فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پنکیک میوه ای 🫐•
یک صبحانه راحت و خوشمزه 😌
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•چیلی داگ🌭•
بدون شک به اون کسی که ساندویچ چیلی داگ ابداع کرده باید مدال داد😍😂
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#دسر_موز_و_بیسکوییت
مواد لازم:
شیر:1لیوان
پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
شکر:2قاشق غذاخوری
گلاب :1قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور:1بسته
گردو:3تا4عدد
موز:1عدد بزرگ
زعفرون آب شده:1قاشق
خامه صبحانه:1قاشق
طرز تهیه:
ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍧🍨🍧🍨🍧🍨
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_گوشت
مواد لازم
۲ پ ارد
دو و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
یک دوم پیمانه روغن مایع
یک پیمانه ماست پرچرب
۴ عدد تخم مرغ
نمک،فلفل و پودر سیر به میزان لازم
طرز تهیه
همه ی مواد رو به دمای محیط می رسونیم
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم
ارد و بکینگ پودر و مخلوط کرده و الک می کنیم.
تخم مرغ هارو با ادویه ها اونقدر می زنیم (حدود۵ دقیقه) تا کاملا سبک و روشن و پف دار بشه.
ماست و روغن رو اضافه کرده و با دور کند در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مخلوط ارد رو در دو مرحله به مواد اضافه کرده و به ارومی در حد مخلوط شدن فولد می کنیم.
کف یک قالب ۲۴سانتی رو چرب کرده و کاغذ روغنی می ندازیم نصف مواد رو کاملا کف قالب پخش می کنیم مواد گوشتی رو می ریزیم پنیر پیتزا رو اضافه کرده و باقی مواد رو می ریزیم و کاملا صاف می کنیم داخل فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه می پزیم.
برای مواد میانی من از مرغ و قارچ استفاده کردم هر چیزی می تونه باشه گوشت چرخ کرده،سوسیس،مخلوط سبزیجات و ...
خمیر کیک کمی سفته که مشکلی نداره.
می تونید از هر نوع قالبی استفاده کنید حتی به صورت تک نفره هم می تونید درست کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#کیک_گوشت_قالبی
مواد لازم:
روغن مایع نصف لیوان
آرد ۲لیوان
ماست۱لیوان
تخم مرغ۴عدد
بکینگ پودر۲قاشق مرباخوری
نمک و فلفل
مواد میانی :
مایع ماکارونی یا هر نوع گوشتی میتونه باشه ،مرغ یا سوسیس
من با گوشت چرخ کرده پیاز و قارچ و نخودفرنگی و فلفل دلمه و مقداری پنیر پیتزا درست کردم
طرزتهیه مواد کیک:
تخم مرغهارو میزنیم تا صاف بشه.ماست و روغن مایع نمک و فلفل رو اضافه کرده بازم میزنیم.آرد الک شده و مخلوط شده با بکینگ پودر رو آروم آروم به مایع قبلی اضافه کرده مخلوط میکنیم.
ته قالب کاغذ روغنی انداخته واطراف قالب و کاغذرو چرب میکنیم .تقریبا نصف مایع رو داخل قالب ریخته از مواد میانی روی خمیر میریزیم و با بقیه مایع کیکمون روشو کامل میپوشونیم و در فر گرم ۱۸۰درجه حدودا۴۵دقیقه یا کمتر میپزیم .هروقت روی کیک طلایی شد از فر میاریم و میزاریم کمی خنک بشه بعد از قالب درش بیارید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#کاچی_با_آرد_گندم
مواد لازم
آرد 2 لیوان
شکر 2 لیوان
کره 250 تا 300 گرم
گلاب 1/2 لیوان
زعفران سائیده 1 قاشق
خلال بادام
خلال یا پودر پسته
دارچین
طرز تهیه: 4 لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و شکر را درون آن بریزید و اجازه دهید تا بجوشد. زعفران را در کمی آبجوش حل کنید و همراه با گلاب داخل قابلمه بریزید.
در قابلمه دیگری کره را ذوب کنید و آرد را مرحله به مرحله و کم کم اضافه کنید و بهم بزنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا رنگ آرد زرد طلائی شود.( دقت کنید که آرد نباید مانند حلوا سیاه شود.) قابلمه را از روی حرارت بردارید.
شربت را به آرد طلائی شده اضافه کنید و آنقدر خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس خلال بادام را اضافه کنید. قابلمه را مجددا روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شود و جا بیفتند.
درنهایت وقتی کاچی به غلظت مناسب رسید، آن را داخل ظرفی بریزید و آن را با خلال پسته و دارچین تزئین کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#خورشت_داوود_پاشا
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 2 عدد
نعنا خشک 1 ق غ
رب انار ملس 3 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
یه دونه از پیاز ها رو ریز رنده کردم و آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کردم و خوب ورز دادم بعد گذاشتم یخچال تا کمی بمونه وقت نداشتین اشکالی نداره بعد از به اندازه یه گردو برداشتم و کوفته قلقلی درست کردم روغن رو توی تابه ریختم و قلقلی ها رو توش تفت دادم ، بعد بیرون آوردم یه پیاز دیگه رو ریز خرد کردم و داخل روغن تفت دادم حالاقلقلی ها رو به پیاز اضافه کردم و نعنا خشک پودر شده رو بهش اضافه کردم یه کوچولو تفت دادم رب انار رو با یک لیوان آب حل کردم و داخل خورش ریختم درش رو گذاشتم تا بمونه و خورشت با حرارت ملایم قوام بیاد حدود نیم ساعت زمان لازم داره نمک و فلفل خورش رو هم بچشین کم بود بهش اضافه کنین
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاچی_سنتی
یک لیوان ارد گندم( یا آرد برنج) رو با روغن زرد حیوانی ( روغن محلی) تفت بدین،زعفرون و ۴زیره( زیره سبز،زیره سیاه،بادیان،تخم شوید)،اضافه کنین و مغزجات،من گردو آسیاب شده ریختم،بعدم با ۳,۴لیوان اب و نبات میزارین جا بیفته و ب روغن بیاد،من شکر نزدم تا حسابی گرم باشه.بعدم ک غلیظ شد مثل فرنی و ب روغن اومد آماده ست
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
#شیر_قهوه_با_هل
مواد لازم
1 قاشق مرباخوری قهوه ترک
1 قاشق مرباخوری شکر
0.5 فنجان آب سرد
شیر : به مقدار لازم
طرز تهیه
نصف فنجان اب سرد +شیر(مقدار مخلوط شده به سلیقه شما بستگی دارد)را درون قهوه جوش ریخته یک قاشق مرباخوری قهوه ترک و یک قاشق شکر به ان اضافه میکنیم قهوه جوش را روی حرارت ملایم گاز میگذاریم و مرتب به هم میزنیم تا کف قهوه روی ان ظاهر ضود. قهوه اماده میل کردن است. دقت کنید قهوه جوش نیاید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
هدایت شده از #سهشنبههاے_امامزمانی💚🌷
💚🌷
#سلام_امام_زمانم❣
سلامتی
ارمغانِ سلام است!
و تـــو جلوهی تمام و کمالِ سلام!
سَلامِ بر سلام؛
نورٌ علیٰ نور است
برای آنان که به تلالؤ
پسِ پردهات نیز، دلگرمند
سلام بر تـــو
حضرت صاحب دلم؛💗
#صبحانتظار
#صبح_مهدوی
#سه_شنبه_های_مهدوی
#اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج
#سهشنبههاے_امامزمانی🌷
#سه_شنبه_های_امام_زمانی💚
💚💚💚🌷🌷🌷