12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیکن پاپ کورن😋•
یه فینگرفود سه سوته و لذیذ حتما امتحانش کن عاشقش میشی😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_تست_کره_بادوم_زمینی
مواد لازم
نون تست/کره بادام زمینی یا شکلات صبحانه/دو سوم پیمانه شیر/۲ قاشق غخ شکر/۱ تخم مرغ/کره
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇
#ترشی_قاشقی
موادلازم
1کیلو گوجه فرنگی بورسا(گوجه فرنگی تخم مرغی آبدار)
نیم کیلو فلفل سبز
1 کیلو هویج
1 کیلو خیار محلی
2 بوته سیر
2 لیوان سرکه انگور
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق غذاخوری جوهر لیمو
2 قاشق غذاخوری سنگ نمک یا نمک معمولی هم میشه
1 بسته جعفری (بسته کوچک)
طرز تهیه
تمام مواد را مکعبی خرد کنید. سیر را در هاونگ له کنید، وقتی له میکنید طعم خوبی میدهد(اگه له شده دوست ندارید میتونید خرد کنید). تمام مواد را داخل ظرفی بریزید. سرکه ، شکر ، نمک ، جوهر لیمو و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید. داخل شیشه ها بریزید و آب باقیمانده را بین شیشه ها تقسیم کنید. وقتی آب روی ترشی رسید برای اینکه هوا نگیرد پلاستیک تمیزی را ببرید زیر در شیشه بذارید و ببندید. روز بعد اگر آب داخل شیشه کم شده بود کمی آب نمک بریزید و مجدد ببندید(برای ترشی آب جوشیده سرد شده استفاده کنید)
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
#شور_سیر
مواد لازم
750 گرم سیر حبه پوست کنده
سه پیمانه آب
یک پیمانه سرکه سفید
دو ق غ نمک درشت دونه وغیر ید دار
دو ق غ دونه فلفل سیاه
طرز تهیه
چند شاخه بزرگ ترخون و شوید
اب و سرکه و نمک رو مخلوط کنید بزارید جوش بیادسیر ها رو پنج دقیقه در مایه بجوشونید تا کمی نرم بشن. بعد توی شیشه مورد نظر لاب لای سیرها برگ شوید و تلخون و دونه فلفل بریزید.
اون رو بلافاصله در ظرف مورد نظر بریزید و درش رو ببندید. این کار باعث می شه که ظرف در اثر حرارت مایه استریل بشه و خطر کپک زدن کمتر بشه. درش رو ببندید بعد یک روز ک تو دمای آشپزخونه موند بزاریدش یخچال بعد ۱۰ روز آمادست. و تا یکسالم داخل یخچال میمونه. بسته ب مقدار سیرتون میتونید مواد اولیه رو کم و زیادش کنید
اگه روش سیاه دونه هم بریزید عالی میشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧄🧄🧄🧄🧄🧄🧄
15.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•تارت پارسی😋•⠀
این خوشمزه رو حتما درست کنید و لذتشو ببرید😍
⠀
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قزلالا_با_سس_ریحون_و_سالاد_انبه
یک غذا از منو فرنگی
سس ریحون
لیمو ترش
روغن زیتون
ریحون خشک
نمک و فلفل
ماهی قزلالا یا سالمون رو داخل ماهیتابه سرخ کنید و از سس به دو طرف ماهی بزنید. ۳-۴ دقیقه برای هر طرف کافیه.
سالاد انبه:
انبه
پاپریکا شیرین (یا فلفل دلمه)
پیاز
ریحون
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🐠🐡🐠🐡🐠🐡🐠
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیلم_شامي_كته_حرفه_اي_با_سس_گوجه
مواد لازم ٥ نفر
گوشت ٤٠٠ گرم
پياز درشت ١ عدد
سيب زميني ١ عدد
نمك ١ قاشق چ خ
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
زرده تخم مرغ ١ عدد
آرد نخودچي ٢ قاشق غ خ
مواد سس
گوجه ٨ عدد
سير ٢ عدد
كره ٢٠ گرم
نمك و فلفل سياه
مواد برنج
برنج ٤ پيمانه
نمك ١ قاشق چ خ
روغن ٥ قاشق غ خ .
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱