eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.8هزار عکس
26.3هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
19.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•سالاد فتوش لبنانی🥗• این سالاد نه از ظاهر چیزی کم داره نه از مزه😋 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
10.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کافه گلاسه🥰• موافقی کافه گلاسه یکی از خوشمزه ترینای کافی شاپیِ؟🤤 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•زیتون سوخاری🫒• اگه زیتون بازی این یکی رو از دست نده 😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•نوشیدنی رنگین‌کمان🍹• واقعا بهترین انتخابه حتما عاشقش میشی😍 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دوستان شله خرمایی از دسرهای مخصوص فصل سرماست وخیلی مقوی وخوشمزه وسالمه توی شهرهای جنوبی درست می شه کشورهای عربی هم درست می شه به اسم عصیده طرز تهیه......... یک لیوان تا یک ونیم لیوان پر خرما را با سه لیوان ابجوش بذارید نرم بشه وبعد توی مخلوط کن یا با گوشت کوب برقی خوب پوره کتید یک لیوان ارد که بهتره سبوسدار باشه را تفت دهید تا طلایی بشه به رنگ نخودچی بعد ارد را به پوره خرما اضافه کنید وسریع بهم بزنید در این مرحله اکر دوست دارید حدود 30گرم کره یا سه تاچهار قاشق روغن اضافه کنید وگلاب حدود دوقاشق که من نکردم وسریع بهم بزنید اگر موادتون سفت بود ابجوش اضافه کنید تا به غلظت مثل فرنی برسه نبایددمثل حلوا سفت وخودش راجمع کنه واز ظرف جدا بشه به حالت فرنی که درامد از روی حرارت بردلرید واماده سرو است بسیار مقوی وگرم کننده بدن در فصل سرما است اگر محیط بیرون خنک است که هیچ وگرنه حتما توی یخچال نگهداری کنید چون خرما ترش می کنه جای گرم نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
مواد لازم ارد نشاسته ی ذرت ۱ ق غ آرد سفید ۱ ق غ شکر ۴ ق غ وانیل کمی شیر ۲ لیوان تخم مرغ را کامل ۱ عدد کاکائو ۱ ق غ کره ۲۵ گرم طرز تهیه آرد سفید و آرد نشاسته ی ذرت ( که سفید رنگه ) را با نیمی از شکر مخلوط کرده و شیر را اضافه کنید و بزارید روی حرارت تا غلیظ شود وانیل رو هم اضافه کنید تخم مرغ کامل رو با باقیمانده ی شکر خوووووب بزنید تا حجیم ‌‌کرم رنگ بشه بعد کم کم به فرنی آماده ای که روی حرارت کم هست اضافه کنید و با ی دست دیگه مرتب هم بزنید مخلوط که شده حرارت رو خاموش کنید موادتون بعد از اضافه کردن تخم مرغ اصلا نجوشه کره را ذوب کنید و‌کاکایو رو توش باز کنید و یک سوم از فرنی تونو کاکائویی کنید و داخل ظرف بریزید اول سفید رنگ بعد روش کاکائویی فوقالعاده خوشمزه اس حتما امتحان کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨
طرز تهیه: 1 و نیم پیمانه عدس و 1 پیمانه نخود پخته را با 1/4 پیمانه زرشک خیس خورده و کمی جعفری خرد شده مخلوط کنید. سپس آب یک عدد لیمو ترش، 1/4 پیمانه ماست، 1/4 پیمانه روغن زیتون، 1 قاشق غذاخوری سس خردل و کمی نمک و فلفل را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید. سس را موقع سرو به سالاد اضافه کنید و در ظرف مورد نظر یا در پوست لیمو بریزید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه روش عالی و خوشمزه برای پخت ماکارانی نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍝🌭🍝🌭🍝🌭🍝
تخم مرغ 4عدد شکر 1پیمانه روغن یا کره نصف پیمانه آرد 3پیمانه شیر نصف پیمانه بکینگ پودر 3 ق م لبوی خام رنده شده نصف پیمانه وانیل بمقدار لازم تخم مرغها رو خوب با همزن میزنیم بعد وانیل و شکر رو اضافه میکنیم تا کرم رنگ و کش دار شود بعد شیر و روغن رو اضافه میکنیم ارد رو که دو بار با بکینگ پودر الک کردم رو آرام آرام به مواد اضافه کردم و با لیسک در یک جهت مخلوط میکنیم سپس لبوی رنده شده رو اضافه میکنیم مواد رو داخل قالب چرب و ارد پاشی شده میریزیم در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بمدت 45 دقیقه میزاریم. کرم_لبو نصف لیوان شکر و ۳ق.غ نشاسته ذرت را درنصف لیوان اب لبو حل کرده میزاریم روی اجاق و مرتب هم میزنیم تا مواد غلظت فرنی داشته باشد بعد از سرد شدن روی کیک را باان پوشش میدهیم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه : شکر و آب را داخل قابلمه ای بریزید ( مقدار آب نصف شکر باشه اگه یک لیوان شکر استفاده می کنید نصف لیوان آب بریزید) و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا شکر حل شود و آب شروع به جوشیدن کند سپس چند قطره اسانس و رنگ خوراکی مورد علاقه تان را اضافه کنید. در این مرحله آبنبات را امتحان کنید ، چند قطره از آبنبات داخل اب سرد بیندازید اگر بافت آبنبات شکننده شد یعنی آماده است اما اکر در آب حل شد یعنی باز هم باید روی حرارت همزده شود. ته سینی کاغذ روغنی قرار دهید ، مقداری از ماده آماده شده رو بریزید چوب آبنبات را روی ماده بگذارید و برای مغز آبنبات هم از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید ( انواع مغزها ، برش های نازک میوه ، شکلات چیپسی و… ) ، با قاشق به ارامی از مایه آبنبات روی مغز آبنبات بریزید ( این کار را به آرامی انجام دهید تا شکل دایره کامل شود ) ، میتوانید از قالب آبنبات هم استفاده کنید. پس از اینکه آبنبات خنک شد از قالب یا کاغذ جدا کنید ، برای نگهداری آبنبات را داخل بسته های نایلونی بسته بندی کنید و در دمای اتاق قرار دهید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍬🍭🍬🍭🍬🍭🍬