لازم نشاسته گندم/ ۱ قاشق غذاخوری آب/ ۱ فنجان بادام/ ۴ عدد شیر خشک/ ۱ پیمانه ابتدا درون یک کاسه کوچک، بادام ها را به مدت ۳ تا ۴ ساعت با مقداری آب گرم بخیسانید. سپس بعد از گرفتن پوست بادام ها، آن ها را رنده نمایید تا پودر گردند. بادام پودر شده را از صافی عبور دهید، تا هیچ زره درشتی در پودر بادام باقی نماند. حال همانند طرز تهیه فرنی با شیر خشک و دستور تهیه آن، فرنی با نشاسته گندم را بپزید با این تفاوت که به جای آرد برنج از نشاسته گندم استفاده کنید، همچنین پس از باز کردن نشاسته داخل آب، پودر بادام را به آن بیافزاید و بعد آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. شما می توانید برای شیرین شدن فرنی یک قاشق چایخوری شکر را نیز به آن اضافه کنید، اما توصیه می کنیم برای نوزاد از شکر استفاده نکنید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقیقا کاری که بلاگرا با بچه هاشون انجام میدن😒 مطمئنم فکرشم نمیکردید که اینکار چه آسیبی به بچه ها میزنه🥺 ✅برای ارتباط با مشاور متخصص فقط کافیه روی لینک زیر کلیک کنید 👇👇👇 https://hamkadeh.com/landings/FXrFU https://hamkadeh.com/landings/FXrFU
مواد لازم 750 گرم سیر حبه پوست کنده سه پیمانه آب یک پیمانه سرکه سفید دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار دو ق غ دونه فلفل سیاه طرز تهیه چند شاخه بزرگ ترخون و شوید اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید. اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
هدایت شده از تبلیغات عجایب‌جهان🧐💠
بلغم ، عامل 90 درصد مشکلات و بیماری ها🥶😭 تا وقتی این سردی داخل بدن باشه ، لاغری اتفاق نمیوفته مشکلات دیگه مثل مشکلات گوارشی و تیروئید و ... همه ناشی از این بلغمه😒 بهترین راه درمان؟ استفاده راهکار های طب سنتی و گیاهی امتحانش مجانیه.با یه مشاوره رایگان از طریق لینک زیر میتونی مزاجت رو بشناسی👇 https://eitaa.com/joinchat/2488926385C0af04ab7dc