#سوسیس_با_خمیر_یوفکا
#فینگر_فود
سوسیس هاداگ:۳عدد
خمیر یوفکا :۱۲عدد
تخم مرغ :۳عدد
شیر :نصف فنجان
روغن مایع :نصف فنجان
ابتدا ورقه های خمیر یوفکا را یک الی دوساعت زودتر از درون فریزر در می آوریم تا به دمای محیط برسه بعد روی هر لایه از ورق های خمیر یوفکامون را باروغن و زرده تخم مرغ و شیر بااستفاده از قلمو مرطوب میکنیم برای هر دانه از سوسیس ها از چهار ورق خمیر یوفکا استفاده کردم هر ورق که مرطوب کردیم را روی هم میگذاریم رویه لایه اخر سوسیسمون را درسته میگذاری ورولشون میکنیم .
بعد برش میزنیم میتوانیم هر برش را خلال دندان بزنیم و سرخ کنیم .میتوانیم سه چهار تا باهم از قسمتی که خمیر باریکتر هستش داخل سیخ چوبی قرار بدهیم وسرخ کنیم وبا سس کچاب سرو شود.
قبل از استفاده از سیخ چوبی یکی دوساعت سیخ های چوبی را درون آب قرار میدهیم تا خیس بخورند که با حرارت نسوزند
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌭🌭🌭🌭🌭🌭🌭
#ادویه_آبگوشتی
مقدارهای مساوی از ادویه_های زیر
فلفل سیاه ساییده، بادیان، پودر میخک، جوزهندی ساییده و دارچین را ترکیب کرده و به آبگوشت اضافه کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لوکوم_پرتقال_نارنگی
4 استکان کمر باریک ترک آب پرتقال و یا ترکیب آب پرتقال و نارنگی(یا 2 لیوان فرانسوی دسته دار سرخالی )
2 قاشق غذاخوری سر پر نشاسته (گندم یا ذرت)
1 لیوان سر خالی شکر (میتونید کمتر بزنید)
طرز تهیه: آب پرتقال ویا ترکیب با نارنگی(حتما از صافی رد کنید) شکر و نشاسته را در قابلمه بریزید وبزارید روی حرارت و هم بزنید ، باشعله ملایم تا به غلظت برسد ودرآخر 25 گرم کره ریخته وهم زده واز روی حرارت برداريد وقالب یا استکان را کمی خیس کرده وازموادپر کنید و بعد از اینکه ازحرارت افتاد میزاریم یخچال تا ببنده(حدود 3 تا 4 ساعت) وبعد از قالب خارج ودرپودرنارگیل غلطانده وبه دلخواه برش بزنید ودرپودرنارگیل زده تزیین میکنیم.میتونید در نشاسته ذرت هم بغلطانید
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگر_فود_خوشمزه
سوسیس و سیب زمینی
فینگر فود خوشمزه که خیلی سریع هم آماده میشه
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#سالاد_كلم_با_ذرت_گوجه_گيلاسي
انواع سالاد_كلم هميشه مورد استقباله و تقريبا در كنار تمام غذاها سرو ميشه،هم فست_فودها و هم غذاهاي ايراني.
طرز تهيه:يك ليوان كلم بنفش باريك خلالي شده+يك ليوان كلم سفيد+نصف ليوان گوجه گيلاسي نصف شده+سه چهارم ليوان ذرت پخته يا كنسروي+نصف ليوان خيار نيم دايره اي خرد شده
: اين مواد رو مخلوط كنيد،حالا براي سس ،سه ق مايونز+دو ق آبليموي تازه+يك ق مرباخوري شكر+نمك و فلفل سياه+يك حبه سير رنده شده يا كمي پودر سير رو تركيب و به سالاد اضافه كنيد،اجازه بديد يك ربع تا نيم ساعت داخل يخچال بمونه و موقع سرو كمي ساقه پيازچه خرد شده روش بريزيد
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#دسر_کدو_حلوایی
کاری از ریحانه جون
کدو یک عدد
کره و کمی روغن جهت سرخ کردن
دارچین، گردو رنده شده، شکر سفید یا قهوه ای برای روی دسر
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#باسلوق_مخصوص_ارومیه
یک لیوان نشاسته (ترجیحا خانگی باشه)
سه لیوان آب
دو لیوان شیره انگور
دو قاشق غذا خوری گلاب و یا میتونید از عرق بادرنجبو و یا بیدمشک استفاده کنید
در صورت تمایل نصف لیوان شکر
نصف لیوان گردو باز اگه خواستین میتونین کم زیادش کنید
همه موادو میریزم توی قابلمه مناسب هم میزنیم تا خوب با هم مخلوط بشن بعد روی شعله ملایم گاز هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه در این مرحله شعله گازو کم میکنیم هم میزنیم تا خوب طلایی رنگ بشه به اصطلاحی سرخ بشه و یه خورده هم سفتر از فرنی بعد توی ظرف ویا قالب مورد نظر ریخته با گردو و پودر نارگیل و یا با هر چیزی که خواستین تزیین کنین
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
#پاستا_با_تن_ماهی
مواد اولیه
رب گوجه 1 قاشق
دانه ذرت (نیم پز) نصف پیمانه
سیر 4حبه
گوجه فرنگی 5عدد
پیاز 1عدد
پاستا 1بسته 500 گرمی
تن ماهی 1 قوطی
سرکه 2/1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرزتهیه
اول تن ماهی رو توی آب جوش بندازین تا 20 مین بجوشه
اب پاستا رو با نمک و 1 قاشق روغن و سرکه بذارین بجوشه و پاستا رو ریزین توش تا بپزه
پیاز خلالی رو توی روغن تفت بدین تا سبک بشه
اضافه روغن تن ماهی رو بگیرین و کمی خوردش کنین و به پیاز اضافه کنین
سیر و گوجه فرنگی و ذرت رو اضافه کنین
و در آخر رب گوجه و نمک و فلفل سیاه! 2 قاشق از آب پاستا بریزین توی سس تا کمی رقیق بشه
پاستا رو که آبکش کردین ، آب سرد بزنین و بعد 1 قاشق روغن زیتون بریزین روش و خوب قاطی کنین
پاستا رو به سس اضافه کنین و 5 دقیقه روی حرارت بذارین تا سس به خورد پاستا بره
توی ظرف سرو بکشین و میل کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔴کفش و ساعت مانا❤️🔥💥
💥پرفروش ترین و پرطرفدارترین کفش ها و ساعت های روز دنیا اینجا به اشتراک گذاشته شدن
🆕⏰️👢🕑👠
❤️🔥با عضو شدن در این کانال، هم از دنیای کفش ها و ساعت های مد خبر دار شو و هم برای خودت و دوستات بهترین هارو انتخاب کن🤩🔥👬👭
🎇 اگر از کفش یا ساعتی خوشت اومده اما هنوز نتونستی اون رو جایی پیدا کنی، همین الان عضو کانال زیر شو و عکسشو برای تیم ما بفرس تا سریع تر و راحت تر کفش یا ساعت مورد علاقتو بخری😇🤭🤌👇
https://eitaa.com/Mana_Shop_M https://eitaa.com/Mana_Shop_M
* تیم کفش و ساعت مانا👨💼🥾🕕
#دسر_فرنی_مخصوص_با_شیره_بادام
مواد لازم
شیره بادام 4 لیوان
آردبرنج 8 قاشق غذاخوری
گلاب نصف استکان
عسل به مقدار لازم
هل سبز سائیده 1 قاشق چای خوری
خلال پسته 2 قاشق غذاخوری
طرز تهيه:
شیره بادام را در ظرفی ریخته و آرد برنج را به تدریج اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا یکنواخت شود سپس روی حرارت قراردهید و مرتب هم بزنید بعد هل و گلاب و 1 قاشق از خلال پسته را بیفزائید. پس از جوش آمدن آن را از روی حرارت بردارید و به آن عسل را اضافه کنید و در ظرف مورد نظر جا کنید وآن را با خلال پسته تزئین کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق_گردوی_با_شیره_انگور
آرد یه پیمانه
۱/۵پیمانه شیره انگور
یه قاشق غذا خوری نشاسته
یک قاشق مربا خوری دارچین
۲ تا پیمانه آب سرد
اول آرد.شیره انگور..نشاسته رو مخلوط کردم هم زدم گلوله نشه دارچین رو اضافه کردم بعد آب با همزن دستی هم زدم گلوله نشه بعد روی حرارت ملایم گذاشتم قوام که آمد گردوهایی رو که با سوزن توی نخ کرده بودم توی باسلوق گذاشتم تا همه جاش آغشته بشه بعد آویزان کردم بعداز یک ربع دیگه دوباره توی مواد باسلوق زدم و گذاشتم چند روز بمونه و خشک بشه....من یه مقدارش رو هم توی ظرفی که پلاستیک ته ظرف بود ریختم و گذاشتم یخچال سفت بشه بعد برش زدم و پودر نارگیل روش پاشیدم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣