eitaa logo
آشپزی آسان
18.7هزار دنبال‌کننده
9.9هزار عکس
26.4هزار ویدیو
22 فایل
﷽ برای خوردن غذای خوب نیاز به چنگال نقره ندارید🤷‍♀️ نیاز به حسِ خوبِ آشپزی دارید…😊 زندگی کن😍 عاشقی کن🥰 آشپزی کن🤩 و غذا بخور😋 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
تزیین کیک کاری از الساجون ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
هدایت شده از #سه‌شنبه‌هاے_امام‌زمانی💚🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚🌷 📿 ⏰تک‌تکِ ثانیه‌هایی که، تو را کم دارم... ساعتم درد، دلم درد، جهانم درد است... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم وفرجنابه یا زهرا (سلام الله علیها) •┈••✾🍃🌹🍃🌹🍃✾••┈• 🌷 💚 💚💚💚🌷🌷🌷
موادلازم : ( برای 3 نفر ) ذرت 1بسته كوچك (كنسرو شیرین) تخم مرغ 2عدد سیر 2حبه نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم آرد سیب زمینی 1قاشق غذاخوری روغن به میزان لازم گوشت 100گرم (چرخكرده) طرز تهیه: ابتدا تخم‌مرغ‌ها در ظرف مناسب شكسته و پس از هم زدن آنها را با نمك، فلفل، آرد و سیر رنده شده مخلوط می‌كنیم.دانه‌های ذرت را به همراه گوشت چرخ كرده به مخلوط مواد اضافه كرده و هم می‌زنیم.در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. از مخلوط آماده شده با قاشق در روغن ریخته و پس از اینكه یك طرف آن سرخ شد، طرف دیگر كوكو را سرخ می‌كنیم. نكات: 1)استفاده از گوشت اختیاری است و میتوانید آن را حذف كنید یا به جای آن از مرغ یا سیب زمینی استفاده كنید. 2)اگر از ذرت خانگی استفاده میكنید مقدار آن حدودا باید 150تا 200دانه ذرت باشد. 3)اگر دوست دارید برای رنگین شدن كوكو از نخود فرنگی ،هویج و سایر سبزیجات استفاده كنید. نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞
اگه کلم قرمز در هنگام پخت آبی یا بنفش شد به آب کمی سدکه اضافه کنید تا کلم بار دیگر قرمز شود نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
9.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
حدود 200تا 250گرم گوشت چرخکرده رو با یه دونه پیاز متوسط رنده شده و یه دونه سیب زمینی خام که ریز رنده کردم و شستم و آبش رو فشردم. حدودا نصف تا یه لیوان سبزی کوکو. نمک و فلفل. پودر آویشن. آرد سوخاری. ارد نخود و ارد گندم از هر کدوم یه ق. و دو تا تخم مرغ همه رو مخلوط و ورز دادم. یه مایع سفتر از کوکو و شلتر از مایه کتلت حاصلش بود. حدود نیم ساعت استراحت دادم بعدم تو دستم شکل دادم و تو روغن دو طرفش رو سرخ کردم نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
از یک دماسنج استفاده کنید تا مطمئن شوید که دمای فریزر، منهای 17.7 درجه سانتیگراد یا سردتر است. باقیمانده غذاهای پخته شده را که قصد دارید در فریزر نگهداری کنید حداکثر ظرف دو ساعت منجمد نمایید تا از رشد باکتری‌ها جلوگیری شود. برای شل کردن یخِ غذای منجمد هرگز آن را مستقیم روی کانتر آشپزخانه قرار ندهید چون این روش سرعت رشد باکتری‌ها را تشدید میکند و بنابراین بهتر است که برای باز کردن یخ از کمی قبل اقدام کنید نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥
9.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍕🌮🍕🌮🍕🌮🍕
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گردو ۱۲ عدد کشک ۷۵۰ گرم اب ۱ لیتر پیاز ۲ عدد زردچوبه ۱/۲ ق چ نمک و‌ فلفل سیاه نعنا ۲ ق غ سیر ۱ حبه نان تست ۱۰ عدد پیازو مثل من با نمک و فلفل سیاه زردچوبه طلایی کنید و گردو بریزین داخلش، بعد کشک و اب و رو حرارت کم نگه دارین مداوم هم بزنیین، گردو پیاز و اضافه کنین، مداوم هم بزنین، نعنا رو اضافه کنید و حرارت و اضافه کنید و هم بزنین، نان تست آماده کنید با روغن زیتون و سیر و لذت ببرید. نوش جان 💖 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با میوه های دیگه هم میشه درست کرد.مثل نارنگی و .... نکته مهم: عزیزان پرتغال درمجاورت گرما و هوا زود تلخ میشه باید کم حرارت بدید و زود سرو کنید.اگر نمیخواید ریسک کنید از میوه هایی مثل نارنگی و..استفاده کنید. عزیزان نشاسته ذرت هست نوش جان 💝 ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣
8.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: سبزی_آش : ۵۰۰ گرم نخود : ۱ پیمانه لوبیا : ۱ پیمانه برنج : ۱ پیمانه عدس : ۱/۲ پیمانه بلغورگندم : ۱/۳ پیمانه بلغورجو : ۱/۳ پیمانه سیب_زمینی : ۲ عدد متوسط پیاز : ۲ عدد متوسط سیر : ۲ گوله کشک : ۱ کیلوگرم ادویه : ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه : ۲ قاشق مرباخوری فلفل : ۱ قاشق مرباخوری نعناع : ۳ قاشق مرباخوری نمک : به مقدار لازم مواد سبزی آش: گشنیز جعفری تره سیرسبز و اسفناج طرز تهیه نخود، لوبیا، بلغورجو و بلغور گندم را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم. در داخل قابلمه بزرگتر سبزی آش را به همراه سیب زمینی نگینی خرد شده و عدس و برنج شسته شده با دو لیوان آب می پزیم صبر می کنیم تا سیب زمینی و عدس کامل بپزد حال کشک را که با دو لیوان آب رقیق شده همراه با مخلوط نخود، لوبیا و بلغورهای پخته شده اضافه می کنیم و یک ساعت دیگر برای پخت کامل آش صبر می کنیم. پیاز ریز شده را داخل روغن تفت داده بعد از کمی سبک شدن سیر را اضافه می کنیم بعد طلایی شدن سیر، پیاز، ادویه، زردچوبه و نعناع را اضافه می کنیم و برای ۲۰-۱۰ ثانیه هم می زنیم و به آش اضافه می کنیم نوش جان ▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭ ❥◉➺ @Bakerfood 👩‍🍳👨‍🍳 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲