10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کافه گلاسه🥰•
موافقی کافه گلاسه یکی از خوشمزه ترینای کافی شاپیِ؟🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•صبحانه سفارشی😋•
بینظیرترین صبحانه🤩 فقط امتحانش کنید تا ببینید رو دست نداره😇
میدونی برانچ یعنی چی؟
برانچ از ترکیب دو کلمه لاتین برکفست (صبحانه) و لانچ (ناهار) درست شده و به معنای صبحانه دیرهنگام و سنگین هست👌🏻 و البته در فارسی لغت چاشت رو داریم🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
12.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•صبحانه متفاوت🍫•
در وصف این صبحانه فقط میتونم بگم از بهشت اومده🫠اینقدر خوشمزس که من دیگهnmt🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•شیک بستنی🤤•
رازش تو همون بستنی پریما گلدشه😉😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•موهیتو توت فرنگی🍓•
جیگرت و حال میاره دهنتم مزه توتفرنگی میگیره😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
9.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•اسنک سه سوته🥪•
خوبیش اینه پلک بزنی اماده شده خیلی هم خوشمزس😁
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک عشق ایرانی🍰•
~💓مواد لازم:
شکر دانه ریز ۱ و ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ هم دمای محیط ۵ عدد
روغن مایع ١/٢ پيمانه
گلاب ١/۴ پیمانه
زعفران غلیظ ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
4.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•آیس موکا🧋•
غیرممکنه قهوه دوست باشی و اینو امتحان نکرده باشی😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•موهیتو ایرانی🍋•
موهیتو سه سوته و خوشمزه🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
16.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سوسیس شکم پر🌭•
فقط تو شکمشو ببین اخه 🤤
.
مواد لازم :
-سوسیس چاقالو
-پنیر گودا یا چدار
-تخم مرغ
-ماست چکیده
-پودر سوخاری
-نمک فلفل
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
19.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•بادمجون شکم پر😍•
ترکیب بادمجون با هرچیزی عالیه 🤌🏻
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
11.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_کیک_کارپرزپسته_جذاب_ایتالیایی
(برای تابه ۲۰ سانتی)
۳عدد تخم مرغ
۲۰۰گرم پودر پسته
۳۰گرم کره پسته
۱۰۰گرم شکلات سفید
۱۰۰گرم کره
۱۰۰گرم شکر دانه ریز یا پودر شکر
۵۰گرم نشاسته ذرت
و یک قاشق چای خوری نمک
.
شکر را با تخم مرغ ها بزنید و سپس کره و شکلات سفید و کره پسته را اضافه و به خوبی مخلوط کنید سپس نشاسته ذرت و پودر پسته را نیز اضافه و به خوبی مخلوط کنید تا یک دست بشن و داخل قالب بریزین و بزارین در درمای ۱۷۰ درجه حدود ۴۵ درجه بپزن
ارزش تست خلال دندان را دارد اما به یاد داشته باشید که کیکی است که همیشه کمی مرطوب می ماند و درون آن ذوب می شود.
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠