#فلفل_دلمه_شکم_پر
مواد لازم
گوشت چرخ شده: ۲۰۰ گرم
قارچ نگینی: پنج عدد
پیاز رنده شده: یک عدد
فلفل دلمه: از هررنگ یک عدد
رب گوجه: دو قاشق غ
پیازچه و جعفری_برای تزیین
پنیر پیتزا: به میزان لازم
ادویه:نمک،زردچوبه و پودر سیر و آویشن
طرز تهیه:
اول گوشت و پیاز نیم ساعت با روغن تفت بدین ادویه هارو اضافه کنین.
سپس......قارچ و رب گوجه و در اخر پیازچه خرد شده.....
فلفل دلمه ای هارو مثل عکس از سر کات کنین و داخلشو خالی کنین ، از مواد پر کنین و روشو پنیر پیتزا بریزین.
کمی سبزیجات برای تزیین. نیم ساعت الی چهل و پنج دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه داخل فر بزارید و سپس آمادس
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
هدایت شده از تبلیغات عجایبجهان🧐💠
🔴این خطرناک ترین بچه دنیاست و جرمی که مرتکب شده کل دنیارو شوکه کرده‼️
ریچل به همراه دوتا بچه کوچیکش توی تگزاس زندگی می کرد یک شب ریچل و شوهرش رفتن پیتزا بخرن اما فکرشو هم نمی کردن اتفاق بدی بیوفته اگر پسر ۳ سالشون با دختر ۱۹ ماهشون تنها بزارن پسر سه سالشون شروع به بازی با خواهرش توی آشپزخونه کردو اونجا بود که بدترین اتفاق افتاد😭😱 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/271253528Cc79451e89d
وقتی به خونه برمیگردن با صحنه ای روبرو میشن که کابوس هر پدرو مادریه☝️☝️☝️😱🔞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی_دهان_باز
مواد لازم:
آرد ۶۵٠ گرم
روغن مایع ٢ قاشق غذاخوری
شکر ١ قاشق غذاخوری
مخمر خشک ١۵ گرم.
نمک ١ قاشق چایخوری
آب (گرم) ۴٠٠ میلی لیتر
مایه پیراشکی (شامل گوشت و پیاز و...) ٨٠٠ گرم
دستور تهیه:
آب را درون یک کاسه گود بریزید. شکر ، مخمر و حدود ١۵٠-٢٠٠ گرم آرد را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و حدود ٢٠ تا ٣٠ دقیقه بگذارید تا تخمیر شود.
سپس نمک ، روغن را اضافه می کنیم ، به آرامی با اضافه کردن آرد خمیر خود را مخلوط کرده و ورز می دهیم ، باید یک خمیر نرم باشد.
با یک درب آن را بپوشانید و در یک محل گرم قرار دهید تا حدود ١/۵ تا ٢ ساعت تخمیر شود (وقتی داخل فر با دمای ٣۵-۴٠ درجه قرار دهید ، خمیر در حدود ۴۵ دقیقه تخمیر می شود)
پیاز را ریز خرد کنید ، آن را با گوشت چرخ کرده ، نمک و فلفل تفت دهید. (مایه پیراشکی ٨٠٠ گرم)
خمیر را به داخل آشیانه ها جدا کنید ، آن را باز کنید و مایع پیراشکی داخلی را در وسط قرار دهید و مانند فیلم در روغن سرخ کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
#قرابیه_چوبی_شکلاتی
125 گرم کره آب شده
1 عدد تخم مرغ
1 پیمانه پودر قند (200 میلی لیتر)
1/4 پیمانه روغن
نصف پیمانه پودر نارگیل
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 بسته وانیل (5گرم)
2 الی 2 و نیم پیمانه آرد (الک شده)
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
مواد رویی:
140-160 گرم مخلوط شکلات شیری و تلخ (شکلات بنماری شده)
1 پیمانه پودر نارگیل
همه مواد به جز پودر نارگیل و آرد رو داخل یه کاسه میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد رو الک و کم کم اضافه میکنیم سپس پودر نارگیل اضافه رو اضافه و مخلوط میکنیم تا یه خمیر نرم بدست بیاریم. بعد از همیر چوبایی مثل عکس درست میکنیم داخل سینی فر کاغذ روغنی میزاریم و خمیرای چوبیمونو روش میچینیم. توی فر با دمای 170 درجه و از قبل گرم شده میزاریمش تا بپزه وقتی آماده شد میزاریم خنک شه و نصفشو داخل شکلات بنماری شده میزنیم و داخل پودر کاکائو میغلتونیم و میزاریمش توی یخچال تا یکم خودصو بگیره بعد سرو میکنیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨
#بستنی_موکا
مواد لازم
خامه پاکتی ۴۰۰گرم
شیر عسلی ۱/۳تا۱/۲قوطی بسته به ذایقتون داره(مارک فجر)
پودر کاکائو ۳ق چ
نسکافه ۱ق چ
آب ۳ق چ
شکلات بن ماری شده بمیزان لازم
طرز تهیه
خامه و شیر عسلی رو تو ظرف بریزید اب رو با پودر کاکائو نسکافه مخلوط کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید ودر قالب بستنی بریزید و چوب بستنی بذارید میتونید تو ظرف پلاستیکی که مخصوص فریزر هست بریزید و بعد اینکه خودش رو گرفت بصورت اسکوپی سرو کنید .من از قالب استفاده کردم گذاشتم فریزر بعد اینکه خودش رو گرفت زیر شیر اب ولرم چندثانیه قرار دادم بعد از قالب جدا کردم و روش شکلات اب شده و خلال پسته و بادوم ریختم.خیلی راحت و خوشمزه امتحان کنید تا تابستون تموم نشده
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_موکا
میتونین مقدار مواد رو به ذائقه خودتون تغییر بدین، مثلا کاکائوشو بیشتر کنین، یا ماستشو کم کنین یا حذف کنین، ولی خامه و شیر عسلی رو اصلاا حذف نکنین.
پس قبل از گذاشتن توی قالب، مزشو تست کن، تا دستت بیاد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_کباب_حلزونی
جوجه کباب بزک شده و خیلی راحت و خوش خوراک .
برای ۵ سیخ حدودا ۳ نفر
سینه مرغ ۲ عدد متوسط
پیاز یک عدد
زعفران به میزان لازم
ماست یا سس مایونز ۱ تا ۲ ق غ
نمک و فلفل به میزان لازم .
سینه مرغ رو به درازا و باریک برش دادم . تکه های مرغ رو داخل زعفران دم کرده ، پیاز خرد شده ، نمک و فلفل و یه قاشق ماست مخلوط کردم و گذاشتم چهار ، پنج ساعتی یخچال بمونه و مزه دار بشه .
سیخ های چوبی رو شستم ، تکه ای از مرغ رو روی سینی گذاشتم و با دست رول کردم ، انتهاش رو با دستم نگه داشتم و به سیخ کشیدم . مابقی هم به این شکل.
جوجه ها رو در تابه با روغن کم با حرارت ملایم سرخش کردم .
گوجه رو هم به سیخ فلزی کشیدم و خمون روی گاز کباب کردم.
جای سیخ چوبی از سیخ فلزی هم می تونید استفاده کنید
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
#قرابیه_مارمالادی
مواد لازم
۲۵۰ گرم کره نرم شده
یک لیوان خاک قند
سه عدد زرده تخم مرغ
یک پاکت وانیل
یک ق چ بکینگ پودر
۲.۵ لیوان آرد
یک استکان نشاسته ذرت
کره و خاک قند رو به کمک میکسر خوب هم میزنیم. مواد دیگر را هم به تدریج اضافه کرده به کمک لیسک هم میزنیم تا خمیر یکدست شود. حالا خمیر را داخل کیسه ماسوره دار میریزیم و به قرابیه ها شکل میدهیم. (همان طور که در فیلم میبینید) میتونید بدون استفاده از کیسه، خمیر رو به کمک دستتون هم شکل بدین. وسط قرابیه ها رو به کمک پشت یه قاشق چوبی که آردمالیش کردیم کمی فشار میدیم تا برای مارمالاد جا باز کنیم. قرابیه ها رو داخل فر با دمای ۱۷۰ - ۱۸۰ درجه به مدت هشت الی ده دقیقه بپزید. بعد از پخت صبر کنید کمی سرد شود. وسط قرابیه ها میتونید از ژله بریلو حاضری، مارمالاد و یا هر نوع مربایی که خودتون دوست دارید بزارید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
#قیمه_و_کورگ
غذای محلی کردستان(سنندج)
طرز تهیه
پیازداغ درست کرده گوشت چرخ کرده بهش اضافه می کنیم
نمک وزردچوبه فلفل سیاه پودرسیراضافه کرده تفت داده بعد تره های شسته وخوردشده روهم اضافه میکنیم ومخلوط کرده میذاریم آب تره کشیده بشه تفت بخوره (البته زیادخشک نشه)
من اکثر اوقات این غذارو نصفشو اسفناج میریزم یعنی نصف تره نصف اسفناج خیلی خوشمزه تر ميشه.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#نان_سوپی
آرد سه پیمانه
نمک یک ق چ
آب ولرم یک و یک چهارم پیمانه
روغن زیتون 3ق غ
ریحان تازه خرد شده 3ق غ
مایه خمیر 2ق چ
آرد و مایه خمیر و نمک رو در کاسه ریخته و وسط ان را گرد میکنیم اب و روغن و ریحان رو میریزیم و اهسته مخلوط میکنیم و خمیر نرمی رو درست میکنیم خمیر رو حدود ده دقیقه ورز میدهیم و بمدت یک ساعت استراحت میدیم .دوباره دوسه دقیقه ورز میدیم .خمیر رو ب شکل لوله دراورده و توی سینی فر میچینیم دوباره 15دقیقه استراحت دوم میدیم بعد توی فر با درجه حرارت 220بمدت 15دقیقه قرار میدهیم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
#کرم_انبه
مواد لازم
پوره ی ۲ عدد انبه
ژله ی انبه ۱ بسته
پودر ژلاتین ۲ ق م سَرپُر
آب سرد ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ و نیم پیمانه
شیر عسلی نصف یک قوطی (جایگزین می تونید از ۳ قاشق غذا خوری خامه ی صبحانه استفاده کنید )من از خامه استفاده کردم
طرز تهیه
پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش خوب حل کنید دیگه آب سرد نمی خواد .... ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید صبر کنید تا اسفنجی بشه بعد روی بخار آب قرار بدین تا کاملا شفاف بشه بعد اجازه بدین ژلاتین و ژله کاملا هم دمای محیط بشه .
پوره انبه + شیر و خامه رو بریزید تو مخلوط کن و حسابی بزنید
در نهایت ژله وژلاتین رو به مخلوط انبه اضافه کنید و خوب هم بزنید .
دقت هر دو مخلوط باید هم دما باشن.
مواد رو داخل قالب بریزید
اگر دوست داشتین پر رنگ تر بشه کمی زعفرون یا رنگ زرد اضافه کنید .
۲۰ دقیقه فریزر و ۴ ساعت تو یخچال بذارید.
این دسر رو با پوره ی خرمالو... هلو... زردآلو...هم میتونید درست کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥭🍨🥭🍨🥭🍨🥭
#سالاد_تره_فرنگى
مواد لازم
هويچ؛ سه عدد
تره فرنگى؛ ٥٠٠ گرم
سير له شده؛ دو حبه
ماست چرب ؛ دو پيمانه
ماكارونى برنجى؛ يك پيمانه
نمك و فلفل سياه؛ به مقدار لازم
روغن مايع؛ سه قاشق سوپخورى
طرز تهيه
هويچ ها را پوست گرفته و رنده درشت بزنيد. تره فرنگى را از طول به دو نيمه برش زده و خلالى خرد كنيد. سپس در روغن مايع تفت دهيد تا سبزيجات نرم شود. نمك و فلفل سياه را اضافه كرده و از روى حرارت برداريد. مواد را كنارى گذاشته تا خنك شود. ماكارونى برنجى را در آب جوشى ريخته و تا زمانى كه نرم شود بپزيد. سپس ماكارونى برنجى را صاف كرده و آب سرد را روى آن بريزيد تا نشاسته ماكارونى خارج شود.
ماكارونى و سبزيجات تفت داده و سير له شده و ماست را مخلوط كنيد. مواد را هم بزنيد تا يكدست شود. سالاد را در ظرف سرو ريخته و با گلى از هويج و برگ ريحان تزيين كنيد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دسرکرم_انبه
دو عدد انبه درشت و رسیده دو با گوشت کوب برقی خوب پوره کنید، نصف پ پودر شکر بهش اضافه کنید اگر ندارید یکبار شکر را آسیاب کنید، پانزده گرم پودر ژلاتین رو نصف پ شیر بن ماری کنید و بزارید کاملا خنک بشه و به پوره ها اضافه کنید، در نهایت دو ق غ پنیر ماسکارپونه را خوب بزنید تا روان بشه و به مخلوطمون اضافه میکنیم و میریزیم تو قالب برای حداقل چهار ساعت میره تو یخچال با بریلو انبه تزیین و براقش کنید
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥭🥮🥭🥮🥭🥮🥭
گردن و با دوتاقاشق روغن تو قابلمه سرخ کردم بعد یه پیاز بزرگ و ریز کردم بهمراه ۵ تا حبه سیرو دوتا چوب دارچین و زردچوبه بهمراه۳ تا لیوان آب گذاشتم تا بپزه حدودا ۲ ساعت زمان میبره تا بپزه یه ربع آخر یه پیازو رنده کردم و با کمی روغن سرخش کردم و بهمراه زعفرون زیاد و نمک به گردنم اصافه کردم تا لعاب بده بعد که پخت و حاضر شد بهش آب لیموترش تازه زدم گوشت گردن چربه نیازی به روغن زیاد نداره
برای باقلی پلو هم برنج و گذاشتم و موقع آبکشی بهش شوید تازه ریز شده اضافه کردم بعد کمتر از یه دقیقه آبکش کردم و بعد تا آب برنج از آبکش خالی شه با یه کره بیست گرمی باقالی هایی که پوستش گرفته بودوتفت دادم تا بوی خامیش بره بعد لابلای برنج ریختم
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#دسر_ویکتوریا
مواد لازم:دو لیوان شیر.شکر نصف لیوان.دو قاشق غذاخوری ارد گندم.یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت_نصف قاشق چایخوری وانیل.زرده تخم مرغ یک عدد.خامه صبحانه صد گرم.پودر قند یک قاشق غذا خوری.بیسکوییت پودر شده.میوه .
.
طرز تهیه:اول خامه و پودر قند رو مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.در ظرف دیگر زرده و وانیل رو میزنیم و کنار میذاریم.شیر و ارد و نشاسته و شکر رو در قابلمه ای ریخته و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا قوام بیاد و مثل فرنی بشه کمی از مواد رو به زرده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شه بعد مخلوط زرده رو به مواد روی حرارت اضافه میکنیم تند تند هم میزنیم .و مواد رو از روی حرارت برمیداریم و کمی که از دما افتاد و خنک شد خامه رو بهش اضافه میکنیم.حالا درون ظرف مورد نظر یک لایه بیسکوییت پودر شده میریزیم روی ان یک لایه کرم و بعد یه لایه ازمیوه مون که نگینی خورد کردیم.و به همین ترتیب تا اخر لایه اخر کرم باید باشه که برای تزئین قشنگ تر میشه.من برای تزئین موز رو قالب زدم و از اسمارتیز استفاده کردم
نوش جان💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
#آش_شوربا
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط: دو عدد
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
برنج نیم دانه و ماش و لپه: از هر کدام ۱/۳پیمانه،سبزی آش خرد شده: ۳۵۰ گرم
شلغم درشت: یک عدد
طرز تهیه:
گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در کاسهای بریزید. یکی از پیازها را در گوشت رنده کنید و ورز دهید و از مخلوط به دست آمده قلقلیهای کوچک درست کنید و کنار بگذارید. برنج، ماش و لپه را خوب بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. پیاز باقی مانده را ریز خرد کرده و اضافه کنید. گوشتها را در آش در حال جوش بیندازید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید. شلغم را با رنده ریز رنده کنید و به همراه سبزی آش به آش اضافه کنید.
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه😍•
با این که اسمش خیلی با کلاسه ولی خیلی آسونه😌😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیپس خونگی😋•
اینو یکبار درست کنی عاشقش میشی🤌🏻ترد و خوشمزه🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیپس خانگی😋•
کاملا ترد و پوک حتما امتحانش کنید🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•چیپس خونگی فوری😋•
حتی از بیرونیا خوشمزه تره🤩
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بورک گوشت 🫔•
سه سوته درست میشه مواد داخلش هم به دلخواه میتونید تغییر بدید😍
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•شربت بلوکارسائو🍹•
هم خوشرنگ هم خوشمزه🤤
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه درجه یک🤤•
اصن رو دستش نیست😋حتما همین امروز امتحانش کنید🥰
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه مغزدار🍫•
واقعا خوشمزه و دلچسبه اونم تو هوای گرم این روزا😋
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳