فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کورن داگ کره ای🌭•
مواد لازم:
-۱ پیمانه آرد
-۱ تخم مرغ
-۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
-۴ قاشق چایخوری شکر
-۲/۳ فنجان آب
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سُماق پلو🧆•
این غذا اصلا ترش نیس و طعمش مثل چلوکباب میمونه...🍖🍢
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•سیب زمینی با سس پنیر🍟•
سیب زمینی همه جورش خوبه ولی اینجوریش بینطیره:)))
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•پیتزا رولی🍕•
سه سوته ترین پیتزارو درست کنید و لذت ببرید🫠
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
#سیب_زمینی_رست_شده
برای این خوشمزه ها سیب زمینی رو با پوست یا بی پوست قاچ کنید،
تو یه قابلمه آب جوش بیارین
سیب زمینی ها رو به مدت 4دقیقه بریزین تو آب جوش
وقتی ریختین تو صافی خنک که شد با روغن زیتون پاپریکا، پودرسیر، آویشن، نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
تو فر 180درجه به مدت نیم ساعت میذاریم طلایی بشن.
بعد نوش جان میکنیم.
میتونین تو فرم نذارین تو تابه سرخ کنین
فر برقی یا توستر 160درجه،حرارت بالا و پایین هم زمان
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو_مرغ
سینه مرغ پخته شده: ۲ عدد
سیب زمینی پخته شده: ۲ عدد
پیاز داغ: ۴ قغ
تخم مرغ: ۳ عدد
جعفری خشک: ۱ قغ
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه
سینه های مرغ رو به همراه کمی نمک و فلفل و آبلیمو و یدونه پیاز متوسط پختم و با غذاساز خرد کردم
سیب زمینی ها رو با کمی نمک گذاشتم بپزه و با رنده درشت رنده کردم
برای پیاز داغ ۲ عدد پیاز متوسط رو خرد کردم و با نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین داخل روغن کم سرخ کردم
به جای جعفری خشک میتونید از ۴ قغ جعفری تازه استفاده کنید
تعداد کوکو بستگی به حجم و اندازه موادی که شکل میدید داره من از دستگاه فلافل زن استفاده کردم و موادمم دوبرابر بود تقریبا یچیزی بین ۲۰ تا ۲۵ عدد کوکو شد
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🧆🧆🧆🧆🧆🧆🧆
#کباب_چنجه
گوشت گوساله یا گوسفند نیم کیلو
پیاز نگینی یا خلالی خورد شده ۲عدد
ماست ۵ق غ خ
سس مایونز۲ق غ خ
روغن زیتون بدون بو ۵ق غ خ
فلفل سیاه
نمک بمیزان لازم
طرز تهیه
تمام مواد رو با هم مخلوط کنید بجز نمک بعد که سستون یکدست شد گوشتهای خورد شده رو بریزید داخلش و ی دستکش دستتون کنید و با دست مخلوط کنید تا کاملا به سس آغشته بشه همون موقع گوشتها رو دربیارید و کاملا ساطوریش کنید دوباره بذاریدشون داخل سس با دست هم بزنید که کاملا به سس آغشته بشن درش رو بگذارید و بذارید داخل یخچال ۲الی۳ساعت بمونه و در آخر که خواستید سیخ بزنید نمک رو بریزید قاطی کنی مواد رو با دسستون و سیخ بزنید ذغالتون رو زیاد باد نزنید که مغز پخت بشه هرچند این کباب بخاطر ماست و ساطوری کردن راحت میپزه و زمانبر نیست فقط موقع سیخ زدن گوشتها رو بهم بچسبونید تا مانع خشک شدنشون بشید در اخر هم داخل یک قابلمه کره رو اب کنید گوشتها رو بریرید داخلش ی هم بزنید که همه گوشتها به کره آغشته بشن و سرو کنید
نوش جان💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍢🍢🍢🍢🍢🍢🍢
#سس_مخصوص_میگو
چاشنی مخصوص رستورانها
سس مایونز 2 لیوان . سس کچاب 1/2 لیوان . شکر 3 قاشق
پودر سیر 1 قاشق . پودر فلفل قرمز 1 قاشق . پودر پیاز 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری . آب 1/2 لیوان . سس قرمز فلفلی 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تمام مواد را در یک ظرف باهم مخلوط کنید و قبل از سرو کردن به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
این سس خوشمزه را می توانید با میگو سوخاری و یا میگو کبابی نوش جان کنید.
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_کتلتی
مواد لازم
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعدبادست فرم دادم ودر روغن سرخ کردم.
درموردرب گوجه دقت کنیدکه زیادنریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی هارو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدیددرست کنید
وسط کاردونه دونه اضافه نکنیدکه روغن بیشتری جذب میکنه.
شامی های سرخ شده که ازروغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تاخشک و سفت نشه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮
#میلک_شیک_زعفران
بستنی وانيلی ۱فنجان
شير پرچرب ۱فنجان
گلاب ۱ق غ
هل سائیده ۱پینچ
زعفران سائیده ۱ق غ
🔆همه مواد و توی دستگاه میکسر مخلوط کنین و خنک سرو کنین
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍹🍹🍹🍹🍹🍹🍹
#سالاد_يونانى
مواد لازم
كاهو پيچ
خيار
گوجه
زيتون
پودر سير
فلفل
پياز
سركه بالزاميك
روغن زيتون بي بو
پنير فتا
طرز تهيه
براي اين سالاد بايد همه مواد رو درشت خرد كنيد،كاهوها رو كه خرد كرديد پياز (خيلي كم)و گوجه و خيار هم حلقه اي خرد ميكنيد روغن زيتون و فلفل و پودر سير(خيلي كم)وسركه بالزاميك رو اضافه ميكنيد خوب مخلوط ميكنيد داخل ظرف ميريزين روي سالاد چندتا زيتون اضافه ميكنيد (اصل اين سالاد با زيتون سياه هست اما چون زيتون سياه خوب خيلي كم پيدا ميشه ميتونين از زيتون سبز بي هسته هم استفاده كنيد)و پنير رو هم مربع مربع خرد كنيد بهش اضافه كنيد اين سالاد نمك لازم نداره چون پنيرِ توش نمك سالاد رو فراهم ميكنه
نوش جان 💝
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
#پیراشکی_فوری
ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار میدهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم.
در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#غذای_خوشمزه
مواد لازم برای ۳ نفر
مرغ نیم کیلو (بدون پوست)
پیاز خلالی ( خلال نازک) ۳ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق
آلو ۶ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه یا قرمز ۱ قاشق چایخوری
کاری ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
آب برای تهیه سس ۱ لیوان
اول از همه سس رو آماده میکنیم.
رب گوجه و ادویه ها و آب رو ترکیب میکنیم.
بعد در یه قابلمه مرغ ها رو میچینیم پیاز و آلو رو اضافه میکنیم و در آخر سس رو ترکیب میکنیم. کمی مواد رو هم میزنیم تا ب خورد هم برن و ب مدت ۴۰ دقیقه روی حرارت خیلی خیلی کم میزاریم تا مواد ب همراه سس و آب مرغ ک خارج میشه پخته بشه. بعد ۲۰ دقیقه برای اطمینان از اینکه ته نگیره کمی بهم میزنیم و دوباره ۲۰ دقیقه دیگه روی حرارت میزاریم تا کاملا جا بیفته و پیاز ها نرم بشن
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_لاکچری_كاپ_كيك_پِرِسی
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب
كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_موهیتو
آب لیموی تازه ۱ عدد
برگ نعنای تازه ۱۰-۱۵ عدد
شربت شکر ۴تا ۵ ق غ
یخ
آب
آب گاز دار
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوشنبهِ زیباتون نورانی
ورنگین تر از رنگین کمان
روزتون فرخنده💐
و از مهربانے جاودان
سلام🌹🍃
امروزتان گرم ازمحبت
دلتون گرم ازمهربانی
لحظه هاتون گرم ازشادی
دنیاتون گرم ازموفقیت
وزندگیتون گرم ازعشق
و نور خدا💐
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍃☕️🍃☕️🍃☕️🍃☕️
#ترفند_آشپزی
نوشیدن شربتهایی که طبع متعادل دارند مثل شربت بهارنارنج، غوره، انار و سکنجبین برای فصل تابستان بسیار مفید است
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_لذیذ
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و اویشن و زیره و پودر سیر هر کدوم یک قاشق چای خوری
سیب زمینی ۳ عدد
مواد سس
ماست ۵ قاشق غذا خوری
لیمو نصف
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفل سیاه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
نوش جان ❤️
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
#بستنی_گیلاس
مواد لازم
350 گرم گیلاس
۱/۲ فنجان آب
۱/۴ فنجان شکر
۳ قاشق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه
شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهیتابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاسهای پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوطکن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قراردهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍒🍭🍒🍭🍒🍭🍒
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپیر_پنیر_یاسیب_زمینی_تنوری
این خوشمزه رو میتونین برای عصرونههای دوستانه و مهمونیهاتون درست کنین و در کنار عزیزانتون از این طعم جدید، لذت ببرین.
کمپیر یا سیب زمینی شکم پر یه پیش غذا یا غذای لذیذ ترکیه ای هست, که تو خیابونها و فست فودهای ترکیه به چشم میخوره, با نگاه کردن بهش متوجه شید چی هست
اگه تونستید که سیب زمینی رو تنوری که چه خوب, نتونستید همون آپز کنید, یه غذای فوری بی دردسر, انشالله درست کنید و لذتش رو ببریید
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_لاکچری_كاپ_كيك_پِرِسی
چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب
كاپ_كيك پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد.
اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد
نوش جان 💖
▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭
❥◉➺ @Bakerfood 👩🍳👨🍳
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱