eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.3هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
مواد لازم برای 4 نفر روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری سینه مرغ پوست کنده 4 تکه پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری کره 3 قاشق غذاخوری سیر له شده 3 حبه گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان اسفناج کوچک 3 برگ خامه چرب 1/2 فنجان پنیر پارمسان 1/4 فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم لیمو تازه برای سرو کردن طرز تهیه: روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم. در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند. خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1 عدد تخم مرغ 200 میلی لیتر (1 پیمانه) شیر 40 گرم (5 قاشق غذاخوری) آرد 4 گرم (1 قاشق چایخوری) نمک برای وسط کرپ: کاهو ژامبون گوجه فرنگی سس ماست کره ابتدادر یک بطری خالی تخم مرغ ، شیر ، آرد و نمک اضافه کنید. آن را خوب تکان داده تا کاملا مخلوط شود. درون تابه کمی کره ریخته و مقداری از مخلوط را درون تابه بریزید. هر دو طرف کرپ را در کره سرخ کنید. با کاهو ، ژامبون، گوجه فرنگی و سس ماست پر کنید. آماده ست نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاری از عسل جون از المان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم شیر 4 لیوان بیسکویت پتی بور 1بسته شکر 8 قاشق غذاخوری کاسترد 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری 100 گرم کره 1بسته خامه 2 بسته کارامل طرز تهیه کره+شیر1بسته+کارامل+کاسترد+شکر+پودر کاکائو رو داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگزاریم تا جوش بیاد بعد بیسکویت ها رو که قبلا با مولینکس خورد کردیم به مواد اضافه میکنیم و میگزاریم جوش بخوره قبل از اینکه به غلظت برسه از روی حرارت بر میداریم کناری بگذارید تا خنک شود بعدش با مولینکس خوب میکس میکنیم تا یکدست وبعد تو پیریکس ریخته و ظرف را در یخچال می گزاریم تا خودش را بگیرد بعد 1 بسته کارامل همراه با خامه هم میزنیم تا صاف شود و روی دسر را با مخلوط خامه و کارامل را میپوشانیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم هلو ۱ کیلو بهتره از هلو زعفرانی استفاده کنید آب ۴ لیوان لیموترش ۱ عدد شکر ۱ لیوان با توجه به جنس هلو و میزان شیرین بودنش میتونید مقدار شکر رو کمتر بریزید نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
13.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
البته میتونید از هر دستور کیک شکلاتی که دوست دارید استفاده کنید حتی پودر کیک آماده نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍌🍰🍌🍰🍌🍰🍌
طبقه اول بیسکوییت پتی بور به میزان لازم نسکافه فوری یک عدد نسکافه رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و بیسکوییت هارو در نسکافه میزنیم و در ظرف دو ردیف روی هم میچینیم. طبقه دوم آب دو لیوان + شیرخشک ۳ ق غ + پودر کرم کارامل ۲ بسته روی حرارت میزاریم یک جوش که خورد کافیه ۱۸ حبه بیسکوییت پتی بور پودر شده و ۱۵۰ گرم خامه صبحونه و یک عدد پودر نسکافه فوری در میکسر میریزیم و مواد کاراملی رو بهش اضافه میکنیم و میکسر رو روشن میکنیم تا مخلوط بشن . مواد رو روی بیسکوییت میریزیم نیم ساعتی میزاریم یخچال تا ببنده طبقه سوم ۳ ق غ نوتلا یا شکلات صبحونه (ذوب شده ) رو با ۱۵۰ گرم خامه مخلوط میکنیم و روی دسر میریزیم و با هر چی دوست داشتین میتونین تزیین کنید . چند ساعتی بزارین یخچال سپس میل کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم قارچ به مقدار دلخواه ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل دستمال یه حوله خشک پودر سوخاری تند پانکو(اگه ساده هم میتونین استفاده کنین. آرد سوخاری (از آرد ساده هم میشه استفاده کرد) همزن دستی طرز تهیه قارچ هارو اول خوب با دستمال پاک کنین ، بعد تخم مرغ هارو داخل یه ظرف شکونده و نمک و فلفل رو بهش زده با همزن دستی هم میزنیم تا لختگیش بره و کمی کف کنه پودر سوخاری ، آرد سوخاری و تخم مرغ هارو هرکدوم رو توی کاسه ی جدا ریخته و کنار هم میزاریم ، قارچ رو اول دخل تخم مرغ میزنیم و حسابی آغشتش میکنیم بعد داخل آرد میزنیم و بعد دوباره داخل تخم مرغ و سر آخر داخل پودر سوخاری پولکی. روغن رو میزاریم حسابی داغ بشه ، یکم زردچوبه بهش اضافه کنيدکه خوشرنگ بشه بعد قارچ هارو توش اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا رنگش طلایی بشه نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
مواد لازم گوشت سر دست : 500 گرم گندم : 2 پیمانه برنج : نصف پیمانه عدس : 1 پیمانه باقلا زرد : نصف پیمانه نخود درشت : 1 پیمانه زرد چوبه : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم دستور تهیه گندم و برنج را از شب قبل خیس می کنیم. حبوبات را جداگانه پاک کرده و خیس می کنیم. گندم و برنج خیس شده از قبل را با زردچوبه روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا لعاب بیاندازد نخود و گوشت را با هم روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزد. گوشت را از استخوان جدا کرده و می کوبیم و به مواد بالا اضافه می کنیم عدس و باقلا را نیز پخته و به مواد بالا اضافه می کنیم . مرتب مواد را هم می زنیم تا حالت کشدار پیدا کند . مقداری روغن به ان اضافه می کنیم در آخر هم نمک و فلفل را می افزائیم. سپس آش را در ظرف ریخته و با روغن و فلفل قرمز روی آن را تزئین می کنیم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲